piektdiena, 2017. gada 11. augusts

Ko mēs zinam par cinku?

Mūsu zināšanu atsvaidzināšanai, par cinka laktātu, ko esam lietojuši veiksmīgi, vai mazāk veiksmīgi, visus šos gadus dažāda vecuma paaudzēs, un mazajiem bērniem cinka kapsula ir bijusi , kā salda konfekte pieprasīta un glābiņš no  vīrusiem, saaukstēšanos pašā sākuma stadijā.
Nākošajā nedēļā mūs visus iepriecinās Tiens kapsulas ar cinku -jaunās paaudzes cinks, tikpat salds un gards, bet ar lielāku iedarbības spēku 40%-50% nekā laktāt  cinkam.
Ne velti cinks tiek dēvēts par dzīvības un skaistuma elementu. Šim mikroelementam ir būtiska nozīme dažādos organisma procesos. Tas nodrošina veselīgu ādu, matus un nagus, veicina smadzeņu un dzimumhormonu darbību. Tādēļ nav pārsteidzoši, ka cinka trūkuma gadījumā organisms nespēj atbilstoši funkcionēt. TIENS Zinc preparāts palīdz noturēt to nepieciešamajā līmenī.
APRAKSTS
Cinks ir viens no tiem mikroelementiem, kas nepieciešams organisma un vairāk nekā 200 dažādu enzīmu (tajā skaitā proteīnu, DNS un RNS sintēzei) darbībai, kā arī tas atbilsd par pareizu šūnu dalīšanos. Šī iemesla dēļ cinks ir īpaši nozīmīgs augļa attīstībai, jo tas, piemēram, var novērst nervu caurulītes defektu veidošanos.
Tāpat cinks palīdz noturēt atbilstošo A vitamīna līmeni asins plazmā, kas būtiski labai redzei. No cinka ir atkarīgs veselīgs izskats, jo tas nodrošina pareizu ādas un gļotādas darbību. Tā trūkumu organismā ir viegli pamanīt – rodas ādas problēmas, mati un nagi zaudē mirdzumu un kļūst trausli.
Cinks ir nepieciešams daudziem hormoniem, it sevišķi augšanas hormoniem vai gonadotropīna — tie atbilst par pareizu ģenitāliju attīstību (īpaši zēniem). Vēl cinks ir nepieciešams aizkuņģa dziedzera un vairogdziedzera darbībai. Tas piedalās insulīna uzglabāšanā un tiroksīna (T4) pārveidošanā trijodtironīnā (T3). Vairogdziedzera izstrādātais tiroksīns nosaka vielmaiņas ātrumu. Organisms cinku galvenokārt uzņem pārtikas veidā. Lielākais cinka daudzums ir teļa gaļā, cūkgaļā un vistu aknās, jūras veltēs (piemēram, austerēs un krabjos), pākšaugos, pilngraudu maizē, ķirbja sēklās, riekstos, olās, sarkanajā gaļā, putraimos un sierā, kura gatavošanā pievienoti recināšanas fermenti. Veģetārieši, grūtnieces, gados vecāki cilvēki, bērni un tie, kas patērē daudz saldumu, ietilpst cinka nepietiekamības riska grupā.
Tādā gadījumā ir nepieciešams ne tikai sabalansēts uzturs, bet arī papildu uztura bagātinātāji.
Preperāts TIENS Zinc palīdzēs noturēt pareizu cinka līmeni organismā.
lasīt vairāk SASTĀVS
Preparātā ietilpst cinks cinka laktāta formā, kas viegli uzsūcas organismā. Vēl preparātam ir pievienota glikoze un proteīna pulveris. Tas ir gatavots no vistu olām, kam ir visaugstākā bioloģiskā vērtība, augstāka nekā citiem proteīnu veidiem, jo satur lielu daudzumu aminoskābju. Tās savukārt nepieciešams kopā uzņemt ar ēdienu.

PRODUKTA IEDARBĪBA
Preparāta sastāvā esošās vielas:
  • uzlabo matus un nagus un veicina to augšanu,
  • pozitīvi ietekmē ādu (novērš pūtīšu veidošanos, samazina pārmērīgu tauku dziedzeru izdalījumu veidošanos, paātrina brūču dzīšanu un palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa, kas paātrina novecošanu),
  • stiprina organisma dabīgās aizsargspējas,
  • pozitīvi ietekmē redzi,
  • veicina liesas darbību,
  • uzlabo garšas sajūtu un veicina ēstgribu,
  • var uzlabot atmiņu un uztveri,
  • saskaņā ar tradicionālo ķīniešu medicīnu uzlabo libido. Uzlabo vīriešiem prostatas darbību un veicina testosterona izstrādi, kā arī būtiski ietekmē spermas izstrādi un dzīvotspēju.
LIETOŠANAS NORĀDĪJUMI
1–3 kapsulas divreiz dienā.
IETEIKUMI
Pēc 3 mēnešu preparāta lietošanas tas jāpārstāj lietot nākamos 3 mēnešus.
PIEZĪME
Organismu ietekmē pārāk zems un pārāk augsts cinka līmenis. Šo mikroelementu ir viegli pārdozēt, it sevišķi, ja to ikdienā lieto uzturā. Pirms sākat to lietot, ir jāpārbauda cinka līmenis asinīs un jākonsultējas ar ārstu. Ilgstoša un nepamatota cinka lietošana lielās dozās var izraisīt sliktu dūšu, vēdersāpes, ēstgribas trūkumu, galvassāpes un var būt cēlonis dažādām slimībām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru