svētdiena, 2016. gada 10. aprīlis

No kurienes sākums?

Vakar gaidot autobusu mani uzrunāja vecāka kundze krieviski. Izveidojās sirsnīga saruna brauciena laikā. Tēma? No kurienes tas viss sākas? Uz ielas stāv divas jaunas meitenes un pīpē... Divi mazi puikas aiz skolas stūri nosmēķējušies nomet izsmēķi un aiziet uz stundu... Bērni jau slimi piedzimst un tad ar pastieptu roku pēc palīdzības ziedot.lv...  Pāragri mirst mazi, jauni un padzīvojuši. Sieviete neuzbrūk savai meitai, bet sirsnīgi palūdz  samazināt smēķēšanu... varētu arī atmest..., meita kļūst dusmīga uz savu māti. No kurienes tas viss nāk? Agrāk neviens nepīpēja skolā, ne meitenes ne puikas. Gadījās gan vienam puisim ar smēķi rokās nokļūt skolotājas redzes lokā, tad skolotāja dikti ilgi strādāja ar to puiku, kamēr izpratne radās, kāpēc tā nevajag darīt.  Mūsu sirsnīgā saruna drīz vien beidzās ar veiksmes un veselības vēlējumiem autobusam piestājot pieturā, kur sievietei bija jāizkāpj.
Mājās pārnākot, pie durvīm zvana kaimiņiene. Kaimiņienei  atkal savs bēdu stāsts, māte nokrenķējusies, meitas draudzenei tikai 30 gadi, mazi bērniņi paliek bez māmiņas, un rīt jāiet draudzeni izvadīt mūžībā... Skumji! Un tā līdz bezgalībai problēma pēc problēmas velkas līdzi ļaudīm, kuri neko negrib dzirdēt un darīt savas veselības labā; cieš bērni un mazbērni, vecāki un vecvecāki...
Kādas kundzes vīram "atsaka" kājas klausīt, viņai ir informācija par to, kas būtu jādara, bet nedara neko. Atbilde: Viss Dieva rokās, kā Dievs nolēmis tā arī būs.
Ko tu cilvēks gaidi? Tev ir vieglāk, kā arī lētāk, nomirt nekā darīt?Tu kļūsi bagātāks un brīvāks ietaupot naudu  zaudējot savu tuvāko? Nē! Diemžēl kļūsi vēl nabagāks zaudējot savu veselību vai sava tuvākā dzīvību.
Bieži vien dzīvē notiek insulti; cilvēks paliek paralizēts, cilvēks pilnībā atveseļojas. Paralizēto cilvēku ievieto pansionātā un izdevumi vismaz 15 EUR diennaktī-mēnesī 450 EUR, vai būs pilnīga atveseļošanās?-neviens to nezin.  Otrais atveseļošanās variants. Jā, arī tur tiek ieguldīta nauda, tas ieguldījums nes patīkamu rezultātu.
Vakar runāju ar sievieti, kura pirms trīs gadiem pārcieta insultu ar labās puses paralīzi. Labā roka pilnībā neklausīja. Uz šodienu sieviete dzīves priecīga pianiste, pirksti veikli strādā pa klaviatūru un pati ir kļuvusi par Tiens distribjūtoru.
Tevi tas ieinteresēja? Ar ko sākt atveseļošanos?Vispirms ar domāšanu-darīšu visu, lai kļūtu vesels! Ar tīra ūdens glāzi, jo mēs bez ūdens nevaram dzīvot veselībā.
Vispirms jāsāk ar sirds asinsvadu lipīdu pazemināšana, trombu šķīdināšana.
Sirds un galvas smadzeņu slimība:
1.Augsts līmenis saslimšanai.
2.Invaliditāte.
3.Dažādi recidīvi.
4. Priekš to lieli tēriņi.
Kas būs izdevīgāk priekš tevis cilvēk, veselības profilakse vai seku, problēmu likvidēšana?Izvērtē pats!
Turpinājums atrisinājumam sekos ar Tiens produkciju.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru