ceturtdiena, 2016. gada 22. decembris

Hyper-H Health Cup veselības krūze.

Hyper-H Health Cup
 
Ūdens ir mūsu organisma svarīgākā sastāvdaļa. 60 -70 procentus no cilvēka organisma sastāda ūdens. Ūdens nepieciešams jebkuras organisma sistēmas darbības nodrošināšanai, sākot ar toksīnu izvadīšanu līdz gremošanas procesiem. TIENS Hyper-H veselības krūze rada brīvus ūdeņraža savienojumus (H2). Dzerot ūdeni, kas bagātināts ar ūdeņradi, organismā nonāk papildus ūdeņradis, kurš cirkulē organismā, reaģējot ar skābekļa brīvajiem radikāļiem un neitralizējot tos.
TIENS Hyper-H veselības krūzē iestrādāta moderna MCU mikroshēma, kura darbina elektrisko plūsmu titāna-baltā zelta elektrolītiskajā tīklojumā, kas arī iestrādāts krūzē. Šī krūze pievada elektrību abiem elektrolītiskās sloksnītes galiem, kā rezultātā parastā ūdenī palielinās ūdeņraža savienojumu daudzums. Krūzes dizainā iestrādātas krāsainas gaismiņas, kuras maina krāsu ūdens bagātināšanas procesa laikā. Šī krūze ir maza, viegla, stilīga un ērti pārnēsājama.
Ūdeņraža gāze vai no diviem atomiem sastāvošs molekulārais ūdeņradis, kura ķīmiskā formula ir H2, ir visvieglākais elements visā visumā. Šī īpašība padara to pieejamāku šūnām. Molekulārais ūdeņradis spēj ātri iekļūt visās cilvēka organisma šūnās un mitohondrijos, un pat izkļūt cauri hematoencefāliskajai barjerai. Mūsu organismā ūdeņradis darbojas kā antioksidants, palīdzot aizkavēt šūnu bojājumus un iekaisuma procesus, pasargā DNS un cīnās ar nekontrolētu šūnu augšanu. Tas spēj pasargāt šūnas no oksidatīvā stresa un stiprināt organisma dabīgos aizsargmehānismus. Tas ir 863 reizes spēcīgāks kā koenzīms Q10, 290 reizes iedarbīgāks kā katehīni, 221 reizi jaudīgāks kā polifenoli un 176 stiprāks kā vitamīns C.
Galvenā problēma slēpjas tajā, ka ūdeņradis, kas atrodas ūdenī, organisma šūnām nav nemaz tik viegli pieejams. Tas tādēļ, ka “brīvs” ūdeņradis (ūdeņraža molekulas, kas nav piesaistītas citām molekulām) ir ļoti reti sastopams, jo tas ir viegls kā gāze un ļoti ātri iztvaiko.
Ar ūdeņradi bagātinātā ūdens galvenā loma ir radīt tādas ūdeņraža molekulas, kuras mūsu organisma šūnas spēj viegli uzņemt. Ūdeņradis ir elektriski neitrāls, tas viegli izkļūst cauri dažādām bioloģiskām membrānām un efektīvi sasniedz visas šūnas, iedarbojoties kā antioksidants. Dzerot ar ūdeņradi bagātinātu ūdeni no TIENS Hyper-H veselības krūzes, ūdeņradis cirkulē mūsu organismā jonu veidā ar brīviem elektroniem un reaģē ar skābekļa brīvajiem radikāļiem, neitralizējot tos. Ar ūdenradi bagātinātais ūdens palīdz organismam darboties efektīvāk.
IEDARBĪBA
TIENS Hyper-H veselības krūzes radītais, ar ūdeņradi bagātinātais ūdens:
  • attīra organismu un ādu no toksīniem
  • palīdz pasargāt šūnas no oksidatīvā stresa kā spēcīgs antioksidants
  • stiprina organisma dabīgās aizsargspējas
Maksā 1000PV (800 BV)
Izdevīgi tiem, kuri uzreiz iegādājas PLATĪNA PAKETI, kā arī visiem pārējiem cilvēkiem, kuriem rūp sava veselība, organisma šūnu tīrība, pilnvērtīgs mūžs.
 Padzirdi sevi un savu ģimeni un sadzirdi iespējas savas!
Attēlu rezultāti vaicājumam “ziemassvētki latvijā”Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno 2017.gadu!

Attēlu rezultāti vaicājumam “2017 gada horoskops”

trešdiena, 2016. gada 21. decembris

Uzmanību!
Tagad paketes var atjaunot vairākas reizes,bez laika ierobežojuma. Minimālām pasūtījumam jābūt 100 bv.