trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Akupunktūras ierīce "IŠOYKAN" biostrāvas regulēšanai.

 

Akupunktūras elektromasažieris IŠOYKAN galvas asinsritei.

Ķemmējot matus ar ierīci IŠOYKAN jūs regulējat bioelektrisko potenciālu galvā, stabilizējat asins spiedienu. Lāzera impulsi uzlabo mikrocirkulāciju sirds asinsvados un galvas smadzenēs, kā arī asinsriti galvas ādā, masāža noņem sasprindzinājumu un sniedz - dāvā patīkama  komforta sajūtu.
Darbības veidi:
* Asins spiediena stabilizācija,
* Masāža, vibromasāža,
* Lāzera iedarbība.
Virzīts uz biostrāvas līdzsvarojumu organismā.
Kā ietekmē biostrāva organismu? 
Elektriskie nervu impulsi dzīvā organismā dod informāciju no receptoriem smadzeņu neironiem un no smadzeņu neironiem  uz muskuļiem. No mūsdienīgās zinātnes viedokļa cilvēka šūna, kā arī viss organisms, ir kā savdabīgs elektriskais kondensators ar pozitīvo un negatīvo lādiņu. Tā ir iekšējā bioloģiskā elektrība - dzīvības enerģijas avots, ko sauc par cilvēka organisma biolauku. Biostrāvas zudums ved uz dzīvības izdzišanu.
Maza bērna enerģija atbilst 6 voltiem, vidēja vecuma cilvēkam - 3 volti, padzīvojušam - 2 volti. Cilvēkam novecojot enerģija samazinās, līdz ar to spēka zudums palielinās. Kad šūnas apvalka potenciāls līdzinās 0, šūna mirst. Cilvēka organismā pazūd biolauks un dzīve pārtrūkst.
Dzīves procesā svarīgs ir elektriskais lādiņš. Šūnai ir membrāna un tās ārējais apvalks ir ar + lādiņu. Iekšpusē membrāna uzlādēta ar negatīvo lādiņu. Ja šūnai ir normāls elektrisko lādiņu stāvoklis, tad pozitīvo un negatīvo lādiņu skaits ir vienāds - līdzsvarā. Ja ir parādījušās kādas anomālijas šūnā, tad arī audos parādās anomālās izmaiņas un cilvēks saslimst. Ir gadījies ar roku pieskarties kādam rokturim un tur jūsu rokai sit ar strāvu? Šai momentā tie lādiņi, kas atrodas uz šūnas membrānas ārējās malas, tie iziet ārā no organisma. Ja bieži parādās statistiskās elektrības funkcijas organismā,  kopējās funkcijas pazeminās. Ja satiekaties ar tādu cilvēku traucētām funkcijām?
Kādi simptomi norāda uz nekārtību organismā?
Par nekārtību liecina augsts asins spiediens, kā arī pazemināts asins spiediens, pēkšņas galvas sāpes, troksnis ausīs, murgaini sapņi, hiperglikēmija, nesadzīst brūces, norāda uz biostrāvas disbalansi.
Kas jādara ikdienā priekš biostrāvas regulāciju?
Basām kājām jāstaigā pa zemīti. Pēdu masāža stimulē biostrāvu. Ūdens procedūras.
 Otra iespēja ir TIENS ķemmes IŠOYKAN pielietojums. Ja mēs izprotam biostrāvas lietderību organismā, tad katru dienu ir jādara kaut kas lietas labā.
Katru dienu turi pirkstos ķemmi. Brauc mašīnā vai lidmašīnā, vienmēr vari pielietot ķemmi biostrāvas līdzsvarojumam. Daudz runā pa mobīlo telefonu, strādā pie datora, skaties televīzijas pārraides?"Ķemmē" matus ar Išoykan!!! Sāp galva? Pieliec, uzliec tai sāpošajā vietā un pēc 2-3 minūtēm sāpes zudīs biostrāvas līdzsvarojuma ietekmē. Lāzera izstarojumā tas notiek ātrāk. Ja ļoti stipras sāpes, var ieslēgt vibromasāžu.
Pakriti? Uzliec sāpošajā vietā vibromasažieri! Sāp kuņģis? Uzliec sāpju vietā saskarsmē ar ādu un pēc 3 minūtēm manīsi atvieglojumu biostrāvas līdzsvarojuma ietekmē! Jaunā ķemme ļoti ātri iedarbojas uz biostrāvas līdzsvarojumu organismā. Noņem muskuļu spazmas, artērijās stimulē asinsriti. Asinsvados plūstošā netīrība palēlina asinsriti. Pēc IŠOYKAN pielietojuma asinsrite paātrinās, šķīdina trombus.
 Straujā upē ātri plūst ūdens - krasti ir vienmēr tīri. Kurā upē lēni plūst ūdens, kā arī ļoti maz ir ūdens - krasti vienmēr ir ļoti, ļoti piegružoti. Tas pats notiek asinsvados. Pie normālu asins spiedienu asinis plūst ātri un asinsvadu sieniņas paliek tīras.
IŠOYKAN profilaksē ļoti labi iedarbojas pret asinsvadu slimībām.Stabilizējas paaugstinātais spiediens uz normālu, kā arī pazeminātais uz normālu asins spiedienu.
Lāzerterapija jaunajā ķemmē + jauna funkcija, tas ir dzīvības stars. Lāzers efektīgs pie daudzu problēmu risinājuma, pusvadītājs. Pusvadītāja lāzers ar zemu intensitāti, mazu jaudu nav kaitīgs cilvēkam, labi iekļūst cilvēka organismā stimulējot asinsriti paaugstina organisma funkcijas. Zobiņiem saskarsmē ar ādu iedegas lāzera izgaismojums. Išoykan ir enerģijas sargājošs aparāts - ierīce.Aparātam ir stimulējoša ietekme atrast vājo vietu organismā. Latvijā 1.vietā ir sirds asinsvadu slimības. Infarkti notiek nakts otrajā pusē dažāda vecuma cilvēkiem, tāpēc profilaksei pirms gulētiešanu uzliec uz sirdi katru vakaru IŠOYKAN ! Aizmigsi? Viss būs labi! Tādā gadījumā mazinām nāves gadījumus.Pie insulta un infarkta ir tikai 12 minūtes, lai glābtu dzīvību. Ja tā gadās ar kādu, tad ar šo ierīci var glābt dzīvību, kamēr atbrauc ātrā palīdzība.
Zinātnieki ar sava  izgudrojuma ieviešanu dzīvē cilvēcei ļauj saglabāt veselību, ilgu, skaistu mūžu nodzīvot šai pasaulē tādā, kādā katrs dzīvojam, rast līdzsvaru informācijas gadsimtā, būt veselam!
Esat ieinteresēts iegādāties biostrāvas regulētāju "ĪŠOYKAN"? Pareizi, tā vispirms ir jāpasūta un jānopērk, lai personīgi varētu lietot. Cik maksā? 236 PV= 148.68 ls Tas ir tā vērts!!!
Nākošajā reizē pastāstīšu par pareizu jaunās ķemmes pielietojumu veselības profilaksē, kā arī dažādu veselības problēmu risinājumus kopā ar bioloģiski aktīvo vielu pareizu pielietojumu.
Ar Dieva mieru jūsu sirdīs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru