sestdiena, 2010. gada 3. jūlijs

Tas mani dara stipru!




Kas mani dara stipru? Jēzus lūgšana, kurā piesaucam Dieva Vārdu. "Kungs, Jēzu Kristu, Dieva Dēls, esi man grēciniekam žēlīgs!"
Tēvs Mihails man saka:"Sēj, brāli, labo vārdu visur, gan ērkšķos, gan ceļa malā, gan uz akmens, viss var būt, kaut kas arī uzdīgs un atnesīs augļus, pat simtkārtīgus."
Citāts no nelielās grāmatiņas Sergejs Boļšakovs "Gara augstumos".
Šogad iepazinos ar sievieti no ilgdzīvotāju dzimtas (viņai 95 gadi, ņipra strādīga) kura labprāt stāstīja, kā viņas astoņi bērni auguši tēva mācībā un klausībā, visiem augtākā izglītība, labklājībā dzīvo un strādā paši sev pie visām varām bijušām un pastāvošām un visam pamatā bijība pret tēvu un lūgšana Dievam augstībā.
.....reiz bērnībā vienīgo reizi nosaucu savu vecāko māsu par mērkaķieni, tēvs ielika mani istabas kaktā - stūrī un lika noskaitīt tēvreizi 10 reizes, un mūsu ģimenē izauga visi ar cieņu vienam pret otru, pret darbu, pret pienākumu ģimenē, pret ģimeni. Lūk tā, tāds spēks, klausība piemita mūsu tēvam un lūgšanai Dievam! Un kas notiek tagad? Autobuss brauca tālāk, aizvedot ilgdzīvotāju dzimtas pārstāvi, bet man bija jāizkāpj savā pieturā. Gāju tālāk un analizēju savas domas:"...cauri dzīvei ejot, ir vājās dzimtas, kuras pārsvarā agri izmirst pāragri un galveno kārt no ļaundabīgiem audzējiem; dzīvojuši pārmērīgā stresā nerimtības dziņā, naidīgi, apvainojumā, tiesu prāvās, mantojuma mūžīgās dalīšanas...nerunāšana savu radu saimē, nesatikšanās...un priekšlaicīgā nāve klāt!
Ilgdzīvotāji vienmēr mierā un darbībā un draudzīgā radu saskarsmē piedzīvo dažādas dzīves situācijas un izdzīvo veiksmīgi, kur visam pamatā vīrietis gimenes galva.
Lai būtu līdzsvars dzīvē, ir jābūt divām enerģijām; Iņ - sieviete un Jaņ - vīrietis. Sieviete pavarda sargātāja, vīrietis gādnieks par visu, kas vajadzīgs ģimenes pavardam, tā tas ir bijis no seniem laikiem. Gods un bijība pret vīrieti ģimenē, vīrieti dara stipru!
*Mamma tētim uz šķīvja liek krietni lielāku porciju un kreptīgāku kumosu, tādēļ ka viņam smagi jāstrādā fiziski, akna vīrietim par vienu kg smagāka nekā sievietei, tādēļ iespēja ēst vairāk un dzert.
*Nieru filtrācija vājāka vīrietim. Vispirms pievērs uzmanību nierēm! Tāpēc uzturā izmantot tikai jūras sāli, jo pelēkāka, jo labāk!Ūdenim jābūt tīram, tādam, kas neatstāj nogulsnes tējkannā uz sieniņām pēc uzvārīšanās. Ūdens jādzer silts, bet ne vārīts. Ja nogulsnes tējkannā paliek, tad jāiegādājas labs filtrs ūdenim, tā atvieglojot ūdens filtrāciju nierēm.
Pavasarī svaigas bērzu sulas ļoti labi skalo nieres. Rudenī jālieto visu, kas silda nieres; dzērvenes, ingvers,avenes, zemenes, sarkanie bulgāru pipari,selerijs, baziliks. Kremnijs un cinks daudz tur ir. Kremnijs atrodams tikai saknēs. Cinks daudz ir kāpostos, mandelēs. Granātāboli noteikti jāēd vīrietim. Labi prostatas profilaksei. 2 karotes dzērveņu karstā ūdenī saspiest un pievienot 1 ēdamkaroti medus, dezinficēs un skalos, kā arī pabaros nieres, ja tik vien neaizmirsīsi agrāk no rīta izdzert. Vasarā ogas lietojam svaigas, bet kā būt ziemā? Vislabākais variants visas ogas saldēt kamerā pie -18°. Nieres-potence vīrietim! Jostas vietā viss kārtībā - jebkuros darījumos būs kārtība. Kreisā niere atbild par mūža ilgumu Obligāti lietot visus sildošos produktus! Vīriešiem enerģijas cirkulācija no kreisās puses uz labo pusi virzībā.
Sievietēm labāk strādā nieres, mazāk akmeņi veidojas.
Kas jādara vīrietim, kā pabarot savas nieres?
*Kalcijs Gai-Bao no augusta līdz martam jālieto, šķīdinās akmeņus, skalos smiltis un nepieļaus varbūtību no jauna veidoties.
*Zuša tauki sildīs nieres. Apaviem jābūt brīviem, ērtiem, siltiem. Novembrī var aizbraukt uz kādu siltu zemi atpūsties, sasildīties.
*Kordiceps sinensis 1 kapsulu 2 reizes dienā ieņemt, vai 2 kapsulas pirms gulētiešanas.
*Biocinks 2 kapsulas mininums vai 4-6 kapsulas, atkarībā no patēriņa. Daudz tērē cinku, daudz arī zaudē. Jo vairāk cinku saņem, vīrietis kļūst mierīgāks. Redzei cinku vajag pl.15.°° dienā pieņemt; kompjūters, pie stūres auto.
Bioritmi dažādi; vīrietis aktīvs no rīta, sieviete vakarā aktīva, no pl.12°°-14°° sakrīt vienādi aktivitāte.
Akna ilgāk jātīra vīrietim. Pēc pl.18°° ieteikums neēst. No rītiem citroūdeni siltu dzert! Pusdienās siltu zupu ēst! Ja pēc pl.15°° nāk miegs - vājas nieres, smiltis nierēs!
Optimālā formula:
*Kalcijs no 15°°-19°°, hitozāns uz nakti 2 kapsulas, biocinks pēc vakariņām 2 kapsulas, kordiceps sinensis no rīta 2 kapsulas.
*Ganoderma no rīta un uz nakti + Ikan pl.9°°, 21°°, + biocinks pēc vakariņām.
Ganoderma attīra aknu un atjauno nervu sistēmu.
Stress vīriešiem vairāk nekā sievietēm. No dabas tā iekārtots - vīrietis agresīvs. Sieviete izvēlēsies vienmēr agresīvāko vīrieti, pasniegs ēdienreizēs siltu garšīgu ēdienu. Vīrietis nedzird sievieti, bet intonācija ietekmē, smaržas ļoti ietekmē. Pēc smaržas izvēlies partneri dzīvei! Stresi daudz, bet ātrāk pazūd vīrietim. Skandāli notiek nepazīstot vīrieša fiziologiju.
Sieviete ieciklējas vienā problēmā parasti. Līdz pl.23°° jāiet gulēt!
Pret stresu ļoti labi pl.21°°Ikanu ieņemt, Sliping - atpūšas, atjaunojas nervu sistēmas darbība.
Locītavas.
Ēst vienmēr siltu ēdienu ar mazākiem intervāliem, rūpēties par žults kvalitāti!
Palīdzēs Ikans, Veģetārā diēta 2 tabletes pirms ēšanas 2 reizes dienā, un Ļaņ-Jaņ kapsulas.
Uz trīs vaļiem vīrietis turas: nervu sistēma, nieres, akna.
Nervu sistēmai pl15°°var iedzert tīru šņabi, konjaku.
Mugurkaulam.
*Uz pirti jāiet pērties!
*Ēst auksto gaļu no vistas,cūkgaļas, liellopu gaļas.
*Speķis.
Gulēt uz cietu virsmu!
Ja sirds slima vīrietim,tad vispirms 80% nestrādā nieres, 40% akna.
Restveratols izvada sāli no asinīm, holikāns ļoti labi! Profilaksei 1 kapsula uz nakti holikāns visu gadu lietot, super!!! Viss mainās aknā!!!
Kontrolē savu veselību, kontrolē savu dzīvi!
Bet vai es varēšu izturēt?
Ar ticību varēsi, jo ir teikts: "Es visu spēju Tajā, Kas man dod spēku, proti Kristū".
Tad, nu, ķeries pie Jēzus lūgšanas, tā tevi arī izvedīs.
Es visu spēju tā spēkā, kas mani dara stipru. Citāts no nelielās grāmatiņas "Gara augstumos".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru