pirmdiena, 2012. gada 3. septembris

Ir trīs lietas...

Ir trīs lietas, no kurām nekad nenogurst: dzīve, veselība un labklājība.
 TIENS kompānija ir parūpējusies, un turpina rūpēties par produkcijas neizsmeļošo preparātu asortimentu, lai tos varētu iepazīt jebkurā gada laikā, jebkurš cilvēks dažādās pasaules malās . Ir dažādas ierīces. Viss ir domāts cilvēka veselības profilaksei un labklājībai, kā arī izejai no situācijas, kurā Tu cilvēks esi nokļuvis (slimība un naudas trūkums). Kompānija TIENS ļoti bieži piedāvā dažādas akcijas daudzos reģionos. Latvju tautā ir tāds teiciens -ragavas taisi vasarā un ratus taisi ziemā- tad nebūs lieks kreņķis  iestājoties attiecīgajam gadalaikam, braucamais vienmēr pieejams.
Vasara jau garām, atvasara vēl valda, bet teju teju jau klāt būs rudens īsts; ar lietavām un stipriem vējiem un mazām skumjām varbūt, ar resnās zarnas aktivitātes laiku, kura strādā pārī vienmēr ar plaušām. Jāattīra un jāstiprina, lai ziemu pārlaistu siltumā un veselībā bez liekiem misēkļiem.
Kompānija TIENS no 28.augusta līdz 23.septembrim Latvijā piedāvā :
*Jaunajiem distribjūtoriem, jaunajiem klientiem pie 300 PV( un vairāk) pirkuma, reģistrācija kompānijā TIENS (ID iepirkumu konts) bezmaksas,dāvanā mazais iepakojums FOS un Omega 3 iepakojums.
*Kordiceps sinensis iegāde jebkuram klientam 30% atlaide.
*Pērkot notievēšanas komplektu "Dzīves stils" par 120 PV dāvanā saņem Dubulto celulozi.
Produkciju iegādājies pēc individuālām vajadzībām un kompānija piedāvā atlaides. Dāvanā saņem tieši to produktu, kas vajadzīgs orgāniem atbilstoši 5 elementu sistēmai; attīrās resnā zarna un plaušas, stiprinās sirds asinsvadu sistēma.
Izlasīji? Informē savus paziņas, draugus, radus par iespējām septembrī- tā ir Tava ekonomija ģimenes budžetā.
Izdevīgs piedāvājums! Veiksmīgu iepirkumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru