otrdiena, 2016. gada 17. maijs

Izmanto piedāvāto iespēju!

 
Vai naudu var pieburt?Kas jauns.lv
Visnozīmīgākie ir maģiskie pirmie septiņi cilvēka dzīves gadi, jo tieši tad tiek ielikts dzīves pamats – gan par naudas, gan attiecību, gan citiem jautājumiem. Katrs uzaug vidē, kur ir sava izpratne par naudu, un bērns šo izpratni pārņem un pat ieprogrammē. Katru dienu atkārtojot: “Mums nav naudas, mēs to nevaram atļauties, nauda neaug kokos, nauda pieder tikai zagļiem...” tiek formēta gan sava, gan bērna apziņa. Ieliktā programma izraisa izjūtas. Ja tās ir pozitīvas, rodas iespēja nopelnīt. Ja negatīvas, tieši otrādi – iespējas dzīvē tiek atgrūstas.

Svarīgi būt bagātības izjūtā. To var noķert, atrodoties kopā ar bagātiem cilvēkiem. Fiziski sajust, kā viņi jūtas. Tā tu pievelc bagātības enerģiju. Nav vēlams ilgstoši uzturēties nabagu cilvēku vidē. Kosmiskais likums ir tāds – pievelc to, kā tu jūties. Augstākie spēki dod līdzekļus, bet viņiem ir jāzina, cik un kam tev vajag. Ja nezini, ko gribi, tad dabū to, kas paliek pāri, vai arī nedabū vispār neko.



Daži ticējumi, kā piesaistīt naudu:

* Pārskaiti naudu regulāri.
* Glabā naudaszīmes nesalocītā, neburzītā veidā.
* Neizdod naudu vakarā.
* Maksā pie kases tā, lai izdod atlikumu.
* Ciemos nemazgā traukus, lai nauda neiet mazumā.
* Neturi maku ne uz galda, ne uz loga.
* Neliec somu ar naudasmaku uz zemes.
* No rīta un pirms gulētiešanas skandē naudas dainas, piemēram:

Tev, Dieviņi, spēks, varīte,
Tev naudiņas dalīšana:
Šim saujiņu, tam saujiņu,
Man ar visu riekšaviņu. 
Un kā jums ar tām naudas lietām?Jums nepietiek naudas ikdienas vajadzībām? Lūdzat palīdzību saviem tuvākajiem un viņiem arī nav, jo katram sava prioritāte dzīvē un izdevumi un lieka nauda nav. 
Lai nauda būtu ir jāstrādā! Ar strādāšanu arī tā ir kā ir; daudzi grib bet neviens pretī neņem, daudzi gribētu, bet veselība neatļauj, veselība ir, nav vēlēšanās atbilstoši savām interesēm u.t.t.
MLM nepiedāvā! Mani tas neinteresē...neesmu tik gudrs, produkcija neinteresē, jo tā maksā dārgi, tāda nauda nav ne man, ne maniem bērniem, dzīvojam no tā kas ir un kā sanāk, ar ļaudīm nerunāšu, jo viņi i dzirdēt negrib manu rekomendāciju ...
Tev jau savādāk tas viss, tu to vari atļauties, ja būs reiz vajadzība man, tad aiziešu pie tevi.
Izmanto iespēju līdz 25.maijam, ko piedāvā kompānija TIENS-jaunajiem klientiem, konsultantiem ID (identifikācijas numurs)bezmaksas reģistrācija (ekonomija 15 EURO) ar jebkuru PV pirkumu!
Pirkums var būt piemēram bērnu zobu pasta (4.60 EURO), vai jebkura bioloģiski aktīvā viela, vai kāda ierīce, vai mazgājamie līdzekļi... Izmanto bezmaksas iespēju un sāc no mazumiņa virzībā uz priekšu, uz virsotni!Pašam prieks un pateicība no ļaudīm par izdevīgu iespēju! 
Esat svētīti savā rīcībā!Es to varu, kad es to daru? Mācīsimies veidot savu darījumu-biznesu un naudu priekš sevi!

trešdiena, 2016. gada 4. maijs

Kur glabājas mana bagātība?

Šodien svētki Latvijai -Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena. Noplēšamā kalendāra lapiņā ieraksts sarkanā krāsā( 4 trešdiena).Rīgā visas dienas garumā plaša 4.maija svētku norises programma. Zem zilās debesu bļodas saulstaros sildīts un apspīdēts dabā pavasaris plaukstošās krāsu, smaržu gammās svin svētkus. Ļaudis savās sirdīs dažādi svin šos apvienotos svētkus; kādam prieks, kādam skumjas, jo likteņi dažādi un nekad nebūs vienlīdzības zīme visiem liekama veselības jomā vai ienākumu avotā.No kā tas viss veidojas? Šorīt runāju ar savu draudzeni Jūrmalā.Fragments no dialoga: "....pie manis mājās reiz ienāca sieviete, ar kuru kādreiz jaunībā kopā strādāju, un vērtējoši apskatīja manu iedzīvi. ...es domāju ka tu dzīvo daudz šikāk... Kur tu ieguldi savu naudu?" Draudzenes atbilde:" Man viss ir ko vajag, nekas lieki nevajadzīgs man nav vajadzīgs. Nauda? Ieguldu savā veselībā, bērnu un mazbērnu veselībā un izglītībā. Tā ir mana bagātība un laime!Tā ir mana prioritāte dzīvē, ko arī ar savu paraugu mācu mazbērniem..." Un tas ir brīņišķīgi! Mazbērniem katram ir sava nodarbe; bērnudārza gaitas, skola un nodarbības dažādos pulciņos un svētku galds klātais vecmāmiņas mājās...
Svinot svētkus personīgi vēlāk ieskatījos internetā... ko citi ļaudis runā par naudas lietām. Varbūt arī Tevi interesē? Priecīgus svētkus!Rakstu lasīt  zemāk;
Mana Nauda
 

No kā izriet bagātība un nabadzība?

26.07.2011komentāri (0)

Nav tādas noteiktas naudas summas, no kuras sākas nabadzība un no kuras sākas bagātība.


               Bagātība sākas tad, kad cilvēks jūtas apmierināts, viņam ir sajūta, ka var piepildīt visus savus sapņus; viņam nav parādsaistību un nav jāaizņemas nauda, lai realizētu savas ieceres, ka viņš var bez spriedzes un satraukuma atļauties iegādāties to, ko vēlas. Nabags var būt arī cilvēks, kurš mēnesī saņem miljonu, taču līdz mēneša beigām nauda jau ir notērēta, un viņam pastāvīgi ir sajūta, ka naudas nepietiek, ka nevar kaut ko atļauties - varētu teikt, viņš jūtas savā dvēselē nabadzīgs.
                  Formula, kas veido finansiālo bagātību vai nabadzību, ir šāda: domas cilvēkam izraisa jūtas, jūtas izraisa darbību un darbība izraisa sekas - tātad vai nu mēs nonākam pie finansiālās bagātības un mums naudas ir pietiekami, vai, tieši otrādi, mēs nonākam pie finansiālās nabadzības, un mums regulāri trūkst naudas un rodas ar to saistītas problēmas. Tātad bagātība izriet vienīgi un tikai no cilvēka domāšanas - kā viņš domā par naudu, kā viņš domā par savu dzīvi, tāda arī attiecīgi ir viņa finansiālā situācija.
                Domāšana ir kā magnēts, kas pievelk finanses vai - gluži otrādi - tās atgrūž. Cilvēki, kas ir tendēti uz negatīvu domāšanu par sevi, kuri regulāri saka, ka es to nevaru atļauties, tas man ir par dārgu, visu laiku programmē savu zemapziņu, un tad tiešām vienmēr rodas kaut kādi apstākļi un notikumi, kuru rezultātā naudas nekad nepietiek.
                 Daudziem cilvēkiem maldīgi šķiet, ka bagātība ir laimes krekliņa jautājums, vienam tā nobirst no gaisa, citiem - ne. Tiek arī uzskatīts, ka bagātais noteikti ir negodīgs, jo, paskat, kā citi visu mūžu smagi un godīgi strādā, bet ir trūcīgi. Tas ir vislielākais stereotips. Bagātā un nabagā pasaule atšķiras vienīgi un tikai ar domāšanu. Nabadzīgiem cilvēkiem, kam ir finansiālās problēmas, ir tendence izdarīt secinājumus un spriedumus par lietām, ko viņi nezina. Viņi nepazīst šos bagātos cilvēkus, bieži vien ir tikai redzējuši televīzijā vai pabraucot garām skaistā mašīnā. To, kas nav pazīstams, mēs parasti mīlam izpušķot melnās krāsās - tas ir nelietis, krāpnieks, bandīts. Bet patiesībā mēs nezinām, kā šis cilvēks pie naudas ticis. Ja mēs domājam, ka viņi ir parazīti, kas izmanto citus, peldas naudā un neko nedara, tad mēs atkal programmējam savu zemapziņu: ja tu gribi būt labs, jauks, patīkams cilvēks, tad tu nevari kļūt bagāts, ja tu kļūsi bagāts, tad tu kļūsi par nelieti.
                   Cilvēks, kurš izsities uz augšu un kļuvis bagāts, bieži atsvešinās no agrākajiem draugiem. Bet viņiem tiešām vairs nav nekā kopēja. Nabagais atšķiras no bagātā ar nepārtrauktu čīkstēšanu: nav naudas, es to nevaru atļauties... Viņš atrod neskaitāmus aizbildinājumus, kāpēc nevar atļauties. Savukārt bagātais nečīkst par to, kā nav, viņš uzreiz domā risinājumus un meklē iespējas, kā to iegūt - viņš reāli darbojas, organizē situācijas, notikumus, lai piepildītu šo vēlamo. Viņš ir izmainījis savu domāšanu, tāpēc arī izrāvies no nabadzīgās vides. Varbūt viņš senajam draugam pasaka: ko tu čīksti - sāc darīt! Nabagais apvainojas: kā tu nesaproti, ka tas nav iespējams! Un visiem stāsta, ka agrākais draugs kļuvis augstprātīgs. Kad bagātā un nabagā pasaule sastopas krustcelēs, rodas konflikti. Ne šiem nabadzīgajiem cilvēkiem ir patīkami bagātie, ne bagātajiem patīk nabagie, jo viņiem ir pilnīgi cita domāšana.
           Ir vērts lasīt grāmatas par to, kā kļūt bagātam, ja vien tās sarakstījuši autori, kuri paši kļuvuši par miljonāriem -tas nozīmē, ka viņi tiešām zina, kā izrauties no nabadzības.
         Ja pats autors nav finansiāli sakārtojis savu dzīvi, tad labs jautājums - kā viņš var citiem iemācīt kļūt bagātiem? No grāmatas, ko sarakstījis veiksmīgs cilvēks, var ļoti daudz mācīties, viņš dalās savā pieredzē, izpratnē un pasaules modelī. Jauna Amerika nav jāatklāj: vienīgais noslēpums ir atdarināt bagātos, saprast, kā viņi domā un rīkojas, kā uztver dzīvi, un soli pa solim mainīt pašam savu domāšanu.
          Cilvēkam, kam ir nabadzības psiholoģija, grūti pašam to konstatēt, tāpēc vērtīgi ir apmeklēt dažādus naudai veltītus seminārus, treniņus. Tie palīdz ieraudzīt no malas tavu domāšanas modeli un saprast, tieši kā tava domāšana novedusi līdz šīm sekām, kāpēc tev naudas ir tik, cik ir, un vairāk nekļūst, kaut arī tu smagi un grūti strādā, kamēr tavi kaimiņi, kas dzīvo ielas pretējā pusē, strādā tikai vienreiz vai divreiz nedēļā un viņiem dzīvē ir pilnīgi viss, ko sirds kāro.
          Vispirms iepazīsti savu esošo domāšanas modeli un apgūsti mehānismu, kādam jābūt jaunajam domāšanas modelim. Tu vari skaitīt afirmācijas, nēsāt līdzi mantras, kas piesaista naudu, jo tas palīdz enerģētiskajā līmenī, vari izskraidīt visus iespējamos seminārus un izlasīt visas grāmatas, kļūt pat tādu kā staigājošu bibliotēku, zināt dažādas teorijas un prakses, bet nekas nemainās, ja tu dzīvē neesi izpildījis nevienu šo praksi, kas palīdz izmainīt domāšanu un pakāpties vienu solīti tuvāk finansiālajai brīvībai, ja turpini negatīvi domāt un negatīvi runāt. Tas ir nopietns darbs- izmainīt domāšanu.
            Dzīve tavā vietā neko nedarīs, tikai dos reālas iespējas, lai tu darītu pats. Piemēram, tev piedāvā iesaistīties projektā, kas paredz nopietnus labus ienākumus. Bet tur jādarbojas, kaut kas jādara, un daudzi cilvēki atsakās no projektiem - ak, tur nekas nebūs, neko nevar zināt, nav nekādas garantijas. Bet vienīgā garantija šai dzīvē ir tā, ka mēs katrs agrāk vai vēlāk nomirsim. Kamēr tu neesi projektā piedalījies, tu nevari zināt, vai tas ienesīs vai neienesīs materiālos labumus. To var salīdzināt ar braukšanu pa ceļu naktī, kad mašīnas lukturi izgaismo uz priekšu tikai kādu nelielu ceļa nogriezni, bet pārējais grimst tumsā. Bet tu tomēr brauc un zini, uz kurieni tu dodies un pēc cik ilga laika plāno tur nokļūt. Daudzi arī gaida, ka nāks kāds cits, kurš tad nu saorganizēs lielisku, interesantu projektu. Bet tieši tu pats esi tas, kam jāmāk dzīves sniegtajā piedāvājumā atrast to, kas ir interesants, pašam ir jāiedegas par to.
           Stāstīt citiem par saviem ienākumiem vai nestāstīt - tā ir katra cilvēka brīva izvēle. No vienas puses - kāpēc gan ne, ja tur nav nekā slēpjama. No otras - lielība un izrādīšanās dzīvē parasti ne pie kā laba nenoved. Arī tīri no enerģētiskā viedokļa - tad, kad es stāstu cilvēkiem, cik es nopelnu, vai runāju par savu nodomu pirkt jaunu, labu mašīnu, jāatceras, ka vārdi ir enerģija, tie materializējas. Piemēram, sarunu biedrs saka: esmu dzirdējis, ka tās mašīnas neesot visai kvalitatīvas. Vai arī: kā tev nav bail, ka tādu smalku vāģi kāds nolaupīs? Viņš var tevī iesēt nevajadzīgas bailes un šaubas, tu sāc attiecīgi domāt nevajadzīgas domas, tās materializējas, un tiešām izrādās, ka tu nopērc partijā vienīgo brāķa mašīnu vai tiešām tev kāds uzbrūk. Jo, par ko tu domā, to tu arī pievelc.
          Nauda ir vienīgi un tikai līdzeklis, kas palīdz piepildīt tavas dzīves ieceres. Ja cilvēks ļoti skopojas, neliek naudu lietā un dreb par katru izdoto santīmu, tas nozīmē, ka viņš neizprot dzīvi, neizprot Dievu - to ir aizstājusi nauda. Un tad notiek tā, kā vēsta teiciens: ko taupa taupītājs, to paņem laupītājs. Piemēram, izrādās, ka banka ir bankrotējusi, matracī iešūtā nauda tiek nozagta vai arī nāk devalvācija, un nauda zaudē vērtību. Kad tu naudu saņem un dod, tad naudai ir svētība, tā ļauj nodrošināt tavu dzīvi materiālajā pasaulē un veidot to tādu, kādu tu vēlies, tā dod finansiālo brīvību. Jo vairāk ir naudas, jo cilvēks ir brīvāks, nauda dod iespēju samaksāt, lai citi tavā vietā paveic darbus, kas tevi nesaista, lai tu varētu netraucēti realizēt savas ieceres. Tas, kuram nav pietiekami daudz naudas, visu laiku ir apstākļu vergs, teiksim, viņš ir spiests mitināties mazā dzīvoklītī kopā ar netīkamiem radiniekiem, katru dienu
               Psihologi izpētījuši, ka tikai 30% cilvēku spēj izturēt naudas pārbaudījumu. Viņiem nauda nekļūst par dievu vai izrādīšanās līdzekli. Tie, kas nekad nav redzējuši, kā ir tad, kad naudas nav, nesaprot, ka jāpūlas, jāiegulda savs intelekts un laiks, lai sasniegtu bagātību. Latvijā tas ir diezgan raksturīgi jaunbagātnieku bērniem, kuri notriec naudu izklaidēm, elegantām lietām un dažādu iegribu apmierināšanai - tā ir tāda viendienīša domāšana. Kad nauda vairs klāt nenāks, bagātība tiks ātri vien notērēta. Ja vecāki audzina bērnus pareizi, tādas problēmas nerodas. Citās valstīs bagāto dzimtu pēcnācējiem jau no bērna kājas māca pareizu attieksmi pret naudu, izskaidro naudas likumus, bērns turpina dzimtas iesākto darbu, pārņem un tālāk attīsta izveidoto uzņēmumu un vairo tā peļņu. Ir ļoti pareizi, ka bērnam nevis visu dod gatavu, bet liek pašam mācīties, strādāt, jo tad, ja cilvēkam ir nācies pacīnīties pašam, viņš arī saprot, kas ir šī naudas brīvība, prot to saglabāt un vajadzības gadījumā, piemēram, pēc kara vai dabas katastrofas, atkal atgūt.

pirmdiena, 2016. gada 2. maijs

Kāpēc no Tevis baidās cilvēki?

 Pazīmes, kas liecina, ka esi spēcīga personība

Ļaudis no tevis baidās? Iespējams, esi spēcīga personība.
Kad cilvēki sastop spēcīgu personību, viņi ne vienmēr saprot, ar kādu cilvēku viņiem darīšana. Kāds uzskata tevi par varaskāru un augstprātīgu. Kāds domā, ka esi vienkārši rupeklis. Taču, kā vieni tā otri kļūdās.
Spēcīgs cilvēks nedzenas pēc uzvarām, viņš vienkārši neļauj pret sevi kājas slaucīt. Gadās, ka cilvēki pret tevi ir piesardzīgi. Tas tāpēc, ka viņi nesaprot to, kā gan tev izdodas izskatīties tik pašpārliecinātam, kāpēc tu nemeklē savas rīcības apstiprinājumu citos cilvēkos.
Tu nemīli taisnošanos.

Spēcīgi cilvēki nemīl taisnošanos. Tevi neinteresē uzklausīt ņaudēšanu par to, ka kaut kas nav sanācis, kaut kas izgājis ne tā. Tu koncentrējies uz savām iespējām, uz to, kā saniegt ko vairāk un to, ko esi nolēmis. Protams, atrastos ļoti daudz iemeslu, kāpēc nevari kaut ko sasniegt, bet iemeslu, kāpēc tev to vajag, ir miljoniem reižu vairāk.
Tu ļoti uzmanīgi izvērtē cilvēkus, kurus ielaid savā dzīvē.

Spēcīgs cilvēks nepaļaujas uz citu viedokļiem un spriedumiem par to, uz ko viņš ir spējīgs un ko viņš var. Tu apzinies to, ka daudziem gribās tevi pamācīt, tāpēc, lai paši sajustos svarīgi. No citas puses, tu ļoti labi apzinies, ka ir cilvēki, kuriem svarīgi dzirdēt citu viedokli par sevi. Pat tad, ja tu vēl nezini savu spēku, tev vienalga nav vajadzīgs cilvēks - draugs, draudzene, priekšnieks vai pat tuvs radinieks, kurš stāstīs tev par to, ko tu vari. Tev pašam ir spēks to noskaidrot.
Tu neciet tukšas runas.

Ja esi stiprs cilvēks, tava galva ir pilna ar dažādām idejām. Tu nevēlies tērēt savu laiku tukšām sarunām un tenkām par kaimiņiem, valdību un dažādām nebūšanām.  Tu saproti, ka savu laiku vari izmantot savai izaugsmei un tam, lai ko labu izdarītu pasaulei. Dažkārt tev šķiet, ka tu vienkārši neproti pļāpāt ne par ko. Un tu lieliski zini, ka tukšas runas un pļāpas nosit laiku, atņem enerģiju un nogalina smadzeņu šūnas.
Tu nemīli nejūtību, idiotismu un nekaunību.

Dominējošas personības balstas uz zināšanu un audzināšanas nepietiekamību. Turpretīm spēcīgas personības ir uzmanīgi un erudīti cilvēki. Te arī ir lielākā atšķirība. Tu daudz sava laika velti tam, lai iemācītos izmantot pilnvērtīgi savu prātu. Tāpēc neciet, ka cilvēki izdara secinājumus tā - vienkārši, bez iedziļināšanās par to, par ko absolūti neko nezin. Spēcīgs cilvēks neizmantos savas zināšanas lai manipulētu ar citiem. Taču tieši viņš var pamudināt citus domāt, pirms runā.
Tu proti klausīties un dzirdēt.

Spēcīgi cilvēki prot klausīties. Šķiet, ka visi to novērtē. Taču bieži vien cilvēkus, kuri pieraduši pie tā, ka viņos klausās, tāda uzmanīga attieksme var nobiedēt.
Tev nav vajadzīga uzmanība.

Spēcīgs cilvēks nealkst atrasties uzmanības centrā. Taču tava personība pievelk citus cilvēkus. Un, lai ari tu nekad necenties patikt un sadraudzēties, vairums sociālo kontaktu, kurus tu uzturi, nav radušies pēc tavas vēlēšanas un iniciatīvas. tas tāpēc, ka cilvēki alkst, lai viņiem apkārt būtu tādi spēcīgi cilvēki, kā tu.
Taču atceries, ka dažkārt tev vajadzīga pārstartēšanās. Nebaidies ieturēt pauzi. tas ir normāli, rūpēties par savām sajūtām, lai arī kā tu rūpētos par citiem cilvēkiem. padomā par sevi - stiprais!
Tu esi bezbailīgs.

Iespējams, šis punkts nav par tevi. Varbūt tas ir vienīgais, no kā tu baidies. Taču atšķirība starp tevi un citiem ir tā, ka tu nedod iespēju šīm bailēm ņemt virsroku un traucēt tev dzīvot tā, kā tu to vēlies.
Savu ievainojamību tu uztver kā vēl vienu jaunu iespēju.

Ievainojamība liek tev pastāvīgi pilnveidoties. Tu zini, ka neesi pilnība, taču tu nebaidies kļūdīties, atzīt savas kļūdas un mācies no tām. Jo, ja tu to nedari, tad nedzīvo, bet vienkārši eksistē.
Protams, daudzi uzskata, ka atrasties tev blakus ir sarežģīti. Taču viņiem tā ir tikai tāpēc, ka tu vēlies lai tie augtu kopā ar tevi. Un pat, ja tā ir lielākā problēma, tu tomēr dod priekšroku palikt tev pašam!
VAI ESI SPĒCĪGA PERSONĪBA ?