sestdiena, 2010. gada 18. septembris

Kur mūsu problēmu sākums?


Viss sākas no galvas, no domāšanas. Kur mūsu laimei mājoklis mīt? Starp divām ausīm, tā atrodas smadzeņu "podā". Par to ir jārūpējas, jāpabaro un jānosargā vienīgi mums pašiem, un neviens cits nav spējīgs, nav tiesīgs to darīt. Notiek spazmas negatīva ietekmē, orgānos sākas baktēriju vairošanās. No stresa ikdienā neviens neesam pasargāti, cilvēkam pašam jāiemācās sevi nosargāt. Ja nevarat, kā uzmācīgu lidoņu baru, galvā aizvākt problēmas, tad dariet visu iepējamo:
izvannojiet kājas karstā ūdenī,
pa rokas plaukstām pastrādājiet ar magnētnūjām Sjū-Bao,
izmantojiet masāžas paklāju, staigājiet pa to, guliet uz tā, dariet visu, lai jūsos būtu komforts!
Ideālā līdzsvarā dzīvo vismazākās procentes cilvēku virs zemes.
Atceraties, kas ir kas?
Pamanījāt pēkšņi savas nieres? Bailes pieaugušas jūsos, kauli sāk sāpēt, ūdens piemirsts izdzert.
Cieš aknas? Dusmas par daudz sevī uzkrājuši esat! Nevajag lieki sevī kaut ko nēsāt, izkratiet laikus visu mēslainē!
Zarnu trakts slinko? Skumjas, skumjas krājas vairumā.
Kakls bieži sāp, spranda? Jo ātrāk atrisināsiet ģimenes problēmas, jo ātrāk šķirsaties no sāpēm.
Sirds? Sirds priecājas vienmēr par visiem, ka visos orgānos valda ierastā kārtība, visi darbiņi no rokas šķiras.
Kas stiprina nervu sistēmu? Tas ir kalcijs! Kalcijs jūsu atmiņai, reakcijai, izturībai dzīves taku minot. Ja kādam, pēc nakts miega, no rīta pieceļoties nav spēka, jāpievērš uzmanība aknām, kāpēc tik grūti ir bijis padarīt darbiņu? Atceraties? Aknas aktivitātes darbības laiks no pl. 1°° - 3°° naktī, un jūs šai laikā mocīja diskomforts? Ja pēcpusdienā pl.15°° acis krīt ciet, bet jums taču intensīvi jāstrādā, tās ir nieres. Nierēm jāstrādā ar pilnu slodzi šai laikā, bet viņas nespēj - mazspēja.
Ir aizgājusi tik savāda vasara šogad no mums. Lielā karstuma dēļ dabā savas dīvainības, mūsos vitamīnu uzkrājums, bet kā ar kalciju? Stresa ietekmē un kafijas mīļotājiem tas ātrāk iziet no organisma. Pašlaik jebkuru kalciju, kurš labāk jums tīk, vajag dzert!!! Pēc brokastīm 1/2 paciņu kalcija katru dienu ieņemt savam spēkam. Kalcijs cukura līmeņa regulēšanai priekš notievēšanas labi, slaidāks kļūsiet, jo regulē vielu maiņu. Superkalcijs no zivju kauliem ļoti labi kaulu stiprumam un locītavu lokanībai. Ieteicams izmantot 2- 3 iepakojumi pēc kārtas. Īpatnēja garša? Karstā ūdenī 60° izberiet un izdzeriet pēc rīta maltītes! Kauli stipri un atmiņā ņipri būsiet!
Ļaņ - Jaņ 4 kapsulas 2 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas lietojot, dziļi tīrīsies aknas, regulēsies aizkuņģa dziedzera darbība. Lai tas būtu jums ekonomiski un lietderīgi, lietojiet Ļaņ-Jaņ dilstošā mēnesī trīs mēnešus pēc kārtas; septembrī, oktobrī un novembrī. Ar magnēt nūjām Sjū - Bao pastrādājiet zem ribām labajā pusē, no labo pusi uz kreiso pusi. Ar TIENS ķemmi varat paklopēt zem ribām pēc pusstundas, kā izdzērāt Ļaņ - Jaņ kapsulas. Zilie riņķi zem acīm pazudīs.
Labi padzert 1 glāzi tikko izspiestu svaigu kabaču sulu 1/2 stundu pirms ēšanas, vai ķirbju sulu. Šīs abas sulas var lietot kopā vienlaicīgi. 3 nedēļas pēc kārtas dzerot palīdzat attīrīties aknai. Kalcijs vajadzīgs vitamīnu balansēšanai. Gurķu sula + selerijs +pētersīlis ļoti labi nierēm. Veikana 1 kapsulu uz nakti ieņemt sevī, uzlabojas redze!!!
Augu ekstrakta tabletes (veģetārā diēta) vājāks variants par Ļaņ - Jaņ kapsulām. 2 tabletes 3 reizes dienā ieņemt pirms ēšanas, tīrās un regulējas viss organisms kopumā. Vēl + daidžest 2 tabletes 2 reizes dienā pēc ēšanas ieņemot, mikrofloru regulējam zarnu traktā.
Kā sadzīvē katru sezonu veicam savus darbiņus; izslaukam, izmazgājam, sakārtojam, iztīram dūmvadus un auksto ziemu pārdzīvojam siltumā, komfortā? To pašu darām arī savā organismā, kurš ar prieku atmaksā mums pašiem un nevienam citam!!!