sestdiena, 2010. gada 31. jūlijs

Kāds kalcijs Jūsu asinīs plūst?


Dzeru pienu un nevajag man Ca! Man pietiek! No matiem līdz nagiem skaloja smadzenes ārsti, reklāmas, televīzija. Jo vairāk dzer pienu, lielākas izredzes nopelnīt osteoporozi, kas izsauc Ca trūkumu organismā.
Jums saka:"Nevaru tik daudz, Ca par daudz būs; būs smiltis, akmeņi nierēs!"
Es jums saku: "Ca trūkums organismā veido smiltis un akmeņus."
Kad ēdam, kalcijs 99% kaulos, matos, zobos, nagos aiziet, tikai 1% Ca nokļūst asinīs. Šis 1% ļoti svarīgi!!!
Ko tad dara asinīs Ca? Uzdevums līdzsvarot skābju-sārmju balansi - PH līmeni balansēt. Mūsu organismā mūždien veidojas skābes un no tā, ka daudz dzeram pienu (kvalitāte). Mēs esam ļaudis, bet ne teļi. Mūsos nav fermenti pietiekoši, vai arī vispār tādi nav, enzīmi kas sašķeļ piena cukuru - laktozi, no kurienes arī sākas brauciens greizajos ratos pa sāpju ceļu. Atceraties! Kas par daudz, tas par skādi. Jābūt dažādībai, daudzveidībai uzturā. Sabiedriskajā ēdināšanā jau no rīta pasniedz gaļas ēdienu, bet organismam no rītiem vajadzīga putra? 1., 2. asins grupas īpašnieki visvairāk cieš no kalcija deficīta organismā. 1.asins grupa pārmērīgi gaļas ēdāji un 2. asins grupai slikti uzņemas organismā piena produkti un visām asins grupām un dažāda vecuma cilvēkiem piena produkti veido gļotas, it sevišķi pēcpusdienā, tāpēc tos pielieto no rīta.
Kad organismā trūkst Ca, tas ietekmē vairogdziedzeri. Vairogdziedzeris dod signālu kauliem, kauli aizdod asinīm Ca, jo asinīs vienmēr jābūt kalcijs. Kauli to atdod asinīm bez uzskaites vairāk un vairāk. Asinis grib atdot atpakaļ kauliem, bet šie neņem pretī iekšā, un atstrādātais Ca nosēžas uz kaula virsmas. Aug ragi... Blakus kauliem atrodas nervi, augot tos nospiež. Tīklojums kaulos arvien retāks paliek. Pienā ir Ca, bet tik maz, ka nepietiek jūsu organismam. Piena kvalitāte ļoti svarīgi; lietosiet svaigu, siltu no govs pupa nākušu tikko vai caur piena kombinātu izgājušu, būs starpība? Lietosiet kazas pienu, tas neveidos gļotas. No tā visa ko lietojiet ir atšķirība, tāpēc grūti noturēt asinīs PH līmeni. Brokuļus ēdīsiet 2 kg dienā, ja tur tik tiešām daudz Ca, tad tas dabīgā ceļā iziet ārā ar urīnu, fekālijām. No kaulu depo ņemtais Ca neizdalās caur sviedriem un urīnu, bet nogulstas uzkrājumā; nogulsnēs, holesterīnā, muskuļos, tikai tāpēc ka nezin atpakaļ ceļu uz Ca depo.
Arī artērijās; sirdij 3 galvenās artērijas nogulsnēs un ļaudis saka: "Nedrīkst lietot kalciju!" Tas ir tikai tāpēc, ka mēs ēdam ne to kalciju.
Asinīs Ca par daudz, bet šūnā nemaz. Cilvēks nomirst pāragri no hiperkalcija asinīs, bet organisma šūnās n-tie gadi nav bijis Ca. Šūnā nekas neieiet un neiziet ārā, ja nav kalcijs!
Sievietēm osteoporoze biežāk nekā vīrietim, tāpēc ka mēnešreizes, dzemdē bērnus. Pie dzemdībām asiņu zudums.
Vīrietis priecājas: "Ar mani viss kārtībā!" Nekas nav kārtībā, ja neko nedarīsi. SPERMATOZOĪDOS daudz kalcija. Cik reizes zaudējat Ca? Manuprāt, vairāk zaudējat Ca nekā sievietes. Tāpēc visiem, organisma balansei uzturā jālieto BAV.
Kur uzsūcas kalcijs? Kalcijs uzsūcas 12-tu, tievās zarnas bārkstīs un ja netīra zarna, tad neuzsūksies.Tievā zarna strādā pārī ar sirdi, tāpēc, ja tur nevalda kārtība, ir tik grūti cilvēkiem vasarā un ātrās palīdzības sirēna kauc nemitīgi, mašīnai joņojot pa ielām.
Jūsu laime un nelaime, spēks un nespēks ir jūsu pašu attieksmē pret zarnu trakta darbību un tīrību, vai netīrību. Tagad sapratāt, kāpēc OBLIGāTI zarnu trakts, galvenie organisma filtri; akna, limfi, nieres ir jāattīra? Tas nes jums dzīves kvalitāti.
Vai arī, par tik delikātām lietām nav pieņemts jūsos ne domāt, ne runāt, kur nu vēl darīt; tam visam taču jānotiek, tā kā tam jānotiek? Valsts poliklīnikās bieži jums dakteri nozīmē attīrīšanos, kā vienīgi klizmas pirms neplānotas vai plānotas operācijas? Vai par to nav rakstīts jebkurā rokas grāmatā par veselības profilaksi, kas jādara un kā jādara, lai būtu vesels? Vai par to nav runājuši un piekopuši reālajā dzīvē jūsu vecāki, vecvecāki?Protams runāts ir, bet sadzirdējuši neesat, citādi pieturētos pie sistēmas, kā pie Dieva baušļiem. Tas arī notiek pareizi, ja pareizi lietojam uzturu.
Nekautrējies pats no sevi, izzini pats sevi, ko nezini pats, pajautā zinošākam cilvēkam! TĪRĪT, TĪRĪT, un vēlreiz TĪRĪT savu organismu, katram pēc saviem nopelniem, un tikai tad, KALCIJA PIELIETOJUMS SNIEGS JUMS REZULTāTU.
Kāpēc "TIENS" kalcijs tik spēcīgs?
* Sintētiskais Ca nav dabīgais Ca, vajag 24 stundas lai uzsūktos organismā 10 - 15%. Ja ieņemsi dienā 1000 mg Ca, organismā uzsūksies 100-150 mg, pārējais podā aizies.
* Korāļu Ca 15 stundās uzsūcas organismā 40%.
* TIENS Ca uzsūcas 20 minūšu laikā organismā 95%.
Starpība ir laika tēriņā un spēka guvumā? Jo garāku ceļa posmu ej kājām neuzņemot barību zūd spēks, ejot to pašu ceļa posmu uzņemot barību- spēks noturas, spēks pieaug.
Iedomājaties situāciju: Jūs braucat tālā ceļā ar lēngaitas pasažieru vilcienu un jums līdzi nav paņemts ne ēdamais, ne dzeramais, iegādāties brauciena laikā nav iespējams, rezultāts var būt letāls.
To pašu attālumu veicot ar lidmašīnu īsā laika posmā un jūs pēc lidojuma ieturat maltīti, viss kārtībā?
Rīcība ātrumā un kvalitātē dod efektīgumu mūsu veselībai,tāds ir "TIENS" kalcijs Zelta medaļas ieguvējs Vispasaules konkursā.
Tas maksā dārgi? Rēķiniet paši un izvērtējat! Manā skatījumā un reālajā pielietojumā "TIENS" kalcijs izmaksā daudzreiz izdevīgāk, nekā viss pārējais, par ko maksājam nespēkā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru