pirmdiena, 2011. gada 3. oktobris

Kāpēc pazemināta imunitāte?


Visu slimību pamatu pamats ir vielu maiņas traucējumi un tos izraisa vispirms STRESI! Stresa ietekmē organismā rodas haoss, piešlakojas organisms un no tā sākums visām izrietošajām ķibelēm, pazeminās imūnās sistēmas darbība. Ikdienas sadzīvē gan lielam un mazam cilvēkam ir lieli un mazi stresi. Praktiski katram no mums ir pazemināta imunitāte. Katru dienu mūsos mirst šūnas un dzimst šūnas. Ja kādu mikroelementu mikrogramos nesaņem organisms, uzreiz nekas īpašs nebūs manāms, bet ar gadiem tas pārvēršas konkrētā orgāna slimībā.
Organisma piesārņojums ir katrā cilvēkā, pat TIENS produkcijas patstāvīgajiem lietotājiem, kas izsauc visas slimības. 3.10 % organisma piešlakojums izraisa galvas sāpes, miegainību.
Organisma piešlakojumam ir 6 pakāpes - posmi;
1. posma piešlakojums - tīrās pats organisms,
2.posma piešlakojumā paaugstinās temperatūra,
3.posma piešlakojumā sāk veidoties dažādi labvēlīgā veida polipi, audzēji...,
4.posma piešlakojumā galvas sāpes, artrīti...,
5.posma piešlakojumā ciroze, paralīze,
6. posma piešlakojumā parādās onkoloģija.
Tāpēc vienmēr vajag labu attīrīšanu.
Kas ir imūna sistēma? Nav taču viena orgāna, bet ir visa gremošanas trakta komanda viena, kura saistībā viena ar otru risina visus dzīvības procesus nepieļaujot saslimt nepieļauj nomirt.
Šūnu līmenī, lai viss strādātu perfekti, ir jāattīra zarnu trakts no dažādiem nelabvēļiem un ikdienas, it kā nemanāmajiem, uzkrājumiem. Jāatceras, garāka auguma cilvēkiem ir garāks zarnu trakts un ātrāk piesārņojas, tāpēc ieteicams tīrīt biežāk. Zarnu trakta tīrībai vajadzīgs pietiekošs ūdens daudzums 1.5 - 2 litri dienā (30 grami ūdens uz kg ķermeņa svara). Ja ignorēsim tīrā ūdens pielietojumu, tad mūsu organisms peldēsies netīrā ūdenī. Ūdeni dzert jāiemācās pakāpeniski, lēnām izmalkojot trauka tilpumu. Attīrot zarnu traktu, lietojot pietiekoši daudz tīrā ūdens, āda paliks elastīgāka, gludāka. Organisms uzkrāj ūdeni tur, kur tas ir vajadzīgs.
Vismaz divas nedēļas pievērsiet īpašu uzmanību rudens darbiem organismā - ZARNU TRAKTA TĪRĪŠANAI! Klāt pienācis resnās zarnas aktivitātes laiks, kura strādā vienmēr pārī ar plaušām.
Dabīgie tīrīšanas līdzekļi; antilipīdu tēja, dubultā celuloze, hitozāna kapsulas, daidžest tabletes mikroflorai, labi tīra aknas un zarnas, Saņ- Gao- Daņ kapsulas, veģetārā diēta tabletēs.
Tīrs skurstenis, laba vilkme krāsnī, tīra resnā zarna - tīras aknas, laba vielu maiņa, stipra imunitāte.
Mieru un labsajūtu jūsu sirdīs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru