sestdiena, 2010. gada 23. janvāris

Veselīga atbildība.

Cilvēka organisms ir spējīgs pārstrādāt tikai dabīgas izcelsmes produktus un viss, kas ir neorganisks uzkrājas mūsu organismā šlaku, toksīnu, kaļku nogulsnēs, akmeņu veidā. Daļa no tiem izvedas no organisma ar urīnu un izkārnījumiem, bet lielāka daļa tomēr paliek organismā, kā drazas, kas sagādā nelabvēlīgu pašsajūtu. Ja mēs dzīvojam netīrā mājā, tad noteikti jūtamies ne pārāk labi un ņemam rokās slotu, putekļsūcēju, grīdas lupatu un vismaz vienreiz nedēļā veicam mājas tīrīšanu, lai sajustos komfortabli. Kā ir ar jums pašiem?
Cilvēkam ir divas iespējas; pirmā-tīrīt periodiski savu organismu no uzkrājušās"drazas", lai garam būtu komfortabli justies jūsu miesā, vai otra-likties zem ķirurga skalpeļa. Mēs varam salīdzināt sevi ar māju, kurā paši ieejam ikdienas un ienesam no ārpasaules dažādas drazas vai arī automobīli. Jūs taču veicat savam automobīlim tehnisko apskati un iebraucat ik pēc kāda laika servisā ieeļļot, iztīrīt un nomazgāt to no iekšpuses un ārpuses. Vai arī auto salonā pīpējat un pelnus berat uz grīdas salonā, tehnisko apskati veicat tikai tad, kad jau kāda detaļa krīt nost? Pie gājēju pārejas lamājiet vecās tantiņas, lai viņas kustinātu ātrāk savas kājas atbrīvodamas jums ceļu, jo jums ir jāsteidzas uz auto izgāztuvi un vēl ielejat sevī enerģijas dzērienu, lai neaizmigtu pa ceļam.
Korporācija"Tiens" ražo produkciju pēc trīs pamat virzieniem uz cilvēka organisma iedarbību;

1."attīrīšana"- detoksikācija, brīvo radikāļu izvešana no organisma, toksīnu, smago metālu sāļu izvešanu, radionuklīdu, indes, šlakakmeņu, liekā šķidruma utt.;

2."piepildīšana"- mikro-makro elementu, vitamīnu, aminoskābju, nepiesātināto taukskābju un citu nutrientu piepildīšanas priekš normālas orgānu metobolizma darbības atjaunošanas;

3."atjaunošana"-orgānu un sistēmu funkcijas pašregulēšana un stabilizācija, veselības atjaunošana ar paša organisma rezerves spēku palīdzību.
Jāpiebilst, ka katram no produktiem atbilst visas trīs īpašības; attīrīšana, piepildīšana, atjaunošana. Tikai vieniem ir piemītošas pārsvarā tās īpašības, kas nav citam produktam.

Un visu pirms vajag saprast, ka tikai organisma attīrīšana no nelabvēlīgās "drazas", parazītiem, indēm, tā atbrīvošana no nogulsnēm palīdzēs atjaunot un uzturēt jūsu organismu pie veselīgas labsajūtas.
Lai sāktu veselības atjaunošanas programmu, tad visu pirms ir jāizmaina iepriekšējo gadu nepareizi veidotā attieksme pret savu organismu . Nebūs nekādas jēgas ēst labas kvalitātes BAV piedrazātā organismā un barot nevis savas šūnas, bet nelabvēlīgos parazītus, kuri sūc no jums ārā spēkus un jūs vēl tos piebarosiet, lai tie kļūtu stiprāki.
Pirmais, ko jums vajag izdarīt-vajag iemācīties būt atbildīgam pret savu organismu un gūt attiecīgas zināšanas.
Otrais-vajag saprast, ka jums pašam vajag sākt strādāt ar savu fizisko un garīgo veselību un priekš tā ir vajadzīgas zināšanas.
Lietojot "Tiens" bioloģiski aktīvās vielas mēs iegūstam veselību nevis uz ārstniecības līdzekļu pamata, bet pamatā pateicoties naturālo produktu īpašībām, kas ir mūsu laikos neatņemama veselīgas dzīves sastāvdaļa. Bez zināšanām attiecīgajā jomā un praktisko iemaņu stiprināšanas jums nekas labs nesanāks.
Jums ir jāzin, kad visefektīvāk attīrīt, pabarot katru orgānu atsevišķi ievērojot orgānu bioloģiskās aktivitātes stundas, kādus produktus vislabāk lietot pēc dabas laika ritmiem, lai stiprinātu katru orgānu atsevišķi un organismu kopumā. Jums nebūs priekš tā stundām ilgi jāmācās universitātē, tikai jāiemācās saprast elementāros dabas likumus, kas iedarbojas vienādi, kā uz ķīnieti, tā arī uz latvieti, kā dzemdību laiks sievietēm ir deviņi mēneši neatkarīgi no rases piederības, tā arī orgānu bioloģiski aktīvās darbības stundas darbojas katra cilvēka organismā.
Ja jūs to nēesat zinājuši, tad tas nenozīmē, ka tā tas nav. Kad sāksiet darboties pēc attiecīgas orgānu aktivitātes darbības laika un disciplināri pabarot to attiecīgajā laikā, tad redzēsiet paši uz sevis rezultātu. Tātad jānosprauž sevī ir stingra apņēmība ievērot dabā ieliktos likumus un sekot laika ritmiem attiecīgajā brīdī pievēršot uzmanību orgāniem, kuru maksimālais darbības laiks atbilst sezonai un dienakts stundai, tas tiks apskatīts nākamajā sadaļā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru