svētdiena, 2013. gada 7. aprīlis

Dzīves enerģija un nauda - laba asinsrite.

Katram dzīvē pašam piedzīvotas dažādas ķibeles, kā arī radu saimēs. Ne jau visiem ir bijis veiksmīgs atrisinājums; kādam šogad palika liela saimniecība laukos bez saimnieka, kādam jau bija divi insulti  un trešo reizi infarkts nogāza, cits jau mūžībā, cits ķepurojas ārā no neveselības gultu - atveseļojas. Sirds asinsvadu slimības diemžēl paliek arvien jaunākas. Pagājušajā nedēļā kādai jaunai sievietei 21 gada vecumā jau insults klāt...
Pilnīgi veseli cilvēki tikpat kā nav; ir cilvēki, kuri rūpējas par savu veselību, un ir arī tādi, diemžēl, kuri neko nedara savā labā. Neatkarīgi no savas labās gribas mēs nokļūstam dažādos apstākļos, uz mums iedarbojas apkārtējā vide, ekoloģija, darbs un bezdarbs, profesijas īpatnības ikdienā... dīkstāve un pārslodze...
Statistika liecina, ka Latvijā 1.vietā ir sirds asinsvadu slimības, tātad asinsrites problēmas, 2.vietā cukura diabēts - endokrīnās sistēmas problēmas, 3.vietā onkoloģija - vēzis. Šīs slimības skar bagātos i nabagos. Kāpēc? Kāpēc tik agri un tādā ātrumā sameklē nāve? Kādam tas ir nepareizs dzīves veids, nepilnvērtīgs uzturs, stresi, un viss kas sākas ar priedēkli NE..., negribu, neticu, neieklausos, neizvērtēju, kā arī skopums pašam pret sevi. Piemēram; Ir cilvēkam pietiekoši daudz naudas un ir informācija par labu produkciju, bet sirgst no savas nevarības, jo tā ir saistībā ar neticību, nezināšanu un SKOPUMU PAŠAM PRET SEVI. Cilvēks neprot mīlēt sevi. Viņš izdarīs visu priekš otru cilvēku sevi atstājot novārtā.
Šodien ienāca manī tāda doma:"Nauda ir tava asinsrite. Nauda guļ tavā maciņā, bankas kontā bez apgrozījuma, bez asinsrites, un tu cilvēks guli nevarībā. Nauda drošībā zem matraci nolikta, zelts ārdurvju kārbā (kā seifā, kuram kodu nezina neviens) noglabāts un tu cilvēks lepojies sevī ar savu materiālo bagātību, fiziski esi apgrūtinājums visiem, kā arī psiholoģiski nevienam tuviniekam nav viegli. Kuram vajadzīga tāda "bagātība" bez enerģijas? Sāpošajai vietai uzliksi jebkuru naudas zīmi, tā palīdzēs, atvieglos tavu stāvokli? Nē, taču! Ja tev mājās būs pārnesta nopirktā ierīce, produkts kas uzlabo asinsriti un to attiecīgi pielietosi katru dienu (ne jau godam plauktā turēsi), PAREIZI, PAKĀPENISKI, PASTĀVĪGI, REZULTĀTS BŪS! Izmaiņas sevī manīsi katru dienu, un tās izmaiņas vedīs tikai uz uzlabojumu - atveseļošanos!!! Naudas investīcija savā veselībā, tā ir tava asinsrite! Asinsritē tava veselība!"
Tu esi investējis naudu savā veselībā nopērkot biostrāvas regulētāju "IŠOYKAN"? Apsveicu! Tu esi tā vērts!
Mēs dzīvojam civilizētā laikmetā atrauti no dabas. Lielākā daļa ļaudis dzīvo "betonu sprostu būros", ko sauc par dzīvokļiem , kur darbojas televizors (zinām kas notiek ārzemēs, bet nezinām kas notiek ar kaimiņu), saziņas līdzekļi - internets, mobīlie telefoni un pilsētā pa asfaltu basām kājām nestaigā neviens. Kur ņemt magnētisko lauku sev, ja neesi augu gadu saskarsmē ar zemi un dabu kopumā? Tur arī tas suns ir aprakts!
Laukos saskarsme ar dabu ir, bet ir fiziskā pārslodze, varbūt vientulība, kā arī citas problēmas, kas izraisa asinsrites problēmas.
Profilaksei mums uz šo dienu ir TIENS kompānijas magnētiskā ķemme iepriekšējais variants
bez vibrācijas un lāzerterapijas ar trīs ligzdām un 21 masāžas zobiņu - puļķīti (maksā 83.16ls cena partneriem) un ir uzlabotais variants jaunā ķemme ar piecām ligzdām un lāzerterapiju (skatīt iepriekšējā rakstā). Kuru ķemmi iegādāties? Abi varianti ir labi!
Abām" ķemmēm" pamatā ir masāžas zobiņu ligzdas (3 un 5), bioelektrība - biostrāvas regulācija (+ un - jonu līdzsvarojums), a/spiediena regulēšana.
Atjaunotajam variantam klāt ir nācis papildinājums; masāžas ligzdas ir kustīgas, līdz ar to var veikt vibromasāžu divos režīmos; ar pārtraukumu un bez pārtraukuma vibrēšanā, kas atspoguļojas uz ierīces displeja un ārstniecība ar lāzeru.
Šī aparāta priekšrocība:
Apjomā neliels, viegls, ērts un drošs līdzi nēsājams aparāts somiņā, arī tādā lielākā kabatā varēsi ielikt, atveseļošanās jebkurā vietā un laikā ar ātru iedarbības efektu, kalpos ilgus gadus, vari  izlīdzēt grūtuma brīžos jebkuram cilvēkam, kamēr atbrauc "ātrie".
Darba princips:
Pavisam 35 masāžas zobiņi - puļķīši gudri izvietoti piecās ligzdās atbilstoši pieciem dabas elementiem pēc seno Ķīnas mācību (metāls, koks, ūdens, uguns, zeme).Ligzdu izvietojums veiksmīgi izdomāts , lai varētu uzķert signālus no bojātām šūnām. Kontaktā ar cilvēku aparāts veidojot vienotu slēgto ķēdes sistēmu laiž caur sevi biostrāvu no cilvēka un pārveidotā veidā biostrāvu sūta atpakaļ uz organismu, piepildot slimās šūnas ar negatīvajiem joniem.
Ierīces izgatavošanā nav nitrolaku pielietojuma. Masāžas zobiņi izgatavoti no trīsvalentā hroma, kas raksturojumā ir  ļoti tuvs sudrabam ar pretbakteriālām īpašībām, ierīces pielietojumā organisms kontaktējas ar aparāta korpusa metālisko gredzenu, rezultātā veidojas elektromagnētiskais lauks ar cilvēka ķermeni, ar ko sasniedz:
* asinsvados gludo muskuļu spazmu noņemšanu, asinsrites uzlabojumu, artēriju paplašināšanos,
*trombu šķīdināšanu asinsvados, asinsvadu kanālu attīrīšanu, otrreizēju aterosklerotisko veidošanos novēršanu,
*plazmaferēzi (asins attīrīšana) - šķidrinās asinis, asinsvadu elastīguma atjaunošanos.
Reāls piemērs iz reālās dzīves Latvijā:
Apmēram pirms astoņiem gadiem kādu vecmāmiņu 83 gados piemeklē insults, guļoša uz gultas un cerību nekādu nedod ārsti uz atveseļošanos. Mazmeita uzzināja par magnētisko ķemmi  (iepriekšējais variants), nopirka un katru dienu (cik nu pašai laiks atļāva un spēka pietika) stāvēja pie vecāsmātes gultas ar ķemmi apstrādājot vecāsmātes galvu neskaitāmas, n-tās reizes dienā viena mēneša garumā . Pēc mēnesi vecmāmiņa piecēlās no nevarības gultu, pati spēja parūpēties par sevi. BRĪŅIŠĶĪGI? No tuvinieku pleciem nokrita lieku klapatu nasta, liekie izdevumi par ārstniecību, un vecmāmiņas solis ikdienā steidz palīgā saviem mazbērniem.
Biostrāvas regulēšanai ķemme pielietojama jebkurā vecumā ikvienam cilvēkam. Lieto pats un dzīvo sveiks un vesels veselībā, kā arī jauka dāvana no tevim, ja izlemsi kādam pārsteigumā uzdāvināt (tu to vari un kāds to nevar nopirkt).
Nauda, šodien investējot savā veselībā produkta iegādei, nodrošina labu asinsriti attīstot veselības nozarē laimīgu rītdienu, kā laba degviela automobīlim, ļauj dzīvē tālāk braukt! Drošība un laime lai sargā jūs visus mazus un lielus, jaunus un senus ļaudis! Dzīvo sveiks un vesels!!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru