sestdiena, 2011. gada 13. augusts

Josta novājēšanai.


Masāžas jostas apraksts. Novājēšanas jostā, atšķirībā no citām jostām liekā svara samazināšanai, realizēts funkciju komplekss ievērojami pastiprināt tā iedarbību. Ērti pielietojama svara samazināšanā. Jostā iemontētas 5 vibromasāžas ierīces ņemot vērā jostas vietas, vēdera, muguras izmērus. Intensīvi mehāniskā iedarbība (5800 kustības minūtē atbilstoši vienam no 8 vibrāciju režīmu veidiem sašķeļas tauku šūnas. Josta, četru spēcīgu magnētu ietekmē, nodrošina atveseļošanās magnētterapijas iedarbību 7 cm tauku slāņa dziļumā, līdz ar to atjaunojas ādas elastība, gludums. Novājēšanas jostu var izmantot nostiprinot jebkurā ķermeņa posmā; uz muguras, jostas vietā, uz gūžām, ap sēžam vietu, ceļgaliem, uz rokām. Josta strādā no elektrotīkla, kā arī no automobīļa akumulatora. Jostas darbības ilgums ieslēdzams uz paneli no 5 minūtēm līdz neierobežojumam ilgumam bez pārtraukuma.
Galvenais rezultāts jostas iedarbībā uzlabojas vielu maiņa un asinsrite, atjaunojas muskuļu elastība.
Novājēšanas jostas pielietojums: liekais svars, aptaukošanāsm hroniskā noguruma sindroms, sāpes muskuļos, artrīti, paralīze.
Jostu nerekomendējas izmantot pie jauniem veidojumiem, grūtniecība, reabilitācijas laikā pēc operācijas, pie mirdzošās aritmijas, epilepsija, cilvēkiem ar kardiostimulatoriem vai metāla implantiem kaulos, nieru akmeņu slimība, tromboflebīti.
Tehniskais raksturojums. Elektrobarošana no tīkla ar pārmaiņu strāvu caur ieejošo komplekta bloku.Vada garums 1.4 m.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru