sestdiena, 2015. gada 9. maijs

CordyCafe - kafija ar kordicepsu.

PASAULĒ IR DAUDZ KAFIJAS CIENĪTĀJU
Mums patīk šī aromātiskā dzēriena smarža, garša, kā arī pagatavošanas un dzeršanas rituāls. Bet vai visi zina, ka kafija labvēlīgi iedarbojas uz cilvēka veselību?

Antioksidanti aizsargā
Kafijas sastāvā ietilpst antioksidanti, kuri palīdz organismam uzveikt kaitīgos brīvos radikāļus.Viens no tiem ir hlorogēnskābe - svarīgākais antioksidants kafijas pupiņu sastāvā, kuram piemīt vairākas veselībai labvēlīgas īpašības. Dzerot kafiju mērenā daudzumā (piem.,divas tasītes dienā), tā palīdz saglabāt organisma iekšējo līdzsvaru, barot ķermeņa šūnas un uzturēt mundrumu.

Kafija baro
Vienas kafijas tase satur: riboflavīnu (vitamīnu B2) 11% no ieteicamās diennakts devas (IDD), pantotēnskābi (vitamīnu B5) 6% no IDD, mangānu un kāliju 3% no IDD un niacīnu un magniju 2% no IDD.

Palīdz kontrolēt svaru
Pētījumi ir pierādījuši, ka kofeīns uzlabo vielmaiņu no 3 - 11%. Tā ir viena no nedaudzajamām vielām, kas palīdz kontrolēt svaru. Tātad dzersim CordyCafe un kļūsim slaidas!

Dod enerģiju
Mundruma pieplūdumu, kuru izjūtam pēc kafijas iedzeršanas, patiesībā rada sīki (0,04064 mm) kofeīna kristāliņi. Tik mazi, bet tik iedarbīgi!
Pēc kafijas tases izdzeršanas  kofeīns iedarbojas jau pēc 10 minūtēm, tāpēc dzeriet CordyCafe un izbaudiet enerģijas pieplūdumu!

Uzlabo fiziskās spējas
Kofeīns palielina adrenalīna līmeni un palīdz sašķelt tauku uzkrājumus audos, mudinot mūsu ķermeni bez piepūles tos sadedzināt. Tādēļ pims sporta nodarbības ieteicams iedzert kafiju, lai uzlabotu fiziskās spējas.

UZ PRIEKŠU,
Ņem tasīti CordyCafe un parādi, ko spēj! Pastāsti par šo kafiju visiem saviem draugiem, kuri ciena tasi labas kafijas. Un varbūt tev izdodas pārliecināt arī tos, kuri kafiju parasti nedzer! 

Kordiceps un kafija - lielisks pāris 
 CordyCafe ir bagātināta ar kordicepsu, kas padara šo kafiju unikālu un vēl veselīgāku
Kordicepsa sēnes tiek lietotas Ķīnas tautas medicīnā jau apmēram 1500 gadu. Senajā Ķīnā kordicepsu novērtēja ārstniecības augu pazinēji, jo tam piemīt adaptogēna iedarbība un atjaunojošas īpašības, līdzīgi kā žeņšeņam. īpaši tiek atzītas kordicepsa (Cordyceps sinensis) spējas radīt mundruma sajūtu, nostiprināt organisma dabiskās aizsargspējas un mazināt novecošanās pazīmes.
To lieto arī, lai veicinātu enerģijas pieplūdumu, palielinātu izturību un samazinātu nogurumu. Jaunākie zinātniskie pētījumi apstiprina, ka kordicepsam piemīt plaša spektra bioloģiska iedarbība. Tā fenomens tiek skaidrots ar augsto polisaharīdu koncentrāciju, kā arī kordicepīna un adenozīna klātbūtni. Šīm vielām piemīt plaša spektra bioloģiskā iedarbība, kas palīdz nostiprināt organisma dabiskās aizsargspējas un spēju attiecīgi reaģēt uz nelabvēlīgiem apstākļiem un kaitīgiem mikroorganismiem.
  
CordyCafe - uzlabo pašsajūtu, darbaspējas, sniedz spēku un enerģiju. Izbaudi tasi gardas un aromātiskas kafijas!

Tiens4You Partner Image Large
 Pašlaik ir pārdošanā, ierasties personīgi ieinteresētajai personai ofisā Rīga Čaka ielā 92-14a, vai pasūtījumu veikt caur internetu, vai jautāt savam konsultantam. Maksā 14PV=14 Euro.
Tas kādam šķiet dārgi?Vai arī nav pārdošanā CordyCafe? Ko darīt? Ņemiet parasto pupiņu kafiju un uz vienu tasīti pievienojiet 2 kapsulas kordicepsa un baudiet tās garšu! Izdevīgu pirkumu šai jaukajā maija mēnesī jums katram!