svētdiena, 2011. gada 16. oktobris

Tavai labsajūtai rudenī.


Nākošā rudens problēma ir kuņģis.Tavai labsajūtai, veselībai patstāvīgi jāpievērš uzmanība zemes elementam - kuņģim. Lai viss pārstrādātos vajag sālsskābi - kuņģa sulu.Kuņģī ir ļoti skāba vide PH1-2;
neaug baktērijas,
pārstrādājas barība,
nav smaguma sajūta pakrūtē.
Jauniešiem var būt mazāk par PH1 skābe, rodas 12-tu zarnu čūla. Padzīvojušiem cilvēkiem PH vairāk par 2, veidojas heliobaktērija, vēzis. Ja vairāk par PH6 kuņģa skābe, tad tas jau ir vēzis.
Pie visām kuņģa problēmām vajag BIOCINKU 20 mg dienā. Lai pasargātu 12-tu zarnu, vajag būt pietiekoši histomīns, ļoti grūti to regulēt organismā. Šūnas lizosomā izstrādājas histamīns, līdzko iziet no šūnas, rodas apsarkums, tūskas. Neļauj vairāk veidoties histamīnam un to satur šūnā, regulē KALCIJS un HOLIKĀNS. Pie visām alerģijām fonā jābūt 3-4 kapsulas dienā holikāns, pie saasinājumiem var būt līdz 8-10 kapsulas dienā.HOLIKĀNS APGĀDĀ VISU ORGANISMU AR SKĀBEKLI! Sarkano vīnu 150 ml pokālu izdzert- ļoti jauki asinsritei, vairāk nevajag, citādi aknai skādēs, kaitēs.
Cilvēkam dienā jāsaņem tauki;
jaunam cilvēkam 40% - 40 g taukus dienā,
30%-30 g taukus dienā,
ja gribi tievēt, tad 20% - 20g taukus dienā.
Ja gribi ēst speķi, krējumu, tad izdzer HOLIKĀNU! Lietojot holikānu nebūs krūšu vēzis.
Rudenī vēl vajag lietot unikālu šķiedrvielu DAIDŽEST tabletēs, kas veido želeju, satur divu veidu baktērijas bifido un lakto. Zaļais anīss novērš gāzes. Daidžests ir ūdenī šķīstošā un nešķīstošā šķiedrviela. Pie divertikulozes ļoti labi daidžestu pieņemt starp ēdienreizēm.
Žults?Žults atbild par vit.A,D,E,K,F uzsūkšanos. Žults funkcijai vajag lecitīnu. Lieto ēšanas laikā vai tūlīt pēc ēšanas. Lecitīna kursu 4-6 nedēļas ēšanas reizē, pietiek 1 paciņa pulveris, jo tā ir taukviela. Ja nav žultspūšļa, ļoti labi lietot lecitīnu ilglaicīgi vai ķiplokeļļu kapsulās. Lecitīnu satur arī biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai, labi aknām un smadzenēm, pret stresu.
Pacelt hemoglobulīnu? Vajag lietot dzelzi un vit.E. Vakardienas biešu sula, 1 ēdamkarote pirms ēšanas dzert.
Kad gremošanas trakts kārtībā, asinsrite silda un baro, apģērbs uzvilkts ķermenim atbilstoši gadalaikam, tad vienkārši nevar būt depresija. Nav slikta laika, ir slikts apģērbs.
Lai jums vienmēr ir silti rudens vējos un lietū, arī mazas, mazas skumjas - normāla parādība, kad skurstenī kauc neganti vēji,krāsnī sprakšķ degot bērza malkas pagales, klusi spēlē mūzika un tu, mans dzīves draugs esi vienmēr kopā ar mani, papildinājums viens otram, dzīves pilnīgums.Patīkamu labsajūtu un saldus sapņus, jums visiem rudens vēsumā sajust sirds siltumu, rudens dāsnumu un krāšņumu!Nepaliec viens savās četrās sienās, ej pie ļaudīm, piezvani kādam, būs noteikti tevī savādākas izjūtas, tu esi vajadzīgs kādam citam cilvēkam!Esi ļoti, ļoti vajadzīgs, tevi vienmēr gaida sirds siltums ļaudīs!

sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Kāpēc rudenī jūties tik drūms?


Rudens. Kādam patīk un kādam nepatīk. Rudenī vairāk drēgns gadalaiks, veļu mākoņi miglas kamolā sāk tīties, kādam mazliet paliek skumji un kādam ir nepanesamas skumjas. Kāpēc tik dažādi? Mēs visi esam dažādi un mūsu labsajūtā atspoguļojas rudens dabas norises. Organismā notiek liels stress apmaiņas procesos. Jaunībā, līdz 25 gadiem, notiek atjaunošanās process to īsti tā nepamanot. Pēc 25 gadiem sākas novecošanās process un mūsu vecumā pēc 50 gadiem jau notiek lielas izmaiņas organismā.
Sākas depresija - rudens ziemas depresija, kura nelabvēlīgi ietekmē uz virsnierēm, aizkuņģa dziedzera, vairogdziedzera darbību.
Depresijā kuņģa-gremošanas trakts; saasinās čūlu problēma, attīstās erozija. Vasarā viss bija brīņišķīgi! Organismu nodrošinājām ar beta karotīnu.
Uz rudeni var attīstīties onkoloģija.Drūmās dienas vairāk pavadām telpās. Skābekļa samazināšanās asinīs rada sirds problēmas. Cieš sirds - miokards.
Atgūt sevī līdzsvaru palīdzēs TIENS produkcija. Kāpēc TIENS produkcija strādā veiksmīgi visā pasaulē? TIENS produkcijā ar vislabāko tehnoloģiju ielikta līdzsvara fermentācija. Ja cilvēks pēc sava uzskata, iegribas, pirmo reizi mūžā izlietojis vienu TIENS produktu,kļūda nebūs, jo produkts iedarbojas uz visu organismu kopumā. Efektīgāk iedarbosies lietojot produktu kompleksā pēc sistēmas.
Palēlinoties asinsritei rodas hipoksija.
1.variants asinsrites uzlabošanai ir GINKO BILOBA - smadzenēs uzlabosies asinsrite, it sevišķi padzīvojušajiem cilvēkiem DZIRDEI, uzlabojas dzirdes nervs. Ginko biloba vislabāk strādā ķermeņa augšdaļā no jostas vietu virzībā uz galvu. No jostas vietu uz ķermeņa lejas daļu strādā sliktāk. Kāpēc? Nav noskaidrots.
2.variants ir IKANS kapsulas, kas transportē skābekli pa visu organismu. Kā parādās hipoksija, tā vairojas fibrozes, sablīvējumi - sabiezējumi audos. Skābekļa trūkumā rodas hipoksija, muskuļiem paaugstinās slodze, fibroze palielinās vēl vairāk, pazeminās imunitāte. Organismā uzkrājas pienskābe, viss sāp (kad krietni pastrādā dārzā).Ja pietiekoši skābeklis asinīs, veidojas ATF - enerģija. Aknu darbībai vajadzīgas aminoskābes, skābeklis. Labs avots aknas spēkam SPIRULINA un IKANS kapsulās.
Vairogdziedzera darbība ir saistībā ar skābekli. Nedrīkst būt vienpusīgs uzturs, jāsaņem DAŽĀDA VEIDA OLBALTUMVIELAS!
Sirds, aknas, vairogdziedzeris cieš no skābekļa trūkuma. Ikan kapsulas izpilda ielas darbu - ved pastaigā elpot svaigu gaisu. Ikan kapsulas ieteicams lietot 2 kapsulas dienā vismaz, 1 kapsula būs par maz. Vislabāk tukšā dūšā rīta agrumā, vai 1 stundu pirms ēšanas, vai 2 stundas pēc ēšanas.
Iekšējā skaistuma kapsulas ( sastāvā IKANS + GINKO BILOBA), iepakojumā 90 kapsulas, jūsu labsajūtai!

trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

Kur tu teci gailīti.


Kur tu teci gailīt,no paaudzes paaudzē nododas, tautas dziesmai skanot cauri dzīvei, nesot dzīves jēgu Jaņ enerģijā sildot visu sirdis.Gaiļu dziesmā mostas rīts dabas norisēm, rīta stundas zelta vērtē. Vakars nāks gandarījumā par paveiktajiem dienas darbiem ar atslābumu - Iņ enerģiju. Guļot saldā miegā atpūšamies , uzņemam spēkus nākamās dienas sparam.Diena un nakts tik atšķirīgas abas ir viena diennakts, Iņ un Jaņ enerģijas apkopojums tevī dod līdzsvaru, vīrietis un sieviete saplūstot enerģijām papildina viens otru kļūstot par vienu veselu pilnvērtību.Infrasarkanais starojums no saules cilvēkā ieplūst rīta agrumā, infrasarkanā starojuma apmaiņa notiek starp vīrieti un sievieti.Pilnvērtīgai dzīvei vajadzīgi viens otram vīrietis un sieviete.Tāda ir reālā dzīves pasaka, ko tur vairāk lai saka,kuru veido tava un mana potence bagātīgi skaistu mūžu dzīvojot saplūstot vienā veselā un starp jaunību un vecumdienām tikai tāds liels gada skaitlis posmā fiksēts.Harmonijā visi gadi labsajūtā izbaudīti mīlestībā vienam otru papildinot. Atklātībā vienam pret otru laicīgi novērstas radušās problēmas likvidējot traucējumus atkal zirgam mugurā auļo līdz nemanāmi sasniedz mūžības slieksni...
Sargā vīrieti pats sevi! Tu esi vajadzīgs sievietei!
Draudi var uzbrukt jebkurā dzīves posmā, tāpēc jāpievērš īpaša uzmanība RESNĀS ZARNAS darbībai, jo tur rodas tā saknīte prostatai,tālāk prostatīts un vēzis.
Mums starp paziņām, kaimiņiem, radiem un draugiem katram ir sava hronoloģija - pāragri aizgājuši iz dzīves vīrieši pēc 45 gadiem nesasniedzot pensionēšanās vecumu; onkoloģija vīriešu lietās, plaušu vēzis. Kāpēc? Ļoti vienkārša atbilde:" Resnā zarna strādā pārī ar plaušām. Asins kvalitāte nāk no resnās zarnas.Biezas asinis no pārmērīgas gaļas ēšanas."
Šodien dzirdēju no cilvēka stāstu par nāves soda izpildi austrumos (tieši kur to nepateica).Sodīto cilvēku ieslēdz telpā- būrī un ēdienā pasniedz vienīgi gaļu, kamēr pats mirst savā nāvē.
Skumji, bet patiesi gadījumi ir sastopami ikdienas dzīvē, kad cilvēks vēlas pats būt stiprs ēdot pārmērīgi gaļu nevarībā saļimst...
Rudenī obligāti jāpalīdz resnās zarnas aktivitātes laikā ar labu tīrīšanu; antilipīdu tēja + dubultā celuloze un daidžest tabletes un hitozāna kapsulas. ŠĶIEDRVIELAS UN VĒLREIZ ŠĶIEDRVIELAS!Burkāni, kāposti, bietes un citi dārzeņi palīdzēs tīrīt zarnu traktu, jutīsies lokanāks un stingrāks savās miesās.Ja neesi to nekad darījis, jautā droši savam TIENS produkcijas konsultantam! Sargā pats sevi VĪRIETIS un dzīvo vesels vīrietis līdz 120 gadiem, kā to pats Dievs ieplānojis!Tu esi vajadzīgs sievietei kā lietus zemes auglībai.

pirmdiena, 2011. gada 3. oktobris

Kāpēc pazemināta imunitāte?


Visu slimību pamatu pamats ir vielu maiņas traucējumi un tos izraisa vispirms STRESI! Stresa ietekmē organismā rodas haoss, piešlakojas organisms un no tā sākums visām izrietošajām ķibelēm, pazeminās imūnās sistēmas darbība. Ikdienas sadzīvē gan lielam un mazam cilvēkam ir lieli un mazi stresi. Praktiski katram no mums ir pazemināta imunitāte. Katru dienu mūsos mirst šūnas un dzimst šūnas. Ja kādu mikroelementu mikrogramos nesaņem organisms, uzreiz nekas īpašs nebūs manāms, bet ar gadiem tas pārvēršas konkrētā orgāna slimībā.
Organisma piesārņojums ir katrā cilvēkā, pat TIENS produkcijas patstāvīgajiem lietotājiem, kas izsauc visas slimības. 3.10 % organisma piešlakojums izraisa galvas sāpes, miegainību.
Organisma piešlakojumam ir 6 pakāpes - posmi;
1. posma piešlakojums - tīrās pats organisms,
2.posma piešlakojumā paaugstinās temperatūra,
3.posma piešlakojumā sāk veidoties dažādi labvēlīgā veida polipi, audzēji...,
4.posma piešlakojumā galvas sāpes, artrīti...,
5.posma piešlakojumā ciroze, paralīze,
6. posma piešlakojumā parādās onkoloģija.
Tāpēc vienmēr vajag labu attīrīšanu.
Kas ir imūna sistēma? Nav taču viena orgāna, bet ir visa gremošanas trakta komanda viena, kura saistībā viena ar otru risina visus dzīvības procesus nepieļaujot saslimt nepieļauj nomirt.
Šūnu līmenī, lai viss strādātu perfekti, ir jāattīra zarnu trakts no dažādiem nelabvēļiem un ikdienas, it kā nemanāmajiem, uzkrājumiem. Jāatceras, garāka auguma cilvēkiem ir garāks zarnu trakts un ātrāk piesārņojas, tāpēc ieteicams tīrīt biežāk. Zarnu trakta tīrībai vajadzīgs pietiekošs ūdens daudzums 1.5 - 2 litri dienā (30 grami ūdens uz kg ķermeņa svara). Ja ignorēsim tīrā ūdens pielietojumu, tad mūsu organisms peldēsies netīrā ūdenī. Ūdeni dzert jāiemācās pakāpeniski, lēnām izmalkojot trauka tilpumu. Attīrot zarnu traktu, lietojot pietiekoši daudz tīrā ūdens, āda paliks elastīgāka, gludāka. Organisms uzkrāj ūdeni tur, kur tas ir vajadzīgs.
Vismaz divas nedēļas pievērsiet īpašu uzmanību rudens darbiem organismā - ZARNU TRAKTA TĪRĪŠANAI! Klāt pienācis resnās zarnas aktivitātes laiks, kura strādā vienmēr pārī ar plaušām.
Dabīgie tīrīšanas līdzekļi; antilipīdu tēja, dubultā celuloze, hitozāna kapsulas, daidžest tabletes mikroflorai, labi tīra aknas un zarnas, Saņ- Gao- Daņ kapsulas, veģetārā diēta tabletēs.
Tīrs skurstenis, laba vilkme krāsnī, tīra resnā zarna - tīras aknas, laba vielu maiņa, stipra imunitāte.
Mieru un labsajūtu jūsu sirdīs!