piektdiena, 2011. gada 8. jūlijs

Swinger.

Swingers uzlabos jūsu veselību, pašsajūtu!

Īpašības: Swinger -ir ērti un viegli izmantojams veselībai profilakses aparāts,tā regulārai lietošanai ir tāda pati iedarbība, kā daudzas stundas pie fiziskās aktivitātes.

Indikācijas: vislielāko skābekļa daudzumu mēs saņemam tikai pēc fiziskas slodzes. Lielais Arābu dziednieks Avicenna uzskatīja, ka pie fizisko vingrinājumu slodzes nav vajadzības ilgstoša zāļu izmantošana. Regulāras fiziskās aktivitātes - ir atslēga, tā ir ķīla ķermeņa veselībai un garīgajai harmonijai, spēja laimīgi izvairīties no daudzām problēmām, ieskaitot tik delikātas problēmas, kā svara pieaugums, hroniski aizcietējumi, gāzu uzkrāšanās uc.
Cilvēka ķermenim ir vajadzīgs pastāvīgs spēka pieplūdums "sapurināšana", tas ir stimulēt simpātisko nervu sistēmu, kas sūta "pareizi", taktu impulsus uz visiem mūsu organisma "posteņiem". Daudzi pētījumi ir parādījuši, ka, organisms saņem lielākās "devas" tik ļoti nepieciešamo skābekli. Šī ideja kalpoja par pamatu izveidot unikālu fitnesa Masieri Healthy swinger. Kad liekat savas kājas uz swinger, jūs baudat ērtu ķermeņa atslābināšanos un ritmisku "valstīšanos", mugurkaulam un visām locītavām, neatkarīgi no jums,saņemat pilnu fizisko aktivitāti. Tie paši "sporto".Šajā laikā organisms ir piesātināts ar skābekli, mugurkaula un locītavu kustības tiek sinhronizēti, muskuļi kļūst elastīgi, pastiprināta asinsrite.

Masāžas ieteicams izmantot tiem, kam ir:

1.
bezmiegs;
2.
zarnu trakta problēmas(aizcietējumi, hemoroīdi);
3.
gremošanas traucējumi, vēdera uzpūšanās, sāpes;
4.
sāpes mugurā un muguras lejasdaļā;
5.
galvassāpes, pastāvīgs nogurums (hronisks noguruma sindroms);
6.
insulta sekas;
7.
asinsrites traucējumi;
8.
stress, nemiera sajūta, , uzbudināmība.



Ierīces piemērošana īpaši noderīga krīzes laikā pēc slimības, kā arī profilaksei. Tas ir ne tikai zaudēt lieko svaru, bet arī, lai saglabātu skaistumu.

ceturtdiena, 2011. gada 7. jūlijs

Pašmasāža sprandai.


Tagad jūs visi zinat, kā pareizi var izmasēt sprandu pats. Pēc masāžas ar rokām, varat turpināt tādā pašā secībā strādājot ar magnētiskajām nūjām Sjū -Bao. Ja spranda ļoti sāp, tad pareizāk, efektīgāk būs vispirms ar magnētnūjām pastrādāt sprandas rajonā. Izmantojot elektrolādiņu uz punktiem mazināsies sāpes. Ar magnētisko ķemmi paklopēt, veicot tās pašas kustības kā ar rokām, sāpe mazināsies, muskuļu stīvums mazināsies uz elastību. Antilipīdu tēja uzlabos asinsriti, izskalos šlakas, jo ir asinsvadu tīrītāja.

sestdiena, 2011. gada 2. jūlijs

Veiksmīgu dienu!

Dzīve kā iesētā sēkla uz lauka –
Labajos graudos ar nezāles mīt.
Mazlietiņ skarba, tomēr tik jauka,
Taisnības asnus tā pirmos sāks dzīt.

Izdzīvo dzīvi kā skaistāko dziesmu,
Nežēlo to, kas aizgājis jau.
Dzīvo ar degsmi un mūžīgo liesmu,
Nemeklē to, kā vienkārši nav.


Dzīve ir tāda, kādu paši vien veidojam; varam būt veiksmīgi un veseli, kā arī otrādi. Pirmajiem vienmēr ienākums, veselība un panākumi, dzīve smaržo, šķēršļus paši vien pārvar neuzveļot vainu uz otra pleciem. Par tādiem cilvēkiem, citas kategorijas cilvēki, parasti saka: "Viņš to var izdarīt, viņš to var atļauties, tas domāts tikai priekš bagātajiem, bet es esmu nabags, viņš ir gudrs, bet man nav dots tāds talants..."
Kurā pusē nostājies CILVĒKS? Tā ir Tava izvēle un Tava dzīve.Katra cilvēka dzīvē ir patiess stāsts; iedvesmo otru, var pasmelties zinībās priekš sevim... var vienkārši noklausīties un nedarīt neko.Cits stāsts vienkārši "paralizē" un neko nedzirdi, jo mokas nav vajadzīgas NEVIENAI dzīvai radībai. Vai esat ievērojuši, ka starp veiksmīgajiem cilvēkiem ir labestīgāki ļaudis? Mazāk runā vairāk dara, ar savu tuvāko dalās maizes kumosā un kā to izaudzēt, lai kaitēkļi neaprītu, arī nezāles jāravē, lai raža izaugtu. Grūtumā nokļuvušam cilvēkam ātrāk kļūst viegli un iziet sveikā ar savas pieredzes pūru no neparedzētajām dzīves situācijām.
Veiksmi vēlam visiem, jo domāšanu cilvēks sevī var mainīt vienā mirklī izgaismojot savas dzīves ceļu uz panākumiem. Vārds motivācijai un labestīgais smaids vaigā ir atslēga uz cilvēka panākumiem ik dienu!
Veiksmīgu dienu!