otrdiena, 2011. gada 28. jūnijs

Ko varam darīt?


Ja paaugstinās cukura līmenis, dakteris jautā: "Vai pirms mēnesi bija stress?"
Pirms cukura diabēta ir hiperinsulīmija, kad pazeminās cukurs asinīs un paaugstinās insulīns.
Hiperinsulīmijas simptomi:
1. Pieaug svars (pārbaudi asinīs insulīnu).
2. Paaugstinās asins spiediens.
3. Tauku apmaiņa traucēta (triglicerīdiem jābūt zemāk par 1.8, holesterīns līdz 6.0, holesterīns veidojas no triglicerīdiem).
4. Palielinās stenokardija.
Ja biežāk sāc saaukstēties, skaties insulīna līmeni asinīs.
Sāpes parādās locītavās? Paaugstinātais insulīns dod artrozes sāpes un nav nekādas sāls nogulsnes locītavās.
Mēs izdarījām visa organisma tīrīšanu un holesterīns vienalga ir augsts? Obligāti jāpārbauda insulīns!
Stresa ietekmē uz šodienu, 3 cilvēkiem no 10, tas ir 30 % paaugstināts insulīns.
Jādomā ko ēd!
Paši bīstamākie produkti, kas paaugstina insulīnu, ir;
kukurūzas nūjas (izmet droši 100% no savas ēdienkartes!)
parastais baltais cukurs,
baltmaize.
Ja lietosi retāk banānus, kartupeļus, pilngraudu musli, auzu pārslu putru, bet ne diendienā, nekas slikts nenotiks. Metabolismu - vielmaiņu organismā var noregulēt 1/2 gada laikā.
Ļoti labi uzturā lietot , ēd cik vien gribas; āboli, žāvētas pupas, zivis, siers, sviests,, olas, gaļa, arahis, plūmes, greipfrūti, jūras produktus, visus zaļumus, griķi, olbaltumvielas + dārzeņi.
Ja ir radušās problēmas ar insulīnu, tad domā par sēru! Papildini sēra deficītu organismā ar ķiploku eļļas kapsulu dienā.
Nomierina zaļā krāsa. Iekļauj uzturā spirulīnu! Spirulīnas sastāvā esošais hlorofils aizvāks sekmīgi gļotas, noņems tūsku. Minimums 3 kapsulas dienā lietot!
Insulīmija? Kad insulīns peld asinīs pievieno klāt hitozānu! Nevajadzēs lietot daudz, pietiekoši būs 1 - 2 kapsulas dienā viena mēneša garumā.
Stress cilvēkā noved pie cukura diabēta. 1. tipa cukura diabēts veidojas bērnībā un cilvēks var nodzīvot līdz 60 gadiem. Tas ir autoimūnās sistēmas bojājumi, kad pati ēd aizkuņģa dziedzera šūnas un vīrusi.
Govs piens bērnībā? Ja no veikala, tad bīstamība nav, jo tur govs piena faktiski nav. Svaigs piens ir bīstams šinī gadījumā, veidojas cukura diabēts.
JEBKURĀ VEIDĀ, VARIANTĀ BEZ TABLETĒM VAJAG NORMALIZĒT CUKURA LĪMENI!
2 stundas pēc ēšanas < 7.8, un tukšā dūšā < 6.1 tā ir norma cukura līmenim.
Ko varam darīt?
Visvienkāršākais variants cukura līmeņa samazināšanai ir regulāri lietot ANTILIPĪDU TĒJU (neko lieku neizved ārā) un HITOZĀNU, kā ierauga glikozi, tā savienojas un izved ārā. Ne mazāk kā 3 kapsulas dienā! Mazāk efektīgi darbosies šinī gadījumā dubultā celuloze.
Pirmajā vietā jābūt cinkam un hromam! Lai šūnas labāk justu insulīnu, cinks jo vairāk jo labāk! No 3 līdz 6 kapsulām dienā uz kādu laiku, ilglaicīgi nevajag lietot.
OBLIGĀTI jālieto KALCIJS, regulē glikozes iekļuvi šūnā. No pārāk saldās dzīves paliek tukši, cauri kauli, ko sauc par osteoporozi. Lai pareiza būtu cukura apmaiņa ir vajadzīgi vit.B. Polivitamīni vajadzīgi pie jebkuras saslimšanas. Lieto propolisa tabletes.
Veģetāriešiem ir pazemināts vit.B, kas atbild par uzsūkšanos šūnā. Mūsu klimatā veģetāriešiem var veidoties cukura diabēts, kas nenotiek Āfrikā.
Aizkuņģa dziedzeris pa tiešo saistās ar vairogdziedzeri, vajag jodu un selēnu.
Latvijā 65% joda deficīts, 57% selēna deficīts, 30% kalcija deficīts, 39% cinka deficīts. Mikroelementu bads pieaug bērnos diemžēl uz šobrīdi.
Svarīgi, lai noēstais kumoss nepārvērstos nespēkā un nevarībā, bet dod Tev CILVĒKS veselību un spēku.
Ar Dieva svētību kopīguma sajūtu saimē rast vienmēr un sirds mieru ik katram no mums!
Dieva svētību ēdienreizēs!

svētdiena, 2011. gada 5. jūnijs

Endokrīnā sistēma.


Tautā saka ka viss no nerviem nāk, bet īstenībā tas nāk no endokrīno sistēmu.
No visiem stresiem pirmais trieciens nāk uz virsnierēm. Visa enerģija, kas ir dota cilvēkam, ir virsnierēs, un tas dod uz nierēm, ja virsnieres vāji strādā.
Kā varam palīdzēt sev enerģētiski? Abas rokas uzliekot uz virsnierēm turēt un vasarā savu punci saulei parādot, vējam noglāstot klāt nāks enerģijas plūsma. Jostas vietā apjozt- uzsiet sarkanā krāsā. Vasarā valda sarkanā krāsa; uzvelc sarkanu apakšveļu, blūzi, kleitu, kreklu... kas vairos tavu spēku, virsnieres manīs komfortu.
Kas izjauc endokrīno sistēmu? Ir 2 faktori: ģenētika un kakla-sprandas stāvoklis.
Nav mūsu organismā tāda vieta, kur nebūtu endokrīno šūnu. No jebkuras informācijas iet signāls uz hipotalamus, kurš modina epofīzi un hipofīzi.
Epofīze - diriģents, kas izdala melotanīnu. Melotanīns veidojas tikai naktī, kad nav saule. Par miegu labi atbild. Ja cilvēks labi guļ - nodrošināta laba šūnu dalīšanās. Aklajiem cilvēkiem, kopš bērnības, nekad dzīvē nav vēzis, jo viņa asinīs ir daudz melotanīna. Melotanīns iedarbojas uz hipofīzi un hipofīze atbild par endokrīno sistēmu.
Pats galvenais ir hipotalamus. Ja rodas aizkuņģa problēmas, gudrs dakteris norāda izmeklēt, kas notiek galvā? Ar vecumu sāk sliktāk strādāt. Kāpēc? Tāpēc, ka visi orgāni grib ēst, un jāpabaro ar asinīm, kapilāriem, kuros plūst pietiekošā vajadzīgā daudzumā mikroelementi un vitamīni.
Un otrs faktors ir kakla skriemeļu- sprandas stāvoklis. Jāmaina stāvoklis visu laiku, jākustas, lai asinis brīvi pieplūstu galvai.
Kas piedod spēku šūnai?Lai šūna sarautos organisms ir jābaro ar KORDICEPSU.
Ja ir sākusies ateroskleroze - sākusies organisma novecošanās. Ļoti laba kombinācija endokrīnai sistēmai ir GINKO BILOBA +IKANS, īpaši vecākiem cilvēkiem tas ir neaizstājams produkts. Tas ir labi priekš visu organismu.
Horizontālā līmenī organisms labāk apasiņojas.
Nieres labāk strādā naktī. Ja sievietei jāceļas naktī čurāt, tas norāda uz nieru mazspēju.
Stress iznīcina endokrīno sistēmu, vai labs vai slikts- strādā vienādi. Tāpēc dzīvē jābūt vidusmēram. Paaugstinās adrenalīns un dod triecienu uz virsnierēm. Noadrenalīns vairāk ietekmē uz temperatūras maiņu.
Jebkurš vārds, apvainojums tevī turas minimums 2-5 dienas, tas ir briesmu laiks sirdij;
1. mainās vielu maiņa,
2.veidojas kuņģa čūla, asinsvadu spazmas adrenalīna ietekmē,
3.imunitāte samazinās, pie patstāvīga stresa veidojas onkoloģija,
4.centrālā nervu sistēma, veidojas spazmas - aukstas rokas, kājas,asinīs leikocīti pazeminās.
Kā cīnīties ar stresu? Vecie labie baldriāni un tūkstošgadēs izmantotais, tagad mums visiem pieejamais KORDICEPCS!!! Kur iegādāties? Baldriānus pļavā, aptiekā, pie tantiņām tirgū. Kordicepsu vēl vienkāršāk; piereģistrējies http://www.tiens4you.eu/public/index.php?ref=67, pasūti, apmaksā un izvēlies pats, ierasties uz vietas TIENS aģentūrā Rīgā Čaka ielā 92-14a, vai piegāde mājās + ls 3.06, un dzīvo laimīgs bez stresa!
Lai sliktais nepaliek tevī:
Uzliec vienu roku uz pieres un otru roku zem pakausi un elpo dziļi.
Ar lielo pirkstu- īkšķi un 2., 3.pirkstu vienlaikus klopē pa saviem "ragiem" - pierē augstākais izvirzījums katrā pusē.
Un vēl; 2. un 3. pirkstu kopā saliktus velc no pieres augšas uz leju virzienā uz "trešo aci"starp uzacīm uz degunu - palīdzi virsnierēm atbrīvoties no stresa.
To pašu var izdarīt ar magnētnūjām Sjū Bao.
Tas ir ļoti svarīgi, neielaižot sevī, nepaturot sevī ilglaicīgi stresu, saglabāt veselību neizjaucot orgānu darbības ritmu.
Bezgalīgu prieku un mieru sirdī sargāt visiem!
TIENS kompānijas produktu iegāde caur internetu, laipni lūdzam ikvienu ieinteresēto reģistrēties http://www.tiens4you.eu/public/index.php?ref=67 , izvēlēties produktus, apmaksāt pasūtījumu un saņemiet ar piegādi uz mājām.