otrdiena, 2012. gada 18. septembris

Ēdienkarte komandai.

Mēs visi atnācām uz šejieni pēc Visuma likumiem, lai būtu laimīgi cilvēki šai zemē. Atbilstoši gadalaiku ritmam esam atvasarā - nonācām uz zemes.PRIEKS! Kuram tā prieka tā mazāk sanācis līdz šim, jāsabalansē vairāk vietas savā dzīvē priekam. Zeme - rodas pārliecība, vācam ražu, ne jau tikai fizisko, bet arī mentālo. Zemes elementā aktivitāte gremošanas trakta komandai; kuņģim, aizkuņģim un liesai. Šīs komandas "kapteinis"- vadošā loma ir liesai.
 Mēs esam savas veselības komandieris. Mēs izvērtējam to, kā labāk palīdzēt zemes elementa komandas darbībai, lai visiem būtu labi un viegli.
Ko pasniegt ēdienkartē? Gadiem ilgi esam lietojuši un lietojam joprojām TIENS kompānijas produkciju. Īsumā atmiņas atsvaidzināšanai (kāds arī pirmo reizi nokļuvis zemes elementā- agrāk neko nav zinājis un īpaši pievērsis uzmanību)iedarbīgākie produkti un to salikumu varianti veiksmīgam problēmu risinājumam atvasaras sezonā;
Augusta nogalē lietojām Slaiduma tēju un joprojām turpinām to dzert, jo liesai jābūt nevainīgi tīrai... Komandas darbu efektīgi darbina Spirulina un Skudru pulveris. Spirulina attīrošs, piepildošs un atjaunojošs 21.gadsimta superēdiens.
 Spirulīnā ir baktērijas, kuras regulē zarnu traktā mikrofloru. 2 kapsulas 2 reizes dienā pieņemt ēšanas laikā. No rīta lietojot Spirulīnu līdz 6 kapsulām (var aizstāt droši brokastis) palīdz aizkuņģa dziedzera darbībai. Lietojot Spirulīnu redzēsi asins ainā normu, trombocītu skaits, hemoglobulīns.
Zarnās akmeņi? Spirulīna aktivizēs akmeņu noņemšanu no zarnu sienām.
 Pēc kartupeļu talkas un citiem rudens darbiem sāp viss un nezini, kas tas ir? Pēc fiziskas aktivitātes, smaga darba, kā arī sportistiem, muskuļos uzkrājas pienskābe, no kā arī rodas sāpes. Lietojot Spirulīnu sāpes nemanīsi, vai arī krietni mazāk - Spirulīna izved pienskābi no muskuļiem.
 Enerģijai Spirulīna +Veikans kapsulās (nepiesātinātās taukskābes).
 Ja vīrietis lietos Spirulīnu līdz 10 tabletēm dienā - gultā notiks brīnumi...
Efektīgs salikums Spirulīna + Skudru pulveris.
 Skudru pulveris fermentatīvo bilanci veido, paaugstina sirds muskuļa darbību, cukura diabētam.
 Locītavām Skudru pulveris atjauno skrimsli.
Skudru pulveris pirms ēšanas + Likopēna tabletes pēc ēšanas.
 Skudru pulveris labi iederas tauku apmaiņā, notievēšanai, regulē aknu darbību, bakteriālās īpašības ( ja sāp kakls),aizsargā šūnas. 2-3 iepakojumi vēlams izlietot.
Svars- tas ir ūdens. Aizturas organismā ar nervu sistēmu vai hormonu.
 Liesa? Atbild par muskuļsistēmu,domāšanas ātrumu, atmiņu.
 Skudru pulveris; tās ir aminoskābes,tie ir saistaudi, osteohondrozei, mugurkauls nepareizi liecas. Noņem iekaisumu, aizkuņģa dziedzerī iekaisumu mazina, cukura līmeni pazemina. Lietot 2 kapsulas 3 reizes dienā  tūlīt pēc ēšanas.
Vīriešiem prostatai labi palīdz 2 kapsulas 20 minūtes pirms ēšanas iedzert Skudru pulveri. Atsevišķi vēl biocinks pēc ēšanas un uz nakti.
 Skudru pulverī skudru skābe, dzintarskābe, ietilpst visas skābes,kuras šķīdina sāļus - visu veidu sāļus. Dzintarskābe neļauj salipt eritrocītiem, nepieļauj asins biezēšanu. 2 kapsulas 3 reizes dienā.
Skudru pulveris + kalcijs Gai-Bao= smiltis izved.
 Krakšķ locītavas?Lieto Skudru pulveri!!!
 Tāda nu ir tā ēdienkarte komandai ar visefektīgāko iedarbību uz organismu.
 Kam priekšroku dosi, tā arī dzīvosi.
 Dieva svētību Tavam ēdienam!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru