sestdiena, 2012. gada 29. decembris

Kāpēc mūsu ģimenei ir vajadzīgs ozonators?

Vesela, bagāta ģimene - vesela bagāta valsts! Mēs taču katrs to vēlamies? Dzīvot veselībā, labklājībā, to pats Dievs mums vēlējis no sen seniem laikiem? Tāpēc ikdienas rūpes par sevi un savu ģimeni ir pamatu pamats Tavai veiksmei, sasniegumiem ceļā uz savu mērķi. Pasaule ir tāda šodien kāda ir! Ir labais un sliktais, ir vājais un stiprais, un katram jāmāk nosargāt, saglabāt ģimenes pavardu, mīlestību pašam pret sevi un savu tuvāko.Tās ir ikdienas rūpes par tīrību namā, virtuvē, ķermenī, ēdienā.... un tad viss kopumā atmaksājas svētku gaismas starojumā izjūtot kopīguma sajūtu, ko nevar šķirt attālums n-tajos kilometros, jo mēs esam priecīgi, veseli, mobīlie sakari, internets... un mājas, kurās mēs dzīvojam.
Tāpēc, lai visiem būtu labi manās mājās, kur dzīvo dažādas paaudzes cilvēki, iegādājos palīgu sadzīvē attīrīšanas ierīci OZONATORS.
Ko tas man dod un kāpēc tāds ir vajadzīgs? Dzīvojām un iztikām bez tāda "palīga" taču, bet jautājums - KĀ DZĪVOJĀM?
Kas ir ozons?
Skābeklim ir divi  atomi, bet ozonam ir trīs atomi, tāpēc tas ir aktīvais skābeklis, kas sastāv no trīs atomiem un parastā temperatūrā ozons ir gaiši zilganā krāsā ar svaigu smaržu.
Ozona efektīgums:
Bakteriālais efekts;
Ozons 99.9% iznīcinoši iedarbojas uz kaitīgiem mikrobiem, kuri atrodas gaisā.
Ozons 100% iznīcina zarnu nūjiņu, 95% tiek veiksmīgi galā ar stafilakokiem un 99.9% pieveikti zeltainie un baltie stafilakoki. Pētījumi pierādīja, ka pēc 15 minūšu ilgstošas gaisa apstrādes ar ozonu, gaisā visi kaitīgie mikrobi iet bojā.
Iedarbība uz vīrusiem.
Ozons 100% efektīgi iedarbojas pret hepatīt vīrusu un papilomu vīrusu, un 99% - pret gripas vīrusu.
Iedarbība uz sēnīti.
Ozons 100% iznīcina dažāda veida pelējumus. Ūdenī izšķīdināts ozons 100% pieveic melno pelējumu un rauga sēnīti
Darba princips:
Ozonatora darbībā izmantots dabīgais mehāniskais veids ozona saņemšanai , kā izlāde pēc zibeņošanas. Gaiss iesūcas ierīcē caur apakšējām spraugām ģeneratora blokā elektrības ietekmē sanāk izlāde. Augstā koncentrācijā izveidojies ozons tiek izmantots dezinfekcijai un mikrobu iznīcināšanai.
Pielietojums:
dezinfekcija; dezodorācija;
pārtikas produktu apstrāde (gaļa, zivis, dārzeņi, augļi, olas, graudaugi);
veļas balināšana  un spilgttums krāsainībai; hlora smakas likvidēšana; minerālūdens pagatavošana;
blaugznu novēršana; mutes dobuma apstrāde; piņņu likvidēšana;
mājas dzīvnieku aprūpe; akvārija tīrība;
kuņģa - zarnu trakta atveseļošana;
sēnīšu slimību novēršana.
Rekomendācija pielietojumā: 
1.Ūdens attīrīšana. Gaisa caurulīti ar uzgali ielikt traukā ( traukam jābūt stikla vai plastmasas) ar ūdeni un uzstādīt laiku. Vienai glāzei ūdens - 5 minūtes, 10 litriem ūdens - 15-20 minūtes. Pēc ūdens apstrādes ar ozonatoru vajag nogaidīt 10 minūtes, un tad var lietot ūdeni. Sagatavotais ūdens izmantojams mājsaimniecībā; mazgāties, augļus, dārzeņus  mazgāt, vārīt tēju, kafiju, izmantot zupām, kompotiem
Ozonētā ūdens īpašības saglabājas 48 stundas.
2. Gaļas apstrāde. Gaļu rūpīgi nomazgāt, sadalīt porcijās ( jo mazāki gabaliņi, jo labāk) un ūdenī paturēt 10 minūtes. Pēc tam ūdenī, kur jau atrodas gaļa, ieliek gaisa caurulīti ar uzgali un taimeris 20 minūtes darba ilgumam. Ja putas nāk un nāk ļoti daudz, var atkārtot vēlreiz 20 minūtes ( mēs pasargājam sevi, savas aknas no liekas nevajadzīgas pārslodzes, jo gaļā ir arī tas, ko mums nevajag; antibiotikas, hormoni, stress...).
3. Augļu un dārzeņu apstrāde. Augļus un dārzeņus pārlej ar ūdeni, ieliek gaisa caurulīti ar uzgali un ieslēdz taimeri  uz 15 minūtēm, izvada nitrātus. Garša pēc apstrādes maigāka, saldāka.
4. Olu apstrāde. Ūdens traukā ieliek nevārītas  olas un gaisa caurulīti ar uzgali, ieslēdz taimeri uz 10 minūtēm. Olas ilgāk saglabājas svaigas.
5. Gaisa attīrīšanai aparātu izmanto bez gaisa caurulītes, novietojot pēc iespējas augstāk, taimeris uz 10 - 15 minūtēm un pašam jāiziet no telpas. Telpas apstrādes kvadratūra līdz 70 kvadrātmetriem. Rezultātā pazūd dūmu smaka( arī pīpēšanas dūmi)  un citas nepatīkamas smakas ( kad guļošs slimnieks ir mājās, tas ir glābiņš un atvieglojums visiem...). Gaiss, apstrādāts ar ozonu viegli elpojas, kā pēc pērkona priežu mežā.
6. Nepatīkamo smaku novēršana sadzīves ierīcēs. Gaisa caurulīti bez uzgali ievieto ledusskapī vai veļas mazgājamā mašīnā, viegli pieverot durvis tā, lai nesaspiež caurulīti un aparātu ieslēdz uz 10 - 15 minūtēm pilnīgai dezinfekcijai.
7.Apakšveļas un gultas veļas apstrāde. Veļu ieliek celofānmaisā un turp ieliek gaisa caurulīti bez uzgali. Celofānmaisam viegli nosien galu tā , lai nesaspiestu caurulīti un dezinficē  10 - 15 minūtes. Šāds pielietojuma veids ir ļoti efektīgs bērnu, zīdaiņu veļai - nevajag gludināt, visi mikrobi tiek iznīcināti.
8. Mutes dobuma higiēnai.  No mutes nepatīkamā smaka un zobu apstrādei izmanto ozonēto ūdeni tūlīt pēc ozonēšanas ( bez 10 minūšu nogaidīšanas).
9. Ozonētā ūdenī mazgāta veļa top spilgtāka, svaigāka, dezinficējas. Veļas balināšanai, asinstraipu likvidēšanai gaisa caurulīti ar uzgali ieliek ūdens bļodā (pulveris pielikts) ar veļu uz 20 minūtēm, Pēc ozonēšanas veļu atstāj pulverūdenī vēl uz kādu laiku... un neizmazgājamais asins traips būs pazudis ( personīgi dzīvē pārbaudīts).
10. Ādas kopšanai. Lai sejas āda būtu gluda un svaiga vajag katru dienu mazgāt ar ozonēto ūdeni. Var vienkārši iegremdēt seju ūdenī. Pilnībā noņem dienā uzlikto kosmētiku, dziļi attīra poras.
11.Melno piņņu likvidēšana. Priekš efektīgu piņņu likvidēšanu katru dienu jāmazgājas ar ozonēto ūdeni un skartām vietām uzpūst (ar gaisa caurulīti bez uzgali) jonizēto gaisu 2 - 3 minūšu ilgumā 7 dienas pēc kārtas. Lai sasniegtu labāku rezultātu, ieteicams izdzert glāzi jonizēto ūdeni un mazgāties.
12. Kuņģa - zarnu trakta atveseļošanai. Jonizētā ūdens lietošana atjauno skābju - sārmu līdzsvaru organismā un aktivizē vielmaiņas procesus.
13. Sēnīšu slimību likvidēšana. Mazgāt kājas jonizētā ūdenī, apstrādāt ar ozonu ( caur gaisa caurulīti bez uzgali) ar sēnīti skartās vietas.
14.Jonizētā ūdens pielietojums vannām. Jonizētā ūdens pielietojums vannā labvēlīgi iedarbojas uz visu organismu kopumā; noņem nogurumu, izved toksīnus no organisma, uzlabojas miegs, uzlabojas ķermeņa āda (gludāka, tvirtāka), palīdz pie reimatisma un ādas slimībām, palīdz pie migrēnas problēmām. Ūdens līmenis vannā nedrīkst būt augstāk par krūtīm, temperatūra 38 - 40 grādi, ne ilgāk kā 20 minūtes.
15. Blaugznu novēršanai. Vajag skalot matus 2 reizes nedēļā ar jonizēto ūdeni bez nostādināšanas (tas ir tūlīt).
16. Mājas dzīvnieku aprūpe - higiēna. Mājdzīvniekus apstrādā ar gaisa caurulīti bez uzgali.
17. Vēžveidīgo audzēju attīstības procesu palēnināšana. Regulāra jonizētā ūdens pielietojums un peldes ūdenī ( 1 - 2 reizes nedēļā) palēnina ādas vēža attīstību uz 40%, citus audzējus aizkavē uz 30%.
18. Alkohola kaitīgo vielu neitralizēšana. Ne jau visi lieto alkoholu un ne jau visi pilnībā iztiek bez alkohola, arī šeit ir iespēja to pudeles iekšējo saturu darīt uz maigāku, saldāku, patīkamāku malku svētku brīdim. Neatvērtu alkohola pudeli ieliec vienkārši ar ūdeni pildītā traukā un ieliec gaisa caurulīti ar uzgali. Ozons iedarbojas arī caur stikla pudeli grādus neizmainot, bet garša kļūst maigāka.
Kur tīrība, tur netīrībai nepiedienas dzīvot!
Kur bagātība dzimst, tur nabadzība iznīkst!Gods būt bagātam, dzīvot veselīgā bagātībā!
Tevi tas ieinteresēja mans nezināmais draugs? Gribi izdevīgi iegādāties? Kompānija TIENS 2013.gada janvārī piedāvā:
ja vienreizējais pirkums ir 100 PV - dāvanā saņem mazo iepakojumu FOS sīrups (zarnu mikroflorai),
ja vienreizējais pirkums ir uz 200 PV - dāvanā saņem iepakojumu SLAIDUMA tēju,
ja vienreizējais pirkums ir uz 300 PV - dāvanā saņem iepakojumu GANODERMA.
300 PV=189 ls, tas ir atspēriens, no kura sāk veidoties ienākums Tavā maciņā!
Ļoti izdevīgs jaunajiem TIENS kompānijas produkcijas lietotājiem, distribjūtoriem; izdevīgs pirkums priekš visu ģimeni, ekonomija 38.43 ls vērtībā, kā arī atveras iespēja no saviem turpmākajiem pirkumiem, kā arī no pieaicināto ļaužu pirkumiem saņemt sākot no 20% bonusu no kompānijas TIENS.
Esi laipni gaidīts starptautiskajā TIENS saimē, kur galvenā vadošā loma ir jonveidīgajam BIOKALCIJAM, kas  ir nepieciešams ik  vienam cilvēkam neatkarīgi no nācijas piederības!
Smaržīgu, veselīgu, naudīgu, veiksmīgu MĪLESTĪBĀ vienotu Dieva svētībā Jauno 2013.gadu!!!