piektdiena, 2010. gada 6. augusts

Zemes Mātes spēks - mans dzinējspēks.


Ja darām kaut ko nepareizi, tad parādās viss šķērsām gremošanas traktā. Visu gadu jāseko zemes elementam! Slimos orgānus ikkatru sezonu stiprinām, kamēr paliek veseli. Ja nepareizi lieto uzturu - zāles nelīdzēs, ja pareizi lieto uzturu - zāles nevajadzēs.
Līdz 20 gadiem katru dienu organisms saņem kalciju, no 20 -55 gadiem kā nu sanāk, bet pēc 55 gadiem organisms kalciju ņem ārā no kauliem - no kalcija depo. Kad organismā daudz Ca, tā ir pazīme, kad tas skalojas ārā. Organisms bailēs, ka nebūs Ca, izvelk no kauliem vairāk Ca nekā vajag asinīm. Lai kalcijs uzsūktos pēc iespējas labāk, tievajā zarnā jābūt tīrība. Tievo zarnu labi tīra hitozāna kapsulas. Hitozāna kapsulas normalizē gremošanas traktu, arī taisnās zarnas sfinkteri.
Vasara. Uguns elementi; aktivitāte, ātra augšana, spēks, dvēseles izaugsme. Krāsa sarkana vai rozā. Ieejas vārti - mēle. Sirds vadībā asinsvadu magistrāles atbild par sviedru izdalīšanos.
Tievā zarna saņem sagremotu barību, uzsūc sevī barības vielas, tai skaitā arī kalciju, dzinējspēku visam organismam.
Kopā darbojas endokrīnā sistēma. Papildfunkcija psihes vadība; prieks un skaudība, sabiedriskā darbība, popularitāte, pašrealizācija. Garša rūgta. Klimata faktors - karstums.
Aizkuņģis neizstrādā fermentus priekš piena produktu pārstrādes - kalcijs neuzsūcas. Patstāvīgi jālieto jebkurš kalcijs. Ca patstāvīgi darbojas dažas sekundes, CaCO3, CO3 ar ko savienojas vienalga kļūst par netīrību organismā. Tāpēc svarīgi vienmēr rūpēties par aizkuņģa dziedzera fermentu izstrādi.
Sirdij labi Agaricus kapsulas +kalciju lietot. Aizkuņģa dziedzerim labi Ganoderma kapsulas lietot.
Kalcijam, vit.D3, fosforam iziet ārā no organisma vai palikt asinīs, lemj nieres. Vit.D2 augos izstrādājas, treknajos augos; avokado, saulespuķu sēklas, rieksti. Vit.D3 dzīvnieku taukos, zivju eļļā, zuša taukos; aktivizējas aknā, nierēs, ādā. Vit.D zarnu traktā veido "tramvaju", lai nogādātu kalciju turp kur vajag. Biokalcijs ideāls jaunam organismam, Gai-Bao veciem cilvēkiem jebkuros apstākļos uzsūksies, jo kazeīns "tramvaja" lomu spēlē. Bērnu radīšanas laikā kalciju dzer jaunā mēnesī 10 dienas. Košļājamais kalcijs viens no ... pret osteoporozi, sūkājot to, noņem galvas sāpes, 2-3 mēneši var lietot pēc kārtas, bērniem klepu noņem (no sausā uz mitro maina).
Kalcijā Gu-Bao ietilpst primroze, kanli, gai-bao= regulē hormonu iztrādi. I menopauzē, i radošajā vecumā lietot pirms ēšanas vai pēc ēšanas 2 reizes dienā+ 1 reizi biokalciju.
Biezpiena sieriņos vislabākais kalcijs, kefīrs bez saldumiem uz nakti. Daudz vitamīni, zarnu traktā peristaltika palielinās, gļotas aizvāc. Ja noēd biezpienu un sāk dedzināt? Jātīra akna!!! Pievienot biezpienam medu, kurkumu, krējumu, labāk uzsūksies kalcijs jūsos un "TIENS" produkcija labāk uzsūcoties darbosies jūsos. Kazas siers vislabāk uzsūcas. Kalcijs normalizē vielu maiņu. Kalsniem, tieviem cilvēkiem jālieto spirulina. Jo irdenāks siers, jo bagātāks ar mikroelementiem. Kazas siers sievietēm normalizē mastopātiju, olnīcas. Siers uz rupjmaizes bez rauga; Druvas, Limbažu, Lāču maize.
Visnetīrākais klients var droši lietot biokalciju smadzeņu darbības uzlabošanai. Mikroskopā pārbaudot asini, tā kļūst momentāli koši sarkana, un var dzert ļoti ilgi biokalciju smadzeņu darbības uzlabošanai. Ikan kapsulas +biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai vienlaicīgi lietojot pl.9.°° un 21.°° labi kļūs sirdij un asinsvadiem. Gribi palīdzēt nierēm? Lieto kalciju Gai-Bao + kordiceps kapsulas pl. 15.°° - 19.°°. Pienskābi izvest no organisma? Vajadzēs 1.5 paciņas biokalciju dienā lietot. Lietojot uzturā Saņ-Gao kapsulas un upenes palīdzēsi, atvieglojums jūsu vēnām. Ja zems hemoglobulīns, tad ātri nogursti. Lai sintezētu hemoglobulīnu vajag olbaltumvielas. Kam ir problēmas aizkuņģī, 12-tu zarnā, lai uzsūktos kalcijs vajag lietot antilipīdu tēju +daidžest tabletes +biokalcijs. Daidžest tabletes var aizvietot ar hitozāna kapsulām.
Cik ilgi man to visu lietot? Atbilstoši jūsu problēmām, kuram pietiks ar dažiem mēnešiem un kuram vajadzēs to darīt visu atlikušo mūžu. Restaurācijas darbi nav viegli, bet patīkami gan?
Sava organisma restaurācijai vajag vismaz tik mēnešus, cik vajag lai piedzimtu cilvēks, tas ir 9 mēneši. Kā pabarosi zemi, tā zeme baros Tevi, dods devējam atdodas un enerģija vienmēr, kā strauja upe, plūdīs Tevī...........................

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru