svētdiena, 2010. gada 18. aprīlis

Kāpēc "Tiens' kalcijs ir spēcīgākais no spēcīgākajiem?



Kalcijs organismā;
* tā ir kustība - saraušanās spēja, ieiet un atslābināšanās spēja, iziet.
Kam ir augsts spiediens, priekš tā ir izdomātas zāles - kalcija blokators ietilpst - pazeminās spiediens? Pēc tam tas noved pie insulīna problēmām.
Labāk visu mūžu lietot hitozānu, kas regulē, bet ne to, kas bloķē organisma darbību.
Ir cena un vērtība! Mēs pērkam veselību! Cik maksā veselība?
Cilvēkam bieži vien dzīves vērtība ir sakropļota.
Piemēram: Man naudu vajag jaunai mājai-kotedžai, bet ne sev un savai un ģimenes veselībai, rūpējos par automobīli, lai tas būtu vienmēr kārtībā, bet par sevi? Rezultātā māja jauna ir, sieviņa pati nomira, kurai kalcijs kaulos pietrūka, ēda olu čaumalas un krītu, bet ar ragiem kaulos nomira. Tagad kotedžā dzīvo viņas vīrs un jaunā sieva daiļava, kura bauda dzīvi nesteidzoties dzerot "Coca-6ola" un lasot žurnālus krāsainos, kur gudri rakstīts, kā iegūt lielāku seksuālu baudu un palielināt orgasma izmēru, to iegūt palīdz jums dakters Laimonis Slakters ar jauno super puper lāzer tehnoloģijas kursu. Pēc kursa beigām jūs vairs sevis neatpazīsiet nekad, jo būsiet kļuvusi par žurnāl vāka cienīgu sievieti ar plastmasas pozitīvisma smaidu un baltiem zirga zobiem un smaidot apkārtējiem jūs izstarojat uzvarētāju pārliecību. Vai jūs esat reāls, vai tikai imitējat, ka esat pozitīvi reāls no ārienes izrādot apkārtējiem savu iekšēju dzīves uztveres lētumu skrienot pakaļ pasaules uzspiestajiem standartiem un sabiedrības maldīgajiem uzstādījumiem par to, kas šodien modē?
Visos laikos, vienmēr un visur patiess cilvēks ar sakārtotu iekšieni, stipru veselo garu būs spējīgs doties pretī panākumiem dzīvē. Ja māju būvē ar zemas kvalitātes materiāliem, tad noteikti nelabvēlīgo rezultātu sagaidīs mājas iemītnieki daudz ātrāk nekā , ja māja tiek būvēta ar augstas kvalitātes materiāliem. Tad ar kādiem materiāliem stiprināt savu organismu no iekšienes, lai jūs pēkšņi nesabruktu ir jāizlemj pašiem. Kāpēc ir jālieto "Tiens" kalcijs ikdienā, ja par kalcija nozīmi runā un raksta daudzi, tad ne pa visam daudzi runā un raksta par "Tiens" kalcija super spējām iesūkties organismā 100%, jo tas noteikti nebūs kādam izdevīgi. Vai jums ir gana izdevīgi berzst olu čaumalas vai kilogramiem noēsties paipalu olas, vai arī lietot dažāda veida lētus kalcija produktus lielos iepakojumos no kuriem tik vien kā ragi saaug kaulos, bet ne satur spēku kaulos?Sen jau ir izstrādāts kalcijs, kas uzsūcas organismā pilnīgi un neatstāj blakus efektus, bet vai Tu esi gatavs par to maksāt, lai bez sāpēm dzīvotu un priekā skrietu?
* Lai mikroelementi iekļūtu šūnā - vajag Ca.
Uzturs!
* Vadība.
Pa nervu šķiedru iet vadība - sinusi. No sinusa signāls iet tur kur vajag, tāpēc vajag jonveidīgo kalciju.
Pirkstus nevar pakustināt pie insulta? Caur sinusu netiek iekšā kalcijs. Jo vairāk dodam kalciju, jo ātrāk atveseļojas.
Tagad ļoti izplatīta Milunnaja slimība - ļaundabīgā tā ir, sāp locītavas cilvēkam, bet patiesībā osteoporoze.
Sarkoma - saistaudi, cinka trūkuma dēļ ļoti izplatīti audzēji, arī bērniem.
Onkoloģijā slimnieks nomirst bez sāpēm lietojot "TIENS" produkciju. Dzīvē, diemžēl, daudzreiz pielietots un pārbaudīts.
Sarktulioze - limfmezglu slimība, agrāk ārstēja tikai ar hormoniem.
Ar "TIENS" produkciju mēs neārstējam, bet palīdzam pašam organismam dzīvot.
Sirds asinsvadu sistēmas preparāti uz sievieti iedarbojas savādāk. Sieviete meklē citus ceļus veselībai, tikai ne zāles, jo tās slikti ietekmē veselību.
Pie limfmezglu slimības kalcijs pietrūkst šūnai, bet nomirst no hiperkalcija asinīs.
Palīdz mūsu Ca, tas ir kompānijas "TIENS" kalcijs un nevajag lietot hormonus. Viņš izdzīvo! Lieto "TIENS" Ca un dzīvo tālāk.
Kāds vīrietis maksāja $600000 par savu slimību un nav izārstējies un netic "TIENS" kalcijam, jo tas izmaksā daudzreiz izdevīgāk.
Citās kompānijās lieto savus produktus un nāk pie mums pēc "TIENS" Ca, jo tikai tādā veidā uzsūcas un iedarbojas viņu piedāvatie veselības produkti!
Piemēram artroze: Kāja ieģipsēta bez kustībām, izskalojas kalcijs. Sinovālā šķidruma izstrāde traucēta. Rezultātā nevajadzīgais Ca nogulsnējas virsū, iekšā kaulā nav kalcijs un sāk čirkstēt nogulsnes.
Svešie zobi - protēzes, kā jūtas?
Gūžas operācija - sargā protēzi, nodarbini 2. gūžu un pēc gadiem diviem 2. gūžai operācija. Viss kārtībā? Un cilvēks priecājas ka nekas nesāp, faktiski vesels. Protēze spiež uz kaulu un kauls pamazām drūp un atkal pēc gadiem 8-10 jauna operācija - vēl dārgāka.
Antilipīdu tēja - nogādās Ca tur kur visvairāk vajadzīgs, + hitozāns - skriemelim minimums 7 kapsulas, + kordiceps - iekaisumiem līdz 6 kapsulām+ Ca viens veids, +Ca 2.veids = Mēs barojam savu locītavu vismaz 9 mēnešus. Neviens nedod cilvēkam garantiju ka izārstēs 100% no visām kaitēm, bet vieglāk būs noteikti, tas ir 100%.
Ca cukura līmeņa regulācijai uzlabo sieviešu veselības problēmas, redzi, nesamazinot cukuru asinīs, bet līdzsvarojot.
Un tā lūk! Reālā dzīve apskatīta no divām pusēm, kur jūs ieguldat naudu? Savā veselībā vai vienkārši izmetat savu naudu svešķermeņos, ko organisms vienkārši nepieņem un sadrūp, kā vecās pilsdrupas nerestaurētas savlaicīgi, organisms no bada lēnām mirst. Vai cementē savu fundamentu un dzīvo laimīgs - tā ir katra cilvēka brīva izvēle; dzīvot pilnasinīgi vai mocīties, lēmumu katrs pieņem PATS!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru