pirmdiena, 2010. gada 25. janvāris

Orgānu bioloģiskās aktivitātes laiki.


Iestājoties rītam, mēs pošamies un dodamies katrs uz savām darba vietām, kā nu katrs mākam, tā strādājam, kurš ar rokām, kurš ar galvu. Kam tiek noslogoti muskuļi vicinot slotu saslaucīdami" inteliģentās" sabiedrības drazas, kam tiek noslogoti prāti radošā darbībā sēžot pie kompjūteriem, vai veicot matemātiski svarīgus finansiālus aprēķinus valsts labklājības labā. Katram darbam ir savas slimību īpašības, kuras mēs izauklējam pārslogojot sevi veicot ikdienā vienveidīgas kustības, no kurām negribam atteikties, jo komforta krēsls ir piemagnetizējies klāt mūsu dibeniem. Kamdēļ mainīt savu vienveidīgo taciņu uz darbu," pusdienās sapirkties dažāda garduma bulciņas un pie kafijas tasītes ar kolēģiem pārrunāt par valdošo netaisnību uz pasaules, mazajām algām, nabaga pensionāriem, nobarojušies politiķiem, tad vakarā pa ierasto taciņu atpakaļ uz mājām, iesēsties mīkstā krēslā pie krāsainā TV ekrāna, kur tiek atkal runātas runas par valdošo netaisnību uz zemes virsmas, ko jūs nākamajā dienā varēsiet pārrunāt ar darba kolēģiem pie kafijas tasītes ēsdami bulciņas"? Jebkuras lietas veiksmīga darbība ir atkarīga no tā, kā darbojas mehānisms, ja jūsu orgānu mehānisma darbība tiek darbināta nepareizi barojot to ar neatbilstošu pārtiku attiecīgajā sezonas laikā un diennakts stundā, tad noteikti jūs to sabojāsiet.
Dievs ir ielicis dabā savus likumus, ja arī jums tie nepatīk, tad jau neies viņš mainīt tos pēc jūsu iegribas, bet jums ir jāpieskaņojas tai kārtībai, kāda pastāv dabā. Diennaktij ir divdesmit četras stundas jebkurā pasaules malā un cilvēks mostas darbam no rīta nevis vakarā, tādas elementāras lietas mēs zinām ik katrs, bet attiecībā uz bioloģiskām orgānu aktivitātes stundām daudzi skatās ar aizdomām, tas neattiecas uz manim, bet uz austrumniekiem.
Noteikti pamanāt sevī enerģijas pieplūdumus un pasivitāti kādā attiecīgajā dienakts stundā un tas atkārtojas katru dienu? Kāpēc pusdienas laiks ir parasti laika posmā no 13.00-15.00 ? Kāpēc tas nav no 15.00-17.00? Katram orgānam ir savs aktivitātes un pasivitātes laiks un tā darbības funkcijas nosaka arī mūsu ikdienas uzvedību attiecīgajā laika stundā. Ja pieceļoties no rīta skrienam uz tualeti, tas liecina par resnās zarnas aktivitātes laiku un tieši no turienes sākās daudzas jūsu veselības problēmas. Ja netiek laicīgi izvadīti nelabvēlīgie organisma elementi, tad sāk ciest viss organisms kopumā. Kāpēc ir jāceļās agri no rīta līdz saule aust un jādodas pie govs pupa slaukt pienu? Tā mūsu seņči ceļoties agri no rīta nodrošināja sev ilgmūžību dzerot svaigu pienu ik rītu un strādādami smagu fizisku darbu liedami sviedrus, ar kuriem tika svētīta Latvijas zeme plaukumam. Kurš no mums dzīvo laukos un dzer svaigu pienu nodrošinādams savus kaulus ar kalciju, kurš ceļas agri no rīta? Tas piens, ko pērkat paciņās nav piens , bet tikai vien padzēriens līdzīgs pēc garšas mazliet pienam, tas rīts, kas modina jūs augšā tiek projām dzīts pārklājot sevi ar mīkstu vilnas segu, jo vēl ir jānosapņo pareģojoši sapņi par labklājību.
Sāciet dzīvot un darboties pēc dabā ieliktās kārtības un redzēsiet jums būs spožāki panākumi labklājības celšanā.

Orgānu bioloģiski aktīvie laiki.

1. Plaušas no 3°° - 5 °°
2. Resnā zarna no 5 °°- 7 °°
3. Kuņģis no 7 °°- 9°°
4. Liesa un aizkuņģa dziedzeris no 9 °°- 11°°
5. Sirds no 11°° - 13°°
6. Tievā zarna no 13°° -15°°
7. Urīn pūslis no 15°° - 17°°
8. Nieres no 17 °° - 19°°
9. Perikards no 19°° - 21°°
10. Trīskāršais sildītājs no 21°° - 23°°
11. Žults pūslis no 23°° - 1°°
12.Aknas no 1°° - 3 °°

Sekojoši mums ir jādarbojas ar katru orgānu attiecīgajā maksimālā enerģijas darbības laikā, stiprinot tā spēkus un kopumā visu organisma darbību.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru