sestdiena, 2010. gada 6. marts

Savā sirdī atvasaru dzirdu.

Mūsu uzdevums, lai katrs prastu lietot ikdienā produktu atbilstoši homeostāzei un sirds - sirdsasinsvadu sistēma strādās pateicībā bez iebildumiem.
Atvasara - ļoti svarīga gremošanas orgāniem. Gremošanas orgānu komanda: kuņģis, aizkuņģis, liesa. Kāpēc mūsu seņči bija stipri veselībā un nepazina vājumus, kuri piemīt mums daudziem? Tāpēc ka ēda putras no rītiem un zupas pusdienā.
Ēdot katrs ievērojam mērenību it visā - nepārslogojam gremošanas trakta darbību. Biezpienu ēd vesels, bet nepārēdies; veidosies daudz gļotas un aukstums - aknai grūti strādāt. Kafija jūs tonizē, antioksidanti arī ietilpst, un negatīvi iedarbojas - izdzen mitrumu no zarnām, rodas aizcietējumi.
PUTRAS! Tikai ne ātri vārošās, klāt daudz konservanti, kurus mums nevajag! Putras dažādas vāram ūdenī, pievienojot īsti tīru sviestu un saldinam ar medu - ja vēlamies. Banānus un atsvaidzinošus augļus - NĒ! Burkānu sulu pēc putras ieteicams dzert, lai nekairinātu gļotādu. Siltu tēju vislabāk lietot vasarā. Ar brokastu no rīta gremošanas traktam veidojam saldu vidi liesai - enerģijai.
Plkst.9.00-11.00 no BAV lietojam SPIRULINA + biocinks.
Kalciju ēdam šodien vasarā - atvasarā, ziemā normālas nieres!
Ikans kapsulas - vienmēr laba gļotāda būs.
Biocinks un kordiceps - aizkuņģim labi palīgi.
Ko zinām par nepiesātinātām taukskābēm? Ja pietrūkst NPS - sākas trombi asinsvadu maģistrālēs, pārāk daudz zemā blīvuma holesterīns veidojas un neveidojas augstā blīvuma holesterīns, jo organisms pats nesintizē NPS. Tāpēc arī lietojam Zuša taukus, ķiploku eļļu, veikana kapsulas, smiltsērkšķu eļļu. Smiltsērkšķu eļļa - apvelk gļotādu, prostaglandīni atbild par kapilāriem.
99% galvas sāpes no netīra zarnu trakta uzrodas. SLAIDUMA TĒJA atver kanālus kuņģim, aizkuņģim, liesai. Cinks vajadzīgs DNK spirālei organismā - mūsu mūža garumam. Lietojam augu gadu; 3 mēnešus lietojam, pārtraukums 2 mēneši un atkal lietojam pa 4 kapsulām dienā.
Ja kādam puncī traucē svaigi dārzeņi, nedrīkst ēst! Dārzeņi jātvaicē. Ķīnieši runā: "Cilvēku no dzīvnieka atšķir saprāts, viņš prot apcept - gatavot ēdienus."
Ūdeni un vēlreiz tīru ūdeni dzeram! Ja nedzeram? Nierēm jāizvada ļoti koncentrēts šķidrums. Visi organismam nevajadzīgie toksīni aiziet ar ūdeni prom. 4-6 krūzes dzeram lēnām pa malkam - izmalkojam, lai ūdens sekmīgi nokļūtu šūnā, ilgāk noturētos organismā. Vai mēs izžūstam, kā novīst puķe, vai piepampstam organismā, ja nedzeram tīru ūdeni.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru