ceturtdiena, 2015. gada 26. novembris

Kādu ūdeni mēs dzeram?

Kādu ūdeni mēs dzeram? Kāpēc mēs nedzeram ūdeni? Vai kafija, tēja, kompots, limonāde... ir ūdens? Protams, ka visiem nebūs vienāda atbilde, tās būs dažādas; negaršo, nevaru iedzert, tūska veidojas, dzeru aliņu, kvasu, gāzēto ūdeni, cocacolu...u.t.t.
Par ūdens nozīmi organismā ir ļoti daudz runāts, ir rakstīts manā blogā, var youtube skatīt ļoti daudz un dažādus video. Iekopēju vienu video, kuru varbūt neesat skatījuši, noklausoties un ieklausoties sevī, kuri vēl nav sapratuši, sapratīsiet, no kurienes veidojas diskomforts jūsos.
Kāds ūdens mums vajadzīgs? Strukturēts ūdens vajadzīgs mūsu šūnām. Kur tādu ņemt? Priekš to mums mājās ir ozonators no kompānijas Tiens.
Jums mājās nav ozonators? Neuztraucaties! Var iegādāties ozonatoru Tiens aģentūrā klātienē ierodoties, vai arī veikt pirkumu caur internetu. Maksā 300PV=330 EUR un tas atmaksāsies ar uzviju visai ģimenei, jo daudzpusīgi pielietojams sadzīvē; gaļa,zivis un citi produkti,augļu dārzeņu apstrādei (nitrāti, pesticīdi,parazīti...) sadzīves telpu dezinfikcija (gripas laikā pret vīrusiem), bērnu mīksto rotaļlietu apstrādei, nepatīkamu smaku novēršanai...veļas balināšanai, vannas ūdens sagatavošanai.
Ūdens mūsu laime un nelaime.No ūdens kvalitātes atkarīga mūsu veselība, kustīgums, dzīvesprieks, prāta asums, veselīgs izskats. Dzeriet ūdeni uz veselību!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru