sestdiena, 2015. gada 25. aprīlis

Kas ir Detox?

Mēs visi gribam būt laimīgi un bagāti? Strādājam no agra rīta līdz vēlam vakaram cenšoties nopelnīt naudu, īstenot savus sapņus, bet spēka izsīkums palielinās ar katru dienu? Ko daram tādās reizēs? Cilvēks lieto dažādus vitamīnus un  nelīdz, nav rezultāts? Kāds viņam iesaka:"Attīries!" Cilvēks vienkārši nedzird ko viņam saka, jo viņā ir milzum daudz problēmas un dodas meklēt glābiņu pie dakteri, vai arī ar "ātrajiem" nogādā slimnīcā... reizēm ar letālu rezultātu, daudzreiz glābj dzīvību... Ar jums ir tā gadījies dzīvē, vai jūsu radiniekiem, ģimenes locekļiem? Personīgi uz savas ādas reiz dzīvē esmu piedzīvojusi attiecībā uz sevi un saviem piederīgajiem, pārāk agri zaudējusi savus vistuvākos cilvēkus, kuri vēl šodien varēja dzīvot, ja būtu veikta organisma detoksikācija. Toreiz dakteri parakstīja dažādas tabletes un kapsulas, pulverus un nozīmēja fizioterapiju, bet neviens ne reizi nav pievērsis uzmanību resnajai zarnai, vienīgi tad, kad operēja un cilvēks mūžības ceļā devās... Skumji atcerēties dažādas pārdzīvotās situācijas tajos laikos, nevajadzīgos izdevumus, izlietās asaras... Tāda ir dzīve un tās realitāte.
Visaugstākais ārstēšanās līmenis ir nepieļaut saslimšanu.
Ir divu veidu netīrība; iekšējā un ārējā.
Ja mēs ar rokām esam pieskārušies kaut kam lipīgam,rodas diskomforta sajūta un steigšus rokas nomazgājam?
Un kā mēs izjūtam iekšējo netīrību? Smaguma sajūta visā ķermenī, slikta dūša, nieze, pumpas, reiboņi, drebuļi, miegainība, nespēks u.t.t.
Augļu, dārzeņu apstrādes ierīce (arī gaļa, zivis, graudi un citi veidi) OZONATORS, uzklātā guļvieta no kompānijas TIENS nepieļauj iekļūt organismā lieki nevajadzīgai netīrībai.
Līdzsvars veselībai=cik iegāja iekšā, tik arī jāiziet ārā, lai ritmiski organismā darbotos homeostāze.
Mūsu organisms pats ir spējīgs veikt detoksikāciju automātiskā režīmā nakts miegā; no limfas, aknām, plaušām, resno zarnu izvadot toksīnus, kā arī pārveidot asinis kaulu smadzenēs nakts laikā. Organisms atjaunojas miegā, miegs ārstējas miegā, tikai atbilstoši jānodrošina labvēlīgie apstākļi.
Kāpēc urīna analīzei nododam rīta urīnu?Rīta urīnā ietilpst vairāk toksīnu.
Jo vairāk lietojam antioksidantus, jo labāk saistās brīvie radikāļi, izvada brīvos radikāļus. Jebkurai intoksikācijai savas pazīmes; galvas sāpes, muskuļu sāpes, hipersajūta uz smaržām...
Attīrīšanās veidu ir ļoti daudz atrodami internetā, speciālās grāmatās, bet galvenais ir vajadzīgas zināšanas. Aknu tīrībai jābūt tīram zarnu traktam ar labo mikrofloru. Zarnu traktā iekļūst organismam nevajadzīgie ļambliji un tālāk šie atrod savu guļvietu aknās uz visu atlikušo mūžu, kamēr nesatiek mārdadzi. Mārdadzis izvada ļamblijus no aknām.
Dubultā celuloze "izmēzīs" -"izbirstēs" zarnu traktu. Daidžest tabletes vajadzīgo mikrofloru sēs atverot žults ceļus vairo enerģiju. FOS sīrups veiks to pašu ko daidžest tabletes. Daidžest un FOS sīrupu droši var dot jaundzimušam bērniņam. Šķiedrvielas ievieš tīrību zarnu traktā. Labi darbojas visa TIENS attīrošā produkcija (skatīt sadaļā Organisma attīrīšana), katrs izvēlas sev vispiemērotāko. Pamatfonā iet vienmēr antilipīdu tēja. Detoksikācijas veicināšanai efektīgs antilipīdu tējas pielietojums no plkst.5.00-7.00. un no 17.00-19.00. Dubulto celulozi pielieto no plkst.5.00-7.00 resnās zarnas aktivitātes laikā un tievās zarnas aktivitātes laikā no plkst.13.00-15.00. Brīņišķīgi brokastis aizvietot dubulto celulozi kokteilī ar antilipīdo tēju un kivi ņemot 10 tabletes dub.cel. uz 1/2 litra tējas. Līdz pusdienām neko neēd, dzeram tīru filtrētu vai avota ūdeni. Šo koteili var lietot aizstājot vakariņas. No rīta kokteilis un vakarā labi uzreiz daidžest 6 tabletes izdzert. Dzeram krietni daudz ūdens!
Pirms brokastīm un tuvāk miegam hitozānu pieņemt līdz 6 kapsulām (individuāli katrs savu devu izvēlas). Hitozāna šķīstošā frakcija iet uz šūnu attīrīšanu. Nešķīstošā frakcija apkārt šūnai savāc visu un caur resno zarnu izved ārā renstelē.
Attīrīšanai pie pēkšņu saindēšanos palīdzēs hitozāna kapsulas lielākās devās.Biokalciju maziem malkiem dzert ik pēc 2 stundām dienas laikā. Ar detoksikāciju strādājam 3-5 dienas.
3-4 kapsulas spirulīna vienā reizē, vai pa 1 kapsulai ik pēc stundas, bet nepārsniegt devu, citādi nieres apgrūtinās olbaltumvielas.
Detoksikācijai labi noderēs biocinks no 10-15 kapsulām dienā, spēcīgs anrioksidants.
Jebkurai alerģijai dubultā celuloze efektīgi darbojas.
Dateļu sīrups, holikāns strādā gēnu līmenī.
Tiens produkcijai nav blakus parādības, nav pieraduma.
Akūto attīrīšanos veicam tepat un tūlīt! Plānoto attīrīšanos veicam atbilstoši mēness fāzei. Arī psihe jāattīra.
Kur slimības dzīvo? Vēderā!
Kur veselība dzīvo? Vēderā!
Laime un nelaime iet roku rokā ...
Dzīves ceļš - gremošanas, zarnu trakts ir visgarākais ceļš, no mutes līdz anālajai atverei, mūsu organismā, un mūža kvalitāte un ilgums ir ciešā saistībā ar iekšējo tīrību un ritmisku homeostāzi organismā.
Lielā sestdienas talka Latvijā notiek 8.gadu reizi gadā, kurā piedalās daudzi daudzi cilvēki sakopjot Latviju, bet iekšējā tīrība ikdienā jāveic katru dienu katram no mums, lai paši vien dzīvotu laimē un tuvākie kļūtu laimīgi. Zarnu trakta attīrīšanu skatīties arhīvā augusts 2010.gads rakstā "Skūrsteņi. skūrsteņi" manā blogā www.a-zvaigzne.blogspot.com . Detalizētam ieskatam veselības problēmu dzimšanai skatīt video un izvērtēt katram; Kāpēc jāveic attīrīšanās?
Pašlaik ir iespēja iegādāties dubulto celulozi un citu attīrīšanās produkciju Tiens aģentūrā ierodoties ofisā, vai pasūtot caur internetveikalu vai sazinoties arJūsu  konsultantu  vai personīgi mani.Veiksmi darbā katram ar sevi un saulainu ikdienu ikvienam vēlu no sirds dziļumiem!