otrdiena, 2010. gada 19. janvāris

Priekšvārds.


Tu saki: "Liela laime ir-veselam būt-
Nē! Vēl jo lielāka laime: veselam kļūt.

"Ir tūkstošiem slimību, bet tikai viena veselība." Mēs bieži novēlam viens otram svētku apsveikumos veselību, kā lielāko vērtību, bez kuras nevaram sasniegt savus skaistākos dzīves mērķus un apzinoties paši to, ka veselība ir jāsargā , mēs tomēr atļaujamies izturēties pret to necienīgi, kamēr baudām tās labsajūtu. Tikai slimības dienās vairums cilvēku nāk pie atziņas, ka veselība ir visdārgākā manta, un ka mūsu pienākums viņu sargāt tā, it kā tā mums būtu tikai vienreiz dota, tāpat kā mūsu dzīvība. Mūsu laikmetā ši atziņa ir sevišķi svarīga, jo modernā attīstība mūs novedusi līdz straujai sacensībai visās darba nozarēs, un no katra tiek prasīts visaugstākais darba spēju spraigums. Mēs ne vienmēr varam palielīties, ka esam sātīgi paēduši un arī ja esam paēduši, tad nezinām, kas ir nonācis mūsu organismā, kā tas iedarbojas uz mūsu organismu, ko mēs ēdam ikdienā, vai mēs daram labu savai veselībai barojot sevi ar e-vielu piebāztajiem produktiem? Lai kā arī mēs censtos izvairīties no nelabvēlīgās pārtikas šajos laikos, tik un tā mūsu organismā nonāk daudzas vielas, kuras sagrauj mūsu organisma darbību un jūtoties slikti skrienam pie labākajiem pilsētas ārstiem, bet vai mēs zinām , ko šie ārsti mums paraksta lietot? Mēs uzticamies viņu diplomiem un pieredzei, tikai šajos laikos ir tūkstošiem diplomētu ārstu, tomēr ir gaužām maz labu speciālistu, lai cik bēdīgi tas neizklausītos, bet mūsu laikos noteicošais ir naudas faktors. Cilvēks ir tikai liela farmācijas kompāniju konveijera sastāvdaļa, uz kura veselības tiek veikti eksperimenti, bet nevis cilvēka atveseļošana. Vai varam atļauties ar sevi eksperimentēt stūķējot ikdienas sevī kilogramiem ķīmiski apstrādātu pārtikas produktu, antibiotiku, lietojot alkoholu, pīpējot cigaretes, dzerot ūdens vietā gāzētos dzērienus un būt pārliecināti, ka ar manu veselību viss būs kārtībā?
Darba spēks tagadējos apstākļos ir vairumam cilvēku viņu vienīgais īpašums. Šo īpašumu uzglabāt, vai pēc iespējas visā pilnībā atgūt, ir pienākums , kurš nopietni jāliek pie sirds katram apzinīgam latvietim, sevišķi tādam, uz kura pleciem gulstas atbildība par veselas ģimenes labklājību un nācijas veselīgu nākotni. Tāpēc tagadējais laikmets prasīt prasa, lai veselības jautājumi tiktu noskaidroti un apgaismoti katrā ģimenē. Šo svarīgo uzdevumu mēģinās veikt mans "A-zvaigznes" blogs.
Ir daudzas grāmatas, kurās tiek aprakstītas atsevišķas slimības, veselības padomi, austrumu un rietumu medicīnas gudro raksti, kā un ko darīt, lai būtu veseli, kā zināt pie kuras gudrības pieķerties?Mans uzdevums šajā blogā ir parādīt vienu no ceļiem , kuru varētu nosaukt"austrumu ceļš" uz jūsu veselību, kuru esmu gājusi pati un dalos ar savu dzīves pieredzi, novērojumiem darbā ar bērniem, daudzu brīnišķīgu cilvēku padomiem, kuri dzīvē ir saskārušies ar ķīniešu kompāniju"Tiens".
Mēs neapstāsimies tikai pie šīs kompānijas brīnišķīgajiem uztura bagātinātājiem, kas tiek ražoti no ekoloģiski tīrām izejvielām, kuras tiek iegūtas Tibetas un Ķīnas ekologiski aizsargājamās zonās, bet pievērsīsimies arī pašmāju labumiem.
Par vēlu kalt ieročus, kad ienaidnieka armija stāv pie valsts robežām, tā arī gudrais savlaicīgi kaļ savu veselības zobenu pirms vīrusu un baciļu armija nostājas tam blakus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru