trešdiena, 2010. gada 11. augusts

Skū-ū-ūrsteņi! Skū-ū-ūrsteņi!

 http://www.skurstenslaukis.lv/images/gallery/1.png
Kur uzkrājas toksīni?
Vai esat padomājuši, cik kg uztura katru dienu noēdat? Mērījāt? Svērāt?Pēc tam podā nosveriet, izmēriet, izvērtējiet, cik izgāja ārā un nevienam galvā neienāca doma, cik tas ir svarīgi impo un ekspo? Cik noēdāt impo un cik izgāja no jums ekspo? Kur viss palika?Neviens nav ievērojis, zarnas paliek arvien netīrākas, kas noved pie 100 slimībām. Zarnu vēzis ir vislielākais procents, VAJAG ATTĪRĪT! Gribi būt slaids?-attīries! Gribi lietot produktus? -attīries! Cik jums gadi? 58. Nē jums ir 68 gadi, to rāda jūsu izskats. Resno zarnu kaut vienu reizi esat tīrījis? Mājas miskasti tīrat katru dienu? Savu miskasti neesat tīrījis 68 gadi, vari iedomāties kā tur smird?
Vai arī atceraties kā bija, kad jūsu mājas skurstenis bija aizkvēpis un nebija vilkme uguns liesmai iekurot plīti? Dūmu pilna istabiņa līda un pašam jāmūk ārā; ne gaisa, ne gaismas, ne siltumiņa, ne brokastu virumiņš. Mājas skursteni iztīrījāt, miskasti iznesāt un prieks priekš visiem jūsu mājās gavilēja.
Tas pats jādara arī ar resno zarnu, ja gribat prieku sevī tālāk dzīvē nest.
Delikāta lieta, par to neviens nerunā; sarkst vai bālē tikai, karst vai salst. Nav jārunā gari, bet pašam vien jādara, vismaz 3-4 reizes gadā jāattīra resnā zarna jūsu dzīvības vilkmei.
Cik garas zarnas?
Jūsu augums reizināts ar skaitli 6=? Tas sanāk kā nu kuram, no 10 -12 metri garumā. Kad ēdat, mutē nokļūstot uzturam nonāk signāls pa visu organismu uz kuņģi - fermentu izstrādei. Kuņģis izdala sulu produkta pārstrādei. Kumosu vajag kārtīgi sakošļāt, ar pieaugošu vecumu krietni ilgāk, tik reizes cik gadi. Jo vecāki kļūstam, jo sliktāk sagremojas, kuņģa sula palīdz pārstrādāt uzturu. Siekalās daudz enzīmi, lieku reizi arī parazīti no ārpasaules tiks iznīcināti mutē ar siekalu palīdzību. Nokļūstot kuņģī kumoss šķidrā veidā pilnvērtīgāk labāk uzsūcas. Bēdas sākas tad, ja tas tā nenotiek. Zarnās sāk pūt, purkšķi tualetē. Kāpēc cilvēki ejot tualetē aiztaisa nāsis? Tur ir toksīni, viss nevajadzīgais iziet caur dupci, tas ir labāk nekā caur muti. Gaisam jāiziet caur tūpli.
Kad ēd šķidru ēdienu, tas organismā uzsūcas 20 - 30 minūtēs. Svaigi augļi, dārzeņi uzsūcas 45 minūtēs līdz 1 stundai. Sagatavots ēdiens uzsūksies 2 stundās. Gaļa uzsūksies no 12 - 48 stundām.
Nolieciet gaļas gabalu uz galda, atsstājiet tur 2 dienas, un pēc tam paskataties; kas tur notiek? Tas pats notiek arī organismā. Smirdošie toksīni noved pie daudzām slimībām; ādas, izsitumi dažādi, pumpas. Sievietes daudz tērē naudas kosmētikas kabinetos, salonos velti - jātīra resnā zarna!
Asinis nokļūst aknā, kur filtrējas asinis, 1.5 l asiņu katru minūti filtrējas. Kas būs ja netīras asinis? Pēc ilgāka laika akna atsakās strādāt, ierodas aknu vēzis. Aknā nav nervi, nejūt sāpes, nebrīdinās neko. Daudzi dakteri nomirst no aknu vēzi. Kā tautā saka:" Kurpnieks pats bez kurpēm paliek." Ļoti svarīgs orgāns ir akna. Ja gribi rūpēties par aknu, vispirms parūpējies par zarnu traktu!
Vistas aknu pārgriežot ar nazi jūs redzat caurumus? Tie ir asinsvadi, vidū ir ļoti mazi asinsvadi. Ja skābe paaugstināta, biezas asinis, rodas bloķējums.
Otrais filtru orgāns ir nieres. Pēc filtrācijas aknā asinis aiziet uz sirdi. Kuriem problēmas ar aknu, tiem arī ar nierēm problēmas, pēc Ķīnas metodes tā ir pārslodze filtros. Iedomājies, kā mazgā veļu jūsu veļas mašīna-automāts, kad filtrs piedzīts? Tā nevar pabeigt programmu, veļa paliek neizmazgāta, vai neizskalota... un jūs vainojat automātu, steidzat vai pie meistara, vai jaunu gribat pirkt tūlīt. Meistars atnāk, iztīra piedzīto filtru un veļu turpinat mazgāt. Viss kārtībā. Tas pats arī ar jūsu filtriem; jābūt sistemātiskai apkopei veselības profilaksē. Veļas automātu nopirksiet, ja vajadzēs jaunu, bet cilvēku nevar nopirkt taču.
Ar ko nodarbojaties katru rītu? Uz poda pa mazo un pa lielo!!! Cik un kas eksportā sanāk? Ko tur meklējat? Tas ir ļoti svarīgi!!! Svarīgi un vajadzīgi, lietderīgi!!! Sākumā nesaprati?
Pēc to var pateikt vesels vai slims zarnu trakts. Esmu strādājusi slimnīcā, kopusi slimniekus proktoloģijas nodaļā, reanimācijas, ķirurģijas, terapijas nodaļās. Esmu redzējusi daudzus vēža slimniekus, diemžēl pēc ķīmijas tikai mazs procents dzīvo. Slimie vēža slimnieki nes jums ļoti svarīgu vēsti. Vēzis ļoti smaga tēma, kuri zaudējuši savus piederīgos, ļoti labi to izjūt. Resnās zarnas vēzis ir pats smagākais, izplatās ļoti ātri 3-4 mēnešos. Kāpēc tik ātri? Tāpēc ka zarnas ir ļoti netīras. Kāpēc vajag atskatīties podā? Lai izbēgtu no resnās zarnas vēzi!!! Svarīgi ko eksportējam, varam secināt paši agrākajā stadijā:
*Krāsa vislabākā?
Visas tumšās krāsas; tumši brūna, zaļa, melna liecina par slimu zarnu traktu. ZELTAINA, mazliet GAIŠI BRŪNA, RIEKSTU krāsā liecina par veselu zarnu traktu.
Ja ir tumšās krāsas, tas liecina ka toksīni ir daudz!!!
* Izmēri un forma.
Maziem bērniem izmērs lielāks par jūsējo. Cik bieži kā banāns, kā desa, kāpēc nesanāk vairāk, bērni var, jūs nē? Zarnas netīras, bloķētas. Pēc izmēra jābūt resnumā kā jūsu 3 pirksti kopā salikti, ar vecumu samazinās līdz 2 pirkstu resnumam. Ja kā putra, pēc tam kā makaroni parādās? 2 nedēļas tīrīt!!! Ja pēc 2 nedēļām turpinās tievi makaroni, jāiet pie ārsta uz vēdera skenēšanu. Tas ir ļoti svarīgi! Tie nav nekādi joki piedzīvot zarnu vēzi. Iziet šķidrs saturs? - attīries 2 nedēļas, iziet šķidrs? - vēl 1 nedēļu attīries un steigšus pie ārsta!!!
Ar asinīm iziet? - attīri 2 nedēļas un uz skenēšanu!!! Tas ir vēža profilaksei. Pēc 2 nedēļām sajūt vieglumu sevī, izmainās sejas āda.
Podā plunkš nogrimst, izšķīst ūdenī - slikti, daudz toksīni no gaļas. Vislabāk ja peld pa virsu; var krāsu un formu noteikt. Kad izšķīst, toksīni vēl būs, kuri jāizvada.
* 2 minūtes!!! Ko tas nozīmē?

Daudzi cilvēki tualetes podu izmanto kā krēslu, tikai ar caurumu, kā bibliotēkā; lasa, lasa, tā arī neko neizsēž. Te nu jāsteidz uz darbu, darba laikā arī nekas nesanāk un tā turpinās apburtais loks n-tās reizes un n-tās dienas aizcietējumi. Vēža slimības sākas no aizcietējuma, ja tie ir bieži, un ja patstāvīgi ēdat gaļu diendienā. Veģetāriešiem nav tādu problēmu. Aizcietējumi norāda par nepareizu zarnu trakta darbību. Attīrīties- iziet vēderam, tās ir kustības, zarnu peristaltika. Kad slimas zarnas, tās kustības nav. Citi domā ka jāēd vēl vairāk, bet nekā... Jāēd dārzeņi, lai vēders izietu!
Ļaudis ar augstu asinsspiedienu, sirds problēmas, diabētiķi, pēc insulta, vēža slimie, aptaukošanās, artrīts, reimatisms viņi nesaspringst, nespiež ārā. Kāpēc?
Skāba vide, biezas asinis, slikta asinsrite!!! Sīkie, mazie asinsvadi galvā var plīst un nokļūt komā. Nedrīkst spiest!!
Sēdi uz poda dziedādams! Apskatīties, kas tu esi tāds? 2 minūtes būs par daudz atvēlēts šim procesam, pietiks ar 1 minūti.
* Lipīgums.
Kad beidzas ekspo, jums vajag daudz papīra. Kad ej uz poda, pēc tam ļoti pielipis pie poda, tas ir ļoti svarīgi! No kurienes? Ja tīrs un vesels, vesela gļotāda, šīs gļotas apsedz fekālijas. Pateicoties gļotām viss notiek bez problēmām un papīrs nav vajadzīgs gandrīz nemaz. Viss smērējas pie slimu zarnu traktu. Kad attīramies, kurss iet uz beigām, banāns peld pa virsu. Jūs sapratāt kāpēc jāattīras?
Kā var nodzīvot mūžu netīrījis zarnas? Zarnas ir garas, 1.nedēļā nebūs rezultāta, bet 2.nedēļā būs rezultāts.
* Smaka.

Ir tā, ka tur smird? Tāpēc ka ļoti daudz toksīni organismā. Ja pēc poda lietošanas var ienākt otrs un nesmird, tad viss ir kārtībā!!!
* Cik bieži dienā jāiet uz poda?

Ja 3 reizes dienā ēd, tad 3 reizes uz poda sēdēsi 1/2 stundu pēc ēsanas, ja 2 reizes ēdīsi, tad 2 reizes uz poda, tas ir ideāls varints, kas liecina par labu zarnu darbību.
Mājās uztaisiet katrs sev kalendāru! Pēc ekspo sēdi un paskaties un pieraksti! Šī metode palīdz ļoti labi. Vārds, vecums, krāsa, izmērs, lipīgums, smaka, ilgums, reizes. Ļoti nopietni pievēršat uzmanību savai vēdera izejai, no tā ir atkarīga veselība, darījumi, jūsu dzīves garums un veiksme.
Skū-ū-ūrsteņi! Sķū-ū-ūrsteņi! Kam jātīra skūrsteņi?Pāri visai Ozolainei atskan izdarīgo zaķēnu balss....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru