otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Biostrāvas regulētāja "IŠOYKAN" un BAV pielietojums.

Kārtējo reizi dzīvē nāk apliecinājums no ļaudīm, ka viņu piederīgais ir smagi slims, lieto bezmaksas medikamentus (apmaksā valsts), ārsti pirms n-tajiem gadiem pasludinājuši spriedumu attiecīgi noteiktajai diagnozei - dzīvotājs nebūs ilgi... pēc gada, vai arī vairāk, dakteri secina, ka slimniekam problēma iekapsulēta, tālāk nevirzās, bet slimnieks no nevarības gultas neceļas. Piederīgie neziņā... ko darīt vai arī neko nedarīt, jo spriedums jau zināms un vājniekam krietna gadu nasta? Šeit dzīvē ir divas kategorijas cilvēku; nedarītāji un darītāji. Nedarītāji parasti paļaujas uz bezmaksas medikamentiem, kurus bieži vien bezmaksas piedāvā farmācijas firmas caur poliklīnikām, aptiekām, kā eksperimentu (jo tādi medikamenti nav vēl daudz praktizēti attiecīgo problēmu risinājumam, un rod atbalsi cilvēkos, kuri ļaujas dzīvē vairāk vai visu iegūt par brīvu, kā tautā saka "na haļavu". Otra grupa ļaužu nekad neapstāsies pie pasludinātā nāves sprieduma, meklē ceļu un dažādus variantus, kā arī atrod un atveseļojas, krietni pagarinot cilvēka mūžu. Ir jādara viss cilvēka labā kamēr viņš dzīvojot elpo, pēc tam neko vairs nevajadzēs. Pati personīgi esmu dzīva dzīves  lieciniece dažādos cilvēka nevarības brīžos, šie brīži ir bijuši īslaicīgi, kā arī vairāku gadu garumā, kuri ir piemeklējuši man ļoti tuvus cilvēkus (citi miruši diemžēl, citi vēl joprojām kvalitatīvi bauda dzīves skaistumu un auklē savus mazbērnus).Cilvēks ir vislielākā vērtība, tāpēc rūpēsimies par sevi vispirms, par bērniem, par vecākiem cilvēkiem! Kā paruna saka: "Dods devējam atdodas!" vai arī:"Dod dievs otram dot, bet ne no otra mīļi lūgt!"
Un tā rūpēs par sevi, kā arī otram palīdzēs BIOSTRĀVAS REGULĒTĀJS "IŠOYKAN" ar vibrācijas masāžu un lāzerterapiju un bioloģisķi aktīvo vielu pielietojums veselības profilaksē, kā arī piecelties kādam no nevarības gultas, vai arī atvieglos no neciešamajām sāpēm.
Ierīce "IŠOYKAN" ļoti labi iedarbojas pret asinsvadu slimībām regulējot paaugstinātu a/spiedienu un pazeminātu asinsspiedienu. Abos veidos biostrāvas ierīce stabilizē a/spiedienu.
Kur strauja upe tek, kas notiek? Laba asinsrite, ideāls a/spiediens 120/80? Tā ir visiem, ja nav, tas nozīmē, ka jāstrādā cītīgi ar sevi!!!
Sākam strādāt?
1.Apsēdies ērti uz krēsla, rokas turi sirds līmenī. Vienā rokā ap korpusa gredzenu saņem ķemmi un otrās rokas pirkstus ieliec katru savā ligzdā un turi vismaz 3'(minūtes), pēc tam apmaini ķemmi rokās uz pretējo virzienu, atkal pirkstus ligzdā turam 3'
2.No īkšķa pamatnes apakšējās līnijas nomēram trīs pirkstu platumā attālumu atrodot punktu sirds darbības stabilizācijai (kreisajai un labajai rokai), liekam virsū masāžas ķemmi ar masāžas zobiņiem (lāzergaisma vidū spīdēs, tieši virs punkta) un turam uz vienas rokas 3' un uz otras rokas 3'.
3. Saliecam roku elkonī turot sirds līmenī, liekuma vietā pa diagonāli uzspiežot ar pirkstu atrodam sāpīgu punktu, uz šī sāpīgā punkta liekam virsū ķemmi un turam 3'.
4.Jeņ Jim galvenais punkts a/spiediena stabilizācijai pie kakla abās pusēs vairogdziedzerim vienlaicīgi uzspiežot ar pirkstiem atrodam pulsāciju, katrā pusē uz pulsācijas punktu turam ķemmi pa 3'.Aizmugurē atrodas miega artērijas, parasti tās mēdz būt artesklerozas - aizkaļķotas, kas arī traucē asinspieplūsmi smadzenēm, galvas asinsritei.
A/spiediena regulēšanai galvenie trīs punkti; 2., 3., 4.
Pēc tam galvas aprūpe ķemmējot matus pa piecām galvenajām līnijām masējam galvu pa vienu līniju no 20 - 30 reizēm;
1.līnija no pieres, kur sākas mati, pāri pakausim līdz sprandas iedobītei (kur beidzas mati).
2.līnija no pieres "ragu" vietas līdz kaklam abās galvas pusēs.
3.punkts no priekšpuses uz aizmuguri apkārt ausij kreisajā un labajā pusē.
Svarīgi un ieteicams, ar kreiso roku ķemmējot labo pusi un ar labo roku ķemmējot kreiso pusi, tā ir laba profilakse pret trombu veidošanos.
Pēc ķemmes pielietojuma vajag izdzert glāzi ANTILIPĪDU TĒJU starp brokastīm un pusdienām, starp pusdienām un vakariņām (uzlabo mikrocirkulāciju, tīra asinsvadus...)
Ko vajag lietot no BAV?
1. Hitozāns regulē asinsspiedienu, tāpēc ieteicams 2 reizes dienā pa 3 kapsulām rītos un vakaros pirms ēšanas vismaz 1/2 stundu.
2. Vēl var biokalciju dzert pa 1 paciņai vakarā un rītā, kā arī KORDICEPSU 3 kapsulas vakarā un rītā.
Parasti a/spiediena regulēšanai, sirds enerģijai, asins cirkulācijai nierēs hitozāns un kordiceps iet kopā; hitozānu pirms ēšanas un kordicepsu pēc ēšanas lieto ikdienā. Biokalcijs arī attīra asinsvadus, kā arī mineralizācijai efektīgs produkts ar Jan enerģiju (asinsvadu problēmās parasti trūkst organismā mikro un makroelementi).
Jāņem vērā katra cilvēka problēmas. Var pievienot IKANU no plkst.11.00 - 13.00 no 3 -5 kapsulām, antidepresants, antioksidants, skābekļa piegādātājs, uzlabojot asinsriti stiprinās sirds darbību.
Ja ir galvas smadzeņu problēmas, tad Ikana vietā no plkst.11.00 - 13.00 lieto OMEGA3 no 3 - 5 kapsulām atkarīgi no stāvokļa.
PAZEMINĀTAM a/spiedienam obligāti KALCIJU + Dateļu sīrupu lietot!!! Dateļu sīrups satur dzelzi. Siltā ūdenī šķīdinātu 1 flakonu Dateļu sīrupu dzeram. Ja ļoti, ļoti zems a/spiediens, tad pievienojam vēl KORDICEPSU, nierēm labi asinsritei palīdzēs. Kam ir zems spiediens, parasti ir nieru problēmas. Kordicepsu 3 kapsulas rītā un 3 kapsulas vakarā.
DIABĒTA slimniekiem.
Turēt rokās aparātu, katru pirkstu savā ligzdā 3'.
Pirms gulētiešanas un no rītiem stimulēt aizkuņģa dziedzeri turot virs tā biostrāvas ķemmi ar lāzera starojumu.
Rekomendējas lietot BAV:
1. Kalcijs cukura līmeņa līdzsvarojumam 1 paciņa vakarā un no rīta 1 paciņa.
2. Hitozāns 3 kapsulas vakarā un 3 kapsulas no rīta.
3.Kordiceps 3 kapsulas vakarā un 3 kapsulas no rīta.
Un vēl var pievienot SPIRULĪNU pirms ēšanas no 3 - 5 kapsulām.
Pirmajā posmā nedrīkst atmest medikamentu lietošanu (starp medikamentiem un BAV ieteicams ieturēt 2 stundas intervālu, lai medikamenti iedarbotos organismā un BAV novērstu radušās blakusparādības, mīkstinātu, novērstu, izvestu radušos intoksikāciju, barotu šūnu...)lai netraucētu viens otram medikamenti un BAV darbību organismā, pēc trīs mēnešiem var samazināt medikamentu devu, un varbūt, pēc 8 mēnešiem varēs pilnībā atteikties no medikamentu lietošanas. Cukura diabēta cilvēkiem vairāk jākustas pēc iespējas vairāk svaigā gaisā, jāseko savam garastāvoklim, vairāk prieka sevī jāielaiž!
ĻAUNDABĪGOS AUDZĒJUS ĀRSTĒ LĀZERTERAPIJA vieglā stadijā liekot virsū vajadzīgajā vietā lāzerķemmi. Krūšu vēzis? Ierīci liek tieši virsū uz krūtīm! Dzemdes vēzis? Liek blakus tai rajonā.
Katram veselam cilvēkam ir vēža šūnas, (arī bērniem ) slimam cilvēkam tās ir ļoti, ļoti daudz, tāpēc 15 kapsulas dienā HITOZĀNU lietot, sadalot tās trīs porcijās 5+5+5=15. Vēža šūnās elektriskais lādiņš ir mīnus (-), hitozānā pozitīvais (+)lādiņš, līdz ar to vienādojas.
Kāds teicis:"Katrai šūnai ir savs dzīves cikls, bet vēža šūnai tas ir bezgalīgs; ja ir izveidojusies, tā veidosies vēl un vēl..." Hitozāns iekapsulē vai arī likvidē vēža šūnas atbilstoši stadijai.
2. KORDICEPS arī 5+5+5=15 kapsulas palielina organisma spējas cīņā pret vēzi. Imūnšūnu deficīts nav spējīgs cīnīties pret vēzi, tāpēc nāk palīgā imūnmodulators KORDICEPS!!!
3. Dateļu sīrups pirms brokastīm izdzert 1 flakonu izšķīdinātu siltā ūdenī ( siltā ūdenī viss ātrāk uzsūcas organismā). Dateļu sīrupa sastāvā ir CIKLISKAIS ADENOZOĪDFOSFĀTS, kam ir pati galvenā funkcija sliktās šūnas PĀRVĒRŠ LABAJĀS ŠŪNĀS!
Veseliem cilvēkiem arī vajag lietot DATEĻU SĪRUPU vismaz 2 reizes gadā; uzlabo asinis, vairo labās šūnas. dateļu sīrupu ieteicams lietot rudenī un ziemā, tā saglabājot iekšējo enerģiju, tāpēc arī kalciju ieteicams lietot ziemā, lai vienmēr būtu silti ziemas spelgonī, vasarā ar sviedriem tas "izkūpēs" ārā. Ķīnā Dateļu sīrupu pielieto poliklīnikās.
"IŠOYKAN" apstādina novecošanās procesus. Sieviete līdzīga ziedam un baidās "vaigā novīst". Ar slīdēšanas paņēmienu pa seju, acīm jābūt aizvērtām, apkārt acīm , rievas mazinās. Vakarā ļoti labi pabarot seju ar kādu barojošo krēmu, var ņemt VEIKANA kapsulu un pāris piles uzliekot uz sejas, veic masāžu ar IŠOYKAN korpusa gredzenu; āda kļūst maigi samtaina, gluda, paaugstinās ādā mitrums, stimulē kolagēna izstrādi.
Ar lāzeru var izārstēt hroniskās iesnas. Ārējais faktors ir viens, otrs faktors - iekšējais, jābūt vienmēr omā, lai vairāk smaidītu; smaidā noļukušie vaigi kļūst tvirtāki, mazāk rievas veidojas.
VIBROMASĀŽA.
Uz vāciņa ir slēdzis "ON" - vajag uzspiest 2 sekunžu ilgumā, tikai tad ieslēgsies vibrācija. Ir 2 veidi; nepārtrauktā vibrācija - visam ķermenim, pārtrauktā vibrācija - galvas aprūpei, masāžai.
DZIN-lo kanālus attīra, stimulē asinsriti. Ci enerģija tā ir stabilitāte, noņem nogurumu.
Funkciju regulēšanai organismā vislabāk no 5'-10' lietot vibromasāžu, pārāk ilgi nevajag, ilgāk kalpos baterejas (2 batarejas-mazais pirkstiņš). Vibromasāža domāta ātrai iedarbībai, ļoti labi kakla osteohondrozei iedarbojas. Hroniskām galvas sāpēm ieslēdz vibromasāžu un uzliek uz pakausi 3', pēc tam izslēdz "vibro" un turpini ķemmēt galvu!
Pēc telefonsarunām, internetlietojuma, televīzijas seriālu cienītājiem - visiem ķemmēt matus masējot galvu ar biostrāvas ķemmi (pozitīvie lādiņi parasti ir vairākumā - ieved līdzsvaru). Vakarā obligāti nomazgāt seju vai ieiet dušā. Labi veikt masāžu mugurai, ko pats nevari palūdz otram!  Pirms gulētiešanu ierīci obligāti paturēt uz sirdi, lai jauki sapņi un moža rītausma!Dzīvojiet MĪLESTĪBĀ un rūpēs par savu un tuvāko veselību!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru