sestdiena, 2010. gada 27. marts

Veselīga dzīve ar "Tiens"augļu un dārzeņu tīrīšanas ierīci.


Civilizācijas ievērojamais progress ir nodrošinājis daudzu mūsu materiālo vajadzību piepildījumu, taču vienlaikus sagādājis ne mazums veselības apdraudējumu.
Mūsu ikdienas pārtika: augļi, dārzeņi, rīsi, gaļa un zivis ir piesārņoti ar pesticīdiem, ķīmisku mēslojumu, hormonāliem atlikumiem un citām kaitīgām vielām. Šādas vielas neizraisa tūlītēju acīmredzamu iedarbību, tomēr tām piemīt spēja ilgstoši novājināt mūsu organismu un to radītie iedarbības efekti iedzimtības ceļā var tikt nodoti nākošajām paaudzēm. Formaldehīda smaka pēc mājokļa remonta, baktēriju apjoma pieaugums galda piederumos, piena pakās, rotaļlietās, apakšveļā un citur visi šie faktori pasliktina mūsu veselību. Būtiskākais jautājums ir, ko mēs varam darīt, lai šo situāciju uzlabotu?
Sāciet veselīgu dzīvi ar augļu un dārzeņu tīrīšanas ierīci!

Dabisks baktericīds līdzeklis.

Ozons (O3) ir spēcīgs, dabas sniegts oksidētājs. Tas nogalina baktērijas, vīrusus un citus mikroorganismus pielietojot oksidēšanu, iznīcinot to membrānas struktūru. Vēl efektīvāks ir atšķaidīts ozons. Ūdens, pārtikas produktu un galda piederumu apstrāde ar ozonu pilnībā likvidē kaitīgos mikroorganismus. Tā baktericīdās īpašības ir ievērojami augstākas, nekā citiem dezinfekcijas līdzekļiem.

Veselīga dzīvesveida aizsargs.

Augļu un dārzeņu tīrīšanas ierīces, unikālā formula un novatoriskā tehnoloģija novērš elektromagnētiskos traucējumus, lai nodrošinātu stabilu ierīces darbību un efektīvu ozona padevi. Baktērijas tiek efektīvi nogalinātas vienlaikus dezinficējot gaisu dzīvojamās un biroja telpās. Ierīce attīra augļus un dārzeņus no pesticīdiem, gaļu un zivis attīra no toksiskajām vielām kā arī nogalina baktērijas, likvidējot pat spēcīgu piesārņojumu, saglabājot pārtikas produktu svaigumu, uzlabojot ūdens kvalitāti, u.t.t., lai nodrošinātu Jums veselīga dzīvesveida iespējas. Tas ir lietderīgs un universāls līdzeklis izmantošanai mūsdienīgās mājsaimniecībās un birojos.

Tehnologiskās priekšrocības.

A. CE sertifikāts.
B. 3 patenti: ierīces ārējais izskats, strukturālā izstrāde un shēmas aizsardzības izstrāde.
C. Testējušas un sertificējušas atbildīgās nacionālās institūcijas.

Ierīces funkcijas un tās izmantošana.

1. Augļu un dārzeņu attīrīšana no pesticīdiem un toksisko vielu likvidācija gaļā un zivīs (jūras izcelsmes produktos).
Lietošanas ieteikumi: ieslēdziet ierīci. Augļus un dārzeņus ielieciet tvertnē (ne vairāk par 5 kg) un piepildiet to ar ūdeni. Tvertnes dibenā ielieciet lodveida uzliktni. Pēc tam uz 3-10 minūtēm ieslēdziet ierīci. Tīrot gaļu un zivis (ne vairāk par 5 kg), ielieciet lodveida uzliktni ar ūdeni piepildītās tvertnes apakšā un ieslēdziet ierīci uz 10-20 minūtēm.

2. Ierīce nogalina baktērijas un saglabā pārtikas produktu svaigumu.
Lietošanas ieteikumi: ielieciet augļus un dārzeņus plastmasas maisiņā, pēc tam iesūknējiet tajā ozonu un cieši aizsieniet. Produkti saglabās svaigumu divreiz ilgak. Ievērojiet! Pārliecinieties par to, ka maisiņš ir vesels un hermētiski noslēgts!

3. Virtuves trauku, bērnu krūšautiņu, dvieļu un apģērbu sterilizācija.
Lietošanas ieteikumi: ievietojiet priekšmetus tvertnē ar ūdeni, un ieslēdziet ierīci uz 10-20 minūtēm. Pēc procedūras tie izskatīsies kā jauni. Higiēnas mērķiem Jūs varat sterilizēt arī zobu birstītes un dažādus galda piederumus.

4. Sterilizācija un aizsardzība pret ādas slimībām.
Roku, kāju, sejas mazgāšanai un vannai izmantojiet ozonētu ūdeni - tas novērsīs baktēriju, sēnīšu infekciju un vīrusu izplatību. Tas arī stimulēs asinsriti un vielmaiņu, uzturot ādas veselību un skaistumu.

5. Gaisa dezinficēšana un attīrīšana.
Lietošanas ieteikumi: aizveriet visus logus un durvis. Ieslēdziet ozonatoru uz 30 minūtēm. Pēc ierīces darbības apstādināšanās uz 15 minūtēm atveriet visus logus un durvis.
Ozons novērš kaitīgos krāsas, mēbeļu un grīdas pārklājumu izraisītos aromātus. Tas likvidē arī toksiskas ķīmiskas vielas, dabasgāzi, oglekļa oksīdus un dūmu smaku.
Ievērojiet! Ierīces darba laikā telpā nedrīkst atrasties cilvēki.

6. Citas priekšrocības.
Ierīce likvidē nepatīkamus sadzīves tehnikā (ledusskapī, veļas mazgājamā mašīnā u.t.t.) radušos aromātus.
Sterilizē ūdeni akvārijos, paaugstina skābekļa saturu, un novērš zivju saslimšanu.


7.Organisma attīrīšana.
Ūdens ir izmantojams zarnu trakta attīrīšanai no rīta tukša dūšā izdzerot resnās zarnas aktivitātes laikā pl.5°°-7°° un škidrina asinis.


piektdiena, 2010. gada 26. marts

Elpojiet dziļi tautieši!! (Plaušu profilakse)


Rudens ir aktīvais plaušu darbības laiks, tās strādā pārī ar resno zarnu un atkal mēs atgriežamies pie veselības iesākuma, ja gribi būt vesels, tad ir jābūt labai vēdera izejai. Cik reizes ēdat, tik reizes arī jāiet ir uz tualeti, ja tualeti apmeklējat dažas reizes nedēļā vai pat reizi dienā, tad no šļakām, kas paliek organismā, veidojas labvēlīga vide rūgšanas procesam, kurā vairojas nelabvēlīgie parazīti, mikrobi un tie lien uz organisma augšu. Pa kaut kurieni taču ir jātiek ārā tām šlakām, tās meklē izeju un atrod arī - jūsu ādas porās, izdalās caur elpošanas orgāniem, degunu, ausīm, acīm, tā teikt pa visiem caurumiem lien ārā šlakas ar tā izraisītajiem parazītiem. Katram orgānam Dievs ir ielicis savu funkciju, tad nu arī plaušām nebūtu jānodarbojas ar šlaku izvadīšanu no organisma, ja resnā zarna nedara savu darbu, tad tiek noslogoti citi orgāni, kuriem nav vajadzīga resnās zarnas pienākošais darbs, izvadīt šlakas, bet tiek darīts tas piespiedu kārtā un citiem orgāniem nav kur likties, kā tikai vien jāuzņem sevī resnās zarnas netīrība. Iedomājieties, ja valsts iestādes darbiniecei, kura apkalpo cilvēkus cauru dienu, vēl vakaros būtu jāpiestrādā par santehniķi savā dzīvojamā kvartālā, jo visi lietderīgie vīrieši ir aizbraukuši uz Angliju, bet palikušie ir vai nu nodzērušies, vai arī netaisās strādāt par zemu atlīdzību.Tā kā pilsētā nav palikušies vairs gudro vīriešu, tad nu pa dienu šī super sieviete palīdz nabaga pilsoņiem nokārtot dokumentus trūcīgo pabalsta saņemšanai, bet vakaros iet veikt santehniķes darbu viņu mājās, lai pilsētā kādu dienu pēkšņi neplīstu kanalizācijas caurule un nenopludinātu ar šļakām visas pilsētas ielas, izraisot pilsētā dažāda veida sērgas, slimības un tiek ieviests karantīnas stāvoklis.Tiks noslogota pilsētas sanitār epidēmijas stacijas darbinieki, ugunsdzēsēji, medicīnas darbinieki, tiks veikti glābšanas darbi ar helikoptera palīdzību, tiem ļaudīm, kuri nespēj piecelties no gultas.Tad nabaga pilsētas cietušajiem steigs palīgā starptautiskā sabiedrība sūtot palīdzības paciņas un slavēs sevi par lielajiem pasaules labdariem, kuri ir glābuši trūcīgo pilsētnieku daļu no noslīkšanas pašu savās šlakās, kam par godu pasaules slavenākie dziedātāji dziedās gaužas vaimanu dziesmas un pilsētas iedzīvotāji kļūs par slaveniem visā pasaulē tikai tāpēc, ka nespēj laicīgi izkakāties. Vai tas ir tā vērts, audzēt sevī šļakas un neparūpēties par kārtīgu vēdera izeju noslogojot citu orgānu darbību. Ne velti taču saka tautā, ja slikts garastāvoklis vai kāds sāk mākties ar tumsonīgām domām virsū, galvas sāpes moka, tad pasūta uz tualeti.
Mjā, rudens nāk arī ar savu drēgnuma, tumšo vakara laiku un noteikti vakaros uzmācas virsū depresīva sirds nots, tāpēc vajag sagatavoties savlaicīgi, lai rudens tumšo vakaru ēnas nenožņaugtu jūsu sirds pukstu ritmu. Vasarā ēdāt daudz vitaminizētus augļus, uzņēmāt sevī mikro makro elementus no dārzeņiem, dzērāt veselīgas svaigas sulas un stiprinājāt sirdi ar "Tiens" sirds stiprinošām kapsulām "Ikans", lai rudens drēgnuma laikā jums būtu pozitīvs vairogs pret depresijas uzbrukumiem. Vasaras beigās pārtikā ienāk vairāk augļu, kas palīdz attīrīt resno zarnu; plūmes, bumbieri, ķirbis, ķirši, āboli un tai laikā ieteicams ir lietot "BIOCINKA' kapsulas, lai nevajadzētu skraidīt uz tõleti, kā vistai.
Ja resnajā zarnā veidojas šlaku aizpsprostojumi, tad vēdera dobumā limfmezgli pārpildās ar toksīniem un sāk veidoties purvam līdzīga vide un tās toksiskās vielas no zarnām nokļūst plaušās. Plaušām vajadzīgs ir svaigs gaiss, bet nevis sūdi un protestējot pret valdošo netaisnību, tā grūž ārā sūdus pa elpvadiem caur degunu puņķu veidā. Tad, ko darat jūs? Jūs cīnaties pret puņķiem pilinot degunā pretpuņķu pilienus, lai atbrīvotu ceļu skābeklim, kas vajadzīgs plaušām, bet panākat tikai īslaicīgu efektu un sūdi turpina lauzties pa deguna spraugām ārā, ja tas turpinās ilglaicīgi, tad var rasties deguna dobumā iekaisums, kā arī vidusauss iekaisums. Un jūs tik vien pa aptiekām, ārstiem, profesoriem, dziedniekiem un raganām lieloties, ka jums ir super neārstējams deguns. Tad jūs piesolat tam, kurš jūs izārstēs, apprecēt viņu, bet viņš pasūta jūs dirst, tikai jūs dusmās neko nesapratāt un apvainojaties uz viņu. Par cieņas un goda aizskaršanu jūs iesūdzat tiesā savu labvēli un nomelnojat viņu visos pilsētas glancētajos žurnālos par šarlatānu un krāpnieku, kurš nespēj izārstēt jūsu degunu no puņķiem.Tikai jūs tā arī neaptverat vienkāršo šo vārdu spēka burvību "ej dirst" un būsiet brīvs no puņķiem, ādas slimībām, grūtuma sajūtas, galvas sāpēm, sliktas dūšas, tad varēsiet elpot dziļi dārgie tautieši. Elpojiet caur degunu un skrienot izelpojat caur muti, degunā esošās spalvas nesteidziet raut ārā skaistuma pēc, jo tās ir jūsu deguna filtrs, kas aiztura lielos mikrobus.
Ja zarnu traktā veidojas daudz gļotu, tad barības vielas neuzsūcas un orgāni nesaņem sev nepieciešamās vielas spēkam, lai stiprinātu sevi un pašattīrītos no parazītiem. Gļotas palīdz veidot piena produkti visiem vecumiem un visām asins grupām. Piena produktus vislabāk lietot rīta pusē līdz pl.11°°, tā kā tas bija labajos sociālisma laikos iekārtots ēdināšanas uzņēmumos. Papildus ieteicams lietot žults dzenošus, gļotu šķidrinošus produktus pievienojot pienam klāt; cigoriņus, cigoriņu kafiju, kafijas dzērienu "Kurzeme", ingvers ar medu.
Pievienojiet pie ēdiena klāt kādu asumiņu; pipariņu, adžiku, sīpoliņu, ķiplociņu, tas palīdz aizsargāt plaušas no mitruma. Garšvielas izvēlaties dabīgas bez sāls, e-vielām, krāsvielām.
Skumjos vakaros aizejiet uz kādu lietderīgu pasākumu, kurā varat veselīgi pasmieties, padejot vai pavadīt laiku labā ļaužu pulkā parunājot par labām, skaistām dzīves lietām pie karstas tējas tases. Ja esat samērcējis kājas peļķēs un drēgnums laužas caur ādu kaulos, tad jūs velk uz siltu vietu pie dzīvas uguns kamīna vai elektriskā sildītāja, plaušām nepatīk mitrums, jo satur sevī dzelzi un lieks mitrums rada klepu. Tad nu lieto vairāk rudenī "Biocinka" vai "Biocinks+" kapsulas un "Asins dzelzs" kapsulas. "Spirulīna" ir super ēdiens organismam, dzelzs saturošs, un zarnu trakta, resnās zarnas attīrošs produkts. Ļoti efektīvi pielietot ir klasisku variantu Hitozāns+ Kordiceps un Kordiceps Sinensis. Kordiceps Sinensis izdalās caur plaušām salīdzinājumā ar parasto Kordicepsu un ja nomoka klepus, tad pl.3°° naktī izdzert 2-3 kapsulas vismaz desmit dienas.

Rudens profilaksei "Tiens" produkti; Antilipīdā tēja, Dubultā celuloze, Daidžests,Veģetāriešu diēta, Spirulīna, Ikans, Cinks, Cinks+,"Asins&dzelzs", Propoliuss, Hitozāns+Kordiceps, Kordiceps Sinensis.Kordiceps sinensis 3+ ir unikāli efektīvs līdzekli plaušu darbības stiprināšanai un ārstēšanai, tāpēc ka izdalās caur plaušām un mitrina plaušas.Ja nomoka klepus, tad pl.3°° naktī izdzert kapsulu Kordiceps sinensis 3+ desmit dienas pēc kārtas.

sestdiena, 2010. gada 6. marts

Veselības pamata rādītāji.

Lai vieglāk būtu orientēties, sajust vienmēr sevī spēku un vieglumu, pievērs uzmanību;
1. Asins spiediens 120/80
2. Ritms skābekļa ieelpai - 16
3. Sirds saraušanās pulss - 78 sitieni minūtē
120-cilvēks mirst
40, 50- cilvēks mirst
4. Hemoglobulīns- skābekļa daudzums, kvalitāte organismā -130
5. Bilurubīns -21 toksiskais asins rādītājs
ja ir augstāks, organisms sāk mirt
6. Urīns 1.02 īpatnējais svars, d/n daudzums 1.5 litri
7. Svars - tīrs ūdens, enerģijas regulācija, hormoni
maz dzer, parādās liekais svars.
8. Cukurs asinīs - 5.5 ne vairāk ne mazāk
9. PH - 7.43
Kāpēc sārmains organisms? RADĪTĀJS tā veidojis! 7.43
10. Leikocītu daudzums - 4.5
glābēju armija
11. Ķermeņa temperatūra - 36.6 - stabils ūdens kristāls
38 - sāk zust
augstāka par 40 - nevar dzīvot
41 - mirst
35.5 - kristālforma nestabīla
12. Holesterīns - 6.0

Slimība - mūsu personīgā lieta - dzīves veids.
Asinsspiediens - tā ir nervu sistēma - ūdens!
Holesterīns - ūdens treknums.

Komandas darbība atvasarā.

Ja vasarā rodas problēmas elpošanas ceļos, gļotas traucē, tad organismam vienalga vajag enerģiju Jaņ - paņem no sirds - cieš sirds. Jāpabaro sirds vismaz ar IKANS kapsulām, pievada skābekli. Atsevišķi neviens orgāns nestrādā. Pareizs BAV pielietojums un pareizs dzīves veids notur līdzsvaru jūsos. Atvasara ilgst apmēram vienu mēnesi, 3 - 4 nedēļas, tā ir zemes stihija.
ZEME-MŪSU ENKURS VESELĪBAI VISU GADU!
Viens kanāls, vienā komandā strādā; liesa, aizkuņģis, kuņģis. Kamēr vesels zemes elements, var izārstēt jebkuru slimību. Īpaša uzmanība jāpievērš zemei; kuņģim, aizkuņģim un liesai!
Liesa - vadošā loma.
Tās loma ietilpst sistēmās;
gremošanā,
asinsradē,
hormonālajā,
enerģētiskajā balansē.
Ļoti reti rietumu medicīnā liesai pievērš uzmanību. Slimnīcās neizmeklē liesu. Austrumos izmeklēšanu sāk tieši no liesas. Anatomiski liesa atrodas zem kreiso ribu mazliet uz vidu - centru.
LĪDZSVARO enerģiju starp Iņ un Jaņ. Kad zūd līdzsvars -rodas slimības. Gremošanas trakts darbojas kopā ar aizkuņģi, atbild par produkta sadalāmību organismā, kad un uz kurieni ies produkts. Liesa ir komandu orgāns. JA NAV APETĪTE, VAI PĀRĀK LIELA APETĪTE, problēma liesā.
Garša salda naturālā veidā no produktiem; ogas, burkāns... kas ir salds.
Liesa asins radošs orgāns atbild par asins veidošanu un saglabāšanu vajadzīgā daudzumā.
Liesa atbild par šķidruma daudzumu, transportēšanu un liekā ūdens izvadīšanu no organisma.
Liesa atbild par muskuļiem; muskuļu barošanu un audiem.
Aknas darbība saistīta ar liesu.
Ja celulīts, zilumi parādās, tad liesai pietrūkst enerģija Ci, Ci vājums liesai.
Atvasaras laikā strādā ar lielu slodzi liesa enerģētiskā jomā. No produkta jāizvelk enerģija. Lietojam produktus pašu mājās audzētus. Sēnes - ļoti grūti olbaltumvielas uzņemt, pārslodze aizkuņģim - neuzsūcas, enerģija atdota visa. Labāk sagatavot ziemai dažādos veidos, tad vieglāk liesai ziemā būs un aizkuņģim. Liesa, kuņģis pārstrādā produktu no pašu enerģijas organismā.
Kuņģis - barības sagremošana.
Šai periodā kuņģis veido uzkrājumus no svaigiem produktiem, strādā ar lielu slodzi. Īpaša uzmanība jāvelta šim orgānam. Jāsaudzē kuņģis! Nedrīkst ēst zaļus, nenogatavojušos produktus, jāsagaida gatavības pakāpe, citādi skāde vien būs, bet ne labums. Atceries! Kuņģim nav zobi, tāpēc kumoss jāsakošļā tik reizes, cik jums gadi un norīt tikai tad, kad kumoss ir pārvērties jau šķidrā sasmalcinātā masā.
Aizkuņģis - vajadzīgo fermentu izstrāde gremošanas traktam.
Galvenā loma un slodze komandas darbībā aizkuņģim ir fermentu izstrāde. Spēks ātri zūd, kad nepareizi barojamies un pieaugot mūsu nodzīvoto gadu skaitlim - vecumam.
Tādā veidā nesagatavota uztura masa iekļūst 12-t pirkstu zarnā radot problēmas zarnu traktam. Dodot pareizu atbalstu ar uzturu, saglabājam spēku pārējiem organiem, ļoti svarīgi ziemai - labi strādās kapilāri.
Informācijas veidā kuņģis izvelkot no ēdienā ieguldīto informāciju, saņem vai arī otrādi nesaņem vajadzīgo enerģiju. Ir paruna tautā: "Kad es ēdu, esmu kurls un mēms." Gatavojot ēdienu ļoti svarīgas lūgšanas, kuņģim viegli strādāt. Skaties kur iepērc produktu, kāds pārdevējs, iepērcies pie pozitīva cilvēka, lai neciestu kuņģis. Kad kuņģis pārpildās ar negatīvu, tas pārplūst uz aizkuņģi - sākas diabēts.
Liesa kopā ar nierēm atbild par informācijas cirkulāciju organismā. Atbild par enerģijas uzkrājumu organismam.
Liesa mūs mīl tik stipri un viņas mīlestība saplūst ar to mīlestību, kura uzkrāta sirdī.
Liesa ir tā vieta , kur piestiprinās astrālais stāvoklis. Ar astrālo ķermeni rodas traucējumi, kuriem nav liesa.
Šīs sezonas krāsa ir dzeltena. Ieejas vārti ir mute. Jātīra mēle no rītiem pēc moššanās,
Ar siekalām produkta apstrāde mutē.
Spogulis-lūpas.
Ieteicamie produkti komandas darbībai:
Svaigu-mazāk apstrādātu barību lietot. Mazliet apsautēt. Ļoti labi šiem orgāniem visa gada garumā; burkāns, ķirbis, fenhelis; silda, stiprina šos orgānus un kā arī plaušām, resnai zarnai, nierēm lietderīgi. 1.vietā šos produktus līdz pavasarim! Ķirbis + cidonija, kā ananāss garšos.
Šai periodā, kā arī pārējos, kuņģis necieš aukstus produktus; lietot tikai siltus!
Ja daram kaut ko nepareizi, tad gremošanas traktā viss parādās šķērsām. Visu gadu jāseko zemes elementam, ikkatru sezonu stiprinās slimais orgāns, kamēr paliek vesels.
Rekomendē:
dzelzi no vitamīnu sērijas "Sofe"
spirulina - enerģijas Jaņ krājumam liesā
biokalcijs bērniem
kordiceps + propoliuss iekaisuma procesiem noderēs
daidžests kuņģim
slaiduma tēja
maca tabletes
ikans + biocinks gļotādas atjaunošanai kuņģī
ķiploku eļļa aizvāks liekās gļotas
skudru pulveris kapsulās uzlabos aizkuņģa dziedzeri.
Lietojam, kā uzturu BAV,pēc austrumu metodes atbilstoši meridiāniem-kanāliem organismā no plkst.7.00 - 11.00 un plkst.21.00.
Nevajag ēst galveno ēdienu no plkst.19.00 - 23.00.
Aktivizējas parazīti!
Pielieto antiparazītu programmu:
vakarā iemērc ūdenī sauju-riekšavu ķirbju sēklas un no rīta apēd, kā patīk, var pie putras-ja tīk,
dienā noēd 2-3 daivas ķiploku, vai ķiploku eļļas kapsulas izdzer ar ūdeni starp ēdienreizēm,
uz nakti paņem 10 graudus melnos piparus nesakošļājot norij uzdzerot 1/2 glāzi silta ūdens.
Savos sirdspukstos dzirdēsi komandas darba ritmu un nepazīsi vājumu ķibelēs!

Savā sirdī atvasaru dzirdu.

Mūsu uzdevums, lai katrs prastu lietot ikdienā produktu atbilstoši homeostāzei un sirds - sirdsasinsvadu sistēma strādās pateicībā bez iebildumiem.
Atvasara - ļoti svarīga gremošanas orgāniem. Gremošanas orgānu komanda: kuņģis, aizkuņģis, liesa. Kāpēc mūsu seņči bija stipri veselībā un nepazina vājumus, kuri piemīt mums daudziem? Tāpēc ka ēda putras no rītiem un zupas pusdienā.
Ēdot katrs ievērojam mērenību it visā - nepārslogojam gremošanas trakta darbību. Biezpienu ēd vesels, bet nepārēdies; veidosies daudz gļotas un aukstums - aknai grūti strādāt. Kafija jūs tonizē, antioksidanti arī ietilpst, un negatīvi iedarbojas - izdzen mitrumu no zarnām, rodas aizcietējumi.
PUTRAS! Tikai ne ātri vārošās, klāt daudz konservanti, kurus mums nevajag! Putras dažādas vāram ūdenī, pievienojot īsti tīru sviestu un saldinam ar medu - ja vēlamies. Banānus un atsvaidzinošus augļus - NĒ! Burkānu sulu pēc putras ieteicams dzert, lai nekairinātu gļotādu. Siltu tēju vislabāk lietot vasarā. Ar brokastu no rīta gremošanas traktam veidojam saldu vidi liesai - enerģijai.
Plkst.9.00-11.00 no BAV lietojam SPIRULINA + biocinks.
Kalciju ēdam šodien vasarā - atvasarā, ziemā normālas nieres!
Ikans kapsulas - vienmēr laba gļotāda būs.
Biocinks un kordiceps - aizkuņģim labi palīgi.
Ko zinām par nepiesātinātām taukskābēm? Ja pietrūkst NPS - sākas trombi asinsvadu maģistrālēs, pārāk daudz zemā blīvuma holesterīns veidojas un neveidojas augstā blīvuma holesterīns, jo organisms pats nesintizē NPS. Tāpēc arī lietojam Zuša taukus, ķiploku eļļu, veikana kapsulas, smiltsērkšķu eļļu. Smiltsērkšķu eļļa - apvelk gļotādu, prostaglandīni atbild par kapilāriem.
99% galvas sāpes no netīra zarnu trakta uzrodas. SLAIDUMA TĒJA atver kanālus kuņģim, aizkuņģim, liesai. Cinks vajadzīgs DNK spirālei organismā - mūsu mūža garumam. Lietojam augu gadu; 3 mēnešus lietojam, pārtraukums 2 mēneši un atkal lietojam pa 4 kapsulām dienā.
Ja kādam puncī traucē svaigi dārzeņi, nedrīkst ēst! Dārzeņi jātvaicē. Ķīnieši runā: "Cilvēku no dzīvnieka atšķir saprāts, viņš prot apcept - gatavot ēdienus."
Ūdeni un vēlreiz tīru ūdeni dzeram! Ja nedzeram? Nierēm jāizvada ļoti koncentrēts šķidrums. Visi organismam nevajadzīgie toksīni aiziet ar ūdeni prom. 4-6 krūzes dzeram lēnām pa malkam - izmalkojam, lai ūdens sekmīgi nokļūtu šūnā, ilgāk noturētos organismā. Vai mēs izžūstam, kā novīst puķe, vai piepampstam organismā, ja nedzeram tīru ūdeni.