piektdiena, 2016. gada 24. jūnijs

Pasmaidīsim!


Jānis atnācis uz pieņemšanu pie ārsta.
-Lai uzlabotu gremošanas trakta darbību, es dzeru alu, apetītes trūkuma gadījumā es dzeru balto vīnu, ja zems asinsspiediens - sarkano vīnu, pie paaugstināta spiediena konjaku, ja moka angīna - dzeru šņabi.
- Bet ūdeni?
- Tāda slimība man vēl nav bijusi...
Šodien izskaņas Jāņu dienai, plkst.23.13 vakarā termometra rādītājs +27°. Laba pārbaude Jāņu dienas ēdienkartes ietekmei uz cilvēka veselību?
No šīs dienas piedzīvoto ainu sabiedriskajā transportā.
Autobusā iekāpj jauns vīrietis ne pārāk liels augumā sarkans vaigā, kā biete. Ļengani nosēžas uz krēsla, nomet arī kreklu, mēģina zvanīt ātrajiem, slikti ar sirdi esot, tā labi esot līgojis. Piedāvāju tīru ūdeni (paņem tikai vienu malku). Vīrietis jautā: Ir kādam validols? Ar sirdi slikti.
Pretim sēdošā sieviete somiņā sameklē sirds zāles (nenosauca apzīmējumu)un pasniedz vīrietim, lai viņš to sirds zāli turētu zem mēles. Vīrietis ne jau tur zem mēli, bet košļā, kā košļeni un zūdās par skābumu mutē, vēl nav sakošļājis pirmo, kad lūdzas pēc otro un n-tās reizes paldies saka sievietei. Tuvojas Sarkandaugavai autobuss, puisis pieturēdams bikses ar vienu roku (šļūk lejup), ar otru roku ņem līdzi novilkto kreklu un dodas uz durvju pusi... Ļengans, bet dzīvs, pats savām kājām izkāpa no autobusa un devās mājup...
Kā Tu domā? Ūdens ir vajadzīgs vasaras karstākajā svelmē, lai nepārslogotu sirdi un ātrās palīdzības brigādi?
Jaukus svētkus jums un mums visiem!
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru