trešdiena, 2010. gada 18. augusts

Pirms gredzenu mijas svarīgi!!!


Šodien pie skroderi es steidzu, rīt gredzenus mīsim. Paldies par visu toreiz sniegto, Rīgā vairs nedzīvoju, esmu saimnieks savās lauku mājās, dzīvošu ar savu sieviņu es mīļi no savas tēvu zemes spēku smeļoties. Veiksmi Jums!
Apmēram pirms trīs gadiem ieskanoties telefona zvanam priecīgā tonī zolīda kunga balss nesa vēsti manā ausī... Un kā bija agrāk ar šo kungu? Kungs bija ļoti nervozs, nezināja ko un kā darīt, kāpēc uznāk švakuma brīži, jāsauc "ātrie", jāmaksā par visu barga nauda, bet rezultāts kā nebija tā nebija. Toreiz braucu mājup no lekcijas "Pretparazītu programma". Satikāmies rindā mikriņu gaidot. Kā jau svešam cilvēkam, cik vien vēlies plaši, vari izklāstīt savu prieku vai izlikt sāpi. Viņā bija viss i nezināms smagums, i dzīvotgribas spēks; esmu strādājis jūrā, vienmēr labi juties. Pēdējos gadus caur ceļojumu klubu apceļoju pasauli. Kur gan tik neesmu bijis? Ēdināšana visur ļoti laba, porcijas lielas, garšīgi, kūkas arī labprāt ēdu. Tikai tāda ķibele piemeklē mani, pēc katra ceļojuma pieņemos svarā apmēram 6 kg. Šogad pievērsīšu uzmanību savai veselībai, nekur neaizbraucu, meklēju problēmas sakni sevī un nevaru atrast. Kāds ieteica iziet sulu kūri, varbūt tā man līdzēs? Apmainījāmies ar telefonu numuriem, man bija jāizkāpj, viņš aizbrauca...
Nākošajā dienā mobīlajā atskan zvans.... Norādīto adresi neatradu, gribu ar Jums satikties...
Satikāmies... atrada sava vājuma sakni, izgāja pretparazītu programmu un cilvēkā viss mainījās pilnīgi pretējā virzienā; domas, gaita, dzīves veids. 70 gadu jubilejā no jauna piedzima un tas ir brīņišķīgi, viņš atrada sevī laimi, kuru jau it kā bija zaudējis bezcerībā.
Un kā tas viss būtu un ir jaunībā? Ja jaunībā mūsos dzīvo parazīti, mūsos spēks pietiek pabarojot sevi un savus iemītniekus, līdz brīdim, kad viņu kopējā saime ņem pārsvaru, tas ir pārāk daudz savairojušies un par maz rūmes izrādās mūsu organismā, nespējam pabarot...
Bet ir liels bet, ja jaunībā rīt būs gredzenu mija, pēc 9 mēnešiem (agrāk vai vēlāk ) piedzimst bērniņš un tas viss, kas ir bijis jūsos, jūsu asinīs, tas pats plūdīs arī bērniņa asinīs. Jūsu bērns būs vienmēr vesels un spirgts, kad būsi vispirms veiksmīgi parūpējies par sevi. Pirms gredzenu mijas jābūt, ne tikai ārēji, arī iekšēji tīram! Nezināšana neatbrīvo no atbildības cilvēku. Tagad jūs sapratāt, cik svarīgi ir 2 reizes gadā veikt pretparazītu programmu veselības profilaksei? Sargā pats sevi un Dievs vienmēr būs ar tevi! Veselību jums visiem!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru