svētdiena, 2010. gada 18. aprīlis

Super sēnes, super spēks!


Mēs esam visi tādi kādi esam; cits stiprāks, cits vājāks spēkā fiziskā un psiholoģiskā, tāpat, kā stiprās dzimtas un vājās dzimtas pētot dzimtas koku. Un visiem pamatā ir imūnsistēma jau kopš dzimšanas brīža. Imunitāte aizsargā, ka spēcīgs bruņinieks no vīrusiem un vēža cilvēka organismu visa mūža garumā. Kā nostiprināt un regulēt imūno sistēmu - mūsu veselības sargu? Šoreiz runa ir par sēnēm?
Un kas aug zem kokiem un apkārt tiem dzimtās puses mežā, un kādu labumu sniedz cilvēkam tas ko mēs nepazīstam? Un ko mēs saņemam no visa, ko pazīstam un pārzinam? Pasaulē, un šeit pat mūsu Latvijā aug ļoti daudz sēnes, bet ne visi pārzin ko ar tādām darīt un kā izmantot veselības labā? Nezināšana cilvēkam var būt letāla! Un daudziem cilvēkiem dakteri ir nolieguši lietot sēnes uzturā, jo grūti pārstrādājas organismā bez cilvēkā iztrūkstošiem fermentiem noēstā produkta pārstrādei. Piemēram, parasto mušmiri var izmantot veiksmīgi vēža slimību ārstēšanai, bet ja nezinat kā, tad jau labāk neķerties klāt vispār, lai paši nenoliktos priekšlaicīgi augšpēdus, kā muša.
Kompānijas "Tiens" piedāvātās super sēnes ir brīnišķīgs pretvēža profilakses un vēža slimību ārstēšanas līdzeklis, ikdienā imunitātes stiprināšanai un spēka, enerģijas gūšanai, seksuālās potences uzlabošanai. Jums nevajag braukt līkločiem pa Latvijas dubļainajiem lauku ceļiem, iet cauri mežiem, brist pāri purviem pie zintnieces -raganas, kura vāra noteiktā mēness fāzes stundā brīnum mušmiru zupu, lai tiktu vaļā no nelabvēlīgās vēža grauzēj kaites vai uzlabotu savu seksuālo potenci. Vajag tikai aiziet uz 'Tiens" pārstāvniecības ofisu smalkās pilsētas kurpēs un nopirkt kādu no "Tiens" super sēņu iepakojuma un nevajadzēs ne vienu burt un pašiem apburtam būt. Tik vien tās problēmas, kā nopirkt un ēst attiecīgajos dienakts laikos vai tas var būt tik vienkārši, ja pasaulē vien tik biedē par vēža slimībām, neārstējamām kaitēm un te kaut kādas super sēnes spēj pasargāt?Ne tik vien pasargāt, bet arī glābt!
Kaimiņienei dēls gadiem jau mokās ar vēža slimību un bij kāds dakters, kurš pagatavoja no sēnēm kaut kādu pulveri viņas dēlam, tad kļuvis daudz labāk bij šim, bet dakters pats jau nomiris un neviens īsti nezin kāds tas sēņu pulveris bij. Tā kaimiņiene skraida pa pasauli un meklē to brīnum sēni, bet mani dzirdēt i nemazam negrib, jo nevar būt takšu, ka te pat prasta kaimiņiene labāk zin par dižo dakteri, kurš ar savu sēnes recepti jau pats sen kapā guļ un dēls vien turpina sirgt ar vēža graužamo kaiti. Neviens jau klāt uz paplātes nepienesīs un mutē neieliks, ja pats to negribēs un katru svētdienu viņa apzinīgi Dievkalpojumus apmeklē lūgdamās par dēla veselību, tak Dievs jau sen ir atbildējis viņai, tikai nepatīk šai Dieva atbilde, ka redz tava kaimiņiene zin, kādas "Tiens" super sēnes dēlam vajadzīgas. Nu i skrien tālāk, meklē pa pasauli, kad atradīsi, tad pasaki!
Imūnregulators - supersēnes;Agaricus, Ganoderma, Kordiceps sinensis+, Kordiceps.
Agaricus. Pirms 70 gadiem atklāja tā vērtību. Tas ir līdzīgs šampinjonam, grūti izņemt vajadzīgās izejvielas. 16 institūti strādāja ar Agaricus vielām un atklāja lieliskas īpašības, kas ļoti vajadzīgas, lietderīgas dažāda vecuma cilvēkiem;
efektīgs pie dažādiem audzējiem,
bremze audzēja vielu izdalei,
bloķē audzējus - metostāzes,
orgāns pats sāk sevi ārstēt ar savu ķīmiju.
Nepiesātinātās taukskābes daudz satur.
Lietojot Agaricus, makrofāgu ietekmē organismā viss sliktais samazinās, kad līdzsvarojas - esmu
vesels.
1917.gadā zinātnieki atpazina, bet neviens nestrādāja ar Agaricus.
Lai izvestu no organisma visu slikto, pievienots fulinga ekstrakts. Aug tikai uz priedes zem zemes;
urīndzenošs, stimulē iekšējo orgānu darbību.
Agaricus liek visām šūnām 100% strādāt, tīra aknas, izved smiltis no nierēm, arī parazīti iziet ārā. Agaricus satuŗā daudz selēna, mikroelementi.
Lieto ēšanas laikā pa 1-2 kapsulām 4-6 nedēļas.
Ganoderma - Brazīlijas sēnes, aug uz koka. Kādu labumu dod cilvēkam? Regulē hormonus, tātad labi panākumi endokrinoloģijā, diabētam labs pielietojums, aizkuņģa dziedzera darbība atjaunojas (kas ir pats sākums veselībai), tīra aknas, tad arī sirds asinsvadu problēmu sekmīgs risinājums nāks tikai par labu, var mēģināt lietot, kuri gadiem ilgi paralizēti guļ.
Ganoderma bērniem ļoti labi palīdz pie intelelekta paaugstināšanas, vajag lietot, uzlabojas asinscirkulācija galvai. Ganoderma + biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai strādās vēl efektīgāk.
Vecākiem cilvēkiem lietot pa 1 kapsulai Ganoderma un pa vienai kapsulai b/kalcijs smadzeņu darbībai 2 reizes dienā.
Vispirms atsevišķi profilaksei lieto Agaricus un tad abus kopā - vienā dienā; Agaricus + Ganoderma sēņu kapsulas.
Kordiceps stimulē visu hormonu izstrādi virsnierēs. Pie stresa adrenalīna izstrāde vienmēr ir par daudz. Kordiceps kontrolē adrenalīna izstrādi. No virsnierēm veidojas autoimūnā sistēma - kordiceps strādā efektīgi, aizvāc antivielas, 100% kordiceps atjauno darbību pie bronhiālās astmas, kordiceps pie visiem iekaisumiem pielietojams, arī pie angīnām.
Kordiceps 1 kapsula no rīta košļājot 1 mēneša garumā + 3 kapsulas ķiploku eļļa uzdzerot ūdeni 1/2 glāzi no rītiem tukšā dūšā - iznīcina heliobaktēriju uz neatgriešanos!
Kordiceps -dzīvības liesma un degviela visa organisma darbībai!
Kordiceps sinensis - ļoti stiprs adoptogēns, adoptē smadzeņu šūnas.
Šizandra - uzturs, zāle kura nodrošina cilvēka organismam visas vajadzības. Stiprs aktivators. "Ja ēdīsi šo produktu, tad neko citu nevajag cilvēkam.": tā runā Ķīnā.
Šis komplekss ļauj satricināt slimo un izvest to no situācijas!
Piedeva kvalitatīvai dzīvei; baro, aktivizē imunitāti, izved lieko šķidrumu, balansē iekšējo orgānu darbību, palīdz turēt svaru. Visgrūtāk atjaunot aknu un gremošanas trakta audus.
Plaušās sastrēgumus aizvāc pieņemot aktivitātes laikā no pl.3.00 - 5.00.
Vieglāk, izdevīgāk ir lietot supersēnes veselības profilaksei nekā ārstēties no mums nevajadzīgajām kaitēm, braukt aiz trejdeviņām zemēm pēc savu iedomu brīnuma! Izmantojiet savā uzturā supersēnes dažādos variantos un tās nekad Jūs nepievils, tās ir Jūsu veselības stiprie sargi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru