pirmdiena, 2016. gada 29. februāris

Vai no gripas mirst?

Jums ir nācies dzirdēt jautājumu:"Kā no gripas var nomirt slimnīcā trīs dienu laikā?" Personīgi pagājušajā nedēļā tādu jautājumu uzdeva man sieviete, kuras brālis ar augstu temperatūru tika aizvests uz slimnīcu, ievietots reanimācijā un izglābt, diemžēl, neizdevās.25.februārī piederīgie izvadīja mūžībā... Vieglas smiltis un mūžīgo gaismu aizgājējam no dzīves laicīgās! Skumji...
Gripa?Tas bija pēdējais āmura sitiens... un imunitāte nebija spēcīga padzīt vīrusu no organisma. Par to ir runāts gadu gadiem lekcijās, žurnālos rakstīts, raidījumos stāstīts... Gripa taču apmeklē mūs katru gadu visa mūža garumā, ne jau visi slimo, un ja slimo, tad no tās nemirst. F.Bikbajeva savās lekcijās ir brīdinājusi ne reizi un ko mēs? Ar mani taču nekas tāds nenotiks, bet notiek diemžēl.
Visus šos gadus, kā tēvreizi, esam atkārtojuši: Kāpēc mājās katram vajadzētu būt "svētajai trīsvienībai'-antilipīdu tējai, hitozāna un kordicepsa kapsulām? Ja gadās kādam vīrusam iemaldīties organismā, augstai temperatūrai pacelties, tad trīs dienās mēs patriecam prom šo nelūgto viesi un nedēļas laikā pilnīgi atveseļojamies.
Kas ir vajadzīgs, lai dzīvotu sveiks un vesels cilvēks?Vesela šūna!Enerģija!Šūnai vajadzīga enerģija, lai cilvēks dzīvotu veselībā. Mūsu veselību sargā apkārtējā vide, kā arī grauj apkārtējā vide un iekšējā vide organismā sargā veselību, kā arī grauj veselību.
1.barjera kas mūs pasargā no ārpuses; kā mēs uzņemam sauli, viss saistībā ar ādu, matiem, acīm.
2.barjera ir plaušas un to ko mēs ieelpojam ir barojošais elements - enerģija.
3.barjera ir gremošanas trakts - uztura vērtība.
No visām trim barjerām ir jāsaņem laba enerģija. Lai pārsvarā būtu labā enerģija šūnās, ir jāizvairās no visu slikto; ekoloģija, gaiss un mazvērtīgs uzturs, no stresa.
Lai nodrošinātu enerģijas līdzsvaru organismā,ir jānodrošina rītdienai enerģija sākot no vakara ar nakts atpūtu, jo naktī atveseļojas viss organisms.
Ārējā vide agresīvi iedarbojas uz matiem,ādu, acīm un no iekšējās vides brīvie radikāļi veidojot stresu un lai cīnītos pret brīvajiem radikāļiem ir vajadzīga enerģija. Mums ir brīņišķīgs produkts skābekļa piegādei  - skaistums no iekšpuses - Ikan kapsulas vai Ikan kopā ar Ginkobilobu kapsulās. Ikan kapsulas mazina stresu,tāpēc tās ir ieteicamas lietot katrā starpsezonu periodā. Ikan kapsulas lielisks produkts antioksidants, nervu sistēmai, sirds asinsvadu problēmām, Jan enerģija visai dienai un nakts atpūtai, hipotalamusa darbībai visvajadzīgākais produkts. Elpošanas ceļiem, plaušām Ikan kapsulas + Propolis tabletes.
Pret stresu plkst.6.00 no rīta iedzertais Kordiceps dos garantiju enerģijai, Jan enerģija.
Biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai arī pretstresa līdzeklis, sirds asinsvadu problēmu cilvēkiem it sevišķi ieteicams, studentiem pirms eksāmeniem.
Ja tas ir saistīts ar iekšējiem orgāniem, kas mums vajadzīgs aizsardzībai?Jāpalīdz konkrēti orgāniem, un šie orgāni saņem lielu agresiju visa gada garumā - gremošanas trakts.Runājot par iekšējiem orgāniem ir vajadzīga palīdzība un tā ir laba imunitāte.Svarīgi, lai gremošanas trakts strādātu un ikdienā veiktu detoksikāciju; Hitozāns pirms ēšanu un Kordiceps pēc ēšanu, Daidžest tabletes ēšanas reizē. FOS sīrups regulēs aizkuņģa dziedzera darbību un vairos labo mikrofloru zarnu traktā.
Mūsu aizsargsistēmā kaut kas pietrūkst, jūtam kaulus, locītavas? Un tie nav tikai kauli un skrimšļi, bet ir muskuļi, locītavas, saites, nervu sistēma. Brīņišķīgs produkts Flex virzīts uz visu kustību aparātu kopumā, varam brīdināt hronisko procesu problēmas. Flex tabletes attīra visu organismu kopumā, izvada zemā blīvuma holesterīnu.
Omega 3 ar smiltsēršķi -Polien attiecībā 1:3 nodrošina pareizo šūnas poru-atveri, lai šūnā iekļūtu visas vajadzīgās vielas un izvestu atstrādātās nevajadzīgās vielas, izvadītu lieko šķidrumu.
Biocinks vajadzīgs  saitēm. Ja cinks trūkst organismā, pietrūkst ferments, kas izvada toksīnus; cieš ceļgali, limfmezgli, pēdas.
Biokalcijs muskuļiem, asinsvadu tīrībai, kā arī saaukstēsanas gadījumā lielisks palīgs visas dienas garumā dzerot ik pēc 2 stundām... Biokalciju dzerot kopā ar kordicepsu pastiprinās iedarbība organismā.
Liesas nepietiekamības dēļ liekais svars , tauki uz gūžām, vēdera uzkrājas.
Ik dienas fonā jābūt antilipīdu tējai, kura regulē vairogdziedzera hormonu izstrādi, kuņģa sulas izstrādi, šķidrina asinis, izvada smiltis, antibakteriāla, uzlabo mikrocirkulāciju kaulaudos...
Ja Hitozānu lietosim 1/2 stundu pirms vakariņām nieru meridiāna laikā, tad tas ieies kaulos, stiprinās.
Lai mēs dzīvotu veselībā, kas ir vajadzīgs?
Svarīgi 3 momenti:
1. Enerģija
2.Aizsardzība.
3.Labs miegs.
Par to visu ir padomāts un rūpējas TIENS produkcija šūnu līmenī ar paša cilvēka gādību, izvēlēto prioritāti.
Cilvēkam esot paredzēts dzīvot līdz 120 gadiem? Kopā ar Tiens produkciju mēs uzlabojam veselību un pagarinam savu mūžu. Lai mums un jums izdodas iecerēto sasniegt!