trešdiena, 2010. gada 14. jūlijs

Noziegumam pa pēdām.




Pastrādātā nozieguma smagumu nosaka pēc noziedznieka pastrādātajiem miesas bojājumiem pret upuri un lietišķos pierādījumus izmeklē nozieguma vietā pēc noziedznieka atstātajiem mēsliem, ko šis ir atstājis nozieguma vietā (lietišķie pierādījumi). Izejot cauri pludmalei un kāpu zonai ir jānoskatās cilvēku izmestajos atkritumos un pēc tiem var secināt, cik lielu noziegumu viņi izdara pret savu organismu un veselību kopumā. Vasaras karstumā, kad ir jāstiprina sirds darbība, cilvēki dara tieši visu pretējo un pakļauj savu organismu nemitīgiem eksperimentiem, bāžot sevī iekšā dažāda veida ačgārnu pārtiku un lejot ūdens vietā aliņus, gāzētos dzērienus, alkoholiskos dzērienus, smēķē cigaretes un marihuānu.To iepakojumu atkritumu ir ļoti liels daudzums un ir neapšaubāmi lietišķi pierādījumi nozieguma pastrādāšanā pašiem pret savu ķermeni. Kāpu zona ir piemēslota ar lielajām plastmasas pudelēm no alus, skārdenēm un stiklotām viskija pudelēm, politelēna mazajām paciņām no marihuānas. Protams, ir taču vasara un jāpriecājas par dzīvi, jāiedzer kāds graķītis par prieku, tikai bieži vien gadās , ka tas mēŗs iet pāri strīpai un jādzird apkārt skumji gaudojošās ātrās palīdzības automobīļu dunošās sirēnu skaņas. Ieejot jebkurā lieltirgotavā jums uzmaucas virsū sakrautas piramīdās alkohola grēdas, uzrunā seksīgās reklāmas meiteņu izkārtnes-nopērc mani!Tiek iedarbināta aktīvi vasaras periodā seksuālās enerģijas reklāma, ka tik uzbāzties ar savu lielo krūšu izmēru, lai nopirktu vecis lielo iepakojumu alus, bet ar to ir par maz, tak draudziņ vajag čipsus, ātros uzkožamos, smeķīgu gaļas gabalu un to visu izdzerot, apēdot ir jāuzpīpē kāri cigarete, kā gandarījums par to, ka es varu atļauties eksperimentēt ar savu organismu.Tikai pēc tādas dzīvošanas ir smagas sekas visam organismam kopumā, tā vietā, lai dzertu tīru ūdeni lieto dažāda veida gāzētos dzērienus, kas sabiezina asinis un rada sirdij slodzi.Visa veida pielietotie alkoholiskie dzērieni vasaras laikā smagi iedragā sirds darbību, kad pienāk sirds lēkmes, tad uz aptieku pēc medikamentiem, tie uz laiku noņem radušõs problēmu, bet pēc ilgāka laika rada vēl lielāku veselības saasinājumu.Vainīgs ir protams ārsts, vainīga ir reklāma, kas iegrūda mani tai alus dzeršanā, bet tikai ne es. Uzpīpētās zālītes ( marihuānas) efekts ir efektīvs, lai uzķertos uz glancētiem reklāmas trikiem, saasinās, redzes, garšas izjūtas un gribas izbaudīt dažāda veida pārtikas brīnumus, gāzēto dzērienu garšas un tas ir tik aizraujoši, kā brauciens amerikāņu kalniņos cauri zemenīgi gāzētai garšas sajūtai. Štrunts ar visu veselību, priecājies kamēr dzīvo, dzer , ēd, stūķē visu sevī, kas žilbst un skaisti mirgo reklāmas trikos.
Pasēdēšanas kafejnīcās pie kafijas tases, viskija glāzes, patērzējot ar draugiem un kāri izpīpējot pa vakaru paciņu cigaretes ir savdabīgi degradējoša aura, kas pievelk ļautiņus.Vasaras karstums atstāj nopietnu iespaidu uz cilvēku galvām un viņu domāšanu.
Vasara ir aktīvs, dārzeņu, ūdens, sirds stiprinošo vitamīnu un uztura bagatinātāju laiks.Katru dienu ir jāuzņem partikā vismaz pus kilograma zemeņu un dažāda veida augļi, lai organisms uzkrātu sev nepieciešamās vielas rudens -ziemas periodam, it sevišķi pārejas posmā , kad mainās gadalaiki sirdij ir vajadzīgs papildus spēks. Kur tā ņems to spēku, ja organismā ir uzkrātas nikotīna darvas, alkohola lietošana ir pavārdzinājusi nieru un aknu funkciju, līdz ar to pavārdzinot sirdi?
Vasara ir aktīvs parazītu laiks un lielāko daļu tie ienāk organismā caur augļiem, dārzeņiem, ūdeni. Ja peldaties jūrā un ūdens nonāk uz lūpām, vai iepērkaties tirgus laukumā un ēdat nemazgātos augļus.Vai arī var apēst tos ēstuvē kopā ar iecienīto šašliku. Protams, mums patīk zemenes ar pienu, parazītiem piens ir labvēlīga pavairošanās vide. Lielāko daļu saldējumi, kuri tiek pārdoti, ir gatavoti nevis no piena, bet no dažāda veida nezināmas izcelsmes augu un dzīvnieku taukiem, lipekļiem, emulgātoriem, krāsvielām, tad rodas puņki.
Daudzi domā, ka puņki ir no saaukstēšanās, bet patiesībā tie ir parazīti, kas ir radušies no nepareizā saldējuma. Ja jau nu ēdat saldējumu, tad izvēlaties patiesu saldējumu, tāds vismaz ir "Rūjienas" saldējums.Vai arī pagatavojat mājās paši, tas taču ir interesanti!!!
Dzeriet vairāk karstu vai siltu ūdeni, tas labāk palīdz saglabāt ūdeni organismā un spirgtumam pieliekat klāt citronu vai dzērveņu sulu. Ļoti labi attīrīs asinsvadus, spēcinās tos, lietojot saspiestas (var sablenderēt) upenes un pārlietas ar siltu ūdeni bez cukura. Antilipīdu tēja škidrinās asinis un sekmīgi palīdzēs sirdij strādāt.
Kādas limonādes pazina mūsu sentēvi? Ai, ei tu ar saviem sentēviem, mēs dzīvojam modernajā pasaulē un ir taču divdesmit pirmais gadsimts, ir taču dēmonukrātijas laiks, ko gribu to daru, kā gribu tā daru. Kam ir vajadzīgi tavi uztura bagatinātāji? Taču noiets ir alkoholam, cigaretēm, maucībai, tas ir ekonomikas stūrakmens.
Maucības priekam ir vajadzīgs cinks,cinks un vēlreiz cinks, bet ja nu tomēr gribat būt ģimenes cilvēks un redzēt veselīgus bērnus, tad ieteicams lietot Kordicepsa kapsulas, tās uzlabo seksuālās spējas un informācija nododas no tēva bērniem ģenētiski par uzvarētām veselības kaitēm. Jūs dzirdat vīrieši!!!???? Spēks nav aliņos, spēks ir Biocinkā+ Kordiceps+ Spirulīna un noteikti jālieto vasaras periodā visa veida "TIENS' kalcija veidi, tas stiprinās nieru darbību, sirds muskuļu darbību un nekādā veidā nelietot kafijas dzērienus, kofeīna saturošos dzērienus , gāzētos dzērienus.
Ja gribi būt veselīgi spēcīgs, tad jāmaina ir sava dzīves attieksme pret pašam savu gara templi-miesu. Paši graujat un pēc tam brēcat, ka ārsti vainīgi, slimnīcas samazina, ātrās palīdzības likvidē, ko nu mēs nelaimīgie darīsim? Sentēvi tūkstošgadēm nepazina ātrās palīdzības dienestus, ne gāzētos dzērienus, ne kafijas, ne cigarešu dūmus, ne tie sēdēja tērzējot pie viskija glāzēm stundām ilgi bezjēdzīgās runās. Sentēviem bij jāstrādā smags fizisks darbs, tas tika veikts agri no rīta un vakarā, kad saules svelme nespiež nost. Pa dienu, pēc pusdienas laika, tika ieturēta atpūta.Tagadējos laikos cilvēciņi skrien uz jūru pašā dienas svelmē un pakļauj sevi pašai intensīvākai saules radiācijai, izkarsē sevi un aukstā ūdenī iekšā, tad brīnās par angīnām, puņkiem, saaukstēšanos, pēkšņām sirds lēkmēm, kas dažreiz beidzas ar skumīgam beigām. Cilvēku fantāzijām nav gala un viņu glupībām arī liekas nav gala. Ja dzīvot skrienot līdzi baram, tad noteikti ieskriesiet ellē. Ieklausities savā sirdī un nevis glancēti žīlbinošās reklāmās, kas uzrunā jūs uz šā laika dzīves centru-kājstarpi. Sirds templis ir daudz svarīgāks, ja to paši sabojāsiet, tad nebūs arī jums prieka, ko dāvāt mīļajai vai mīļākajam.
Pienāks rudens, tad obligāti ir jāveic pretparazītu programma, jo tie mõrkšķi arī atņem mums daudz dzīves labvēlīgās enerģijas. Paši vien esat savas veselības noziedznieki, kuri bieži vien skatās uz dzīvi ar lepnuma acīm, kas ta man lielam, spēcīgam un varenam ar mēsliem aizaugušam un pienāk laiks, kad parazīti neliek mieru. Tie uzdzīvojas un taisa revolūciju jūsu miesā, tiem par maz ir prieka zarnu traktā vai aknās un grib iekarot jūsu sirds templi, domu templi ( smadzenes) , tad salien tur iekšā un jūs dabūnat to, ko esat pelnījis par savu noziedzīgo darbību attiecībā pret savu ķermeni. Tā vecā prostitūta ar izkapti rokās ir klāt, un aicina jūs pie sevis gultā apskaut viņu, samīļot, sabučõt sniedzot viņai negribīgi baudu, bet aizbēgt no viņas apskāvieniem neaizbēgsiet, tik un tā būs jāsamīļojas ar viņu,ha,ha,ha,ha,ha.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru