ceturtdiena, 2016. gada 14. aprīlis

Priecājos par savu laimi.

Aprīļa sākumā biju uz lekciju "Pareiza uztura mācība", kur klausītāji bija vecākā gadu gājuma cilvēki. Lekcijas nobeigumā vecāka žiperīga kundze ierunājās: "Vakar gāju cauri kapsētai, paskatoties uz akmenī gravētajiem ierakstiem... gāju tālāk un priecājos par savu laimi; man 86 gadi, ēdu tīru rupjmaizi, īstu sviestu, krējumu un dzeru īstu pienu, veselība manī turas, kājas klausa, gaiša doma un acīs mirdz prieks. Ko tad vēl man vajag?" Satiekot šo kundzi uz ielas vai citā saietā, sirdī ielīst patīkams siltums un viņas priecīgās acis izgaismo apkārt esošo telpu.
Kāds piezvana un paziņo pēdējo nedēļu hronoloģijas ierakstus ar vārdiem un uzvārdiem un dzimšanas gadu; skumjas par aizgājējiem mūžībā, prieks par to, ka tur nav mani piederīgie (atceroties sirmgalves vārdus) uz priekšu ejot priecājos par savu laimi.
Pa šiem gadiem labākā, vērtīgākā informācija sniegta n-tajam skaitam cilvēku, šaubu ietekmē viņu dzīves stāsts daudziem izskanējis diemžēl, citi kļuvuši invalīdi, citi vēl arvien šaubās un apstrīd zinātnieku gadu desmitiem ieguldītā darba efektīgumu, bet mēs ticībā un rīcībā ejam uz priekšu un priecājamies katrs par savu laimi.
Šodien piezvanīja mana gada gājuma sieviete ar lūgumu: "Palīdzi lūdzu! Vairs nevaru paciest tās sāpes kājā.."
Palīdzēju. Uzņēmu savās mājās, uzcienāju ar antilipīdu tēju pirms asinsrites un enerģijas ierīces pielietojuma, pasniedzu jonizētā ūdens glāzi pirms pusdienām, izmērīju asinsspiedienu un viņai par pārsteigumu (bez medikamentiem, ko parasti lieto ikdienā pret asinsspiedienu) asinsspiediens ideāls un patīkams miers visā organismā.Es  ieguvu pirmo reizi savā mūžā tik ļoti vērtīgu informāciju un patīkamu sajūtu sevī šodien: sieviete devās mājup bez sāpēm priecājoties par savu laimi.
Personīgi priecājos par savu laimi, ka varu palīdzēt cilvēkiem, kuri to vēlas un tas ir brīņišķīgi!
Vai tas viss viegli nāca? Godīgi atzīstos, dažādi ir bijis, bet tuvojoties rezultātam patīkama sajūta. Lai iegūtu vērtību ir jāatsakās no lieki nevajadzīgo, arī mamma to bērnībā mums mācīja. Lai sasniegtu iecerēto mērķi ir jāizvirza prioritāte tam, ko tev vajag un ko nevajag.Ieskaties zemāk rakstītajā (nav manu domu rakstītais) un izanalizē;
Tad, kad tu iegādājies kaut ko lētu, neefektīvu un ekonomē, nauda nenāk. Ja tu tērē naudu pa labi un pa kreisi, pērc visu pēc kārtas, lai tik lētāk + nesaņem vajadzīgo kvalitāti, tad nauda neatgriežas.
Ir svarīgi, lai visam , ko tu pērc, būtu VĒRTĪBA. Ja tas ir zīmulis, tad lai tas būtu labs zīmulis, ja pildspalva - tad skaista un kvalitatīva, ja bulciņa, tad ļoti garšīga bulciņa, ja zābaki, tad lai tie būtu skaisti, kvalitatīvi zābaki no laba materiāla un tādi, kādi tev patīk, nevis kādus tu vari atļauties.
Ir ļoti svarīgi pirkt kvalitāti.
Kad mēs ieguldam naudu tajā, kas mums ir vērtība un no kā mēs gūstam labsajūtu + kam ir vērtība, pie mums atnāk vēl vairāk naudas.
Ja tu iegādājies vērtību, kas tev patīk un par ko esi sapņojis, bet visu laiku šaubies - "Vai tas ir tā vērts?", "Vai es pareizi rīkojos?", "Cik tas ir izdevīgi?", "Iespējams, es varēju to kaut kur nopirkt lētāk?", tādā gadījumā tu noved šīs lietas enerģētiku līdz nullei! Tādā gadījumā tā vai nu saplīsīs, vai pārstās tev patikt. Ja tas jau ir noticis un lieta ir nopirkta, nekādā gadījumā nešaubies, savādāk to iznīcināsi.
Ja gatavojies kaut ko iegādāties, bet šaubies, vai tas vajadzīgs vai nav vajadzīgs (lai arī tev tas ļoti patīk un ļoti to gribās), tad vai nu tu to nevarēsi nopirkt, vai arī nejutīsi nekādu baudu, to iegādājoties un lietojot.
Šaubas nogalina enerģētiku!
Pat tad, ja tu iegādājies to, ko tev liktens lēmis, bet tomēr šaubies, tad tu to iznīcināsi.
Kad tev ir šaubas? Tikai tad, kad blakus ir vāji cilvēki, kuri žēlojas, apvainojas un uzstāda savas pretenzijas.
Kad tu kļūsti vājš? Kad ilgi aizsēdies internetā, lasi romānus un visdažādākos detektīvus vai arī no rīta līdz vēlai naktij skaties visādus seriālus. Tad enerģija krītas vēl briesmīgāk kā tad, kad tu uzklausi cilvēku žēlabas, runā tukšas runas, dzīvo pagātnē vai pielāgojies un taisnojies.
Ja vēlies būt veiksmīgāks, kā esi, tad pērc labas lietas, novāc tukšas runas un žēlabas, esi konkrēts sarunās. Ja ej internetā, tad tāpēc, lai no turienes paņemtu to, kas tev ir noderīgs un to informāciju, kuru izmantosi savas dzīves uzlabošanai!!!!!!!!!!!!!!!
Vai piekrīti augstāk izteiktai domai?Tiens produkcija dārga. Jā, dārga! Tā ir VĒRTĪBA veselības pamatlicēja!
Investē naudu vērtībā un nauda bonusu veidā nāk atpakaļ pie Tevim, dzīvo veselībā un priecājies par savu laimi!Veiksmi mums un jums visiem kopējā lietā!Ejam uz priekšu dzīvē priecājoties par savu laimi!

pirmdiena, 2016. gada 11. aprīlis

Turpinājumā seko risinājums ar Tiens produkciju.

Kā tas notiek? Trombu veidošanās? No kurienes tas viss nāk?
No produktu lietošanas ikdienā; gaļa, zivis, dzīvnieku tauki...aizaug artērijas atstājot arvien mazāku spraugu asins cirkulācijai. Ja šie trombi aizsedz artēriju 95%, tad notiek vissliktākais...
Smadzenēs ir ļoti daudz sīki asinsvadi, ja nav caurlaide , pie insulta pusķermenis paliek bez kustības.Tādas sekas slimībai. Priekšvēstnesis seku rezultātam ir augsts asins spiediens. Cilvēks iet pie ārsta. Ārsts nozīmē medikamentus.
Visas zāles ir 1/3 daļa inde, jebkurš medikaments organismam ir kā noasināts zobens no abām pusēm. Cieš aknas, nieres, parādas caureja, aizcietējumi, uzpūšanās vēderā, bezmiegs, problēmas ar redzi, ādu, dažādi izaugumi, muskuļi sāp... cilvēks turpina lietot medikamentus, un vajag atcerēties par abpusēji uzasināto zobenu.
Ko darīt ja ir trombs? Slimnīcā ārsts liek pie sistēmas, priekš trombu šķīdināšanas zāles, slimnīcā atrodas divi mēneši un uz mājām.Par to visu vēl jāapmaksā. Cilvēks bez kustībām viens mājās ko darīs? Jānolīgst cilvēka aprūpētājs. Un ārsts saka, ka divas reizes gadā jāiet slimnīcā. Katru gadu paplašina asinsvadus, asinsvadi kļūst trausli, tie var plīst. Insults smadzenēs-3-4 stundās ja neglābj, cilvēks mirst.
Cilvēkam vajadzīgas zāles, ja tu to zini  uz ko ved? Cilvēks aizdomājas : Vai ir cits ceļš?
Ir tāds ceļš - TIENS!Tiens produkts Omega 3. Ja to lietosi daudz, nebūs nekāda slikta parādība.Zivju eļļa ekstraktveidā tīros ūdeņos zvejota. Satur nepiesātinātās taukskābes +smiltsērkšķu eļļa pareizās attīecībās 1:3.Tas ir ļoti svarīgi, lai šūnai būtu pareizās attiecībās atvere pa kuru ieiet vajadzīgajām vielām un pa kuru iziet atstrādātās vielas.Citādi, ja atvere par lielu, tur iekļūst viss nevajadzīgais kopā, un ja par mazu, tad šūnā nevar iekļūt vajadzīgā viela.
Omega 3 funkcijas:
1.Attīra asinsvadus, baro smadzenes.
2.Uzlabo smadzeņu darbību.
Turpmāk to vajag dot cilvēkam; var novērst vecuma vājprātu, pret onkoloģiju, pret cukura diabētu,pret lieko svaru, satur vajadzīgos vitamīnus. Var lietot visi cilvēki, bet īpaši sirds slimniekiem vajadzīga Omega 3.
Profilaksei 3 kapsulas rītā un 3 kapsulas vakarā.Ja jūtas sliktāk, tad līdz 10 kapsulām dienā.
Ja bija insults, tad tikai pēc 6 mēnešiem Omega 3 vajag pielietot.
2.produkts-holikāns.
Vēsture viena: Pasaulē lieto daudz gaļu, cilvēki kļūst pilnīgi, seko daudz dažādas problēmas. Visās valstīs ir sirds asinsvadu problēmas cilvēkiem.Franči dzīvo tāpat kā pārējie ļaudis, bet slimību mazāk. Kāpēc? Tāpēc ka lieto sarkanvīnu.Zinātnieki studēja vīnogas. Tur ir viela restveratols, kas labi iedarbojas uz sirds asinsvadiem;
attīroša iedarbība,
imunitātes stiprināšana,pozitīva ietekme uz visu organismu kopumā.
Par to uzzināja kompānija TIENS, sāka studēt un izstrādāja holikānu kapsulās, kur viena kapsula ir līdzvērtīga vienai pudelei sarkanvīna. Iedzēri 1 kapsulu holikāna-uzņēmi organismam vajadzīgās vielas. Ar vīnu tā nenotiek.



Holikāna galvenā iedarbība: Restveratols labvēlīgi iedarbojas uz asinsvadiem, arī no citām slimībām atbrīvo, stiprina imunitāti.
Kam ir 40 gadi? Ieteicams lietot pastāvīgi!
Paaugstināts asinsspiediens? Obligāti!
Nepietiekama sirds darbība? Holikānu!
2 kapsulas 3 reizes dienā = 6 kapsulas dienā.
Profilaksei 2 kapsulas dienā. 1 kapsula dienā arī būs labi.

Cilvēku māc šaubas: Vai man to vajag?
Atbildi atradīsiet sevī pats atbildot godīgi sev uz jautājumu:
Vai ir bijuši tādi simptomi; kā galvas reiboņi, acīs tumšs, bezmiegs,vai nejūti ne rokas, ne kājas, mēle slikti klausa, vai ļoti sāp galva, runa neskaidra, uz spilvena iztek siekalas, asiņo deguns, pēkšņi kritieni, nevar koncentrēties domāšanā, palēlināta reakcija, sviedru daudzuma palielināšanās-svīšana? Šie visi simptomi norāda uz smadzeņu asinsvadu problēmām.
Tagad par sirdi:
pēc smaguma celšanu, darba sāp rokas, plecs, pēc ēšanas paātrinās pulss, pietrūkst elpas, sirds ritmi ātrāk un lēnāk, nav spēka, sāpes zem lāpstiņu, plecos ir jums 1 vai 2 simptomi no šī uzskaitījuma? Vai bieži tā notiek ar jums?
Sirds asinsvadu un smadzeņu slimība gatavojas gadiem ilgi un pienāk pēkšņi, mums ir iespēja šajos gados darīt tā, lai pēkšņais brīdis neatnāktu tik drīzi un pēkšņi.
Obligāti asinsvadi jāattīra no sārņiem!Priekš to vislabākie produkti Omega3 un Holikāns
Labvēlīgi, lietderīgi uzturā lietot vairāk augļus,dārzeņus,šķiedrvielas, mazāk gaļas, vairāk kustību, optimistiski pret dzīvi smaidīt. Smaidā atveras sirds.Iemācīties pacietību! Izpratnē pret citu cilvēku kļūdām mēs taupam savu veselību. Omega3,6 -šī proporcija labvēlīgi darbojas uz ilgdzīvošanu, kas ir ļoti svarīgi. Omega 6-smiltsērkšķu eļļā labvēlīgi iedarbojas uz serotanīnu, lai šūna ilgāk dzīvo un bērni, lai dzimtu veselīgāki nekā bija vecāki.
Paldies! Ar Tiens produkciju esat vienmēr veseli!

svētdiena, 2016. gada 10. aprīlis

No kurienes sākums?

Vakar gaidot autobusu mani uzrunāja vecāka kundze krieviski. Izveidojās sirsnīga saruna brauciena laikā. Tēma? No kurienes tas viss sākas? Uz ielas stāv divas jaunas meitenes un pīpē... Divi mazi puikas aiz skolas stūri nosmēķējušies nomet izsmēķi un aiziet uz stundu... Bērni jau slimi piedzimst un tad ar pastieptu roku pēc palīdzības ziedot.lv...  Pāragri mirst mazi, jauni un padzīvojuši. Sieviete neuzbrūk savai meitai, bet sirsnīgi palūdz  samazināt smēķēšanu... varētu arī atmest..., meita kļūst dusmīga uz savu māti. No kurienes tas viss nāk? Agrāk neviens nepīpēja skolā, ne meitenes ne puikas. Gadījās gan vienam puisim ar smēķi rokās nokļūt skolotājas redzes lokā, tad skolotāja dikti ilgi strādāja ar to puiku, kamēr izpratne radās, kāpēc tā nevajag darīt.  Mūsu sirsnīgā saruna drīz vien beidzās ar veiksmes un veselības vēlējumiem autobusam piestājot pieturā, kur sievietei bija jāizkāpj.
Mājās pārnākot, pie durvīm zvana kaimiņiene. Kaimiņienei  atkal savs bēdu stāsts, māte nokrenķējusies, meitas draudzenei tikai 30 gadi, mazi bērniņi paliek bez māmiņas, un rīt jāiet draudzeni izvadīt mūžībā... Skumji! Un tā līdz bezgalībai problēma pēc problēmas velkas līdzi ļaudīm, kuri neko negrib dzirdēt un darīt savas veselības labā; cieš bērni un mazbērni, vecāki un vecvecāki...
Kādas kundzes vīram "atsaka" kājas klausīt, viņai ir informācija par to, kas būtu jādara, bet nedara neko. Atbilde: Viss Dieva rokās, kā Dievs nolēmis tā arī būs.
Ko tu cilvēks gaidi? Tev ir vieglāk, kā arī lētāk, nomirt nekā darīt?Tu kļūsi bagātāks un brīvāks ietaupot naudu  zaudējot savu tuvāko? Nē! Diemžēl kļūsi vēl nabagāks zaudējot savu veselību vai sava tuvākā dzīvību.
Bieži vien dzīvē notiek insulti; cilvēks paliek paralizēts, cilvēks pilnībā atveseļojas. Paralizēto cilvēku ievieto pansionātā un izdevumi vismaz 15 EUR diennaktī-mēnesī 450 EUR, vai būs pilnīga atveseļošanās?-neviens to nezin.  Otrais atveseļošanās variants. Jā, arī tur tiek ieguldīta nauda, tas ieguldījums nes patīkamu rezultātu.
Vakar runāju ar sievieti, kura pirms trīs gadiem pārcieta insultu ar labās puses paralīzi. Labā roka pilnībā neklausīja. Uz šodienu sieviete dzīves priecīga pianiste, pirksti veikli strādā pa klaviatūru un pati ir kļuvusi par Tiens distribjūtoru.
Tevi tas ieinteresēja? Ar ko sākt atveseļošanos?Vispirms ar domāšanu-darīšu visu, lai kļūtu vesels! Ar tīra ūdens glāzi, jo mēs bez ūdens nevaram dzīvot veselībā.
Vispirms jāsāk ar sirds asinsvadu lipīdu pazemināšana, trombu šķīdināšana.
Sirds un galvas smadzeņu slimība:
1.Augsts līmenis saslimšanai.
2.Invaliditāte.
3.Dažādi recidīvi.
4. Priekš to lieli tēriņi.
Kas būs izdevīgāk priekš tevis cilvēk, veselības profilakse vai seku, problēmu likvidēšana?Izvērtē pats!
Turpinājums atrisinājumam sekos ar Tiens produkciju.