svētdiena, 2014. gada 6. aprīlis

Ko daram pavasarī?



Pēc ziemas perioda tas ir tīrības un spodrības mēnesis. Lai pašam pietiktu enerģija uzpost mājas un tās apkārtni, dārzā veikt nepieciešamos darbus u.t.t. ir vispirms jāparūpējas pašam par sevi, par savu aknu. Lai akna (vislielākais filtrs organismā ) lieki nevajadzīgi nepiesārņotos, vienmēr rūpējamies par resnās zarnas tīrību. Gremošanas traktā jābūt komfortam, lai nenodarītu pāri visam organismam. Sargā savu aknu visa mūža garumā; sildi (nekad nebūs par skādi sildīšana, jo iekšējā temperatūra aknās 43°), attīri, skalo, pabaro.
Aknas attīra organismu, sargā mūsu veselību un dzīvību, bet kas attīrīs pašas aknas? Par to jārūpējas mums pašiem! Ir jādomā par uzturu ko lieto ikdienā. Uz šobrīdi ir ļoti daudz informācija internetā, televīzijas pārraidēs, žurnālos...tikai vajadzīga paša vien cilvēka ieinteresētība un atbilstoša rīcība. Veselam cilvēkam pa kumosiņam no dažādiem produktiem (arī speķa gabaliņš) vienmēr būs labi.
Bet lai vienmēr būtu labi vispirms, lai veidotu endokoloģisko kārtību, savā valstībā-ķermenī, jāsāk ar tīrīšanu un spodrināšanu, un to vislabāk nodrošina : Dubultā celuloze, veģetārā diēta tabletēs un pulverī, FOS sīrups,hitozāna kapsulas, Ļaņ Jaņ kapsulas, daidžest tabletes uz antilipīdu tējas fona.
Kā stress ietekmē aknas? Katra stresa laikā iet bojā šūnas.Stress izraisa asinsvadu spazmas. Ko darīt? Mums ir brīņišķīgs produkts Ikans kapsulās; pret stresu, antioksidants, skābekļa piegāde šūnām, vienmēr rekomendējas lietot starpsezonu periodā-gadalaiku maiņā.
Dziļa aknu tīrīšana notiek notiek Ļaņ Jaņ kapsulu ietekmē. Pirms vasaras ieteicams katram izlietot 2-3 iepakojumus!
Slaiduma tēju patiesībā var saukt par aknu tēju; skalojas liesa, skalojas aknas. Aknās pareiza vielumaiņa nodrošina slaidumu cilvēkam, tāpēc arī tāds nosaukums - Slaiduma tēja.
Antilipīdu tēja rīta agrumā (var pievienot tējkaroti medus).
Rīta agrumā labi būs izdzert kokteili; antilipīdu tēja 400 ml + 6-8 tabletes veģetārā diēta + kapsula Ikans (spazmas noņems). Katrs pēc vajadzības individuāli izvēlas to produkciju, kas viņa problēmas aktuāli risina.
Atceramies, ka šiem produktiem piemīt pretvēža iedarbība? Tā ir svētā trīsvienība - antilipīdu tēja + Hitozāns + Kordiceps. Kas gan var būt labāks par šo svēto trīsvienību? Organisms tīrās, regulējas un pildās, atjaunojas spēks un mūsos ieplūst enerģija, ejam sagatavoti vasaras karstumā.
Jauku, smaržīgu, ziedoši svētīgu vasaru jums visiem!
P.s. No sadaļas "Mūsu pašizglītība" ieejas adrese interkonferences istabā, kur otrdienās plkst.20.00 pēc Latvijas laika lekcijas lasa pediatre Ņina Saifarova , laipni lūdzu ikkatru ieinteresēto!