sestdiena, 2010. gada 31. jūlijs

Kāds kalcijs Jūsu asinīs plūst?


Dzeru pienu un nevajag man Ca! Man pietiek! No matiem līdz nagiem skaloja smadzenes ārsti, reklāmas, televīzija. Jo vairāk dzer pienu, lielākas izredzes nopelnīt osteoporozi, kas izsauc Ca trūkumu organismā.
Jums saka:"Nevaru tik daudz, Ca par daudz būs; būs smiltis, akmeņi nierēs!"
Es jums saku: "Ca trūkums organismā veido smiltis un akmeņus."
Kad ēdam, kalcijs 99% kaulos, matos, zobos, nagos aiziet, tikai 1% Ca nokļūst asinīs. Šis 1% ļoti svarīgi!!!
Ko tad dara asinīs Ca? Uzdevums līdzsvarot skābju-sārmju balansi - PH līmeni balansēt. Mūsu organismā mūždien veidojas skābes un no tā, ka daudz dzeram pienu (kvalitāte). Mēs esam ļaudis, bet ne teļi. Mūsos nav fermenti pietiekoši, vai arī vispār tādi nav, enzīmi kas sašķeļ piena cukuru - laktozi, no kurienes arī sākas brauciens greizajos ratos pa sāpju ceļu. Atceraties! Kas par daudz, tas par skādi. Jābūt dažādībai, daudzveidībai uzturā. Sabiedriskajā ēdināšanā jau no rīta pasniedz gaļas ēdienu, bet organismam no rītiem vajadzīga putra? 1., 2. asins grupas īpašnieki visvairāk cieš no kalcija deficīta organismā. 1.asins grupa pārmērīgi gaļas ēdāji un 2. asins grupai slikti uzņemas organismā piena produkti un visām asins grupām un dažāda vecuma cilvēkiem piena produkti veido gļotas, it sevišķi pēcpusdienā, tāpēc tos pielieto no rīta.
Kad organismā trūkst Ca, tas ietekmē vairogdziedzeri. Vairogdziedzeris dod signālu kauliem, kauli aizdod asinīm Ca, jo asinīs vienmēr jābūt kalcijs. Kauli to atdod asinīm bez uzskaites vairāk un vairāk. Asinis grib atdot atpakaļ kauliem, bet šie neņem pretī iekšā, un atstrādātais Ca nosēžas uz kaula virsmas. Aug ragi... Blakus kauliem atrodas nervi, augot tos nospiež. Tīklojums kaulos arvien retāks paliek. Pienā ir Ca, bet tik maz, ka nepietiek jūsu organismam. Piena kvalitāte ļoti svarīgi; lietosiet svaigu, siltu no govs pupa nākušu tikko vai caur piena kombinātu izgājušu, būs starpība? Lietosiet kazas pienu, tas neveidos gļotas. No tā visa ko lietojiet ir atšķirība, tāpēc grūti noturēt asinīs PH līmeni. Brokuļus ēdīsiet 2 kg dienā, ja tur tik tiešām daudz Ca, tad tas dabīgā ceļā iziet ārā ar urīnu, fekālijām. No kaulu depo ņemtais Ca neizdalās caur sviedriem un urīnu, bet nogulstas uzkrājumā; nogulsnēs, holesterīnā, muskuļos, tikai tāpēc ka nezin atpakaļ ceļu uz Ca depo.
Arī artērijās; sirdij 3 galvenās artērijas nogulsnēs un ļaudis saka: "Nedrīkst lietot kalciju!" Tas ir tikai tāpēc, ka mēs ēdam ne to kalciju.
Asinīs Ca par daudz, bet šūnā nemaz. Cilvēks nomirst pāragri no hiperkalcija asinīs, bet organisma šūnās n-tie gadi nav bijis Ca. Šūnā nekas neieiet un neiziet ārā, ja nav kalcijs!
Sievietēm osteoporoze biežāk nekā vīrietim, tāpēc ka mēnešreizes, dzemdē bērnus. Pie dzemdībām asiņu zudums.
Vīrietis priecājas: "Ar mani viss kārtībā!" Nekas nav kārtībā, ja neko nedarīsi. SPERMATOZOĪDOS daudz kalcija. Cik reizes zaudējat Ca? Manuprāt, vairāk zaudējat Ca nekā sievietes. Tāpēc visiem, organisma balansei uzturā jālieto BAV.
Kur uzsūcas kalcijs? Kalcijs uzsūcas 12-tu, tievās zarnas bārkstīs un ja netīra zarna, tad neuzsūksies.Tievā zarna strādā pārī ar sirdi, tāpēc, ja tur nevalda kārtība, ir tik grūti cilvēkiem vasarā un ātrās palīdzības sirēna kauc nemitīgi, mašīnai joņojot pa ielām.
Jūsu laime un nelaime, spēks un nespēks ir jūsu pašu attieksmē pret zarnu trakta darbību un tīrību, vai netīrību. Tagad sapratāt, kāpēc OBLIGāTI zarnu trakts, galvenie organisma filtri; akna, limfi, nieres ir jāattīra? Tas nes jums dzīves kvalitāti.
Vai arī, par tik delikātām lietām nav pieņemts jūsos ne domāt, ne runāt, kur nu vēl darīt; tam visam taču jānotiek, tā kā tam jānotiek? Valsts poliklīnikās bieži jums dakteri nozīmē attīrīšanos, kā vienīgi klizmas pirms neplānotas vai plānotas operācijas? Vai par to nav rakstīts jebkurā rokas grāmatā par veselības profilaksi, kas jādara un kā jādara, lai būtu vesels? Vai par to nav runājuši un piekopuši reālajā dzīvē jūsu vecāki, vecvecāki?Protams runāts ir, bet sadzirdējuši neesat, citādi pieturētos pie sistēmas, kā pie Dieva baušļiem. Tas arī notiek pareizi, ja pareizi lietojam uzturu.
Nekautrējies pats no sevi, izzini pats sevi, ko nezini pats, pajautā zinošākam cilvēkam! TĪRĪT, TĪRĪT, un vēlreiz TĪRĪT savu organismu, katram pēc saviem nopelniem, un tikai tad, KALCIJA PIELIETOJUMS SNIEGS JUMS REZULTāTU.
Kāpēc "TIENS" kalcijs tik spēcīgs?
* Sintētiskais Ca nav dabīgais Ca, vajag 24 stundas lai uzsūktos organismā 10 - 15%. Ja ieņemsi dienā 1000 mg Ca, organismā uzsūksies 100-150 mg, pārējais podā aizies.
* Korāļu Ca 15 stundās uzsūcas organismā 40%.
* TIENS Ca uzsūcas 20 minūšu laikā organismā 95%.
Starpība ir laika tēriņā un spēka guvumā? Jo garāku ceļa posmu ej kājām neuzņemot barību zūd spēks, ejot to pašu ceļa posmu uzņemot barību- spēks noturas, spēks pieaug.
Iedomājaties situāciju: Jūs braucat tālā ceļā ar lēngaitas pasažieru vilcienu un jums līdzi nav paņemts ne ēdamais, ne dzeramais, iegādāties brauciena laikā nav iespējams, rezultāts var būt letāls.
To pašu attālumu veicot ar lidmašīnu īsā laika posmā un jūs pēc lidojuma ieturat maltīti, viss kārtībā?
Rīcība ātrumā un kvalitātē dod efektīgumu mūsu veselībai,tāds ir "TIENS" kalcijs Zelta medaļas ieguvējs Vispasaules konkursā.
Tas maksā dārgi? Rēķiniet paši un izvērtējat! Manā skatījumā un reālajā pielietojumā "TIENS" kalcijs izmaksā daudzreiz izdevīgāk, nekā viss pārējais, par ko maksājam nespēkā.

sestdiena, 2010. gada 24. jūlijs

Kad saulē bez vēja +43° termometrs rāda?



Jūlija karstumi pārbauda cilvēku izturību, veselību, attapību, zināšanas, kā palīdzēt sev un parūpēties par otru mazāku, dzīvniekiem, dārzu, dzīvniekiem...
Ja ir iespēja, mēs ieslēdzamies savas mājas cietoksnī, un lieku reizi neatveram ne logus, ne durvis uz āru, kamēr mazinās tiešo saules staru iedarbība. Ne jau visiem šīs priekšrocības dotas, ir jāiet katram pie sava darba un katram darbiņam savs režīms.
Mēs burtiski mazgājamies savos sviedros, zaudējam caur ādu daudz šķidruma un tāpēc jāuzņem daudz (nedrīkst dzert aukstu, traumējam ar pārslodzi savu organismu) silta tīra ūdens, līdz 2 litri dienā.
Obligāti dzeram 1.5 -2 litri antilipīdu tēju diezgan karstu, palīdz asinsvados asins cirkulācijai, asins palīdz sirdij vieglāk strādāt.
Un obligāti visa veida kalciju no "TIENS" pūra lādes izņemiet un lietojiet dienā 2 veidu, kāds personīgi katram labāk iet pie dūšas. Efektīgi karstajās vasaras dienās strādā košļājamais kalcijs kopā ar antilipīdu tēju.
Kāpēc?
Kalcijs organismā grūti iesūcas no tabletēm ar vecumu. Košļājamais kalcijs - 170 mg kalcija 1 tabletē.
Efektīgumu piedod:
Manitols - organisma energija uzsūcas mutes dobumā uzreiz asinīs.
Augļu saharoze fruktoze pie zarnu trakta problēmām Nr.1 košļājamais kalcijs.
Vit.D3= 6 tabletes satur dienas Vispasaules normu. Sausa āda, aizkuņga dziedzera vēzis rodas, ja trūkst vit. D3.
Vit.A - bloķē vecuma procesus, noteic mūsu reakciju (kuri nevar nolikt autovadītāja tiesības eksāmenā - visiem trūka vit.A), sausa āda, mati, nagi lūzt, nejūtam smakas - trūkst vit.A, gļotāda sausa.
Bērniem augšanas procesā vajag:
sinusīti, haimorīti rodas pie vit.A hroniska trūkuma, hroniskiem bērniem pie alergijām vajag vit.A (gļotas virs gļotādas uzkrājas 1 cm - 1.5 cm biezā slānī - NEUZSŪCAS KALCIJS, košļājamais kalcijs tieši asinīs nokļūst), zarnu trakta iekaisumi, migrēna, pirms mēnešreizēm 1 tablete dienā, artrīti, nedaudz mastopātija - 1 tablete mazai sievietei, 2 tabletes lielai sievietei, vecākiem cilvēkiem obligāti!
Slikts miegs - vecākiem cilvēkiem kalcija trūkums izteikts, osteoporoze sākas, ieņemt pēcpusdienā pirms gulētiešanas.
Košļājamam kalcijam vienmēr jābūt pie rokas paņemamam, kad kļūst pēkšņi slikti, kā jūsu mājas ātrajai palīdzībai mājas aptieciņā.
Tās ir tradīcijas: "VISI DARA Tā!"
Kā mēs to darām, tāda arī veselība, veiksme.

trešdiena, 2010. gada 14. jūlijs

Noziegumam pa pēdām.




Pastrādātā nozieguma smagumu nosaka pēc noziedznieka pastrādātajiem miesas bojājumiem pret upuri un lietišķos pierādījumus izmeklē nozieguma vietā pēc noziedznieka atstātajiem mēsliem, ko šis ir atstājis nozieguma vietā (lietišķie pierādījumi). Izejot cauri pludmalei un kāpu zonai ir jānoskatās cilvēku izmestajos atkritumos un pēc tiem var secināt, cik lielu noziegumu viņi izdara pret savu organismu un veselību kopumā. Vasaras karstumā, kad ir jāstiprina sirds darbība, cilvēki dara tieši visu pretējo un pakļauj savu organismu nemitīgiem eksperimentiem, bāžot sevī iekšā dažāda veida ačgārnu pārtiku un lejot ūdens vietā aliņus, gāzētos dzērienus, alkoholiskos dzērienus, smēķē cigaretes un marihuānu.To iepakojumu atkritumu ir ļoti liels daudzums un ir neapšaubāmi lietišķi pierādījumi nozieguma pastrādāšanā pašiem pret savu ķermeni. Kāpu zona ir piemēslota ar lielajām plastmasas pudelēm no alus, skārdenēm un stiklotām viskija pudelēm, politelēna mazajām paciņām no marihuānas. Protams, ir taču vasara un jāpriecājas par dzīvi, jāiedzer kāds graķītis par prieku, tikai bieži vien gadās , ka tas mēŗs iet pāri strīpai un jādzird apkārt skumji gaudojošās ātrās palīdzības automobīļu dunošās sirēnu skaņas. Ieejot jebkurā lieltirgotavā jums uzmaucas virsū sakrautas piramīdās alkohola grēdas, uzrunā seksīgās reklāmas meiteņu izkārtnes-nopērc mani!Tiek iedarbināta aktīvi vasaras periodā seksuālās enerģijas reklāma, ka tik uzbāzties ar savu lielo krūšu izmēru, lai nopirktu vecis lielo iepakojumu alus, bet ar to ir par maz, tak draudziņ vajag čipsus, ātros uzkožamos, smeķīgu gaļas gabalu un to visu izdzerot, apēdot ir jāuzpīpē kāri cigarete, kā gandarījums par to, ka es varu atļauties eksperimentēt ar savu organismu.Tikai pēc tādas dzīvošanas ir smagas sekas visam organismam kopumā, tā vietā, lai dzertu tīru ūdeni lieto dažāda veida gāzētos dzērienus, kas sabiezina asinis un rada sirdij slodzi.Visa veida pielietotie alkoholiskie dzērieni vasaras laikā smagi iedragā sirds darbību, kad pienāk sirds lēkmes, tad uz aptieku pēc medikamentiem, tie uz laiku noņem radušõs problēmu, bet pēc ilgāka laika rada vēl lielāku veselības saasinājumu.Vainīgs ir protams ārsts, vainīga ir reklāma, kas iegrūda mani tai alus dzeršanā, bet tikai ne es. Uzpīpētās zālītes ( marihuānas) efekts ir efektīvs, lai uzķertos uz glancētiem reklāmas trikiem, saasinās, redzes, garšas izjūtas un gribas izbaudīt dažāda veida pārtikas brīnumus, gāzēto dzērienu garšas un tas ir tik aizraujoši, kā brauciens amerikāņu kalniņos cauri zemenīgi gāzētai garšas sajūtai. Štrunts ar visu veselību, priecājies kamēr dzīvo, dzer , ēd, stūķē visu sevī, kas žilbst un skaisti mirgo reklāmas trikos.
Pasēdēšanas kafejnīcās pie kafijas tases, viskija glāzes, patērzējot ar draugiem un kāri izpīpējot pa vakaru paciņu cigaretes ir savdabīgi degradējoša aura, kas pievelk ļautiņus.Vasaras karstums atstāj nopietnu iespaidu uz cilvēku galvām un viņu domāšanu.
Vasara ir aktīvs, dārzeņu, ūdens, sirds stiprinošo vitamīnu un uztura bagatinātāju laiks.Katru dienu ir jāuzņem partikā vismaz pus kilograma zemeņu un dažāda veida augļi, lai organisms uzkrātu sev nepieciešamās vielas rudens -ziemas periodam, it sevišķi pārejas posmā , kad mainās gadalaiki sirdij ir vajadzīgs papildus spēks. Kur tā ņems to spēku, ja organismā ir uzkrātas nikotīna darvas, alkohola lietošana ir pavārdzinājusi nieru un aknu funkciju, līdz ar to pavārdzinot sirdi?
Vasara ir aktīvs parazītu laiks un lielāko daļu tie ienāk organismā caur augļiem, dārzeņiem, ūdeni. Ja peldaties jūrā un ūdens nonāk uz lūpām, vai iepērkaties tirgus laukumā un ēdat nemazgātos augļus.Vai arī var apēst tos ēstuvē kopā ar iecienīto šašliku. Protams, mums patīk zemenes ar pienu, parazītiem piens ir labvēlīga pavairošanās vide. Lielāko daļu saldējumi, kuri tiek pārdoti, ir gatavoti nevis no piena, bet no dažāda veida nezināmas izcelsmes augu un dzīvnieku taukiem, lipekļiem, emulgātoriem, krāsvielām, tad rodas puņki.
Daudzi domā, ka puņki ir no saaukstēšanās, bet patiesībā tie ir parazīti, kas ir radušies no nepareizā saldējuma. Ja jau nu ēdat saldējumu, tad izvēlaties patiesu saldējumu, tāds vismaz ir "Rūjienas" saldējums.Vai arī pagatavojat mājās paši, tas taču ir interesanti!!!
Dzeriet vairāk karstu vai siltu ūdeni, tas labāk palīdz saglabāt ūdeni organismā un spirgtumam pieliekat klāt citronu vai dzērveņu sulu. Ļoti labi attīrīs asinsvadus, spēcinās tos, lietojot saspiestas (var sablenderēt) upenes un pārlietas ar siltu ūdeni bez cukura. Antilipīdu tēja škidrinās asinis un sekmīgi palīdzēs sirdij strādāt.
Kādas limonādes pazina mūsu sentēvi? Ai, ei tu ar saviem sentēviem, mēs dzīvojam modernajā pasaulē un ir taču divdesmit pirmais gadsimts, ir taču dēmonukrātijas laiks, ko gribu to daru, kā gribu tā daru. Kam ir vajadzīgi tavi uztura bagatinātāji? Taču noiets ir alkoholam, cigaretēm, maucībai, tas ir ekonomikas stūrakmens.
Maucības priekam ir vajadzīgs cinks,cinks un vēlreiz cinks, bet ja nu tomēr gribat būt ģimenes cilvēks un redzēt veselīgus bērnus, tad ieteicams lietot Kordicepsa kapsulas, tās uzlabo seksuālās spējas un informācija nododas no tēva bērniem ģenētiski par uzvarētām veselības kaitēm. Jūs dzirdat vīrieši!!!???? Spēks nav aliņos, spēks ir Biocinkā+ Kordiceps+ Spirulīna un noteikti jālieto vasaras periodā visa veida "TIENS' kalcija veidi, tas stiprinās nieru darbību, sirds muskuļu darbību un nekādā veidā nelietot kafijas dzērienus, kofeīna saturošos dzērienus , gāzētos dzērienus.
Ja gribi būt veselīgi spēcīgs, tad jāmaina ir sava dzīves attieksme pret pašam savu gara templi-miesu. Paši graujat un pēc tam brēcat, ka ārsti vainīgi, slimnīcas samazina, ātrās palīdzības likvidē, ko nu mēs nelaimīgie darīsim? Sentēvi tūkstošgadēm nepazina ātrās palīdzības dienestus, ne gāzētos dzērienus, ne kafijas, ne cigarešu dūmus, ne tie sēdēja tērzējot pie viskija glāzēm stundām ilgi bezjēdzīgās runās. Sentēviem bij jāstrādā smags fizisks darbs, tas tika veikts agri no rīta un vakarā, kad saules svelme nespiež nost. Pa dienu, pēc pusdienas laika, tika ieturēta atpūta.Tagadējos laikos cilvēciņi skrien uz jūru pašā dienas svelmē un pakļauj sevi pašai intensīvākai saules radiācijai, izkarsē sevi un aukstā ūdenī iekšā, tad brīnās par angīnām, puņkiem, saaukstēšanos, pēkšņām sirds lēkmēm, kas dažreiz beidzas ar skumīgam beigām. Cilvēku fantāzijām nav gala un viņu glupībām arī liekas nav gala. Ja dzīvot skrienot līdzi baram, tad noteikti ieskriesiet ellē. Ieklausities savā sirdī un nevis glancēti žīlbinošās reklāmās, kas uzrunā jūs uz šā laika dzīves centru-kājstarpi. Sirds templis ir daudz svarīgāks, ja to paši sabojāsiet, tad nebūs arī jums prieka, ko dāvāt mīļajai vai mīļākajam.
Pienāks rudens, tad obligāti ir jāveic pretparazītu programma, jo tie mõrkšķi arī atņem mums daudz dzīves labvēlīgās enerģijas. Paši vien esat savas veselības noziedznieki, kuri bieži vien skatās uz dzīvi ar lepnuma acīm, kas ta man lielam, spēcīgam un varenam ar mēsliem aizaugušam un pienāk laiks, kad parazīti neliek mieru. Tie uzdzīvojas un taisa revolūciju jūsu miesā, tiem par maz ir prieka zarnu traktā vai aknās un grib iekarot jūsu sirds templi, domu templi ( smadzenes) , tad salien tur iekšā un jūs dabūnat to, ko esat pelnījis par savu noziedzīgo darbību attiecībā pret savu ķermeni. Tā vecā prostitūta ar izkapti rokās ir klāt, un aicina jūs pie sevis gultā apskaut viņu, samīļot, sabučõt sniedzot viņai negribīgi baudu, bet aizbēgt no viņas apskāvieniem neaizbēgsiet, tik un tā būs jāsamīļojas ar viņu,ha,ha,ha,ha,ha.

sestdiena, 2010. gada 3. jūlijs

Tas mani dara stipru!




Kas mani dara stipru? Jēzus lūgšana, kurā piesaucam Dieva Vārdu. "Kungs, Jēzu Kristu, Dieva Dēls, esi man grēciniekam žēlīgs!"
Tēvs Mihails man saka:"Sēj, brāli, labo vārdu visur, gan ērkšķos, gan ceļa malā, gan uz akmens, viss var būt, kaut kas arī uzdīgs un atnesīs augļus, pat simtkārtīgus."
Citāts no nelielās grāmatiņas Sergejs Boļšakovs "Gara augstumos".
Šogad iepazinos ar sievieti no ilgdzīvotāju dzimtas (viņai 95 gadi, ņipra strādīga) kura labprāt stāstīja, kā viņas astoņi bērni auguši tēva mācībā un klausībā, visiem augtākā izglītība, labklājībā dzīvo un strādā paši sev pie visām varām bijušām un pastāvošām un visam pamatā bijība pret tēvu un lūgšana Dievam augstībā.
.....reiz bērnībā vienīgo reizi nosaucu savu vecāko māsu par mērkaķieni, tēvs ielika mani istabas kaktā - stūrī un lika noskaitīt tēvreizi 10 reizes, un mūsu ģimenē izauga visi ar cieņu vienam pret otru, pret darbu, pret pienākumu ģimenē, pret ģimeni. Lūk tā, tāds spēks, klausība piemita mūsu tēvam un lūgšanai Dievam! Un kas notiek tagad? Autobuss brauca tālāk, aizvedot ilgdzīvotāju dzimtas pārstāvi, bet man bija jāizkāpj savā pieturā. Gāju tālāk un analizēju savas domas:"...cauri dzīvei ejot, ir vājās dzimtas, kuras pārsvarā agri izmirst pāragri un galveno kārt no ļaundabīgiem audzējiem; dzīvojuši pārmērīgā stresā nerimtības dziņā, naidīgi, apvainojumā, tiesu prāvās, mantojuma mūžīgās dalīšanas...nerunāšana savu radu saimē, nesatikšanās...un priekšlaicīgā nāve klāt!
Ilgdzīvotāji vienmēr mierā un darbībā un draudzīgā radu saskarsmē piedzīvo dažādas dzīves situācijas un izdzīvo veiksmīgi, kur visam pamatā vīrietis gimenes galva.
Lai būtu līdzsvars dzīvē, ir jābūt divām enerģijām; Iņ - sieviete un Jaņ - vīrietis. Sieviete pavarda sargātāja, vīrietis gādnieks par visu, kas vajadzīgs ģimenes pavardam, tā tas ir bijis no seniem laikiem. Gods un bijība pret vīrieti ģimenē, vīrieti dara stipru!
*Mamma tētim uz šķīvja liek krietni lielāku porciju un kreptīgāku kumosu, tādēļ ka viņam smagi jāstrādā fiziski, akna vīrietim par vienu kg smagāka nekā sievietei, tādēļ iespēja ēst vairāk un dzert.
*Nieru filtrācija vājāka vīrietim. Vispirms pievērs uzmanību nierēm! Tāpēc uzturā izmantot tikai jūras sāli, jo pelēkāka, jo labāk!Ūdenim jābūt tīram, tādam, kas neatstāj nogulsnes tējkannā uz sieniņām pēc uzvārīšanās. Ūdens jādzer silts, bet ne vārīts. Ja nogulsnes tējkannā paliek, tad jāiegādājas labs filtrs ūdenim, tā atvieglojot ūdens filtrāciju nierēm.
Pavasarī svaigas bērzu sulas ļoti labi skalo nieres. Rudenī jālieto visu, kas silda nieres; dzērvenes, ingvers,avenes, zemenes, sarkanie bulgāru pipari,selerijs, baziliks. Kremnijs un cinks daudz tur ir. Kremnijs atrodams tikai saknēs. Cinks daudz ir kāpostos, mandelēs. Granātāboli noteikti jāēd vīrietim. Labi prostatas profilaksei. 2 karotes dzērveņu karstā ūdenī saspiest un pievienot 1 ēdamkaroti medus, dezinficēs un skalos, kā arī pabaros nieres, ja tik vien neaizmirsīsi agrāk no rīta izdzert. Vasarā ogas lietojam svaigas, bet kā būt ziemā? Vislabākais variants visas ogas saldēt kamerā pie -18°. Nieres-potence vīrietim! Jostas vietā viss kārtībā - jebkuros darījumos būs kārtība. Kreisā niere atbild par mūža ilgumu Obligāti lietot visus sildošos produktus! Vīriešiem enerģijas cirkulācija no kreisās puses uz labo pusi virzībā.
Sievietēm labāk strādā nieres, mazāk akmeņi veidojas.
Kas jādara vīrietim, kā pabarot savas nieres?
*Kalcijs Gai-Bao no augusta līdz martam jālieto, šķīdinās akmeņus, skalos smiltis un nepieļaus varbūtību no jauna veidoties.
*Zuša tauki sildīs nieres. Apaviem jābūt brīviem, ērtiem, siltiem. Novembrī var aizbraukt uz kādu siltu zemi atpūsties, sasildīties.
*Kordiceps sinensis 1 kapsulu 2 reizes dienā ieņemt, vai 2 kapsulas pirms gulētiešanas.
*Biocinks 2 kapsulas mininums vai 4-6 kapsulas, atkarībā no patēriņa. Daudz tērē cinku, daudz arī zaudē. Jo vairāk cinku saņem, vīrietis kļūst mierīgāks. Redzei cinku vajag pl.15.°° dienā pieņemt; kompjūters, pie stūres auto.
Bioritmi dažādi; vīrietis aktīvs no rīta, sieviete vakarā aktīva, no pl.12°°-14°° sakrīt vienādi aktivitāte.
Akna ilgāk jātīra vīrietim. Pēc pl.18°° ieteikums neēst. No rītiem citroūdeni siltu dzert! Pusdienās siltu zupu ēst! Ja pēc pl.15°° nāk miegs - vājas nieres, smiltis nierēs!
Optimālā formula:
*Kalcijs no 15°°-19°°, hitozāns uz nakti 2 kapsulas, biocinks pēc vakariņām 2 kapsulas, kordiceps sinensis no rīta 2 kapsulas.
*Ganoderma no rīta un uz nakti + Ikan pl.9°°, 21°°, + biocinks pēc vakariņām.
Ganoderma attīra aknu un atjauno nervu sistēmu.
Stress vīriešiem vairāk nekā sievietēm. No dabas tā iekārtots - vīrietis agresīvs. Sieviete izvēlēsies vienmēr agresīvāko vīrieti, pasniegs ēdienreizēs siltu garšīgu ēdienu. Vīrietis nedzird sievieti, bet intonācija ietekmē, smaržas ļoti ietekmē. Pēc smaržas izvēlies partneri dzīvei! Stresi daudz, bet ātrāk pazūd vīrietim. Skandāli notiek nepazīstot vīrieša fiziologiju.
Sieviete ieciklējas vienā problēmā parasti. Līdz pl.23°° jāiet gulēt!
Pret stresu ļoti labi pl.21°°Ikanu ieņemt, Sliping - atpūšas, atjaunojas nervu sistēmas darbība.
Locītavas.
Ēst vienmēr siltu ēdienu ar mazākiem intervāliem, rūpēties par žults kvalitāti!
Palīdzēs Ikans, Veģetārā diēta 2 tabletes pirms ēšanas 2 reizes dienā, un Ļaņ-Jaņ kapsulas.
Uz trīs vaļiem vīrietis turas: nervu sistēma, nieres, akna.
Nervu sistēmai pl15°°var iedzert tīru šņabi, konjaku.
Mugurkaulam.
*Uz pirti jāiet pērties!
*Ēst auksto gaļu no vistas,cūkgaļas, liellopu gaļas.
*Speķis.
Gulēt uz cietu virsmu!
Ja sirds slima vīrietim,tad vispirms 80% nestrādā nieres, 40% akna.
Restveratols izvada sāli no asinīm, holikāns ļoti labi! Profilaksei 1 kapsula uz nakti holikāns visu gadu lietot, super!!! Viss mainās aknā!!!
Kontrolē savu veselību, kontrolē savu dzīvi!
Bet vai es varēšu izturēt?
Ar ticību varēsi, jo ir teikts: "Es visu spēju Tajā, Kas man dod spēku, proti Kristū".
Tad, nu, ķeries pie Jēzus lūgšanas, tā tevi arī izvedīs.
Es visu spēju tā spēkā, kas mani dara stipru. Citāts no nelielās grāmatiņas "Gara augstumos".