sestdiena, 2011. gada 13. augusts

Josta novājēšanai.


Masāžas jostas apraksts. Novājēšanas jostā, atšķirībā no citām jostām liekā svara samazināšanai, realizēts funkciju komplekss ievērojami pastiprināt tā iedarbību. Ērti pielietojama svara samazināšanā. Jostā iemontētas 5 vibromasāžas ierīces ņemot vērā jostas vietas, vēdera, muguras izmērus. Intensīvi mehāniskā iedarbība (5800 kustības minūtē atbilstoši vienam no 8 vibrāciju režīmu veidiem sašķeļas tauku šūnas. Josta, četru spēcīgu magnētu ietekmē, nodrošina atveseļošanās magnētterapijas iedarbību 7 cm tauku slāņa dziļumā, līdz ar to atjaunojas ādas elastība, gludums. Novājēšanas jostu var izmantot nostiprinot jebkurā ķermeņa posmā; uz muguras, jostas vietā, uz gūžām, ap sēžam vietu, ceļgaliem, uz rokām. Josta strādā no elektrotīkla, kā arī no automobīļa akumulatora. Jostas darbības ilgums ieslēdzams uz paneli no 5 minūtēm līdz neierobežojumam ilgumam bez pārtraukuma.
Galvenais rezultāts jostas iedarbībā uzlabojas vielu maiņa un asinsrite, atjaunojas muskuļu elastība.
Novājēšanas jostas pielietojums: liekais svars, aptaukošanāsm hroniskā noguruma sindroms, sāpes muskuļos, artrīti, paralīze.
Jostu nerekomendējas izmantot pie jauniem veidojumiem, grūtniecība, reabilitācijas laikā pēc operācijas, pie mirdzošās aritmijas, epilepsija, cilvēkiem ar kardiostimulatoriem vai metāla implantiem kaulos, nieru akmeņu slimība, tromboflebīti.
Tehniskais raksturojums. Elektrobarošana no tīkla ar pārmaiņu strāvu caur ieejošo komplekta bloku.Vada garums 1.4 m.

Stimulators cirkulācijai enerģijai un asinīm.


Raksturojums. SCEK (stimulators cirkulācijai enerģijai un asinīm) ir radīts, domāts priekš organisma atveseļošanos un veselības profilaksei, lai vienmēr būtu vesels, neatvietojams kosmetoloģijā. Uzlabojot asinsriti un vielu maiņu SCEK aktivizē šūnas, paaugstina dzīves tonusu organismā, attīra asinis, šķidrina asinis. Lietojot SCEK var atvadīties no vecām slimībām un pasargāt sevi no jaunām slimībām. SCEK - Jūsu mājas ārsts.
Ierīces darbības mehānisms.
1. Vibrācija. Ar vibrācijas palīdzību SCEK aktivizē Czinlo sistēmu, atslābina muskuļus, uzlabo asinsriti, nodrošina pilnvērtīgu enerģijas cirkulāciju organismā.
2.Griežšanās. Pateicoties griežšanās funkcijai SCEK sasniedz pilnvērtīgu asinsriti. Lietojot SCEK uzlabojas asinsrite sirds sistēmā un smadzenēm. SCEK - mūsu organisma tīrītājs, kaitīgo vielu izvades paātrinātājs.
3.Masāža. Uz SCEK kontaktplatformas ir izcilnīši priekš pēdu bioloģiskajiem punktiem. Pateicoties šai darbībai masāžas efekts plūst pa visu ķermeni, pretsāpju iedarbība, atjauno refleksus. Rezultātā ķermenis darbojas pilnvērtīgi, kļūstam jaunāki, skaistāki.
Efektīgums. Ierīces elektromotors sasniedz ātrumu 7200 apgriezienus minūtē, kas nodrošina masažierim bez slodzes uz sirdi sekmēt asinsriti visā organismā, normalizēt enerģiju kanālos, atjaunot organismu, pagarināt mūžu. Ierīce masē punktus ar vibrāciju. Tas palīdz:
*novērst slimības
*līdzsvarot organisma funkcijas
*samazina nogurumu un atjauno spēkus.
Izmēģinājumi pierādīja, ka 15 minūšu ilgstošš ierīces pielietojums atbilst - vienādojas organismā ar 2 stundu masāžas ilgumu, ko veiktu ar rokām augsti kvalificēts speciālists, vai 5 km skrējienam. Masāža iedarbojas līdzīgi aerobikai, paātrinās metabolisms - vielu maiņa, tauku šķeļšanās. Ierīce - masāžists efektīgi attīra kanālus Czin-lo, sekmē normālu enerģijas cirkulāciju. Ci un asinis piesātinātas ar skābekli, toksīnu izvadi, nodrošina ilgu dzīvošanu.
Regulāra ierīces izmantošana dod rezultātus:
* attīra asinsvadus, stimulē asinsriti
*nostiprina iekšējos orgānus, uzlabo gremošanas trakta darbību un barības vielu uzsūkšanos
*reģenē un aktivizē audu šūnas organismā
*paaugstina imunitāti
*līdzsvaro iekšējo sekrēciju darbību
*regulē asins mikrocirkulāciju
*uzlabo ādas kvalitāti, pozitīva kosmētiska iedarbība
*ietekmē svara samazināšanu, topi slaidāks.
Ar ko šī ierīce atšķiras no citām ierīcēm?
1.Ļoti vienkārša lietošanā, maz vietas aizņem, ērti novietot.
2.Izmanto stāvus, guļus, sēžot, tupot.
3.Ierīce nenoslogo organismu, nav pārslodze.
4.Ļoti ekonomisks, nav jātērē lieka nauda kosmetologa pakalpojumiem, notievēšanas masāžas.
Izmantojams visiem ģimenes locekļiem.
Pirms ierīci pielieto: ieteicams konsultēties ar ārstu, ja ir problēmas;
*jebkura asinsrites slimība
*mēnešreizes un grūtniecība
*pie saasinājumiem, plaušu tuberkuloze
*pie miokarda infarkta, reimokardīts, sirds hipertrofija, iedzimta sirds kaite, aortas iekaisums
*smagos sirds, aknu, nieru, plaušu funkciju traucējumos
*ķirurģiskas slimības (asas sāpes vēderā - apendicīts, tromboflebīts, kaulu lūzumi, pie nenoskaidrotiem audzējiem
*saindēšanās un infekciju slimības.
Hroniski slimiem vajag ārsta konsultāciju, kuri patstāvīgi nedrīkst pārtraukt medikamentu lietošanu.