sestdiena, 2010. gada 27. marts

Veselīga dzīve ar "Tiens"augļu un dārzeņu tīrīšanas ierīci.


Civilizācijas ievērojamais progress ir nodrošinājis daudzu mūsu materiālo vajadzību piepildījumu, taču vienlaikus sagādājis ne mazums veselības apdraudējumu.
Mūsu ikdienas pārtika: augļi, dārzeņi, rīsi, gaļa un zivis ir piesārņoti ar pesticīdiem, ķīmisku mēslojumu, hormonāliem atlikumiem un citām kaitīgām vielām. Šādas vielas neizraisa tūlītēju acīmredzamu iedarbību, tomēr tām piemīt spēja ilgstoši novājināt mūsu organismu un to radītie iedarbības efekti iedzimtības ceļā var tikt nodoti nākošajām paaudzēm. Formaldehīda smaka pēc mājokļa remonta, baktēriju apjoma pieaugums galda piederumos, piena pakās, rotaļlietās, apakšveļā un citur visi šie faktori pasliktina mūsu veselību. Būtiskākais jautājums ir, ko mēs varam darīt, lai šo situāciju uzlabotu?
Sāciet veselīgu dzīvi ar augļu un dārzeņu tīrīšanas ierīci!

Dabisks baktericīds līdzeklis.

Ozons (O3) ir spēcīgs, dabas sniegts oksidētājs. Tas nogalina baktērijas, vīrusus un citus mikroorganismus pielietojot oksidēšanu, iznīcinot to membrānas struktūru. Vēl efektīvāks ir atšķaidīts ozons. Ūdens, pārtikas produktu un galda piederumu apstrāde ar ozonu pilnībā likvidē kaitīgos mikroorganismus. Tā baktericīdās īpašības ir ievērojami augstākas, nekā citiem dezinfekcijas līdzekļiem.

Veselīga dzīvesveida aizsargs.

Augļu un dārzeņu tīrīšanas ierīces, unikālā formula un novatoriskā tehnoloģija novērš elektromagnētiskos traucējumus, lai nodrošinātu stabilu ierīces darbību un efektīvu ozona padevi. Baktērijas tiek efektīvi nogalinātas vienlaikus dezinficējot gaisu dzīvojamās un biroja telpās. Ierīce attīra augļus un dārzeņus no pesticīdiem, gaļu un zivis attīra no toksiskajām vielām kā arī nogalina baktērijas, likvidējot pat spēcīgu piesārņojumu, saglabājot pārtikas produktu svaigumu, uzlabojot ūdens kvalitāti, u.t.t., lai nodrošinātu Jums veselīga dzīvesveida iespējas. Tas ir lietderīgs un universāls līdzeklis izmantošanai mūsdienīgās mājsaimniecībās un birojos.

Tehnologiskās priekšrocības.

A. CE sertifikāts.
B. 3 patenti: ierīces ārējais izskats, strukturālā izstrāde un shēmas aizsardzības izstrāde.
C. Testējušas un sertificējušas atbildīgās nacionālās institūcijas.

Ierīces funkcijas un tās izmantošana.

1. Augļu un dārzeņu attīrīšana no pesticīdiem un toksisko vielu likvidācija gaļā un zivīs (jūras izcelsmes produktos).
Lietošanas ieteikumi: ieslēdziet ierīci. Augļus un dārzeņus ielieciet tvertnē (ne vairāk par 5 kg) un piepildiet to ar ūdeni. Tvertnes dibenā ielieciet lodveida uzliktni. Pēc tam uz 3-10 minūtēm ieslēdziet ierīci. Tīrot gaļu un zivis (ne vairāk par 5 kg), ielieciet lodveida uzliktni ar ūdeni piepildītās tvertnes apakšā un ieslēdziet ierīci uz 10-20 minūtēm.

2. Ierīce nogalina baktērijas un saglabā pārtikas produktu svaigumu.
Lietošanas ieteikumi: ielieciet augļus un dārzeņus plastmasas maisiņā, pēc tam iesūknējiet tajā ozonu un cieši aizsieniet. Produkti saglabās svaigumu divreiz ilgak. Ievērojiet! Pārliecinieties par to, ka maisiņš ir vesels un hermētiski noslēgts!

3. Virtuves trauku, bērnu krūšautiņu, dvieļu un apģērbu sterilizācija.
Lietošanas ieteikumi: ievietojiet priekšmetus tvertnē ar ūdeni, un ieslēdziet ierīci uz 10-20 minūtēm. Pēc procedūras tie izskatīsies kā jauni. Higiēnas mērķiem Jūs varat sterilizēt arī zobu birstītes un dažādus galda piederumus.

4. Sterilizācija un aizsardzība pret ādas slimībām.
Roku, kāju, sejas mazgāšanai un vannai izmantojiet ozonētu ūdeni - tas novērsīs baktēriju, sēnīšu infekciju un vīrusu izplatību. Tas arī stimulēs asinsriti un vielmaiņu, uzturot ādas veselību un skaistumu.

5. Gaisa dezinficēšana un attīrīšana.
Lietošanas ieteikumi: aizveriet visus logus un durvis. Ieslēdziet ozonatoru uz 30 minūtēm. Pēc ierīces darbības apstādināšanās uz 15 minūtēm atveriet visus logus un durvis.
Ozons novērš kaitīgos krāsas, mēbeļu un grīdas pārklājumu izraisītos aromātus. Tas likvidē arī toksiskas ķīmiskas vielas, dabasgāzi, oglekļa oksīdus un dūmu smaku.
Ievērojiet! Ierīces darba laikā telpā nedrīkst atrasties cilvēki.

6. Citas priekšrocības.
Ierīce likvidē nepatīkamus sadzīves tehnikā (ledusskapī, veļas mazgājamā mašīnā u.t.t.) radušos aromātus.
Sterilizē ūdeni akvārijos, paaugstina skābekļa saturu, un novērš zivju saslimšanu.


7.Organisma attīrīšana.
Ūdens ir izmantojams zarnu trakta attīrīšanai no rīta tukša dūšā izdzerot resnās zarnas aktivitātes laikā pl.5°°-7°° un škidrina asinis.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru