svētdiena, 2010. gada 11. aprīlis

Sievietes veselība.



Sievietēm par sievietes veselību? Runāsim par sievietes veselības kaitēm, kuras biežāk apmeklē mūs?
Sākot dienu ieskaties spogulī un uzsmaidi pati sev un esi priecīga! No tā vinnētāja būsi vispirms pati un spēsi savu mieru sēt citu dvēselēs!
Atceries! Visi stresi ietekmē vairogdziedzera darbību!
Un tagad viela savām pārdomām, pašai ar sevi aprunāties ko un kā esi darījusi kopš bērnu dienām lai nestresotu? Tad no tās vietiņas arī sākas mūsu veselības kvalitāte.
Vairogdziedzera problēmas rodas:
1. nervu stāvoklis - stresi,
2. intoksikācija no iekšpuses un ārpuses,
3. radiācija.
Ļauj iridiologam ieskatīties savās acīs un viņš pateiks no kā radušās vairogdziedzera darbībai radītās problēmas.
Jāmaina dzīves veids, režīms - noņemt stresu! Jādod arī atpūta savam organismam. Dzimumdzīvei jābūt normālai! Un šeit atkal viela pārdomām, ko kurš uzskata par normālu. Bez liekām uzmavām, maucības gumijām, ko sauc smalkā vārdā prezervatīvs un vienmēr pārdošanā tiek novietots pircējam degungalā; piemēram degvielas uzpildes stacijās, lielveikalos, kioskos blakus kases aparātam līdzās košļenēm, it kā tāds bezvainīgs nieciņš, kas aizsargā jūs no nelabvēlīgām slimībām, bet vai pa tiešām?
Piekopjot tādu dzimumdzīves veidu, zaudētāji ir abi-i vīrietis iemanto neirozes, i sieviete nesaņem sevī, kā zeme pilnvērtīgu augļojumu, galveno vērtību caur spermu no vīrieti. Notiek hormonālie traucējumi vēlāk organismā un vecumdienās ir noslieces uz šizofrēniju, ja izmanto maucības gumijas, tā kā sievietei psihiskā darbība ir saistīta ar hormonālo darbību, tad nu novelciet to gumiju no vīrieša un baudiet īstas sajūtas.
Viss sākas no galvas, no domāšanas, spējas ieklausīties un uzņemt kritiku, attieksmi pret otru cilvēku...
Mūsu klimata apstākļos skar sievietes vairogzdiedzera problēmas, un ne tikai sievietes, skar arī mazus bērnus.
Liekais svars 1.vietā aptaukošanās, tauku ogļhidrātu apmaiņa; pazeminās vairogdziedzera darbības funkcija ar vecumu un Latvijā selēns ļoti maz dabā uz kritiskas robežas, kas veicina onkologiskās problēmas i sievietēm i vīriešiem.
2. iemesls - dzīvojam pie jūras un ir joda deficīts. Endometiskais zobs - hipertrofija rodas vairogdziedzerī, strādā ar pārslodzi.
Pazemināta tiroksīna izstrāde vairogdziedzerī aiztur lieko šķidrumu organismā.
Tauku apmaiņa traucēta. Uz šobrīdi vērojama pirmslaika novecošanās: sastopama onkologija, zūd imunitāte, attīstās osteoporoze.
Kādi orgāni reagē uz vairogdziedzera problēmām?
Uz kājas lielu- pie taisno kaulu ar īkšķi uzspiež kārtīgi un atlaižot redz iedobīti, pārvelkot ar pirkstu var just iedobīti. Tāda iedobīte stāsta mums, ka organismā ir no 1.5 - 2 litri šķidruma aizture.
2.orgāns ir aizkuņga dziedzeris kurš cieš. Vispirms aknas funkcija, žults attece traucēta un sākas aizkuņga dziedzerim tūska. Ja neko nedaram - veidojas cukura diabēts 2.tips.
Kā vajag barot vairogdziedzeri?
Spirulina tabletēs no kompānijas "TIENS" - pietiekošā daudzumā tur ir jods, lai visu diennakti organismā būtu vienmērīgi jods, lietojam pa 2 tabletēm 3 reizes dienā kopā ar ēdienu.
Maca tabletes no kompānijas "TIENS" vairogdziedzera darbības regulēšanai. Ir tāda viela acilamins, izstrādājas smadzenēs. Acilamins naturālā veidā atrodas Maca tabletēs. Pietiks Maca 1 tablete dienā, ieņemt dienas pirmajā pusē.
Aminoskābes atrodamas spirulinā. Ar vecumu mēs zaudējam fermentus, kuri sadala olbaltumvielas, tāpēc neveidojas aminoskābes, rezultatā veidojas onkologiskās problēmas.
Miegs, šizofrēnija, epilepsija viss ir saistībā ar ķīmisko reakciju organismā.
Saudzējiet un rūpējaties par aizkuņga dziedzeri! Pārbaudi cukura līmeni, norma 3.5 - 5.5. Insulīns jāpārbauda.
1.vietā vecuma aptaukošanās, metaboliskais sindroms, rodas cukura diabeta 2.tips, hipertonija.
Metaboliskā sindroma aptaukošanās ietekmē veidojas psihiskās problēmas, autoimūnās sistēmas problēmas.
Aizkuņgim vajag cinku, tas ir graudos, maize bez rauga. Kaut mazliet raugs ir klāt, būs gļotas zarnu traktā. Noslogo aizkuņgi baltmaize, bulciņas, veidojas gļotas.
Cinks ir griķos. Makroelements ir biocinks, vajadzīgs 15 mg dienas devai, jaēd atsevīšķi. Psihes traucējumi, Alcheimera slimības rodas, garšas sajūtas zudums - cinks trūkst!
Vai mums to visu vajag? Nevajag! Tāpēc, labāk zinoši paēst un padzert. Dzeram Antilipīdu, Slaiduma tēju; abas tējas izmazgā gļotas no aizkuņgi.
Lietojot Propoliss tabletes 4-6 tabletes dienā,vērtīga viela silumarīns, atjauno aknai šūnas, attīra aknu un pabaro.
Par normālu klimaksu atbild liesa un akna, tāpēc paldies sakām pašas sev par veselības profilaksi!
Ginseng-žeņ šeņ sarkanie flavonoīdi Saņ Gao Dan kapsulās, dzīves uguns - sarkanie flavonoīdi, un Ļaņ-Jaņ kapsulas vecākām sievietēm ļoti labi korektē daudzas problēmas. Ginsenoīdi baro liesu.
Pirms mēnešreižu sindroms skar sievieti visos vecumos.
Nepiesātinātās taukskābes, Ikans kapsulās, Maca tabletes, Saņ Gao Dan kapsulas to visu atvieglos. Nepiesātinātās taukskābes; Zuša tauki, Smiltsērkšķu eļļa kapsulās kompānijas "TIENS" atvieglos un regulēs sievietes grūtās dienas. Regulēsies virsnieru darbība, no galvas centrālās regulācijas traucējumus novērsīs, kuru ietekmē šķidrums organismā uzkrājas 1 nedēļu pirms mēnešreizēm, ko sauc par paaugstinātu hidrotāciju. Ja lielas sāpes vēdera apakšdaļā, tad pirms dzemdes kakliņa veidojas biezās asinis - sastrēgums. Pieņemt Saņ Gao Daņ kapsulas, Veikans kapsulās un Naktssveču eļļa kapsulās.
Brūni gaiši izdalījumi smērējas? Dzelzs apmaiņas traucējumi radušies, tad pieņem biokalciju 3 pulveri dienā, tos dalot uz 3 reizēm. Dzelzs dienas deva 12 - 14 -mg Fe2.
Ja izdalījumi gaiši, koši sarkani - trūkst selēns. Selēns ir visos kalcijos un visās supersēnēs no kompānijas "TIENS" ražotā produkta.
Sievietes cikls ir 28 dienas. Pirmās 14 dienas lietojam vitamīnu A, tas ir Veikans kapsulās, Naktssveču eļļas kapsulās. Nākošās 14 dienas vajadzīgs vitamīns E; tātad lietojam kādu no eļļām; Zuša tauki, Veikans, Smiltsērkšķu eļļa, kurā ietilpst zivju eļļa OMEGA3. Selēnu lietojam visas 28 dienas patstāvīgi, 1 kapsulu supersēnes.
Pašā rīta agrumā visa cikla garumā pa 1 kapsulai Kanli ieņemt!
Kanli kapsulas vajag lietot lai uzsūktos kalcijs. Kā vegetāriešiem, tā gaļas ēdājiem, kas par daudz tas par skādi, tāpēc no visa pa drusciņai, organismā ir kalcija deficīts. Ar vecumu 42% zūd kalcija uzsūkšanās spējas organismā estrogēnu neizstrādes dēļ. Tāpēc arī ieņem veselības profilaksē vadošo lomu visa veida kompānijas "TIENS" biokalciji.
Zarnu traktam Daidžest tabletes, kā arī aizkuņgim inulīns no Daidžest tabletēm par labu nāk.
Kurss 3 mēneši.
Sievietes sirds no infarkta necieš. Kardiopātiju izsauc sievietēm, kuram ir pirms mēnešreižu sindroms.
Kardiopātijai; kalcijs, kālijs - Biokalcijā, toniks sirdij - 1 kapsula Kordicepsa, pie sāpem 2 kapsulas
Kordicepsa, lai sirds barotos.
Vairogdziedzerim mezgliņi nebūs, un ja tādi radušies tie pazudīs vienkārši divos mēnešos; piemēram tādā salikumā lietojot katru dienu; Holikāns kapsulas pa 1 kapsulai 3 reizes dienā pirms ēšanas, Kordiceps kapsulas pa 2 kapsulām pēc ēšanas, Ikans kapsulas pa 2 kapsulām pl.9.00 un pl.21.00.
Kā pavasarī smaržo zeme, ziedi, bites san, tā mūsu Dzīves dziesma skan! Esat vienmēr laimīgas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru