otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Biostrāvas regulētāja "IŠOYKAN" un BAV pielietojums.

Kārtējo reizi dzīvē nāk apliecinājums no ļaudīm, ka viņu piederīgais ir smagi slims, lieto bezmaksas medikamentus (apmaksā valsts), ārsti pirms n-tajiem gadiem pasludinājuši spriedumu attiecīgi noteiktajai diagnozei - dzīvotājs nebūs ilgi... pēc gada, vai arī vairāk, dakteri secina, ka slimniekam problēma iekapsulēta, tālāk nevirzās, bet slimnieks no nevarības gultas neceļas. Piederīgie neziņā... ko darīt vai arī neko nedarīt, jo spriedums jau zināms un vājniekam krietna gadu nasta? Šeit dzīvē ir divas kategorijas cilvēku; nedarītāji un darītāji. Nedarītāji parasti paļaujas uz bezmaksas medikamentiem, kurus bieži vien bezmaksas piedāvā farmācijas firmas caur poliklīnikām, aptiekām, kā eksperimentu (jo tādi medikamenti nav vēl daudz praktizēti attiecīgo problēmu risinājumam, un rod atbalsi cilvēkos, kuri ļaujas dzīvē vairāk vai visu iegūt par brīvu, kā tautā saka "na haļavu". Otra grupa ļaužu nekad neapstāsies pie pasludinātā nāves sprieduma, meklē ceļu un dažādus variantus, kā arī atrod un atveseļojas, krietni pagarinot cilvēka mūžu. Ir jādara viss cilvēka labā kamēr viņš dzīvojot elpo, pēc tam neko vairs nevajadzēs. Pati personīgi esmu dzīva dzīves  lieciniece dažādos cilvēka nevarības brīžos, šie brīži ir bijuši īslaicīgi, kā arī vairāku gadu garumā, kuri ir piemeklējuši man ļoti tuvus cilvēkus (citi miruši diemžēl, citi vēl joprojām kvalitatīvi bauda dzīves skaistumu un auklē savus mazbērnus).Cilvēks ir vislielākā vērtība, tāpēc rūpēsimies par sevi vispirms, par bērniem, par vecākiem cilvēkiem! Kā paruna saka: "Dods devējam atdodas!" vai arī:"Dod dievs otram dot, bet ne no otra mīļi lūgt!"
Un tā rūpēs par sevi, kā arī otram palīdzēs BIOSTRĀVAS REGULĒTĀJS "IŠOYKAN" ar vibrācijas masāžu un lāzerterapiju un bioloģisķi aktīvo vielu pielietojums veselības profilaksē, kā arī piecelties kādam no nevarības gultas, vai arī atvieglos no neciešamajām sāpēm.
Ierīce "IŠOYKAN" ļoti labi iedarbojas pret asinsvadu slimībām regulējot paaugstinātu a/spiedienu un pazeminātu asinsspiedienu. Abos veidos biostrāvas ierīce stabilizē a/spiedienu.
Kur strauja upe tek, kas notiek? Laba asinsrite, ideāls a/spiediens 120/80? Tā ir visiem, ja nav, tas nozīmē, ka jāstrādā cītīgi ar sevi!!!
Sākam strādāt?
1.Apsēdies ērti uz krēsla, rokas turi sirds līmenī. Vienā rokā ap korpusa gredzenu saņem ķemmi un otrās rokas pirkstus ieliec katru savā ligzdā un turi vismaz 3'(minūtes), pēc tam apmaini ķemmi rokās uz pretējo virzienu, atkal pirkstus ligzdā turam 3'
2.No īkšķa pamatnes apakšējās līnijas nomēram trīs pirkstu platumā attālumu atrodot punktu sirds darbības stabilizācijai (kreisajai un labajai rokai), liekam virsū masāžas ķemmi ar masāžas zobiņiem (lāzergaisma vidū spīdēs, tieši virs punkta) un turam uz vienas rokas 3' un uz otras rokas 3'.
3. Saliecam roku elkonī turot sirds līmenī, liekuma vietā pa diagonāli uzspiežot ar pirkstu atrodam sāpīgu punktu, uz šī sāpīgā punkta liekam virsū ķemmi un turam 3'.
4.Jeņ Jim galvenais punkts a/spiediena stabilizācijai pie kakla abās pusēs vairogdziedzerim vienlaicīgi uzspiežot ar pirkstiem atrodam pulsāciju, katrā pusē uz pulsācijas punktu turam ķemmi pa 3'.Aizmugurē atrodas miega artērijas, parasti tās mēdz būt artesklerozas - aizkaļķotas, kas arī traucē asinspieplūsmi smadzenēm, galvas asinsritei.
A/spiediena regulēšanai galvenie trīs punkti; 2., 3., 4.
Pēc tam galvas aprūpe ķemmējot matus pa piecām galvenajām līnijām masējam galvu pa vienu līniju no 20 - 30 reizēm;
1.līnija no pieres, kur sākas mati, pāri pakausim līdz sprandas iedobītei (kur beidzas mati).
2.līnija no pieres "ragu" vietas līdz kaklam abās galvas pusēs.
3.punkts no priekšpuses uz aizmuguri apkārt ausij kreisajā un labajā pusē.
Svarīgi un ieteicams, ar kreiso roku ķemmējot labo pusi un ar labo roku ķemmējot kreiso pusi, tā ir laba profilakse pret trombu veidošanos.
Pēc ķemmes pielietojuma vajag izdzert glāzi ANTILIPĪDU TĒJU starp brokastīm un pusdienām, starp pusdienām un vakariņām (uzlabo mikrocirkulāciju, tīra asinsvadus...)
Ko vajag lietot no BAV?
1. Hitozāns regulē asinsspiedienu, tāpēc ieteicams 2 reizes dienā pa 3 kapsulām rītos un vakaros pirms ēšanas vismaz 1/2 stundu.
2. Vēl var biokalciju dzert pa 1 paciņai vakarā un rītā, kā arī KORDICEPSU 3 kapsulas vakarā un rītā.
Parasti a/spiediena regulēšanai, sirds enerģijai, asins cirkulācijai nierēs hitozāns un kordiceps iet kopā; hitozānu pirms ēšanas un kordicepsu pēc ēšanas lieto ikdienā. Biokalcijs arī attīra asinsvadus, kā arī mineralizācijai efektīgs produkts ar Jan enerģiju (asinsvadu problēmās parasti trūkst organismā mikro un makroelementi).
Jāņem vērā katra cilvēka problēmas. Var pievienot IKANU no plkst.11.00 - 13.00 no 3 -5 kapsulām, antidepresants, antioksidants, skābekļa piegādātājs, uzlabojot asinsriti stiprinās sirds darbību.
Ja ir galvas smadzeņu problēmas, tad Ikana vietā no plkst.11.00 - 13.00 lieto OMEGA3 no 3 - 5 kapsulām atkarīgi no stāvokļa.
PAZEMINĀTAM a/spiedienam obligāti KALCIJU + Dateļu sīrupu lietot!!! Dateļu sīrups satur dzelzi. Siltā ūdenī šķīdinātu 1 flakonu Dateļu sīrupu dzeram. Ja ļoti, ļoti zems a/spiediens, tad pievienojam vēl KORDICEPSU, nierēm labi asinsritei palīdzēs. Kam ir zems spiediens, parasti ir nieru problēmas. Kordicepsu 3 kapsulas rītā un 3 kapsulas vakarā.
DIABĒTA slimniekiem.
Turēt rokās aparātu, katru pirkstu savā ligzdā 3'.
Pirms gulētiešanas un no rītiem stimulēt aizkuņģa dziedzeri turot virs tā biostrāvas ķemmi ar lāzera starojumu.
Rekomendējas lietot BAV:
1. Kalcijs cukura līmeņa līdzsvarojumam 1 paciņa vakarā un no rīta 1 paciņa.
2. Hitozāns 3 kapsulas vakarā un 3 kapsulas no rīta.
3.Kordiceps 3 kapsulas vakarā un 3 kapsulas no rīta.
Un vēl var pievienot SPIRULĪNU pirms ēšanas no 3 - 5 kapsulām.
Pirmajā posmā nedrīkst atmest medikamentu lietošanu (starp medikamentiem un BAV ieteicams ieturēt 2 stundas intervālu, lai medikamenti iedarbotos organismā un BAV novērstu radušās blakusparādības, mīkstinātu, novērstu, izvestu radušos intoksikāciju, barotu šūnu...)lai netraucētu viens otram medikamenti un BAV darbību organismā, pēc trīs mēnešiem var samazināt medikamentu devu, un varbūt, pēc 8 mēnešiem varēs pilnībā atteikties no medikamentu lietošanas. Cukura diabēta cilvēkiem vairāk jākustas pēc iespējas vairāk svaigā gaisā, jāseko savam garastāvoklim, vairāk prieka sevī jāielaiž!
ĻAUNDABĪGOS AUDZĒJUS ĀRSTĒ LĀZERTERAPIJA vieglā stadijā liekot virsū vajadzīgajā vietā lāzerķemmi. Krūšu vēzis? Ierīci liek tieši virsū uz krūtīm! Dzemdes vēzis? Liek blakus tai rajonā.
Katram veselam cilvēkam ir vēža šūnas, (arī bērniem ) slimam cilvēkam tās ir ļoti, ļoti daudz, tāpēc 15 kapsulas dienā HITOZĀNU lietot, sadalot tās trīs porcijās 5+5+5=15. Vēža šūnās elektriskais lādiņš ir mīnus (-), hitozānā pozitīvais (+)lādiņš, līdz ar to vienādojas.
Kāds teicis:"Katrai šūnai ir savs dzīves cikls, bet vēža šūnai tas ir bezgalīgs; ja ir izveidojusies, tā veidosies vēl un vēl..." Hitozāns iekapsulē vai arī likvidē vēža šūnas atbilstoši stadijai.
2. KORDICEPS arī 5+5+5=15 kapsulas palielina organisma spējas cīņā pret vēzi. Imūnšūnu deficīts nav spējīgs cīnīties pret vēzi, tāpēc nāk palīgā imūnmodulators KORDICEPS!!!
3. Dateļu sīrups pirms brokastīm izdzert 1 flakonu izšķīdinātu siltā ūdenī ( siltā ūdenī viss ātrāk uzsūcas organismā). Dateļu sīrupa sastāvā ir CIKLISKAIS ADENOZOĪDFOSFĀTS, kam ir pati galvenā funkcija sliktās šūnas PĀRVĒRŠ LABAJĀS ŠŪNĀS!
Veseliem cilvēkiem arī vajag lietot DATEĻU SĪRUPU vismaz 2 reizes gadā; uzlabo asinis, vairo labās šūnas. dateļu sīrupu ieteicams lietot rudenī un ziemā, tā saglabājot iekšējo enerģiju, tāpēc arī kalciju ieteicams lietot ziemā, lai vienmēr būtu silti ziemas spelgonī, vasarā ar sviedriem tas "izkūpēs" ārā. Ķīnā Dateļu sīrupu pielieto poliklīnikās.
"IŠOYKAN" apstādina novecošanās procesus. Sieviete līdzīga ziedam un baidās "vaigā novīst". Ar slīdēšanas paņēmienu pa seju, acīm jābūt aizvērtām, apkārt acīm , rievas mazinās. Vakarā ļoti labi pabarot seju ar kādu barojošo krēmu, var ņemt VEIKANA kapsulu un pāris piles uzliekot uz sejas, veic masāžu ar IŠOYKAN korpusa gredzenu; āda kļūst maigi samtaina, gluda, paaugstinās ādā mitrums, stimulē kolagēna izstrādi.
Ar lāzeru var izārstēt hroniskās iesnas. Ārējais faktors ir viens, otrs faktors - iekšējais, jābūt vienmēr omā, lai vairāk smaidītu; smaidā noļukušie vaigi kļūst tvirtāki, mazāk rievas veidojas.
VIBROMASĀŽA.
Uz vāciņa ir slēdzis "ON" - vajag uzspiest 2 sekunžu ilgumā, tikai tad ieslēgsies vibrācija. Ir 2 veidi; nepārtrauktā vibrācija - visam ķermenim, pārtrauktā vibrācija - galvas aprūpei, masāžai.
DZIN-lo kanālus attīra, stimulē asinsriti. Ci enerģija tā ir stabilitāte, noņem nogurumu.
Funkciju regulēšanai organismā vislabāk no 5'-10' lietot vibromasāžu, pārāk ilgi nevajag, ilgāk kalpos baterejas (2 batarejas-mazais pirkstiņš). Vibromasāža domāta ātrai iedarbībai, ļoti labi kakla osteohondrozei iedarbojas. Hroniskām galvas sāpēm ieslēdz vibromasāžu un uzliek uz pakausi 3', pēc tam izslēdz "vibro" un turpini ķemmēt galvu!
Pēc telefonsarunām, internetlietojuma, televīzijas seriālu cienītājiem - visiem ķemmēt matus masējot galvu ar biostrāvas ķemmi (pozitīvie lādiņi parasti ir vairākumā - ieved līdzsvaru). Vakarā obligāti nomazgāt seju vai ieiet dušā. Labi veikt masāžu mugurai, ko pats nevari palūdz otram!  Pirms gulētiešanu ierīci obligāti paturēt uz sirdi, lai jauki sapņi un moža rītausma!Dzīvojiet MĪLESTĪBĀ un rūpēs par savu un tuvāko veselību!

svētdiena, 2013. gada 7. aprīlis

Dzīves enerģija un nauda - laba asinsrite.

Katram dzīvē pašam piedzīvotas dažādas ķibeles, kā arī radu saimēs. Ne jau visiem ir bijis veiksmīgs atrisinājums; kādam šogad palika liela saimniecība laukos bez saimnieka, kādam jau bija divi insulti  un trešo reizi infarkts nogāza, cits jau mūžībā, cits ķepurojas ārā no neveselības gultu - atveseļojas. Sirds asinsvadu slimības diemžēl paliek arvien jaunākas. Pagājušajā nedēļā kādai jaunai sievietei 21 gada vecumā jau insults klāt...
Pilnīgi veseli cilvēki tikpat kā nav; ir cilvēki, kuri rūpējas par savu veselību, un ir arī tādi, diemžēl, kuri neko nedara savā labā. Neatkarīgi no savas labās gribas mēs nokļūstam dažādos apstākļos, uz mums iedarbojas apkārtējā vide, ekoloģija, darbs un bezdarbs, profesijas īpatnības ikdienā... dīkstāve un pārslodze...
Statistika liecina, ka Latvijā 1.vietā ir sirds asinsvadu slimības, tātad asinsrites problēmas, 2.vietā cukura diabēts - endokrīnās sistēmas problēmas, 3.vietā onkoloģija - vēzis. Šīs slimības skar bagātos i nabagos. Kāpēc? Kāpēc tik agri un tādā ātrumā sameklē nāve? Kādam tas ir nepareizs dzīves veids, nepilnvērtīgs uzturs, stresi, un viss kas sākas ar priedēkli NE..., negribu, neticu, neieklausos, neizvērtēju, kā arī skopums pašam pret sevi. Piemēram; Ir cilvēkam pietiekoši daudz naudas un ir informācija par labu produkciju, bet sirgst no savas nevarības, jo tā ir saistībā ar neticību, nezināšanu un SKOPUMU PAŠAM PRET SEVI. Cilvēks neprot mīlēt sevi. Viņš izdarīs visu priekš otru cilvēku sevi atstājot novārtā.
Šodien ienāca manī tāda doma:"Nauda ir tava asinsrite. Nauda guļ tavā maciņā, bankas kontā bez apgrozījuma, bez asinsrites, un tu cilvēks guli nevarībā. Nauda drošībā zem matraci nolikta, zelts ārdurvju kārbā (kā seifā, kuram kodu nezina neviens) noglabāts un tu cilvēks lepojies sevī ar savu materiālo bagātību, fiziski esi apgrūtinājums visiem, kā arī psiholoģiski nevienam tuviniekam nav viegli. Kuram vajadzīga tāda "bagātība" bez enerģijas? Sāpošajai vietai uzliksi jebkuru naudas zīmi, tā palīdzēs, atvieglos tavu stāvokli? Nē, taču! Ja tev mājās būs pārnesta nopirktā ierīce, produkts kas uzlabo asinsriti un to attiecīgi pielietosi katru dienu (ne jau godam plauktā turēsi), PAREIZI, PAKĀPENISKI, PASTĀVĪGI, REZULTĀTS BŪS! Izmaiņas sevī manīsi katru dienu, un tās izmaiņas vedīs tikai uz uzlabojumu - atveseļošanos!!! Naudas investīcija savā veselībā, tā ir tava asinsrite! Asinsritē tava veselība!"
Tu esi investējis naudu savā veselībā nopērkot biostrāvas regulētāju "IŠOYKAN"? Apsveicu! Tu esi tā vērts!
Mēs dzīvojam civilizētā laikmetā atrauti no dabas. Lielākā daļa ļaudis dzīvo "betonu sprostu būros", ko sauc par dzīvokļiem , kur darbojas televizors (zinām kas notiek ārzemēs, bet nezinām kas notiek ar kaimiņu), saziņas līdzekļi - internets, mobīlie telefoni un pilsētā pa asfaltu basām kājām nestaigā neviens. Kur ņemt magnētisko lauku sev, ja neesi augu gadu saskarsmē ar zemi un dabu kopumā? Tur arī tas suns ir aprakts!
Laukos saskarsme ar dabu ir, bet ir fiziskā pārslodze, varbūt vientulība, kā arī citas problēmas, kas izraisa asinsrites problēmas.
Profilaksei mums uz šo dienu ir TIENS kompānijas magnētiskā ķemme iepriekšējais variants
bez vibrācijas un lāzerterapijas ar trīs ligzdām un 21 masāžas zobiņu - puļķīti (maksā 83.16ls cena partneriem) un ir uzlabotais variants jaunā ķemme ar piecām ligzdām un lāzerterapiju (skatīt iepriekšējā rakstā). Kuru ķemmi iegādāties? Abi varianti ir labi!
Abām" ķemmēm" pamatā ir masāžas zobiņu ligzdas (3 un 5), bioelektrība - biostrāvas regulācija (+ un - jonu līdzsvarojums), a/spiediena regulēšana.
Atjaunotajam variantam klāt ir nācis papildinājums; masāžas ligzdas ir kustīgas, līdz ar to var veikt vibromasāžu divos režīmos; ar pārtraukumu un bez pārtraukuma vibrēšanā, kas atspoguļojas uz ierīces displeja un ārstniecība ar lāzeru.
Šī aparāta priekšrocība:
Apjomā neliels, viegls, ērts un drošs līdzi nēsājams aparāts somiņā, arī tādā lielākā kabatā varēsi ielikt, atveseļošanās jebkurā vietā un laikā ar ātru iedarbības efektu, kalpos ilgus gadus, vari  izlīdzēt grūtuma brīžos jebkuram cilvēkam, kamēr atbrauc "ātrie".
Darba princips:
Pavisam 35 masāžas zobiņi - puļķīši gudri izvietoti piecās ligzdās atbilstoši pieciem dabas elementiem pēc seno Ķīnas mācību (metāls, koks, ūdens, uguns, zeme).Ligzdu izvietojums veiksmīgi izdomāts , lai varētu uzķert signālus no bojātām šūnām. Kontaktā ar cilvēku aparāts veidojot vienotu slēgto ķēdes sistēmu laiž caur sevi biostrāvu no cilvēka un pārveidotā veidā biostrāvu sūta atpakaļ uz organismu, piepildot slimās šūnas ar negatīvajiem joniem.
Ierīces izgatavošanā nav nitrolaku pielietojuma. Masāžas zobiņi izgatavoti no trīsvalentā hroma, kas raksturojumā ir  ļoti tuvs sudrabam ar pretbakteriālām īpašībām, ierīces pielietojumā organisms kontaktējas ar aparāta korpusa metālisko gredzenu, rezultātā veidojas elektromagnētiskais lauks ar cilvēka ķermeni, ar ko sasniedz:
* asinsvados gludo muskuļu spazmu noņemšanu, asinsrites uzlabojumu, artēriju paplašināšanos,
*trombu šķīdināšanu asinsvados, asinsvadu kanālu attīrīšanu, otrreizēju aterosklerotisko veidošanos novēršanu,
*plazmaferēzi (asins attīrīšana) - šķidrinās asinis, asinsvadu elastīguma atjaunošanos.
Reāls piemērs iz reālās dzīves Latvijā:
Apmēram pirms astoņiem gadiem kādu vecmāmiņu 83 gados piemeklē insults, guļoša uz gultas un cerību nekādu nedod ārsti uz atveseļošanos. Mazmeita uzzināja par magnētisko ķemmi  (iepriekšējais variants), nopirka un katru dienu (cik nu pašai laiks atļāva un spēka pietika) stāvēja pie vecāsmātes gultas ar ķemmi apstrādājot vecāsmātes galvu neskaitāmas, n-tās reizes dienā viena mēneša garumā . Pēc mēnesi vecmāmiņa piecēlās no nevarības gultu, pati spēja parūpēties par sevi. BRĪŅIŠĶĪGI? No tuvinieku pleciem nokrita lieku klapatu nasta, liekie izdevumi par ārstniecību, un vecmāmiņas solis ikdienā steidz palīgā saviem mazbērniem.
Biostrāvas regulēšanai ķemme pielietojama jebkurā vecumā ikvienam cilvēkam. Lieto pats un dzīvo sveiks un vesels veselībā, kā arī jauka dāvana no tevim, ja izlemsi kādam pārsteigumā uzdāvināt (tu to vari un kāds to nevar nopirkt).
Nauda, šodien investējot savā veselībā produkta iegādei, nodrošina labu asinsriti attīstot veselības nozarē laimīgu rītdienu, kā laba degviela automobīlim, ļauj dzīvē tālāk braukt! Drošība un laime lai sargā jūs visus mazus un lielus, jaunus un senus ļaudis! Dzīvo sveiks un vesels!!!


trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Akupunktūras ierīce "IŠOYKAN" biostrāvas regulēšanai.

 

Akupunktūras elektromasažieris IŠOYKAN galvas asinsritei.

Ķemmējot matus ar ierīci IŠOYKAN jūs regulējat bioelektrisko potenciālu galvā, stabilizējat asins spiedienu. Lāzera impulsi uzlabo mikrocirkulāciju sirds asinsvados un galvas smadzenēs, kā arī asinsriti galvas ādā, masāža noņem sasprindzinājumu un sniedz - dāvā patīkama  komforta sajūtu.
Darbības veidi:
* Asins spiediena stabilizācija,
* Masāža, vibromasāža,
* Lāzera iedarbība.
Virzīts uz biostrāvas līdzsvarojumu organismā.
Kā ietekmē biostrāva organismu? 
Elektriskie nervu impulsi dzīvā organismā dod informāciju no receptoriem smadzeņu neironiem un no smadzeņu neironiem  uz muskuļiem. No mūsdienīgās zinātnes viedokļa cilvēka šūna, kā arī viss organisms, ir kā savdabīgs elektriskais kondensators ar pozitīvo un negatīvo lādiņu. Tā ir iekšējā bioloģiskā elektrība - dzīvības enerģijas avots, ko sauc par cilvēka organisma biolauku. Biostrāvas zudums ved uz dzīvības izdzišanu.
Maza bērna enerģija atbilst 6 voltiem, vidēja vecuma cilvēkam - 3 volti, padzīvojušam - 2 volti. Cilvēkam novecojot enerģija samazinās, līdz ar to spēka zudums palielinās. Kad šūnas apvalka potenciāls līdzinās 0, šūna mirst. Cilvēka organismā pazūd biolauks un dzīve pārtrūkst.
Dzīves procesā svarīgs ir elektriskais lādiņš. Šūnai ir membrāna un tās ārējais apvalks ir ar + lādiņu. Iekšpusē membrāna uzlādēta ar negatīvo lādiņu. Ja šūnai ir normāls elektrisko lādiņu stāvoklis, tad pozitīvo un negatīvo lādiņu skaits ir vienāds - līdzsvarā. Ja ir parādījušās kādas anomālijas šūnā, tad arī audos parādās anomālās izmaiņas un cilvēks saslimst. Ir gadījies ar roku pieskarties kādam rokturim un tur jūsu rokai sit ar strāvu? Šai momentā tie lādiņi, kas atrodas uz šūnas membrānas ārējās malas, tie iziet ārā no organisma. Ja bieži parādās statistiskās elektrības funkcijas organismā,  kopējās funkcijas pazeminās. Ja satiekaties ar tādu cilvēku traucētām funkcijām?
Kādi simptomi norāda uz nekārtību organismā?
Par nekārtību liecina augsts asins spiediens, kā arī pazemināts asins spiediens, pēkšņas galvas sāpes, troksnis ausīs, murgaini sapņi, hiperglikēmija, nesadzīst brūces, norāda uz biostrāvas disbalansi.
Kas jādara ikdienā priekš biostrāvas regulāciju?
Basām kājām jāstaigā pa zemīti. Pēdu masāža stimulē biostrāvu. Ūdens procedūras.
 Otra iespēja ir TIENS ķemmes IŠOYKAN pielietojums. Ja mēs izprotam biostrāvas lietderību organismā, tad katru dienu ir jādara kaut kas lietas labā.
Katru dienu turi pirkstos ķemmi. Brauc mašīnā vai lidmašīnā, vienmēr vari pielietot ķemmi biostrāvas līdzsvarojumam. Daudz runā pa mobīlo telefonu, strādā pie datora, skaties televīzijas pārraides?"Ķemmē" matus ar Išoykan!!! Sāp galva? Pieliec, uzliec tai sāpošajā vietā un pēc 2-3 minūtēm sāpes zudīs biostrāvas līdzsvarojuma ietekmē. Lāzera izstarojumā tas notiek ātrāk. Ja ļoti stipras sāpes, var ieslēgt vibromasāžu.
Pakriti? Uzliec sāpošajā vietā vibromasažieri! Sāp kuņģis? Uzliec sāpju vietā saskarsmē ar ādu un pēc 3 minūtēm manīsi atvieglojumu biostrāvas līdzsvarojuma ietekmē! Jaunā ķemme ļoti ātri iedarbojas uz biostrāvas līdzsvarojumu organismā. Noņem muskuļu spazmas, artērijās stimulē asinsriti. Asinsvados plūstošā netīrība palēlina asinsriti. Pēc IŠOYKAN pielietojuma asinsrite paātrinās, šķīdina trombus.
 Straujā upē ātri plūst ūdens - krasti ir vienmēr tīri. Kurā upē lēni plūst ūdens, kā arī ļoti maz ir ūdens - krasti vienmēr ir ļoti, ļoti piegružoti. Tas pats notiek asinsvados. Pie normālu asins spiedienu asinis plūst ātri un asinsvadu sieniņas paliek tīras.
IŠOYKAN profilaksē ļoti labi iedarbojas pret asinsvadu slimībām.Stabilizējas paaugstinātais spiediens uz normālu, kā arī pazeminātais uz normālu asins spiedienu.
Lāzerterapija jaunajā ķemmē + jauna funkcija, tas ir dzīvības stars. Lāzers efektīgs pie daudzu problēmu risinājuma, pusvadītājs. Pusvadītāja lāzers ar zemu intensitāti, mazu jaudu nav kaitīgs cilvēkam, labi iekļūst cilvēka organismā stimulējot asinsriti paaugstina organisma funkcijas. Zobiņiem saskarsmē ar ādu iedegas lāzera izgaismojums. Išoykan ir enerģijas sargājošs aparāts - ierīce.Aparātam ir stimulējoša ietekme atrast vājo vietu organismā. Latvijā 1.vietā ir sirds asinsvadu slimības. Infarkti notiek nakts otrajā pusē dažāda vecuma cilvēkiem, tāpēc profilaksei pirms gulētiešanu uzliec uz sirdi katru vakaru IŠOYKAN ! Aizmigsi? Viss būs labi! Tādā gadījumā mazinām nāves gadījumus.Pie insulta un infarkta ir tikai 12 minūtes, lai glābtu dzīvību. Ja tā gadās ar kādu, tad ar šo ierīci var glābt dzīvību, kamēr atbrauc ātrā palīdzība.
Zinātnieki ar sava  izgudrojuma ieviešanu dzīvē cilvēcei ļauj saglabāt veselību, ilgu, skaistu mūžu nodzīvot šai pasaulē tādā, kādā katrs dzīvojam, rast līdzsvaru informācijas gadsimtā, būt veselam!
Esat ieinteresēts iegādāties biostrāvas regulētāju "ĪŠOYKAN"? Pareizi, tā vispirms ir jāpasūta un jānopērk, lai personīgi varētu lietot. Cik maksā? 236 PV= 148.68 ls Tas ir tā vērts!!!
Nākošajā reizē pastāstīšu par pareizu jaunās ķemmes pielietojumu veselības profilaksē, kā arī dažādu veselības problēmu risinājumus kopā ar bioloģiski aktīvo vielu pareizu pielietojumu.
Ar Dieva mieru jūsu sirdīs!