pirmdiena, 2016. gada 14. marts

Organisma piesārņojumam 7 posmi.

Izskatot visus 7 organisma piesārņojuma posmus mēs konstatējam, kur kurš atrodamies, drošībā vai draudu zonā un varam novērtēt savu attieksmi pret savu veselību ikdienā atbilstoši gadu laiku ritmam.Vai esam vienmēr visu ievērojuši un darījuši sava organisma labā? Un ja neesam darījuši, rodas jautājums: Kāpēc ignorējam pretī dabas likumiem?Ir sakāmvārds; Ko sēsi, to arī pļausi! Un tas nav svarīgi no cilvēka gadu nastas, 9 gadi vai 92 gadi vai 102 gadi, svarīga organisma tīrība, lai tas varētu normāli funkcionēt bez slimībām. Jebkurš piesārņojums izsauc diskomfortu organismā un noved pie n-tajām slimībām.
 Organisma piesārņojumam 7 posmi.
                    "Makrobiotika-lielās dzīves tehnika"
                                           (Japāna)
Cilvēks iziet cauri 7 posmiem organisma piesārņošanās procesiem iegūstot tūkstošiem slimību.
Pirmais posms.
Ārēji vesels cilvēks ar mazu nogurumu iekšēji - tā ir liecība par nervu kanālu piesārņojuma sākumu, šī mazā noguruma ietekmē sākums kakla osteohondrozei.
Otrais posms.
Nogurumam pievienojas galvas sāpes,lauž locītavas, muskuļu sāpes.Kamēr parādās kāda slimība, tas var būt signāls par pārmērigu saldumu un cukura lietošanu uzturā, tas ir organisma pārsātināmība ar cilvēkam neatbilstošu uzturu(konkrēti viņam to nevajag).
Trešais posms.
Parādās dažādas alerģiskas reakcijas-tā ir dabīga organisma centība izmest ārā piesārņojumu. Stimulatori var būt dažādi alerģēni-ziedputekšņi, sadzīves putekļi, dzīvnieku spalvas, uzturs, dažādi medikamenti u.t.t.
Līdz ko organisma piesārņojums jau sasniedzis pieļaujamo robežu, cilvēkam var sākties klepus, var pāriet astmā, gļotas izdalās, mitrums, parādās izmaiņas ādā,tas ir nelavēlīgie redzamie signāli, kā psoriāze,ekzēmas, cukura diabēts u.t.t. Sievietēm ginekoloģiskās problēmas izdalījumu veidā.Tas viss liecina par nepareizu uzturu, pārmērību gaļas, olu, miltu izstrādājumu pielietojumā.
Pie trešo posmu pieskaitāma arī tāda slimība, diezgan bieži sastopama bērnu vidū, kā urīna nesaturēšana naktī. Šai gadījumā ir jāpārskata bērna ēdienkarte - uzturs!
Ceturtais posms.
Parādās "dīkstāve" slimības; cistas, fibriomas,papilomas, polipi, adenomas, tromboflebīti, audzēji, u.t.t. arī tauku nogulsnējumi.
Papilomas parādīšanās uz cilvēka ķermeni signalizē par polipa parādīšanos tajā vai citā vietā zarnu traktā.
Piektais posms.
Šai posmā seko slimības saistībā ar saistaudu orgānu deformāciju.Tas ir reimatisms un poliartrīts,kur urīnskābe, sliktas olbaltumvielu pārstrādes- uzsūkšanās rezultātā, uzkrājas locītavās un muskuļos. 
Sestais posms.
Šai stadijā organisma piesārņojums atbilst  nervu kanālu bioķīmiskajiem noslāņojumiem tā, ka nervu impulsi -signāli netiek cauri, tā rezultātā nervu pārvadāmības nespējā rodas paralīzes, Parkinsona slimība u.t.t.
Septītais posms.
Tā ir organisma piesārņojuma pēdējā stadija,neatgriežama slimība saistībā ar šūnu un orgānu bojā iešanu.
Vēzis-tā ir dabas atriebība par nepareizu noēsto uzturu. (D-r Gerzon). Vēzis-tas ir tāds stāvoklis, kad pretvēža aizsardzība nodrošinot fermentāciju resnajā zarnā ir kļuvusi nulles vērtībā , kad patoloģiskās šūnas formējas un vairojas bez ierobežojuma.
Ieskatoties septiņos piesārņojuma posmos vari droši secināt; Ar mani viss kārtībā! Ievēroju gavēņa laikus un rūpējos par savu asinsriti, imūno sistēmu, nervu sistēmu, attīrīšanos ikdienas, tāpēc man ir sava AINA un vieglāk pieveicamas pēkšņi radušās problēmas.
Un kā ir citiem, tev pazīstamajiem cilvēkiem, radiem, paziņām? Vienalga kurā piesārņojuma posmā atrodas cilvēks, obligāti jāattīrās vispirms!Caur muti piesārņoji, caur muti arī attīries!Iesaku vēlreiz noskatīties video youtube Gde pritailos smerts? un vienīgi Tu pats cilvēks vari glābt un nosargāt savu veselību ticībā un rīcībā! Veiksmi un Dieva svētību visam mūžam! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru