piektdiena, 2012. gada 27. aprīlis

TIENS dateļu sīrups.


 

Sastāvs: zelta zīda dateļu (jojoba) sīrups. Zelta zīda jojoba, kas izaudzēta svaigā gaisā bez minerālmēslu, pesticīdu un herbicīdu.
Darbība: Jojoba ir bagāta ar vitamīniem un minerālvielām. Jojoba satur 18 no 24 aminoskābēm, kas ir nepieciešamas organismam. Aminoskābes palīdz kaulu satura un formēšanās procesā, sekmē ādas, muskuļu un asins veidošanos.
Jojoba ir bagāta ar B-kompleksa vitamīniem. B vitamīnu kompleksam ir daudz priekšrocību, piemēram, tas paātrina vielmaiņu, uztur veselīgu ādu, matus, nagus, stiprina imūno un nervu sistēmu. Jojoba satur Flavonīdus, kas galvenokārt darbojas kā antioksidanti. Katri 100 grami svaigas Jojoba satur 300-500 miligramus C vitamīna, kas ir 70-80 reizes vairāk nekā ābolā. Tas ir labs C vitamīna avots, tāpēc to sauc arī par “Dabīgo C vitamīnu”. C vitamīnam ir svarīga loma imūnsistēmas stiprināšanā.
Jojoba ir bagāta ar minerāliem un satur daudz dzelzs, un ir labs līdzeklis pret anēmiju. Dzelzs ir sarkano asinsķermenīšu - hemoglobīna sastāvdaļa, tāpēc ātri bagātina asinis ar skābekli. Tas palīdz ķimiskajiem savienojumiem ātri attīrīt asinis un uzlabo gremošanu. Anēmija ir plaši izplatīta saslimšana. PVO dati liecina, ka vairāk nekā 1,6 miljardi cilvēku cieš no anēmijas. Lielākoties ar anēmiju slimo pirmsskolas vecuma bērni un sievietes. Jojoba satur daudz Kālija. Kālijs ir svarīgs minerāls un ir nepieciešams šķidruma regulēšanai organismā, kas palīdz kontrolēt sirsdsdarbību, sirds saraušanās biežumu un asinsspiedienu.
Viena no jojoba priekšrocībām ir spēja saglabāt veselu nervu sistēmu. Pētījumi rāda, ka augstāks kālija patēriņš var samazināt insulta risku par 40 procentiem. Jojoba ir bagāta ar kalciju, mangānu, varu un magniju. Daudzo priekšrocību starpā Kalcijs ir būtiska kaulu un zobu sastāvdaļa un ir cilvēka ķermenim nepieciešams, lai izraisītu muskuļu kontrakcijas, asins recēšanu un vadītu nervu impulsus. Mangāns ir nepieciešams proteīnu un tauku metabolismam. Varš ir nepieciešams sarkano asins ķermenīšu radīšanai. Magnijs palīdz, veidojot jaunas šūnas, aktivizē B vitamīnus, veicina asins recēšanu un pareizu muskuļu un nervu darbību.
Indikācijas: cīnās pret nogurumu un paaugstina, enerģiju; nostiprina imunitāti, uztur aknu funkcionalitāti, atvieglo gremošanas procesu, nomierina nervus un uzlabo miegu, atjauno šūnas.
Kontrindikācijas: nav ieteicams diabētiķiem.
Lietošana: 1 flakons dienā.
Lietošanas ilgums: 3–4 mēneši.
10 flakoni x 20 ml