otrdiena, 2016. gada 17. maijs

Izmanto piedāvāto iespēju!

 
Vai naudu var pieburt?Kas jauns.lv
Visnozīmīgākie ir maģiskie pirmie septiņi cilvēka dzīves gadi, jo tieši tad tiek ielikts dzīves pamats – gan par naudas, gan attiecību, gan citiem jautājumiem. Katrs uzaug vidē, kur ir sava izpratne par naudu, un bērns šo izpratni pārņem un pat ieprogrammē. Katru dienu atkārtojot: “Mums nav naudas, mēs to nevaram atļauties, nauda neaug kokos, nauda pieder tikai zagļiem...” tiek formēta gan sava, gan bērna apziņa. Ieliktā programma izraisa izjūtas. Ja tās ir pozitīvas, rodas iespēja nopelnīt. Ja negatīvas, tieši otrādi – iespējas dzīvē tiek atgrūstas.

Svarīgi būt bagātības izjūtā. To var noķert, atrodoties kopā ar bagātiem cilvēkiem. Fiziski sajust, kā viņi jūtas. Tā tu pievelc bagātības enerģiju. Nav vēlams ilgstoši uzturēties nabagu cilvēku vidē. Kosmiskais likums ir tāds – pievelc to, kā tu jūties. Augstākie spēki dod līdzekļus, bet viņiem ir jāzina, cik un kam tev vajag. Ja nezini, ko gribi, tad dabū to, kas paliek pāri, vai arī nedabū vispār neko.



Daži ticējumi, kā piesaistīt naudu:

* Pārskaiti naudu regulāri.
* Glabā naudaszīmes nesalocītā, neburzītā veidā.
* Neizdod naudu vakarā.
* Maksā pie kases tā, lai izdod atlikumu.
* Ciemos nemazgā traukus, lai nauda neiet mazumā.
* Neturi maku ne uz galda, ne uz loga.
* Neliec somu ar naudasmaku uz zemes.
* No rīta un pirms gulētiešanas skandē naudas dainas, piemēram:

Tev, Dieviņi, spēks, varīte,
Tev naudiņas dalīšana:
Šim saujiņu, tam saujiņu,
Man ar visu riekšaviņu. 
Un kā jums ar tām naudas lietām?Jums nepietiek naudas ikdienas vajadzībām? Lūdzat palīdzību saviem tuvākajiem un viņiem arī nav, jo katram sava prioritāte dzīvē un izdevumi un lieka nauda nav. 
Lai nauda būtu ir jāstrādā! Ar strādāšanu arī tā ir kā ir; daudzi grib bet neviens pretī neņem, daudzi gribētu, bet veselība neatļauj, veselība ir, nav vēlēšanās atbilstoši savām interesēm u.t.t.
MLM nepiedāvā! Mani tas neinteresē...neesmu tik gudrs, produkcija neinteresē, jo tā maksā dārgi, tāda nauda nav ne man, ne maniem bērniem, dzīvojam no tā kas ir un kā sanāk, ar ļaudīm nerunāšu, jo viņi i dzirdēt negrib manu rekomendāciju ...
Tev jau savādāk tas viss, tu to vari atļauties, ja būs reiz vajadzība man, tad aiziešu pie tevi.
Izmanto iespēju līdz 25.maijam, ko piedāvā kompānija TIENS-jaunajiem klientiem, konsultantiem ID (identifikācijas numurs)bezmaksas reģistrācija (ekonomija 15 EURO) ar jebkuru PV pirkumu!
Pirkums var būt piemēram bērnu zobu pasta (4.60 EURO), vai jebkura bioloģiski aktīvā viela, vai kāda ierīce, vai mazgājamie līdzekļi... Izmanto bezmaksas iespēju un sāc no mazumiņa virzībā uz priekšu, uz virsotni!Pašam prieks un pateicība no ļaudīm par izdevīgu iespēju! 
Esat svētīti savā rīcībā!Es to varu, kad es to daru? Mācīsimies veidot savu darījumu-biznesu un naudu priekš sevi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru