svētdiena, 2012. gada 14. oktobris

Veselības problēmu saasinājumi rudenī.

Gribi vai nē, gadalaiku maiņā mūsos notiek iekšējs stress - adaptācija pārejas periodā. Notiek pārkārtošanās dabā, no aktīvo laiku zemīte pamazām gatavojas atpūtai. Saule debesīs ir vienmēr, bet silda arvien mazāk. Valda rudens vēji un lietus, temperatūra pazeminās. Dzīvokļos un mājās iezogas drēgnums kamēr nav pieslēgta centrālapkure. Laika apstākļu ārējās svārstības ietekmē cilvēka veselības stāvokli. Pašiem izturīgākajiem, veselīgākajiem cilvēkiem gadās kāds vājuma brīdis uz īsu brīdi. Tāpēc ļoti svarīgi vienmēr rūpēties par imūno sistēmu, par veselības sardzi. Rūpēsies par imūno sistēmu, imūnā sistēma vienmēr sargās Tevi no lieku kreņķi - slimībām.
Visu organismu regulē imūnā sistēma 7 kg svarā. Atrodas 70% resnajā zarnā. 10 % atbild imūnā sistēma lai nesaaukstētos, ar onkoloģiju nesaslimtu. 90% imūnā sistēma atbild par organisma atjaunošanos, tai skaitā arī liesa.
Ne jau visi esam absolūtā veselībā; ir dažādas čūlas, elpvadu ceļu problēmas, bronhīts, bronhiālā astma - saasinājumi rudenī. Kamēr dzīvokļos auksti, parādās saaukstēšanās slimības. Saasinās poliartrīti, reimatoīdie poliartrīti. Izkaisītā skleroze, psihiskās slimības, depresijas, stresa stāvoklī parādās bezmiegs, organisma pārskābināšanās. Aukstumā uzzied hronisko slimību buķete - aukstumā uzzied viss.
Endokrīnā sistēma ir iekšējās sekrēcijas sistēma. Šiem organisma dziedzeriem nav izvadkanāla, izstrādātos produktus tie ievada tieši asinīs.
Iekšējās sekrēcijas dziedzeri:
* Epofīze
* Hipofīze
* Vairogdziedzeris
* Aizkrūts dziedzeris
* Virsnieres
* Aizkuņģa dziedzeris
* Dzimumdziedzeri
Kas jādara, lai rudenī nesaslimtu?
Jāstiprina:
              Imūno sistēmu
              Endokrinoloģiju
              Nervu sistēmu.
"Ieslēdzot" iekšējo apkuri (radiators resnā zarna) nodrošinām labu asinsriti.
Kādu "degvielu" lietosim?
1.Asinsritei vajag dzert siltu Antilipīdu tēju. Pēc saldējuma ēšanas, auksta dzēriena ir obligāti JĀDZER SILTS!
2. Biocinks bija jāizdzer, lai izstrādātos interferons, 3 - 4 kapsulas izejot no mājām.
3. Vakarā nervu sistēmai Biokalciju smadzeņu darbības uzlabošanai.
4. Kordiceps no rīta līdz plkst.7.30 1-2 kapsulas. Elpvadiem un urīnpūslim vajag lietot 2 reizes dienā, otro reizi lietot  no plkst. 17.00- 19.00. Vīriešiem, lai dzimumorgānos iekaisumi nerastos.
5. Ikans (150 kapsulas iepakojums) 1 kapsula + ķiploku eļļa 1 kapsula asinsritei; attīra, uzlabo asinsriti, uzlabo vēnu elastīgumu. Var + Veikana kapsulas no plkst.17.00-19.00 vai plkst.21.00 - 23.00.
Ikan kapsulas arī nervu sistēmai, noņem asinsvadu spazmas.
Urīnpūslim Kordiceps no rīta un plkst.17.00 - 19.00 pa 1 kapsulai vai 2 kapsulas 4 reizes dienā.
Kordiceps sinensis plaušām efektīgi darbojas, jo satur šizandru, baro visu, kā arī liesu, leikocītiem un eritrocītiem. Izmantojiet iespēju (oktobrī turpinās akcija 30% atlaide) Kordiceps sinensis iegādei!

Propolis tabletes var vakarā un rītā, sekmē interferona izstrādi, kas labi iedarbojas pret vīrusiem
Pret vīrusiem arī labi strādā GANODERMA. Ganoderma meklē sliktās šūnas 1 mēnesi, vajag dzert 1/2 gadu lai viss atjaunotos. Tie visi ir bioregulatori, tas ir mūsu ēdiens. Ar kādu malku kurināsi krāsni, tādu siltumu arī saņemsi!
Skābeklim, imūnai sistēmai ļoti labi ir Dateļu sīrups. Dateļu sīrupā ir dzelzs - anēmijai. Labs rezultāts 1 flakonu dienā lietot, var dalīt uz pusēm, vai trīs daļās, tad atvērto pudelīti - flakonu vajag turēt ledusskapī.
Labai mikroflorai sīrups FOS zarnām, tad nebūs nekādas čūlas.
Slaiduma tēja noņem sāpes, spazmas gremošanas traktā. Var 1 paciņu uz 1/2 litru ūdens, 3 reizes dienā lietot.
Aizkuņģa dziedzerim labi Propolisa tabletes.
Ja sāpes kaut kur parādās, tad 50 ml ūdenī izšķīdināt 2 - 3 kapsulas HITOZĀNU un izdzert pirms ēšanas, savāc visus toksīnus, apvelk gļotādu.
Košļājamo kalciju uz nakti sūkāt, jo visas problēmas sākas no mutes.
Ja nav saasinājumi, Daidžest tabletes mikroflorai zarnām.
Ikans + Kordiceps kopā lietoti ir labi palīgi kuņģim. Siltu ēdienu vajag ēst, putras vārīt. Ēst ieteicams mazām porcijām 5 - 6 reizes dienā (neveidosies smiltis, akmeņi, nekļūsi resns). Ja ir zarnu problēmas - uzmanīgi ar kāpostiem! Āboli ļoti labi zarnām, jo tur ir pektīns, cepti āboli neuzpūš vēderu. Pie saasinājuma zarnās ir labi banāni - mīksti.
SPIRULĪNA ir maiga šķiedrviela zarnām un barība visam organismam. Var dažādi kombinēt. Spirulīnu no rīta un Hitozānu pirms vakariņām. Lai akna normāli varētu strādāt, vajag mikroelementus, vitamīnus saņemt.
Locītavas. Ja locītavās parādās saasinājumi, tas liecina par zemu imunitāti. Ļoti labi Kordiceps + Biokalcijs,  kalcijs Gai Bao. Var padzert Gai Bao + Biokalcijs, lai attīrītu locītavas un noņemtu tūsku.
Antilipīdu tēja attīrīs aknas no ķīmiskām zālēm.
Nokļuvi slimnīcā? Ārstējies! Kad izgāji no slimnīcas, tad OBLIGĀTI LIETO TIENS PRODUKCIJU!
Atceries! Visa organisma regulators ir IMŪNĀ SISTĒMA, kura pārsvarā dzīvo resnajā zarnā, un mūsu ēdiens ir BIOREGULATORI, kas nodrošina labu asinsriti, siltumu, spēku, veselību.
Siltumu un veiksmi zeltainajā rudenī!