sestdiena, 2010. gada 29. maijs

Smadzenes pabaro!


Mēs piedzīvojām ekonomisko krīzi, kā iziet no tās? Antikrīzes programmā smadzenes strādā visu laiku negatīvi ietekmējot virsnieres; pieaugam svarā, ar pārslodzi strādā vairogdziedzeris un dod uz sirdi, cieš sirds.
Locītavas - sāp ceļgali? Tās ir pārāk lielās rūpes par saviem bērniem.
Audzēji? Tas ir apvainojums gadiem ilgi paturēts sevī.
Nenēsā piecus mērkaķus uz saviem pleciem, tas ir , neuzņemies pārāk lielu nastu nest uz sevim, risināt citu problēmas. Tev vajadzīgas liekas klapatas risināt svešas problēmas?
Tikai muļķi domā par visiem, visu tautu, bet gudrie domā vispirms par sevi.
Par smadzenēm. Smadzeņu šūnas veidojas embrijā, 250 000 šūnu minūtē embrija stāvoklī. Smadzenēm ļoti svarīgi saņemt olbaltumvielas un skābekli. Pietrūkstot skābeklim veidojas skāba vide, pienskābe veidojas organismā un noved līdz vecuma marazmam.
Pēc iespējas vairāk, ilgāk jāatrodas svaigā gaisā. Skābekļa piegādes traucējums smadzenēm ir bieži sastopamā osteohondroze - nospiesti asinsvadi kakla sprandā. Katru dienu vingrojumus sprandai vajag veikt lēni, uzmanīgi. Nedrīkst apļot galvu! Mugurpusē sataustāma maza bedrīte, tā nedrīkst aizaugt! Slinkajam cilvēkam jālieto kaut 1 tablete dienā Ginko biloba.
2. produkts ir Ikan kapsulas skābekļa piegādei;
hipoksijas gadījumā,
pie migrēnas,
pie zemu asinsspiedienu.
Tīrā organismā tīras smadzenes, netīrā organismā netīras smadzenes. Barība smadzenēm ir labas taukvielas - lecitīns. Nepiesātinātās taukskābes Omega-3 Zuša taukos.
Atmiņa sasniedz maksimumu 20 gadu vecumā, un tad pamazām slīd uz leju visa mūža gājumā. Verbālā atmiņa - dzīves pieredze stabilizējas tieši 50 gados, ja mēs labi pabarojam smadzenes.
*Saule ieslēdz smadzeņu darbību, notiek aktivizācija.
*Par savu muguru jārūpējas. Ja sēžam nepareizi, tad sāp tā vieta - hipoksija un sāk augt liekie audi - fibroze.
Ja ēd speķi un kusties, strādā - necietīs akna, bet ja nekustēsies - cietīs akna.
*Smaids.
Lecitīns fosfolipīdi visvairāk ir olu dzeltenumā. Ja noēdīsi 2 paipalu olas dienā - būs labi.
Lecitīns ir nervu impulsu vadītājs.
Energētiskais resurss;
biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai,
zuša tauki,
veikans,
primroze.
Intoksikācija smadzenēs visiem;
kam ir augsts asinsspiediens,
cukura diabēts,
pēc insulta,
pie alkohola lietošanas,
blokatori - klepus zāles,
miega zāles.
Intoksikācijas ietekmē ātri veidojas vecuma vājprātība.
Profilaksei viss kas veicina asinsriti,; aerobika, pastaigas vismaz 30 minūtes, džoiga, asinsrites uzlabošanas aparāts, peldēšana. Noteikti jālasa jaunas grāmatas! Valodas jāmācās. Iemācies 1 jaunu vārdu, izaug 20 jauni neironi. Kāršu spēles, mūzikas instrumenti, notis.
Ar imunitāti un smadzenēm saistās viena problēma - homocisteīns. Ja kādu tas interesē, aizejiet uz Gulbja laboratoriju un vienkārši sakiet: Man vajag pārbaudīt homocisteīnu.
Kāpēc?Tas ir ļoti labils, var mainīties mainot uzturu, dzīves veidu. Kā jau zinām, ja viss mums ir līdzsvarā - problēmu nava. Kas par daudz tas par skādi. Homocisteīna ietekmē nosprostojas sīkie asinsvadi, kā toksīns nervu šūnā strādā, kā acetons, holesterīna ietekmē pastiprina skābo vidi.
Mēs ikdienā neēdam lielas bļodas salātu, lai būtu pietiekoši folijskābe, cinks, vitamīns B6, tāpēc lietojam no visa mazliet un papildus BAV, tas ir biologiski aktīvās vielas un turam līdzsvaru savai veselībai, elastīgumu un stiprumu.
Ietekmē:
vecums,
visa veida hormonu paaugstinājums,
sintētiskie preparāti,
nieru mazspēja,
genētika,
vairogdziedzera slimības hipo un hiperfunkcija,
no vitamīnu statusa atkarīgs,
diabēts.
Folijskābe labi darbojas organismā.Dienas norma 400 mg.
"TIENS" produkti:
Ginko biloba tabletes,
Ikans kapsulas,
Propoliss tabletes,
Spirulina tabletes un kapsulās.
Vitamīns B6 - dzīvnieku produktos atrodams. No "TIENS" produktiem visvairāk tas ir biokalcijā smadzeņu darbības uzlabošanai, vitamīns B12 arī tur pat atrodams visvairāk. Biokalcijs smadzenēm vislabāk uzsūcas naktī. Izvēlei 3-4 kapsulas visas diennakts maiņā; 1 kapsula no rīta,1 kapsula pusdienās, 2 kapsulas uz nakti. Ja problēmas mutes dobumā, tad izber mutē un bērniem labi, kad kariess uz zobiem.
Iekaisuma procesiem līdz 12-tu zarnai ja ir, kuņgim, tad mutē sūkāt kalciju, jo tas ir sārmains. Viss sārmainais pret audzējiem!!! Kalciju ļoti daudz vajag organismam, smadzenēm paliek maz. Ja kalcijs piesātināts organismā 1 mēnesi, un tad uzreiz 4 kapsulas biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai tiek lietots, tad aizies līdz smadzenēm.
Holesterīna kvalitātei ir vajadzīgs vitamīns E taukos šķīstošais un vitamīns C ūdenī šķīstošais.
Imunitāte mūs aizsargā no vīrusiem un vēzi. Lai nebūtu neveidotos mastopātija, fibrozes, vairogdziedzera mezgli uzturā vienmēr jābūt:
selēns,
cinks,
beta karotīns,
vitamīns C,
vitamīns E.
Vīriešiem cinks 4-5 kapsulas dienā obligāti, lai neveidotos onkologija pie prostatas.
Cinks + selēns + omega3= vīrusu aizsardzībai šūnas apvalkam vajadzīgs.
Tas ir vienkārši? Pabaro sevi, pabaro smadzenes un visi mošķi atkāpsies Tavā ceļā. Jauki!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru