piektdiena, 2017. gada 11. augusts

Jaunās paaudzes Tiens kapsulas ar cinku.

Cinks un tā iedarbība uz organismu:
Olbaltumvielu sintēze
Imūnā sistēma
Šūnu dalīšanās
DNK sintēze
Āda, mati un nagi
Kauli
Testosterona līmenis
Redze
Kognitīvās funkcijas.
Tiens kapsulas ar cinku.
Jaunās paaudzes cinks ir helātformā bisglicināts cinks.
Glikoze un vistu olas olbaltuma pulveris, kurā ir augsta bioloģiskā vērtība;
Daudzas neaizvietojamās aminoskābes, kuras ir vienas no galvenajām (ir nepieciešamas ikdienas uzturā), salīdzinājumā ar cita veida olbaltumvielām.
Cinks-RDA
                         vīrietim        sievietei    grūtniecei    zīdīšanas laikā
no 0-1/2gadam 2mg              2 mg
    1/2-1gadam 3mg               3 mg
    1-3 gadiem  3 mg              3 mg
    4-8 gadiem  5 mg              5 mg
    9-13gadiem 8 mg              8 mg
   14-18 gadiem 11 mg          9 mg             12 mg             13 mg
   19+ gadi        11 mg           8 mg              11 mg              12 mg
Cinks var pasargāt no atmiņas problēmām, var uzlabot neironu veselību. Tas labvēlīgi ietekmē uz mācīšanos un atmiņas procesiem.
Cinks var saīsināt saaukstēšanās  ilgumu līdz pat 40 %.
Cinks priekšrocības;
Uzlabo ādas izskatu:
Palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa/
palīdz nodrošināt normālu A vitamīna vielmaiņu.
Uzlabo  matus un nagus un veicina to augšanu.
Palīdz uzturēt kaulu veselību.
Būtiski ietekmē kognitīvās funkcijas.
Pozitīvi ietekmē redzi.
Palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību.
Atbalsta reproduktīvās sistēmas veselību.
Veicina testerona izstrādi.
Saskaņā ar tradicionālo ķīniešu medicīnu uzlabo libido, kā arī būtiski ietekmē spermas izstrādi un dzīvotspēju.
Cinku lieto attiecīgi ieinteresētajam meridiānam uzdzerot 1 glāzi ūdens. Visefektīgāk darbojas urīnpūšļa aktivitātes laikā no plkst.15.00-17.00. Var arī nieru aktivitātes laikā no plkst.17.00-19.00, kā arī jebkurā citā ieinteresētajā laikā.Glikoze izmantota enerģijai, indes izvadei, uz apmaiņas procesiem, urīndzenoša iedarbība, antitoksiskā iedarbība aknām, sirdij.
Iepakojumā 60 kapsulas.Maksā ar -15% atlaidi (Platīna paketes īpašniekiem, kā arī visiem pārējiem, uz kuriem attiecas akcija produkcijas iegādei līdz gada beigām)14.65 euro iepakojums. Izmantojiet Tiens kompānijas piedāvātās iespējas labas produkcijas iegādei!
Tiens Jūsu skaistumam un labsajūtai.

Veselība:Aminoskābju helāti-kas tie tādi?

 
iStock.com
Katrs, kurš kaut nedaudz interesējas par uztura jautājumiem, zina, ka organismam nepieciešamas minerālvielas, ne jau gluži visas dabā sastopamās, bet diezgan daudzas, tādas kā bors, magnijs, fosfors, sērs, kālijs, kalcijs, vanādijs, hroms, mangāns, dzelzs, kobalts, varš, cinks, selēns vai jods. Minerālvielas ir neorganiskas vielas, kas nepieciešamas organisma normālai attīstībai un dzīvības procesu nodrošināšanai.
Katrai minerālvielai ir sava loma. Piemēram, ir zināms, ka imūnsistēmas darbam nepieciešams varš, cinks, dzelzs un selēns; enerģijas ražošanai organismam ir vajadzīgs magnijs, fosfors un mangāns; hormonālajai sistēmai – dzelzs, mangāns, cinks, varš, magnijs un kālijs; kobalts ir iesaistīts vitamīnu sintēzē, asinsradei nepieciešami dzelzs un varš, kaulu sistēmai – kalcijs, magnijs, fosfors, cinks, mangāns un bors, bet fermentatīvajai sistēmai – cinks, varš, kālijs, mangāns, magnijs, dzelzs, kalcijs un molibdēns. Visas šīs minerālvielas jāuzņem ar uzturu, un tas cilvēka organismam nav nemaz tik vienkārši. Apzinoties, ka tās vai citas minerālvielas organismā trūkst, cilvēki lieto uztura bagātinātājus, lai pilnīgāk apmierinātu organisma vajadzības. Taču arī tie ne vienmēr dod cerēto rezultātu. Arvien vairāk cilvēku saprot, ka apēst noteiktu kādas uzturvielas daudzumu vēl nenozīmē, ka organismā tas viss tiks izmantots. Saistībā ar to pēdējā laikā bieži tiek minēts vārds – biopieejamība. Tas ir rādītājs, kas raksturo vielas daudzumu, kurš organismā tiek uzsūkts un izmantots, nonākot orgānos un audos, kur tas nepieciešams. Produkts var būt ļoti bagāts ar kādu uzturvielu, bet, ja biopieejamība ir zema, gaidītais efekts netiek sasniegts.
Helācija
Helācija ir dabiska gremošanas procesa daļa kuņģa un zarnu traktā, lai sašķeltu un nodrošinātu uzturā nepieciešamo minerālvielu transportu cauri zarnu sieniņai asinīs, kur tās tiek aiznestas līdz šūnām un orgāniem. Noskaidrots, ka cilvēka organisms helāciju veic samērā neefektīvi, tādēļ liela daļa ar uzturu uzņemto minerālvielu tiek izvadītas no organisma neizmantotas.
Helāti
Šo nosaukumu ir vērts iegaumēt, jo pasaulē interese par helātiem strauji aug. Helāti ir viens no komplekso savienojumu veidiem. Zinātniskais skaidrojums vēsta: kompleksie savienojumi ir neitrālas molekulas vai elektriski lādēti joni, kas veidojas, pie centrālā atoma pievienojoties citām molekulām vai joniem, ko sauc par ligandiem. Helāti ir tādi kompleksie savienojumi, kuru ligandi saistīti ar centrālo atomu ar divu vai vairāku atomu starpniecību. Ligandi var būt ļoti dažādi gan sastāva, gan izmēru ziņā. Ja helātu formā tiek veidoti minerālvielu produkti, tad ir ļoti būtiski, lai molekulas nebūtu lielas, jo pretējā gadījumā to biopieejamība nav augsta.
Aminoskābju helāti
Aminoskābju helāti ir organiskas minerālvielu molekulas, kuras organisms spēj viegli asimilēt un izmantot. Tās radītas ASV, apvienojot zinātniskos atklājumus ar patentētām tehnoloģijām. Neorganisko minerālvielu atomi šajos savienojumos saistīti ar organisku nesējvielu – aminoskābi glicīnu. Šādas molekulas ir ļoti mazas, ar augstu uzsūkšanās spēju – tās uzreiz tiek nogādātas šūnās, nodrošinot vispilnīgāko izmantošanu organismā. Nesējviela veido gredzenu ap minerālvielu, aizsargājot to gremošanas procesa laikā. Atšķirībā no neorganiskiem minerālsāļu produktiem šī molekula gremošanas traktā netiek sašķelta, bet nonāk līdz zarnu sieniņām neizmainītā veidā. Zarnu sieniņas ir klātas ar bārkstiņām, lai palielinātu barības vielu uzsūcošās virsmas laukumu. Uz katras bārkstiņas ir vēl mazākas bārkstiņas, un aminoskābju helāti tiek absorbēti caur to šūnu membrānām. Minerālvielu aminoskābju helātiem ir neitrāls lādiņš, tie nesaistās ar citām uzņemtajām uzturvielām un nejaušām pārtikas daļiņām. Šādiem helātiem ir līdz pat 20 reižu lielāka biopieejamība nekā citām neorganisko minerālvielu formām.
Kā notiek aminoskābju helātu uzsūkšanās
Tiklīdz uzņemts, minerālvielu helāts tiek uzsūkts un izmantots pilnībā, kļūstot par simtprocentīgu uzturvielu. Abas sastāvdaļas – gan minerālviela, gan aminoskābes – organismā tiek izmantotas šūnu līmenī – šūnu barošanai.
Minerālvielu helātiem raksturīgā stabilitāte ļauj minerālvielām palikt neskartām aminoskābes struktūrā un neizraisīt nepatīkamos kuņģa gļotādas kairinājuma blakusefektus. Helāta molekulārā struktūra saglabājas vesela, līdz tā nonāk savā ideālajā uzsūkšanās vietā – tievajās zarnās.
Tievo zarnu epitēlijaudu slānī minerālvielu helāti tiek satverti un aktīvi transportēti caur gļotādas šūnām. Tiem nav jākonkurē ar citām minerālvielām par uzsūkšanos. Nonākot šūnā, vielmaiņas procesu rezultātā minerālvielas tiek atbrīvotas no aminoskābju ligandiem, padarot abas vielas pieejamas izmantošanai daudzu orgānu un orgānu sistēmu vajadzībām.
Aminoskābju helātu priekšrocības:
• augsta biopieejamība
• viegla panesamība
• nav mijiedarbības ar citām uzturvielām
• terapeitiska efektivitāte
• augsta fizioloģiskā aktivitāte
• lietošanas drošums
Piemērs: dzelzs uzsūkšanās salīdzinājums
• Neorganiskie dzelzs sāļi: jāiziet jonizācijas process zarnās; galvenokārt tiek absorbēts divpadsmitpirkstu zarnā un ir atkarīgs no pH līmeņa; zarnās iesaistās citās bioķīmiskās reakcijās; limitēts pieejamais daudzums absorbcijai gļotādas šūnās
• Organiskā dzelzs – dzelzs bisglicināta helāts: jonizēšana nav nepieciešama; absorbējas visu tievo zarnu garumā un nav atkarīgs no pH līmeņa; neiesaistās vai minimāli iesaistās citās bioķīmiskās reakcijās zarnās; lielākā daļa no uzņemtā daudzuma ir pieejama absorbcijai zarnu gļotādas šūnās

Ko mēs zinam par cinku?

Mūsu zināšanu atsvaidzināšanai, par cinka laktātu, ko esam lietojuši veiksmīgi, vai mazāk veiksmīgi, visus šos gadus dažāda vecuma paaudzēs, un mazajiem bērniem cinka kapsula ir bijusi , kā salda konfekte pieprasīta un glābiņš no  vīrusiem, saaukstēšanos pašā sākuma stadijā.
Nākošajā nedēļā mūs visus iepriecinās Tiens kapsulas ar cinku -jaunās paaudzes cinks, tikpat salds un gards, bet ar lielāku iedarbības spēku 40%-50% nekā laktāt  cinkam.
Ne velti cinks tiek dēvēts par dzīvības un skaistuma elementu. Šim mikroelementam ir būtiska nozīme dažādos organisma procesos. Tas nodrošina veselīgu ādu, matus un nagus, veicina smadzeņu un dzimumhormonu darbību. Tādēļ nav pārsteidzoši, ka cinka trūkuma gadījumā organisms nespēj atbilstoši funkcionēt. TIENS Zinc preparāts palīdz noturēt to nepieciešamajā līmenī.
APRAKSTS
Cinks ir viens no tiem mikroelementiem, kas nepieciešams organisma un vairāk nekā 200 dažādu enzīmu (tajā skaitā proteīnu, DNS un RNS sintēzei) darbībai, kā arī tas atbilsd par pareizu šūnu dalīšanos. Šī iemesla dēļ cinks ir īpaši nozīmīgs augļa attīstībai, jo tas, piemēram, var novērst nervu caurulītes defektu veidošanos.
Tāpat cinks palīdz noturēt atbilstošo A vitamīna līmeni asins plazmā, kas būtiski labai redzei. No cinka ir atkarīgs veselīgs izskats, jo tas nodrošina pareizu ādas un gļotādas darbību. Tā trūkumu organismā ir viegli pamanīt – rodas ādas problēmas, mati un nagi zaudē mirdzumu un kļūst trausli.
Cinks ir nepieciešams daudziem hormoniem, it sevišķi augšanas hormoniem vai gonadotropīna — tie atbilst par pareizu ģenitāliju attīstību (īpaši zēniem). Vēl cinks ir nepieciešams aizkuņģa dziedzera un vairogdziedzera darbībai. Tas piedalās insulīna uzglabāšanā un tiroksīna (T4) pārveidošanā trijodtironīnā (T3). Vairogdziedzera izstrādātais tiroksīns nosaka vielmaiņas ātrumu. Organisms cinku galvenokārt uzņem pārtikas veidā. Lielākais cinka daudzums ir teļa gaļā, cūkgaļā un vistu aknās, jūras veltēs (piemēram, austerēs un krabjos), pākšaugos, pilngraudu maizē, ķirbja sēklās, riekstos, olās, sarkanajā gaļā, putraimos un sierā, kura gatavošanā pievienoti recināšanas fermenti. Veģetārieši, grūtnieces, gados vecāki cilvēki, bērni un tie, kas patērē daudz saldumu, ietilpst cinka nepietiekamības riska grupā.
Tādā gadījumā ir nepieciešams ne tikai sabalansēts uzturs, bet arī papildu uztura bagātinātāji.
Preperāts TIENS Zinc palīdzēs noturēt pareizu cinka līmeni organismā.
lasīt vairāk SASTĀVS
Preparātā ietilpst cinks cinka laktāta formā, kas viegli uzsūcas organismā. Vēl preparātam ir pievienota glikoze un proteīna pulveris. Tas ir gatavots no vistu olām, kam ir visaugstākā bioloģiskā vērtība, augstāka nekā citiem proteīnu veidiem, jo satur lielu daudzumu aminoskābju. Tās savukārt nepieciešams kopā uzņemt ar ēdienu.

PRODUKTA IEDARBĪBA
Preparāta sastāvā esošās vielas:
  • uzlabo matus un nagus un veicina to augšanu,
  • pozitīvi ietekmē ādu (novērš pūtīšu veidošanos, samazina pārmērīgu tauku dziedzeru izdalījumu veidošanos, paātrina brūču dzīšanu un palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa, kas paātrina novecošanu),
  • stiprina organisma dabīgās aizsargspējas,
  • pozitīvi ietekmē redzi,
  • veicina liesas darbību,
  • uzlabo garšas sajūtu un veicina ēstgribu,
  • var uzlabot atmiņu un uztveri,
  • saskaņā ar tradicionālo ķīniešu medicīnu uzlabo libido. Uzlabo vīriešiem prostatas darbību un veicina testosterona izstrādi, kā arī būtiski ietekmē spermas izstrādi un dzīvotspēju.
LIETOŠANAS NORĀDĪJUMI
1–3 kapsulas divreiz dienā.
IETEIKUMI
Pēc 3 mēnešu preparāta lietošanas tas jāpārstāj lietot nākamos 3 mēnešus.
PIEZĪME
Organismu ietekmē pārāk zems un pārāk augsts cinka līmenis. Šo mikroelementu ir viegli pārdozēt, it sevišķi, ja to ikdienā lieto uzturā. Pirms sākat to lietot, ir jāpārbauda cinka līmenis asinīs un jākonsultējas ar ārstu. Ilgstoša un nepamatota cinka lietošana lielās dozās var izraisīt sliktu dūšu, vēdersāpes, ēstgribas trūkumu, galvassāpes un var būt cēlonis dažādām slimībām.