svētdiena, 2013. gada 18. augusts

TIENS kompānijas SELĒNS kapsulās.

Selēna pielietojums ikdienā paaugstina imunitāti neļaujot attīstību slimībām. 99% slimību rodas pie pazeminātas imunitātes; onkoloģija, sirds slimības, cukura diabēts saistībā ar pazeminātu imunitāti, ko nevar izārstēt, var tikai profilaksēt. Tāpēc jau ir profilakse, lai slimības neprogresētu.
Pārgriezts ābols paliek brūns, iedzītā nagla rūsē - brūna paliek. Tas pats notiek organismā, brīvo radikāļu ietekmē organisms noveco. Vajag neitralizēt brīvos radikāļus, citādi sāksim slimot. Brīvo radikāļu ietekmē rodas 120 slimības pazeminātas imunitātes dēļ, kur pirmajā vietā ir onkoloģija, sirds problēmas, cukura diabēts.Vecumā pēc 50 gadiem no 3 cilvēkiem 1 cilvēks pasaulē slimo ar vēzi: pazeminās organismā funkcijas, barības uzsūkšanās traucējumi, sievietēm notiek hormonu izmaiņas, vēzis ieņem vietu neārstējamo slimību sarakstā, tāpēc par veselību jādomā krietni agrāk.
Ķīnā ir tāds teiciens:"Slimnīcā jūs izārstēs, bet nedod garantiju dzīvošanai." Trīs metodes apvienojot, Rietumu medicīna - ātrais ārstēšanas veids, Austrumu medicīna saknē novērš problēmas, dietoloģija, cilvēks ir vesels. 90% diētas terapijas trūkums rada slimības. Bioloģisķi aktīvo vielu pielietojums un + jebkura terapija rezultātā cilvēkam sniedz nodzīvot skaistu, garu mūžu.
Pārslodze darbā, miega deficīts, saaukstēšanās, dzeršana (alkohols), pīpēšana, mazkustīgums, ultravioletais starojums, noved pie lielu brīvo radikāļu uzkrājumu organismā.
Pirmais ir vitamīns E un uz šo brīdi visstiprākais antioksidants pret brīvajiem radikāļiem ir SELĒNS. Selēns 500 reizes efektīgāks par vit.E. Selēns nepieļauj brīvajiem radikāļiem uzkrist uz veselo šūnu. Organisma pārskābes laikā veidojas ļoti daudz toksīni, selēns mazina toksīnu krājumu organismā.
Selēnam ir divi iedarbības veidi:
* nepieļauj ievainot šūnas,
* nepieļauj saindēšanos ar toksīniem.
Selēna popularitāte pieaug, tas ir pret vēža preparāts. Kam ir slikta genētika, tuvinieki miruši no vēzi - OBLIGĀTI profilaksē SELĒNS!
Augsnē pietrūkst selēns, un vēl + stresi ikdienā, tā ir starptautiskā problēma, kas cilvēkus noved pie vēža problēmām. SELĒNS NEUZKRĀJAS ORGANISMĀ, jāpieņem katru dienu ar uzturu. Selēns 1 mkg notur organismā 30 mkg kalcija. Visvairāk selēns ir ķiplokos. Melonēs, datelēs, greipfrūtos, mazliet avokado, ērkšogās, pīlādzī. Ja uzturā katru dienu ēdienkartē ir vajadzīgā daudzumā selēna saturošie produkti, tad kalcijs organismā darbosies pilnvērtīgāk.
TIENS kompānijas SELĒNS kapsulās uzņemšanas deva:
no 7 gadi līdz 11 gadiem 35mkg (līdz 7 gadiem nevajag),
no 11 gadi līdz 12 gadiem 45 mkg,
no 12 gadiem un pieaugušajiem 50 mkg dienā.
Ja cilvēks nesaņem pietiekoši selēnu, līdz 40 slimībām uzrodas; vēzis, aknu problēmas, sirds kaites, hipertonija, anēmija, katarakta, prostatīts, cieš produktivitāte. Tāpēc katram ģimenē vajag lietot profilaksē selēnu. 50 - 60 gados neviens nerunāja, nerūpējās par profilaksi. 21. gadsimtā darījums veselības nozarē attīstās veiksmīgi.
Dabīgais selēns organismā uzsūcas 80%, sintezētais tikai 50%. Ir starpība? Dietoloģijas speciālisti iesaka lietot dabīgo selēnu. TIENS kompānijas selēns izvilkts no sarkanām jūras aļģēm - karragian. Dabā sastopams organiskais un neorganiskais selēns. Bērniem no 7 gadiem un pieaugušajiem cilvēkiem, imunitātes celšanai  ļaudīm 22 mkg, cilvēkiem, kuri jau slimo imunitātes dēļ; vēzis, sirds slimības, hipertonija, artrīts, poliartrīts, cukura diabēts... ja lieto BAV kompleksu un pievieno selēnu, tas viss nāk tikai uz labu!
Kā lietot?
(1 kapsula 22 mkg pieaugušajiem) 1 reizi dienā 2 kapsulas - paēdi un uzreiz izdzer!
No 7 - 18 gadiem un grūtniecēm 1 kapsula dienā, barojošām māmiņām arī 1 kapsula dienā.
Zīdaiņiem nevajag dot, lai ēd barojošā māmiņa, caur mātes pienu nokļūs bērnā.
Bērns trīs mēnešos slimo? Diatēze, vēdera problēmas? Mammai selēnu! Kordiceps, Ca bērns saņems caur ēdienu. Barojošām māmiņām jāseko līdz ko lieto uzturā!
Vēža slimniekam selēns 4 kapsulas dienā; 2 kapsulas rītā un 2 kapsulas vakarā.
1.produkts vēža slimniekiem ir HITOZĀNS 5 kapsulas rītā un 5 kapsulas vakarā, smagos gadījumos vēl 5 kapsulas pusdienās. Kāpēc tik daudz? Tāpēc, ka vēža šūnas ļoti ātri attīstās. Veselai šūnai arī savs dzīves cikls.
2.produkts ir KORDICEPS; 5 kapsulas rītā un vakarā, smagos gadījumos arī ,pusdienās 5 kapsulas.
3.produkts ir kalcijs ( jonveidīgais kalcijs - TIENS kalcijs); 1 paciņa rītā un vakarā 1 paciņa.
4.produkts ir DATEĻU SĪRUPS; 1 flakons dienā (anēmija un mazasinība attīstās vēža slimniekam).
5. produkts ir SELĒNS TIENS kapsulas; 2 kapsulas rītā un 2 kapsulas vakarā.
IEVĒROT VISAS ĀRSTĒJOŠĀ ĀRSTA REKOMENDĀCIJAS!
Slimība nav briesmīga, ja zini ko darīt profilaksē.
Cik maksā?
1 iepakojums, iepakojumā 60 kapsulas , 30PV=18.90Ls (iepriekš jāpasūta, rakstīt uz e-pastu).
Saudzē sevi un Dievs sargās Tevi! Esat vienmēr veseli!