sestdiena, 2011. gada 2. jūlijs

Veiksmīgu dienu!

Dzīve kā iesētā sēkla uz lauka –
Labajos graudos ar nezāles mīt.
Mazlietiņ skarba, tomēr tik jauka,
Taisnības asnus tā pirmos sāks dzīt.

Izdzīvo dzīvi kā skaistāko dziesmu,
Nežēlo to, kas aizgājis jau.
Dzīvo ar degsmi un mūžīgo liesmu,
Nemeklē to, kā vienkārši nav.


Dzīve ir tāda, kādu paši vien veidojam; varam būt veiksmīgi un veseli, kā arī otrādi. Pirmajiem vienmēr ienākums, veselība un panākumi, dzīve smaržo, šķēršļus paši vien pārvar neuzveļot vainu uz otra pleciem. Par tādiem cilvēkiem, citas kategorijas cilvēki, parasti saka: "Viņš to var izdarīt, viņš to var atļauties, tas domāts tikai priekš bagātajiem, bet es esmu nabags, viņš ir gudrs, bet man nav dots tāds talants..."
Kurā pusē nostājies CILVĒKS? Tā ir Tava izvēle un Tava dzīve.Katra cilvēka dzīvē ir patiess stāsts; iedvesmo otru, var pasmelties zinībās priekš sevim... var vienkārši noklausīties un nedarīt neko.Cits stāsts vienkārši "paralizē" un neko nedzirdi, jo mokas nav vajadzīgas NEVIENAI dzīvai radībai. Vai esat ievērojuši, ka starp veiksmīgajiem cilvēkiem ir labestīgāki ļaudis? Mazāk runā vairāk dara, ar savu tuvāko dalās maizes kumosā un kā to izaudzēt, lai kaitēkļi neaprītu, arī nezāles jāravē, lai raža izaugtu. Grūtumā nokļuvušam cilvēkam ātrāk kļūst viegli un iziet sveikā ar savas pieredzes pūru no neparedzētajām dzīves situācijām.
Veiksmi vēlam visiem, jo domāšanu cilvēks sevī var mainīt vienā mirklī izgaismojot savas dzīves ceļu uz panākumiem. Vārds motivācijai un labestīgais smaids vaigā ir atslēga uz cilvēka panākumiem ik dienu!
Veiksmīgu dienu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru