svētdiena, 2010. gada 22. augusts

Sievietes komfortam AIRIZ paketes.


Jūsu komfortam, veselībai un skaistumam Latvijā pārdošanā AIRIZ higiēniskās paketes ar aktīvā skābekļa un negatīvo jonu lādējumu. Anionu koncentrācija ir dubultas rūpes, divkāršš komforts jūsu veselībai.
Esat patīkami pārsteigtas? Ar ko gan atšķiras AIRIZ no piejamo n-to klāstu pielietotu kopš senām dienām?
Jaunās paaudzes higiēniskās paketes sievietēm.
Ārēji visas sieviešu higiēniskās paketes izskatās vienādi, cita lielāka, cita mazāka, plānāka vai biezāka. Taču iekšpusē tās ir pilnīgi atšķirīgas. Paketes ar aktīvā skābekļa un negatīvi lādētu jonu no "TIENS" - jaunās paaudzes , ir arī ārstējošas.
Kas ir anjoni?Parastos apstākļos skābeklis ir neitrāls. Tā atomu jonizācijā kļūst negatīvi lādēti joni, kas tiek saukti par anjoniem. Jo anjoniem nav krāsa vai smarža, un klātbūtne negatīvo elektronu orbītā ļauj tām izraut no gaisa dažādus mikroelementus . Anjoni arī izņem no gaisa putekļus un nogalina baktērijas. Anjons - neaizstājams līdzeklis, lai veicinātu veselību, ar "gaisa vitamīniem ", iznīcina vīrusus, iekļūstot šūnās iznīcina mikrobus. Aktīvā skābekļa ietekmē nodrošinās gaisa caurlaidība , laba gaisa cirkulācija . Pateicoties īpašai formulai ir ārstnieciskas īpašības. Tiem ir antibakteriāla iedarbība , atbrīvo iekaisumu, uzlabo imunitāti, normalizē iekšējās sekrēcijas un vielmaiņu procesu, nogalina kaitīgos mikroorganismus un baktērijas, novērš smakas.Tāpēc, anjoni bieži tiek dēvēti par " gaisa vitamīniem ", kas ir "sastāvdaļa ilgmūžībai "un" dabīgs gaisa attīrītājs. Jo vairāk gaisā anjoni, jo mazāk mikroorganismu (ja pati koncentrācija anjonu sasniedz noteiktu līmeni , un mikrobu saturs visos ir samazināts līdz nullei ). Pasaules Veselības organizācija atzinusi, ka minimālais saturs anjonu svaigā gaisā vajadzētu būt 1000 attiecībā uz 1 kubikcentimetru . Parasti cilvēki, kuri dzīvo kalnos, ir daudz veselīgāki un garāku mūžu dzīvo.

Anjonu slānis parastajās paketēs nav . Bet ar aktīvā skābekļa un negatīvo jonu paketes"Ozona & anjoni »« AiRiZ » no "TIENS"tas atbrīvo vairāk nekā 6100 negatīvo jonu uz kubikcentimetru, normalizē stāvokli maksts gļotādā, veicinot labvēlīgu mikrofloru, novēršot disbakteriozi. Iet uz augšu, un anjonu plūsma uzlabo stāvokli dzemdē un olnīcās : mazina iekaisumu, hormonus regulē, novērš olnīcu disfunkciju, normalizē ikmēneša ciklu, ir spēcīgs profilaktisko premenstruālo sindromu un patoloģiskās menopauzes izpausmes. Ietekmē urīnpūšļa sienas, anjoni atbrīvo no cistīta, anjonu "darbs" labi ietekmē nieru un virsnieru dziedzeru darbībā, novēršot pielonefrītu un normalizē asinsspiedienu ( jo tas ir šeit , kas rada angiotenzīnu , kas ir atbildīga par šīs regulas asinsvadu , samazinot vai palielinot to klīrensu , un līdz ar to arī atbild par spiedienu ). Laboratorijas pētījumi ir parādījuši , ka regulāra pakešu izmantošana ar negatīvi lādētu jonu, var uzlabot vielmaiņu un iekšējo sekrēciju, uzlabot imunitāti, rast normālu asinsspiedienu, iznīcināt baktērijas, noņemt iekaisumu, novērst smakas un atbrīvoties no noguruma. Zināmi fakti, izmantojot šīs paķetes izārstē dzemdes kakla eroziju, cistu, no dzemdes polipus, normalizē mēnešreizes. Turklāt paketes ar anjonu slāni izmanto arī vīrieši, kuriem tie palīdzēja pie hemoroīdu un prostatas problēmām. Bērniem urīna nesaturēšanu novērš. AIRIZ paketes līdzsvaro komfortu visai gimenei veiksmīgi.
Testers Sieviešu veselībai.
Un visbeidzot, vēl viens patīkams jaunums. Strip testeris par pašdiagnostiku - unikāls izgudrojums, patentēts Ķīnā ( patents № CN99109875.7 ), kas ļauj sievietēm regulāri pārbaudīt dzimumorgānu veselību. Testeris ir pievienots kā dāvana katrā pakešu iesaiņojumā. Pievienotajās paciņās trīs elementi: krāsu skala, sloksnes testeris (līdzīgs tests , lai noteiktu grūtniecību) un kociņi ar vati. Uztriepes piemēro uz sloksnes testeri un pēc minūtes rezultāts kļūst redzams, kā saka, ar neapbruņotu aci. Ja krāsa testētājā sakrīt ar kreisās malas taisnstūri - sievietē ir labi, ja otrajā vai trešajā taisnstūrī - tad ir dažas problēmas, nepieciešams konsultēties ar ārstu, bet, izmantojot salvetes ar negatīvi lādētu jonu, problēma ir atrisināmas. Ja krāsa testētājā sakrīt ļoti ar labo taisnstūri - steidzami pie ginekologa!!!
Parasti mēnesī sievietei ir nepieciešams viens iepakojums dienai, nakts un dienas paketes. Līdz ar to ik pēc 10 dienām, viņa var veikt pašdiagnostiku, lai nebūtu risks veselībai un garām brīdis, kad jāmeklē medicīnisko palīdzību. Un pats galvenais - katru dienu, lai saglabātu ķermeņa veselīgu stāvoklī!!! Strip - testeris pašdiagnostikai ļaus jums, noteikt veselības stāvokli pirms un pēc šī produkta lietošanas. Viss, kas jums nepieciešams - kociņš ar vati, lai paņemtu no maksts uztriepi un uzlikt to uz sloksnes - pašdiagnostikas testeri. Pagaidiet 30 sekundes, salīdziniet krāsu ar krāsu uz standarta skalas, un redzēsiet rezultātu.
Kam pievērst uzmanību???
1: Iepakojums. Materiāla ārējā pakešu iesaiņojumam - alumīnija folija: ūdens izturīgs, lai novērstu pelējuma veidošanos, kas ir antibakteriāla aktivitāte. Iepakojums ir ērts pašlīmējošš, pārlaidums atkārtoti, novēršot piesārņojuma un kaitīgu baktēriju iekļūšanu.
2 : Labsajūtai Higiēniskās paketes tiek izgatavotas no augstas kvalitātes kokvilnas, mīkstu un zīdainu, kas nodrošina sievietes ar maigumu un komfortu.
3: Pārbaudiet ar ūdeni pret noplūdes aizsardzību! 50 ml šķidruma uzlej uz paketes virsmas, un pārbaudiet uzliekot salveti virsū. Ja audums palika sauss, tas nozīmē, ka higiēniskās paketes ir laba un nodrošina pilnīgu aizsardzību pret noplūdi.
4 : Pārbaudiet gaisa caurlaidību! Ieliet glāzi verdoša ūdens, uzlieciet virsū izklātu paketi, vāka vietā virsū paketei uzlieciet otru tukšu glāzi un redzēsiet, kā glāze piesvīst, tas liecina par labu gaisa cirkulāciju, pakete elpo un labvēlīgi ietekmēs uz jūsu ķermeņa daļas pielietojumu.
"OZONA & anjoni"Sieviešu higiēniskās paketes:
Ikdienas lietošanai (10 gab).
Nakts lietošanai (8 gab).
Ikdienas paketes (30 gab).
Kā anioni nogalina baktērijas.
http://www.youtube.com/watch?v=Qpb_ha2yPTE

trešdiena, 2010. gada 18. augusts

Pirms gredzenu mijas svarīgi!!!


Šodien pie skroderi es steidzu, rīt gredzenus mīsim. Paldies par visu toreiz sniegto, Rīgā vairs nedzīvoju, esmu saimnieks savās lauku mājās, dzīvošu ar savu sieviņu es mīļi no savas tēvu zemes spēku smeļoties. Veiksmi Jums!
Apmēram pirms trīs gadiem ieskanoties telefona zvanam priecīgā tonī zolīda kunga balss nesa vēsti manā ausī... Un kā bija agrāk ar šo kungu? Kungs bija ļoti nervozs, nezināja ko un kā darīt, kāpēc uznāk švakuma brīži, jāsauc "ātrie", jāmaksā par visu barga nauda, bet rezultāts kā nebija tā nebija. Toreiz braucu mājup no lekcijas "Pretparazītu programma". Satikāmies rindā mikriņu gaidot. Kā jau svešam cilvēkam, cik vien vēlies plaši, vari izklāstīt savu prieku vai izlikt sāpi. Viņā bija viss i nezināms smagums, i dzīvotgribas spēks; esmu strādājis jūrā, vienmēr labi juties. Pēdējos gadus caur ceļojumu klubu apceļoju pasauli. Kur gan tik neesmu bijis? Ēdināšana visur ļoti laba, porcijas lielas, garšīgi, kūkas arī labprāt ēdu. Tikai tāda ķibele piemeklē mani, pēc katra ceļojuma pieņemos svarā apmēram 6 kg. Šogad pievērsīšu uzmanību savai veselībai, nekur neaizbraucu, meklēju problēmas sakni sevī un nevaru atrast. Kāds ieteica iziet sulu kūri, varbūt tā man līdzēs? Apmainījāmies ar telefonu numuriem, man bija jāizkāpj, viņš aizbrauca...
Nākošajā dienā mobīlajā atskan zvans.... Norādīto adresi neatradu, gribu ar Jums satikties...
Satikāmies... atrada sava vājuma sakni, izgāja pretparazītu programmu un cilvēkā viss mainījās pilnīgi pretējā virzienā; domas, gaita, dzīves veids. 70 gadu jubilejā no jauna piedzima un tas ir brīņišķīgi, viņš atrada sevī laimi, kuru jau it kā bija zaudējis bezcerībā.
Un kā tas viss būtu un ir jaunībā? Ja jaunībā mūsos dzīvo parazīti, mūsos spēks pietiek pabarojot sevi un savus iemītniekus, līdz brīdim, kad viņu kopējā saime ņem pārsvaru, tas ir pārāk daudz savairojušies un par maz rūmes izrādās mūsu organismā, nespējam pabarot...
Bet ir liels bet, ja jaunībā rīt būs gredzenu mija, pēc 9 mēnešiem (agrāk vai vēlāk ) piedzimst bērniņš un tas viss, kas ir bijis jūsos, jūsu asinīs, tas pats plūdīs arī bērniņa asinīs. Jūsu bērns būs vienmēr vesels un spirgts, kad būsi vispirms veiksmīgi parūpējies par sevi. Pirms gredzenu mijas jābūt, ne tikai ārēji, arī iekšēji tīram! Nezināšana neatbrīvo no atbildības cilvēku. Tagad jūs sapratāt, cik svarīgi ir 2 reizes gadā veikt pretparazītu programmu veselības profilaksei? Sargā pats sevi un Dievs vienmēr būs ar tevi! Veselību jums visiem!!!

trešdiena, 2010. gada 11. augusts

Skū-ū-ūrsteņi! Skū-ū-ūrsteņi!

 http://www.skurstenslaukis.lv/images/gallery/1.png
Kur uzkrājas toksīni?
Vai esat padomājuši, cik kg uztura katru dienu noēdat? Mērījāt? Svērāt?Pēc tam podā nosveriet, izmēriet, izvērtējiet, cik izgāja ārā un nevienam galvā neienāca doma, cik tas ir svarīgi impo un ekspo? Cik noēdāt impo un cik izgāja no jums ekspo? Kur viss palika?Neviens nav ievērojis, zarnas paliek arvien netīrākas, kas noved pie 100 slimībām. Zarnu vēzis ir vislielākais procents, VAJAG ATTĪRĪT! Gribi būt slaids?-attīries! Gribi lietot produktus? -attīries! Cik jums gadi? 58. Nē jums ir 68 gadi, to rāda jūsu izskats. Resno zarnu kaut vienu reizi esat tīrījis? Mājas miskasti tīrat katru dienu? Savu miskasti neesat tīrījis 68 gadi, vari iedomāties kā tur smird?
Vai arī atceraties kā bija, kad jūsu mājas skurstenis bija aizkvēpis un nebija vilkme uguns liesmai iekurot plīti? Dūmu pilna istabiņa līda un pašam jāmūk ārā; ne gaisa, ne gaismas, ne siltumiņa, ne brokastu virumiņš. Mājas skursteni iztīrījāt, miskasti iznesāt un prieks priekš visiem jūsu mājās gavilēja.
Tas pats jādara arī ar resno zarnu, ja gribat prieku sevī tālāk dzīvē nest.
Delikāta lieta, par to neviens nerunā; sarkst vai bālē tikai, karst vai salst. Nav jārunā gari, bet pašam vien jādara, vismaz 3-4 reizes gadā jāattīra resnā zarna jūsu dzīvības vilkmei.
Cik garas zarnas?
Jūsu augums reizināts ar skaitli 6=? Tas sanāk kā nu kuram, no 10 -12 metri garumā. Kad ēdat, mutē nokļūstot uzturam nonāk signāls pa visu organismu uz kuņģi - fermentu izstrādei. Kuņģis izdala sulu produkta pārstrādei. Kumosu vajag kārtīgi sakošļāt, ar pieaugošu vecumu krietni ilgāk, tik reizes cik gadi. Jo vecāki kļūstam, jo sliktāk sagremojas, kuņģa sula palīdz pārstrādāt uzturu. Siekalās daudz enzīmi, lieku reizi arī parazīti no ārpasaules tiks iznīcināti mutē ar siekalu palīdzību. Nokļūstot kuņģī kumoss šķidrā veidā pilnvērtīgāk labāk uzsūcas. Bēdas sākas tad, ja tas tā nenotiek. Zarnās sāk pūt, purkšķi tualetē. Kāpēc cilvēki ejot tualetē aiztaisa nāsis? Tur ir toksīni, viss nevajadzīgais iziet caur dupci, tas ir labāk nekā caur muti. Gaisam jāiziet caur tūpli.
Kad ēd šķidru ēdienu, tas organismā uzsūcas 20 - 30 minūtēs. Svaigi augļi, dārzeņi uzsūcas 45 minūtēs līdz 1 stundai. Sagatavots ēdiens uzsūksies 2 stundās. Gaļa uzsūksies no 12 - 48 stundām.
Nolieciet gaļas gabalu uz galda, atsstājiet tur 2 dienas, un pēc tam paskataties; kas tur notiek? Tas pats notiek arī organismā. Smirdošie toksīni noved pie daudzām slimībām; ādas, izsitumi dažādi, pumpas. Sievietes daudz tērē naudas kosmētikas kabinetos, salonos velti - jātīra resnā zarna!
Asinis nokļūst aknā, kur filtrējas asinis, 1.5 l asiņu katru minūti filtrējas. Kas būs ja netīras asinis? Pēc ilgāka laika akna atsakās strādāt, ierodas aknu vēzis. Aknā nav nervi, nejūt sāpes, nebrīdinās neko. Daudzi dakteri nomirst no aknu vēzi. Kā tautā saka:" Kurpnieks pats bez kurpēm paliek." Ļoti svarīgs orgāns ir akna. Ja gribi rūpēties par aknu, vispirms parūpējies par zarnu traktu!
Vistas aknu pārgriežot ar nazi jūs redzat caurumus? Tie ir asinsvadi, vidū ir ļoti mazi asinsvadi. Ja skābe paaugstināta, biezas asinis, rodas bloķējums.
Otrais filtru orgāns ir nieres. Pēc filtrācijas aknā asinis aiziet uz sirdi. Kuriem problēmas ar aknu, tiem arī ar nierēm problēmas, pēc Ķīnas metodes tā ir pārslodze filtros. Iedomājies, kā mazgā veļu jūsu veļas mašīna-automāts, kad filtrs piedzīts? Tā nevar pabeigt programmu, veļa paliek neizmazgāta, vai neizskalota... un jūs vainojat automātu, steidzat vai pie meistara, vai jaunu gribat pirkt tūlīt. Meistars atnāk, iztīra piedzīto filtru un veļu turpinat mazgāt. Viss kārtībā. Tas pats arī ar jūsu filtriem; jābūt sistemātiskai apkopei veselības profilaksē. Veļas automātu nopirksiet, ja vajadzēs jaunu, bet cilvēku nevar nopirkt taču.
Ar ko nodarbojaties katru rītu? Uz poda pa mazo un pa lielo!!! Cik un kas eksportā sanāk? Ko tur meklējat? Tas ir ļoti svarīgi!!! Svarīgi un vajadzīgi, lietderīgi!!! Sākumā nesaprati?
Pēc to var pateikt vesels vai slims zarnu trakts. Esmu strādājusi slimnīcā, kopusi slimniekus proktoloģijas nodaļā, reanimācijas, ķirurģijas, terapijas nodaļās. Esmu redzējusi daudzus vēža slimniekus, diemžēl pēc ķīmijas tikai mazs procents dzīvo. Slimie vēža slimnieki nes jums ļoti svarīgu vēsti. Vēzis ļoti smaga tēma, kuri zaudējuši savus piederīgos, ļoti labi to izjūt. Resnās zarnas vēzis ir pats smagākais, izplatās ļoti ātri 3-4 mēnešos. Kāpēc tik ātri? Tāpēc ka zarnas ir ļoti netīras. Kāpēc vajag atskatīties podā? Lai izbēgtu no resnās zarnas vēzi!!! Svarīgi ko eksportējam, varam secināt paši agrākajā stadijā:
*Krāsa vislabākā?
Visas tumšās krāsas; tumši brūna, zaļa, melna liecina par slimu zarnu traktu. ZELTAINA, mazliet GAIŠI BRŪNA, RIEKSTU krāsā liecina par veselu zarnu traktu.
Ja ir tumšās krāsas, tas liecina ka toksīni ir daudz!!!
* Izmēri un forma.
Maziem bērniem izmērs lielāks par jūsējo. Cik bieži kā banāns, kā desa, kāpēc nesanāk vairāk, bērni var, jūs nē? Zarnas netīras, bloķētas. Pēc izmēra jābūt resnumā kā jūsu 3 pirksti kopā salikti, ar vecumu samazinās līdz 2 pirkstu resnumam. Ja kā putra, pēc tam kā makaroni parādās? 2 nedēļas tīrīt!!! Ja pēc 2 nedēļām turpinās tievi makaroni, jāiet pie ārsta uz vēdera skenēšanu. Tas ir ļoti svarīgi! Tie nav nekādi joki piedzīvot zarnu vēzi. Iziet šķidrs saturs? - attīries 2 nedēļas, iziet šķidrs? - vēl 1 nedēļu attīries un steigšus pie ārsta!!!
Ar asinīm iziet? - attīri 2 nedēļas un uz skenēšanu!!! Tas ir vēža profilaksei. Pēc 2 nedēļām sajūt vieglumu sevī, izmainās sejas āda.
Podā plunkš nogrimst, izšķīst ūdenī - slikti, daudz toksīni no gaļas. Vislabāk ja peld pa virsu; var krāsu un formu noteikt. Kad izšķīst, toksīni vēl būs, kuri jāizvada.
* 2 minūtes!!! Ko tas nozīmē?

Daudzi cilvēki tualetes podu izmanto kā krēslu, tikai ar caurumu, kā bibliotēkā; lasa, lasa, tā arī neko neizsēž. Te nu jāsteidz uz darbu, darba laikā arī nekas nesanāk un tā turpinās apburtais loks n-tās reizes un n-tās dienas aizcietējumi. Vēža slimības sākas no aizcietējuma, ja tie ir bieži, un ja patstāvīgi ēdat gaļu diendienā. Veģetāriešiem nav tādu problēmu. Aizcietējumi norāda par nepareizu zarnu trakta darbību. Attīrīties- iziet vēderam, tās ir kustības, zarnu peristaltika. Kad slimas zarnas, tās kustības nav. Citi domā ka jāēd vēl vairāk, bet nekā... Jāēd dārzeņi, lai vēders izietu!
Ļaudis ar augstu asinsspiedienu, sirds problēmas, diabētiķi, pēc insulta, vēža slimie, aptaukošanās, artrīts, reimatisms viņi nesaspringst, nespiež ārā. Kāpēc?
Skāba vide, biezas asinis, slikta asinsrite!!! Sīkie, mazie asinsvadi galvā var plīst un nokļūt komā. Nedrīkst spiest!!
Sēdi uz poda dziedādams! Apskatīties, kas tu esi tāds? 2 minūtes būs par daudz atvēlēts šim procesam, pietiks ar 1 minūti.
* Lipīgums.
Kad beidzas ekspo, jums vajag daudz papīra. Kad ej uz poda, pēc tam ļoti pielipis pie poda, tas ir ļoti svarīgi! No kurienes? Ja tīrs un vesels, vesela gļotāda, šīs gļotas apsedz fekālijas. Pateicoties gļotām viss notiek bez problēmām un papīrs nav vajadzīgs gandrīz nemaz. Viss smērējas pie slimu zarnu traktu. Kad attīramies, kurss iet uz beigām, banāns peld pa virsu. Jūs sapratāt kāpēc jāattīras?
Kā var nodzīvot mūžu netīrījis zarnas? Zarnas ir garas, 1.nedēļā nebūs rezultāta, bet 2.nedēļā būs rezultāts.
* Smaka.

Ir tā, ka tur smird? Tāpēc ka ļoti daudz toksīni organismā. Ja pēc poda lietošanas var ienākt otrs un nesmird, tad viss ir kārtībā!!!
* Cik bieži dienā jāiet uz poda?

Ja 3 reizes dienā ēd, tad 3 reizes uz poda sēdēsi 1/2 stundu pēc ēsanas, ja 2 reizes ēdīsi, tad 2 reizes uz poda, tas ir ideāls varints, kas liecina par labu zarnu darbību.
Mājās uztaisiet katrs sev kalendāru! Pēc ekspo sēdi un paskaties un pieraksti! Šī metode palīdz ļoti labi. Vārds, vecums, krāsa, izmērs, lipīgums, smaka, ilgums, reizes. Ļoti nopietni pievēršat uzmanību savai vēdera izejai, no tā ir atkarīga veselība, darījumi, jūsu dzīves garums un veiksme.
Skū-ū-ūrsteņi! Sķū-ū-ūrsteņi! Kam jātīra skūrsteņi?Pāri visai Ozolainei atskan izdarīgo zaķēnu balss....

piektdiena, 2010. gada 6. augusts

Zemes Mātes spēks - mans dzinējspēks.


Ja darām kaut ko nepareizi, tad parādās viss šķērsām gremošanas traktā. Visu gadu jāseko zemes elementam! Slimos orgānus ikkatru sezonu stiprinām, kamēr paliek veseli. Ja nepareizi lieto uzturu - zāles nelīdzēs, ja pareizi lieto uzturu - zāles nevajadzēs.
Līdz 20 gadiem katru dienu organisms saņem kalciju, no 20 -55 gadiem kā nu sanāk, bet pēc 55 gadiem organisms kalciju ņem ārā no kauliem - no kalcija depo. Kad organismā daudz Ca, tā ir pazīme, kad tas skalojas ārā. Organisms bailēs, ka nebūs Ca, izvelk no kauliem vairāk Ca nekā vajag asinīm. Lai kalcijs uzsūktos pēc iespējas labāk, tievajā zarnā jābūt tīrība. Tievo zarnu labi tīra hitozāna kapsulas. Hitozāna kapsulas normalizē gremošanas traktu, arī taisnās zarnas sfinkteri.
Vasara. Uguns elementi; aktivitāte, ātra augšana, spēks, dvēseles izaugsme. Krāsa sarkana vai rozā. Ieejas vārti - mēle. Sirds vadībā asinsvadu magistrāles atbild par sviedru izdalīšanos.
Tievā zarna saņem sagremotu barību, uzsūc sevī barības vielas, tai skaitā arī kalciju, dzinējspēku visam organismam.
Kopā darbojas endokrīnā sistēma. Papildfunkcija psihes vadība; prieks un skaudība, sabiedriskā darbība, popularitāte, pašrealizācija. Garša rūgta. Klimata faktors - karstums.
Aizkuņģis neizstrādā fermentus priekš piena produktu pārstrādes - kalcijs neuzsūcas. Patstāvīgi jālieto jebkurš kalcijs. Ca patstāvīgi darbojas dažas sekundes, CaCO3, CO3 ar ko savienojas vienalga kļūst par netīrību organismā. Tāpēc svarīgi vienmēr rūpēties par aizkuņģa dziedzera fermentu izstrādi.
Sirdij labi Agaricus kapsulas +kalciju lietot. Aizkuņģa dziedzerim labi Ganoderma kapsulas lietot.
Kalcijam, vit.D3, fosforam iziet ārā no organisma vai palikt asinīs, lemj nieres. Vit.D2 augos izstrādājas, treknajos augos; avokado, saulespuķu sēklas, rieksti. Vit.D3 dzīvnieku taukos, zivju eļļā, zuša taukos; aktivizējas aknā, nierēs, ādā. Vit.D zarnu traktā veido "tramvaju", lai nogādātu kalciju turp kur vajag. Biokalcijs ideāls jaunam organismam, Gai-Bao veciem cilvēkiem jebkuros apstākļos uzsūksies, jo kazeīns "tramvaja" lomu spēlē. Bērnu radīšanas laikā kalciju dzer jaunā mēnesī 10 dienas. Košļājamais kalcijs viens no ... pret osteoporozi, sūkājot to, noņem galvas sāpes, 2-3 mēneši var lietot pēc kārtas, bērniem klepu noņem (no sausā uz mitro maina).
Kalcijā Gu-Bao ietilpst primroze, kanli, gai-bao= regulē hormonu iztrādi. I menopauzē, i radošajā vecumā lietot pirms ēšanas vai pēc ēšanas 2 reizes dienā+ 1 reizi biokalciju.
Biezpiena sieriņos vislabākais kalcijs, kefīrs bez saldumiem uz nakti. Daudz vitamīni, zarnu traktā peristaltika palielinās, gļotas aizvāc. Ja noēd biezpienu un sāk dedzināt? Jātīra akna!!! Pievienot biezpienam medu, kurkumu, krējumu, labāk uzsūksies kalcijs jūsos un "TIENS" produkcija labāk uzsūcoties darbosies jūsos. Kazas siers vislabāk uzsūcas. Kalcijs normalizē vielu maiņu. Kalsniem, tieviem cilvēkiem jālieto spirulina. Jo irdenāks siers, jo bagātāks ar mikroelementiem. Kazas siers sievietēm normalizē mastopātiju, olnīcas. Siers uz rupjmaizes bez rauga; Druvas, Limbažu, Lāču maize.
Visnetīrākais klients var droši lietot biokalciju smadzeņu darbības uzlabošanai. Mikroskopā pārbaudot asini, tā kļūst momentāli koši sarkana, un var dzert ļoti ilgi biokalciju smadzeņu darbības uzlabošanai. Ikan kapsulas +biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai vienlaicīgi lietojot pl.9.°° un 21.°° labi kļūs sirdij un asinsvadiem. Gribi palīdzēt nierēm? Lieto kalciju Gai-Bao + kordiceps kapsulas pl. 15.°° - 19.°°. Pienskābi izvest no organisma? Vajadzēs 1.5 paciņas biokalciju dienā lietot. Lietojot uzturā Saņ-Gao kapsulas un upenes palīdzēsi, atvieglojums jūsu vēnām. Ja zems hemoglobulīns, tad ātri nogursti. Lai sintezētu hemoglobulīnu vajag olbaltumvielas. Kam ir problēmas aizkuņģī, 12-tu zarnā, lai uzsūktos kalcijs vajag lietot antilipīdu tēju +daidžest tabletes +biokalcijs. Daidžest tabletes var aizvietot ar hitozāna kapsulām.
Cik ilgi man to visu lietot? Atbilstoši jūsu problēmām, kuram pietiks ar dažiem mēnešiem un kuram vajadzēs to darīt visu atlikušo mūžu. Restaurācijas darbi nav viegli, bet patīkami gan?
Sava organisma restaurācijai vajag vismaz tik mēnešus, cik vajag lai piedzimtu cilvēks, tas ir 9 mēneši. Kā pabarosi zemi, tā zeme baros Tevi, dods devējam atdodas un enerģija vienmēr, kā strauja upe, plūdīs Tevī...........................

ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

Kurš veids labākais?


Kāda starpība starp tableti, kapsulu, pulveri? Tabletes ir sliktākais veids: pievieno klāt kādus elementus, līdzība miltiem, apstrādā ar presi, un zūd vērtīgas vielas. Kapsulās produkcija saglabājas pilnvērtīgi, tāpēc "TIENS" kompānija ražo produktu galvenokārt kapsulās. Pulveris organismā uzsūcas vēl labāk. Nokļūst vēl labāk asinīs produkti šķidrā veidā, bet problēma viena, ka uzglabāšanas termiņš ir ļoti īss. Rodas problēmas ar uzglabāšanu un piegādi. Vai veikalos ir attiecīga uzglabāšana?
Kad mēs ēdam, produkts nokļūstot mutē dod signālu enzīmu-fermentu izstrādei un ar vecumu enzīmu izstrāde zūd. Enzīmi ļoti svarīgi gremošanas traktam. Dārzeņi un augļi ir ieteicami lietot sulā pirms ēšanas. Piemēram; noēsts ābols pārstrādājas organismā apmēram 1.5 stundas laikā, bet svaiga ābolu sula - 15 minūšu laikā. Efektīgums ir ātrumā, kas dod labumu kvalitātei?
Kalcija pulveris pārvērsts enzīmos, tāpēc arī tik ātri uzsūcas.
Jums kāds teiks: Iešu uz aptieku, tur lētāks.Cik vajadzēs noēst tādu, lai uzsūktos?
Biokalcijs satur daudz vitamīnu un minerāļu, kas vajadzīgs katrai dienai; ja aptiekā pirksi visu atsevišķi, tad pirkums izmaksās daudzreiz dārgāk un vakarā parēķiniet, sanāks "TIENS" biokalcijs daudz izdevīgāk - ekonomiskāk.
Lūdzu attīri organismu, lai uzņemtos kalcijs un viss pārējais!!!